- 28 Mart 2025
- 359
- 219
- 18
- 37
Genel olarak mı öyle bugün mü oyle . Ayakta iş yaparken vs bebeklerin hoşuna gidermiş beşik gibi olduğu için oturunca hareketsiz kalınca uyumazlarmis kaçıncı haftanizKızlar bisey sorucam. Bebeklerinizin hareketlilik durumu nasıl? Bizde sanki biraz fazla gibi. Yarım saatten fazladır hiç durmadan tepiniyor. Kalkıp yürüyorum duruyor oturduğum anda geri başlıyor. Bu normal mi? Bi sorunu mu var anlamadım ki endişelendim gece gece. Çokta uykum var ama uyutmayacak kadar da güçlü vuruyor. Limonata içmiştim ondan mı oldu? Dün gece de sabaha kadar hep aktifti uyuyamamıstım. (Bu arada sorun benim uyuyamamam değil bebek açısından hersey yolunda mı acaba)
Kızlar hiç su icilmiyor degilmi bir soda içsem olmaz demi sizde öyle mi gittinizYarın şeker testi vereceğim on ikiden sonra birşey yiyip içme dedi doktor Su da içme dedi . Tahlil uzun sürüyor mu içtikten sonra kan mi veriyoruz
27 hafta. Hep hareketli ama bugün ekstra bi çırpınma durumu var gibi durmaksızın ordan oraya vurdu kendini korktum. Her bebek mi böyle acabaGenel olarak mı öyle bugün mü oyle . Ayakta iş yaparken vs bebeklerin hoşuna gidermiş beşik gibi olduğu için oturunca hareketsiz kalınca uyumazlarmis kaçıncı haftaniz
12den sonra su bile içme dediler bana. Sabah 8.30da hastaneye gittim hemen kan aldılar ve o şekerli suyu içmemi söylediler. İçtim 1 saat sonra yeniden kan aldılarKızlar hiç su icilmiyor degilmi bir soda içsem olmaz demi sizde öyle mi gittiniz
Ben ilk başta aç olarak kan verdim. Sonra ebe bir içecek verdi. Bunu 5 dakika içinde iç. Süre tut. 1 saat sonra gel dedi. 1. saatte kan verdim. Sonra bir saat daha bekledim ve 2. saatte bir daha kan verdim. Sonra hiç beklemeden bir şeyler ye dedi ebe. Öylece atlattık çok şükür.Yarın şeker testi vereceğim on ikiden sonra birşey yiyip içme dedi doktor Su da içme dedi . Tahlil uzun sürüyor mu içtikten sonra kan mi veriyoruz
Canım ben 24+6’dayım. Ayaktayken hareketlerini hissetmiyorum. Özellikle sırt üstü yatınca dediğin gibi bu çocuk resmen çırpınıyor. Ben hareketlerini sevdiğim için hep sırt üstü yatıyordum. Meğer o da pek iyi değilmiş. Sonra sola yatmaya başladım. Yine aynı. Hatta geçen gece aşağılara doğru öyle vuruyordu ki ben de tedirgin oldum ama gittiğimde sağlıklıydı çok şükür. Sen benden 3 hafta öndesin. Senin bebiş daha büyüktür illa ki ve hareketleri iyice netleşmiştir bence artık. Ondan kaynaklı olabilir.27 hafta. Hep hareketli ama bugün ekstra bi çırpınma durumu var gibi durmaksızın ordan oraya vurdu kendini korktum. Her bebek mi böyle acaba
Ay dün gece o kadar çok çırpındı kendini ordan oraya vurdu ki dedim bisey mi oldu içerde tövbe yarabbim. Chatgbtyi silcem zaten o da korkutuyo insanıCanım ben 24+6’dayım. Ayaktayken hareketlerini hissetmiyorum. Özellikle sırt üstü yatınca dediğin gibi bu çocuk resmen çırpınıyor. Ben hareketlerini sevdiğim için hep sırt üstü yatıyordum. Meğer o da pek iyi değilmiş. Sonra sola yatmaya başladım. Yine aynı. Hatta geçen gece aşağılara doğru öyle vuruyordu ki ben de tedirgin oldum ama gittiğimde sağlıklıydı çok şükür. Sen benden 3 hafta öndesin. Senin bebiş daha büyüktür illa ki ve hareketleri iyice netleşmiştir bence artık. Ondan kaynaklı olabilir.
O anlık bir şeydir kuzum o, kaslarını çalıştırıyor bol bol iyi bir şey bence buÇ
Ay dün gece o kadar çok çırpındı kendini ordan oraya vurdu ki dedim bisey mi oldu içerde tövbe yarabbim. Chatgbtyi silcem zaten o da korkutuyo insanı
Ponçik canım çok üzgünüm Allah tüm ailene en çok sana sağlık versin başınız sağolsunSelamlar hanımlar uzun süredir girmiyordum buraya bugün de sizlere iyi haberler vermek için gelemedim ne yazıkkimaalesef tansiyona yenil düştük bebeğimi canım kızımı kaybettik 20.haftadan sonra ortaya çıkan tansiyon sorunum ne yazıkki plasentanın çalışmasına engel oldu plasental yetersizlk oldu tansiyon ilacı kullanmama rağmen aşırı direnç gösterdi ve asla istenilen seviyelere düşmedi bu sebeple 21.haftadan itibaren bebeğimin gelişimi geride kalmaya başlamıştı ne yazıkki ne yaptıysak yeterli gelmedi günde 8doz alfamet kullanıyordum en son o da yetmedi geçen hafta bugün kızım doğdu ama kucağıma alamadım ne yazıkki hepiniz kendinize çok dikkat edin bebeklerinize iyi bakın hareketlerini iyi takip edin doktorları sorgulayın her denilene tamam demeden irdeleyin sağlıkla da kucağınıza alın hepiniz kolaylıkla inşallah simay arkadaşımla zorlu bir süreç geçiriyoruz aslında yazmak istemedim ama yorumları okuyup birşey demeden sizlere yazmak da hoşuma gitmedi sizleri üzdüysem affola kendinize ve bebeklerinize dikkat edin sağlıcaklar kalın
Dönüyordur çileğim bebişin büyüdükçe su biraz daha azalıyor dönme alanı küçüldüğü için daha çok hissedersin demişti drumÇ
Ay dün gece o kadar çok çırpındı kendini ordan oraya vurdu ki dedim bisey mi oldu içerde tövbe yarabbim. Chatgbtyi silcem zaten o da korkutuyo insanı
Ya bide o kadar uzun sürdü ki. Normalde de hareketli bi bebek ama dün gece bi yerden sonra benim tadım kaçtı çünkü dedim noluyo bu küçük böceğin bi problemi mi var. O da demiştir hareket etsek suç etmesek suçO anlık bir şeydir kuzum o, kaslarını çalıştırıyor bol bol iyi bir şey bence bukasılma vs eşlik etmediği sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Bundan sonra böyle olacak sanırım kuzum seninki de daha hareketli mi son zamanlardaDönüyordur çileğim bebişin büyüdükçe su biraz daha azalıyor dönme alanı küçüldüğü için daha çok hissedersin demişti drum
Yok yok annesi pozisyonunu değiştiriyordur o minnoş sen merak etmeYa bide o kadar uzun sürdü ki. Normalde de hareketli bi bebek ama dün gece bi yerden sonra benim tadım kaçtı çünkü dedim noluyo bu küçük böceğin bi problemi mi var. O da demiştir hareket etsek suç etmesek suç
Bi önceki hamileliğimde benimde suyum fazlaydı. Diyetisyen eşliğinde ilerledim. Ama biraz geçince normale döndü ve 40. Haftada doğurdumİnşallah gelirsiniz fazla bir şey kalmamışbende de su fazlalığı çıktı detaylı ultrasonda, doktor dikkat etmezsem erken doğum olabileceğini söyledi. Dikkat etmeme rağmen düzelmedi şimdi tam diyet yapıyorum şekerli seyler karbonhidrat tamamen yasak. Enfeksiyon da tetikliyormuş, yani su fazlalığı bir dert az olması ayrı bir dert Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine
Çok teşekkür ederim yorumun için, aynen ben de şimdi diyetle ilerliyorum, 5. Haftadan beri sadece 7 kilo aldım ama yine de şeker çıktı anlamadımBi önceki hamileliğimde benimde suyum fazlaydı. Diyetisyen eşliğinde ilerledim. Ama biraz geçince normale döndü ve 40. Haftada doğurdumsende diyetle çözersinn cankm
Benim bebekte öyle ya kızımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum ben. Daha sakindi o.Kızlar bisey sorucam. Bebeklerinizin hareketlilik durumu nasıl? Bizde sanki biraz fazla gibi. Yarım saatten fazladır hiç durmadan tepiniyor. Kalkıp yürüyorum duruyor oturduğum anda geri başlıyor. Bu normal mi? Bi sorunu mu var anlamadım ki endişelendim gece gece. Çokta uykum var ama uyutmayacak kadar da güçlü vuruyor. Limonata içmiştim ondan mı oldu? Dün gece de sabaha kadar hep aktifti uyuyamamıstım. (Bu arada sorun benim uyuyamamam değil bebek açısından hersey yolunda mı acaba)
Bende de su fazlalığı var. Diğer hamileliğimde de vardı bi sorun yaşamadım. Şeker testi de yaptırmadım kendim dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızİnşallah gelirsiniz fazla bir şey kalmamışbende de su fazlalığı çıktı detaylı ultrasonda, doktor dikkat etmezsem erken doğum olabileceğini söyledi. Dikkat etmeme rağmen düzelmedi şimdi tam diyet yapıyorum şekerli seyler karbonhidrat tamamen yasak. Enfeksiyon da tetikliyormuş, yani su fazlalığı bir dert az olması ayrı bir dert Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine
İnşallahBende de su fazlalığı var. Diğer hamileliğimde de vardı bi sorun yaşamadım. Şeker testi de yaptırmadım kendim dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Gizli şeker oluyor sanırım geçmiş olsun dikkat edersek çok bişey olacağını düşünmüyorum bende.İnşallahben sabah akşam ölçüyordum hep normal çıkıyordu şekerim, hba1c filan da normaldi hep, o yüzden yükleme yaptılar şeker normal görünmesine rağmen test yapınca yüksek çıktı, dikkat edince çözülür inşallah çok sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?