Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Canım dün öyle hareketsizdi ki benim oğlan çikolata şeker soğuk bşyler yedim içtim sürekli yatarak dinledim tıkkk yok. Ya bi ufak hareket etmedi. Sonra gece acile gittim. Bu bana hem karın, hem alttan , hemde parmakla muayene mal oldu. Çok şükür iyi. Kontrol amaçlı nst ye bağladılar. Başladı hareketlenmeye. Eve gelene kadar ve gece hareketliydi. Daha 24 üz. Uyutmayacak kdr çok kuvvetli değil şuan.
Anlayacağın bazen bizle ve duygularımızla oynayabiliyor bu küçük bezelyeler

Çok teşekkür ederim yorumun için, aynen ben de şimdi diyetle ilerliyorum, 5. Haftadan beri sadece 7 kilo aldım ama yine de şeker çıktı anlamadım bebişler iyi olsun da dayanacaz artık.
Galiba o şeker istediğimizde yapsak cıkcaksa cıkıyor canım, olsun dediğin gibi onlar iyi olsunda hallederiz gerisini 3. Trimester girdik zaten allahın izniyle bi ekime atsak kendimizi

Canım benim çok üzgünüm. Bu gruptaki iki kıymetli arkadaşımın bunları yaşamış olması gerçekten çok yaraladı beni. Allahım gönlüne kalbine ferahlık versin. Ailene ve sana bolca sabırlar versin. Her zaman dualarımdasın. Kendine çok iyi bak. Kısa zamanda toparlayıp her şeyin senin için daha iyi olması dileğiyle.

selam kizlar, 2 arkadasimizin haberi beni cok uzdu. gercekten kalbimde hissettim. umarim allah sabrini verir.

sekerim ciktigindan beri sekeri, biraktim, karbonhidrati da biraktim ama bazilarina hala devam etmemi soylediler. en onemli sey yemek sonrasi yuruyus. sirf boyle bir aktiviteyi hergun yapamam diye iceride yurumek icin yurume bandi aldim. ona basladim simdi. kan olcme aparatimi bekliyorum, gelince duzene nasil sokabildigimi anlatirim tabi basarabilirsem.

benim baska bir sorunum var simdi de :) ani hareketlerimde basim donuyor nefes alamiyorum ve terlemeye basliyorum, yani sanirim tansiyon. normal benim hep tansiyonum aslinda ama simdi makine ile kontrol etmem lazim. sizde de oluyor mu? hele bebek donmeye baslasin, allahim bana bir agirlik geliyor, kolumu dahi kaldiramiyorum. boyle bisey yasayan ve cozum bulan varsa bana da soylesin lutfen.

Canım parmakla açıklık, yumuşama muayenesi mi yaptı? Acilde bana da yapmışlardı. Bazen bu kadar erken haftada neden yaptırdım ki diye kendimi suçluyorum. Sonrasında beni de NST’ye bağlamışlardı.

Canım parmakla açıklık, yumuşama muayenesi mi yaptı? Acilde bana da yapmışlardı. Bazen bu kadar erken haftada neden yaptırdım ki diye kendimi suçluyorum. Sonrasında beni de NST’ye bağlamışlardı.

İnan bende çok gerildim. Sormadı bile. İlk karından bebeğe baktı. Sonra Ultrasonla alttan muayene edip rahim ağzı uzunluğa baktı. hemen peşine parmakla devam etti. Açıklığa baktı. Ama normalde ultrasonla görmüyorlar mı. Ne gerek vardı. Zarar vermez bu dimi diye sordum bir de.
Karnım biraz sertti dün. Sancı var mı diye nst ye aldılar. Acil prosedürü sanırım canım. Ama normal Dr bile durmuyor o yan odada oturuyor. Acil bşy de çağırıyorlar bunlar öğrenci sanırım.

Ben olsam şehir hastanesine gider sorardım kan sulandırıcı kullanımını da canım belki gerçekten faydalı olabilecek bir şeydir.. bir daha ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Benim oluyordu ama demir depolarım boşalmış ondanmış dozu artırdık daha düzenli kullanmaya başladım düzelme var gibi

Bence bu bebeğin huyuna mizacina göre de değişiyor biraz, benimki de fazla hareketli değil hareket etsin diye uğraşıyorum resmen, yani belli saatlerde oynuyor o saatler hiç değişmiyor, onun dışında ne yapsam da oynamıyor ultrasonlarda da hep uyuyor ayni pozisyonda, doktorum da bebekten bebeğe değişiyor kimisi aşırı hareketli kimisi sakin oluyor dedi. Oynamasa bu sefer de panik yapıyor insan o daha kötü bence

Ben de bir sonraki gittğimde 30 olacağım merak ettim. Önceki gebeliğimi hatırlamıyorum ama pek nst ye girmemiştim

Evet canım Türkiye de 32. Haftadan sonra başlıyorlar sancı duruma bakmak için

Doğduğunda bu senin için ciddi bir avantaj olacaktır arkadaşım

Çileğim çok normal yani hareketli bi kızçen varsa benim gibi biz hiç gece uyuyamıyoruz doğru düzgün, sürekli hareket halinde hatta diyorum uyumuyor mu bu çocuk hiç. Aralıksız sürekli hissediyorum, özellikle gece yatağa yattığımda 12 1 civarı inanılmaz dönüp vuruyor bazen can yakıyo yani bi ahh diyorum. Böyle bel boşluğuma sağ tarafa doğru falan da vuruyor artık bazen de kaburgalarıma doğru. Hareket etsin yeter ki diyorum katlanıyorum çokk normal yani hareketli bebekler için,her şey yolunda korkma

Ben de bir sonraki gittğimde 30 olacağım merak ettim. Önceki gebeliğimi hatırlamıyorum ama pek nst ye girmemiştim
Evet bende girmemiştim 38 de falan girdim sanırım. Burda erken oluyor sanırım ya da suyum biraz fazla olduğu için önlem amaçlı mı bakacaklar acaba. Doktora da soramadım da mala bağlıyorum her seferinde
Evet canım Türkiye de 32. Haftadan sonra başlıyorlar sancı duruma bakmak için
Benim biraz erken bakıcaklar sanırım o zaman canım umarım sorun çıkmaz.

Doğduğunda bu senin için ciddi bir avantaj olacaktır arkadaşım
Kızım da böyleydi çok nadir hareket ederdi. Ama doğduktan sonra eller kollar hiç durmuyordu 3 yaşa kadar baya bi hareketliydi durduğu yerde durmazdı o pek belli olmuyor yani

Kızlar bebegimin hareketleri geçen haftaya kadar bende de daha belliydi 25. Haftada daha derinlerden hissedilmeye başladı ben haftalar ilerledikçe daha çok belli eder derken derinlere gitti anlamadım

Kızlar bebegimin hareketleri geçen haftaya kadar bende de daha belliydi 25. Haftada daha derinlerden hissedilmeye başladı ben haftalar ilerledikçe daha çok belli eder derken derinlere gitti anlamadım
Belki pozisyonunu değiştirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…