Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Genel olarak mı öyle bugün mü oyle . Ayakta iş yaparken vs bebeklerin hoşuna gidermiş beşik gibi olduğu için oturunca hareketsiz kalınca uyumazlarmis kaçıncı haftaniz

Genel olarak mı öyle bugün mü oyle . Ayakta iş yaparken vs bebeklerin hoşuna gidermiş beşik gibi olduğu için oturunca hareketsiz kalınca uyumazlarmis kaçıncı haftaniz
27 hafta. Hep hareketli ama bugün ekstra bi çırpınma durumu var gibi durmaksızın ordan oraya vurdu kendini korktum. Her bebek mi böyle acaba

Kızlar hiç su icilmiyor degilmi bir soda içsem olmaz demi sizde öyle mi gittiniz
12den sonra su bile içme dediler bana. Sabah 8.30da hastaneye gittim hemen kan aldılar ve o şekerli suyu içmemi söylediler. İçtim 1 saat sonra yeniden kan aldılar
Sonra 1 saat bekle gel yeniden kan alıcaz dediler son kez kan aldılar. O aralarda da hiçbşsey yiyip içme dediler
Toplamda 3 tur kan verdim
Heee ama şöyle bi detay var, ben gece 2 gibi uykudan uyanıp kana kana su içtim 5 yudum kadar. Aklıma gelince bıraktım hemen. Sonucu etkiledi mi bilemem artık ama sorun cıkmadı test sonucunda

Yarın şeker testi vereceğim on ikiden sonra birşey yiyip içme dedi doktor Su da içme dedi . Tahlil uzun sürüyor mu içtikten sonra kan mi veriyoruz
Ben ilk başta aç olarak kan verdim. Sonra ebe bir içecek verdi. Bunu 5 dakika içinde iç. Süre tut. 1 saat sonra gel dedi. 1. saatte kan verdim. Sonra bir saat daha bekledim ve 2. saatte bir daha kan verdim. Sonra hiç beklemeden bir şeyler ye dedi ebe. Öylece atlattık çok şükür.

27 hafta. Hep hareketli ama bugün ekstra bi çırpınma durumu var gibi durmaksızın ordan oraya vurdu kendini korktum. Her bebek mi böyle acaba
Canım ben 24+6’dayım. Ayaktayken hareketlerini hissetmiyorum. Özellikle sırt üstü yatınca dediğin gibi bu çocuk resmen çırpınıyor. Ben hareketlerini sevdiğim için hep sırt üstü yatıyordum. Meğer o da pek iyi değilmiş. Sonra sola yatmaya başladım. Yine aynı. Hatta geçen gece aşağılara doğru öyle vuruyordu ki ben de tedirgin oldum ama gittiğimde sağlıklıydı çok şükür. Sen benden 3 hafta öndesin. Senin bebiş daha büyüktür illa ki ve hareketleri iyice netleşmiştir bence artık. Ondan kaynaklı olabilir.

Ç
Ay dün gece o kadar çok çırpındı kendini ordan oraya vurdu ki dedim bisey mi oldu içerde tövbe yarabbim. Chatgbtyi silcem zaten o da korkutuyo insanı

Son düzenleme:
Ç

Ay dün gece o kadar çok çırpındı kendini ordan oraya vurdu ki dedim bisey mi oldu içerde tövbe yarabbim. Chatgbtyi silcem zaten o da korkutuyo insanı
O anlık bir şeydir kuzum o, kaslarını çalıştırıyor bol bol iyi bir şey bence bu kasılma vs eşlik etmediği sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum

Ponçik canım çok üzgünüm Allah tüm ailene en çok sana sağlık versin başınız sağolsun ne diyeyim aptal gibi oldum inşallah canım Allah sana kolaylıkla atlatmana yardım etsin

Ç

Dönüyordur çileğim bebişin büyüdükçe su biraz daha azalıyor dönme alanı küçüldüğü için daha çok hissedersin demişti drum

O anlık bir şeydir kuzum o, kaslarını çalıştırıyor bol bol iyi bir şey bence bu kasılma vs eşlik etmediği sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Ya bide o kadar uzun sürdü ki. Normalde de hareketli bi bebek ama dün gece bi yerden sonra benim tadım kaçtı çünkü dedim noluyo bu küçük böceğin bi problemi mi var. O da demiştir hareket etsek suç etmesek suç

Yok yok annesi pozisyonunu değiştiriyordur o minnoş sen merak etme geceleri yatar pozisyonda suyu daha durgun olduğu için bebeler daha rahat hareket ediyorlarmış bilgine

Bi önceki hamileliğimde benimde suyum fazlaydı. Diyetisyen eşliğinde ilerledim. Ama biraz geçince normale döndü ve 40. Haftada doğurdum sende diyetle çözersinn cankm

Bi önceki hamileliğimde benimde suyum fazlaydı. Diyetisyen eşliğinde ilerledim. Ama biraz geçince normale döndü ve 40. Haftada doğurdum sende diyetle çözersinn cankm
Çok teşekkür ederim yorumun için, aynen ben de şimdi diyetle ilerliyorum, 5. Haftadan beri sadece 7 kilo aldım ama yine de şeker çıktı anlamadım bebişler iyi olsun da dayanacaz artık.

Benim bebekte öyle ya kızımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum ben. Daha sakindi o.
Bu bebiş çok hareketli gece gündüz farketmiyor iyi bişey mi kötü bişey mi bende bilmiyorum

Bende de su fazlalığı var. Diğer hamileliğimde de vardı bi sorun yaşamadım. Şeker testi de yaptırmadım kendim dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum. 29 Ağustos da bir daha ki kontrolüm. 28+2 günlük olucam o zaman. Doktorum nst yapacağını söyledi. 15,20 dakika makina bağlayacaklarmış. Bunu Türkiye de de yapıyorlar mı bu haftalarda?

İnşallah ben sabah akşam ölçüyordum hep normal çıkıyordu şekerim, hba1c filan da normaldi hep, o yüzden yükleme yaptılar şeker normal görünmesine rağmen test yapınca yüksek çıktı, dikkat edince çözülür inşallah çok sağ olun

Gizli şeker oluyor sanırım geçmiş olsun dikkat edersek çok bişey olacağını düşünmüyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…