Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ponciğim çok üzgünüm allah sana ve eşine sabırlar versin.. başın sağ olsun.. o kadar üzüldüm ki okuyunca hem simay hem sen ikiniz için de dualar ediyorum rabbim acınızı hafifletsin çok daha güzel günler yaşatsın size inşallah en kısa zamanda

Çok üzgünüm canım. Başın sağ olsun. Allahım yardımcın olsun. Umarım en kısa sürede kendini toparlarsın. Her zaman biz buradayız sizin destekçiniz. Asla üzüyorum diye düşünme iyi günde kötü günde biz hep beraberiz. Simay ve sen o kadar güzel annelersiniz ki. Ellerinizden gelen her şeyi yaptınız. Allahım inşallah en kısa vakitte gönlünüze göre nasip etsin.

Canım benim nelerle sınanıyoruz böyle ah kaybın için çok üzgünüm … nasılsın konuşmak istersen hep buradayız

Ah canımmm. Öyle içim acıdı öyle içim acıdı ki .. başın saolsun, rabbim dayanma gücü versin

Ne demek meşgul etmek iyi ki de yazıyorsun, burada destek olmak için birlikteyiz. Özelde gittiğin doktora mesaj göndersen? Sonuçta acil bir durumun var. Hastaneden ulaşıp numarasını filan alabilirsin belki. En olmadı şehir hastanesinin aciline git pazartesiyi bekleme canım.

Başın sağolsun canım benim sana ve eşine bol sabır diliyorum. Zor bir süreç ne desek yürek yarana merhem olmaz. Rabbim gönlüne ferahlık versin.

Ne desek anlamı yok, yaşadığınız zor tecrübeye rağmen yine buraya incelikle, kimseyi üzmeye çalışmadan yazmanız ikinizin de ne kadar iyi kalpli, ince ruhlu insanlar olduğunuzu ve annelik duygusunu zaten taşıdığınızı gösteriyor. İnşallah bir gün en güzel zamanda yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Bundan sonrası çok güzel olsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, grupta dolaşırken gördüm. Benzer şeyi ben de geçen hafta yaşadım idrar yolu nfeksiyonum vardı ve protein değerim 2 çıkmıştı. Aile hekimi vücudunuzda ödem varsa ve tansiyon da yüksekse protein kaçağı olabilir doktorunuza danışın dedi. Benim tansiyonum hep normal gidiyordu. Ödem de ara ara olup iniyor. Kadın doğum doktoru bazen enfeksiyondan dolayı da protein çıkabilir idrarda dedi. Yani 2 ihtimalden dolayı protein çıkıyor. Ben monurol şase kullandım enfeksiyon geçince protein değeri de sıfırlandı. Siz de hem tansiyon değerine hem enfeksiyona dikkat edin bence doktor yönlendirir zaten. Çok geçmiş olsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, grupta dolaşırken gördüm. Benzer şeyi ben de geçen hafta yaşadım idrar yolu nfeksiyonum vardı ve protein değerim 2 çıkmıştı. Aile hekimi vücudunuzda ödem varsa ve tansiyon da yüksekse protein kaçağı olabilir doktorunuza danışın dedi. Benim tansiyonum hep normal gidiyordu. Ödem de ara ara olup iniyor. Kadın doğum doktoru bazen enfeksiyondan dolayı da protein çıkabilir idrarda dedi. Yani 2 ihtimalden dolayı protein çıkıyor. Ben monurol şase kullandım enfeksiyon geçince protein değeri de sıfırlandı. Siz de hem tansiyon değerine hem enfeksiyona dikkat edin bence doktor yönlendirir zaten. Çok geçmiş olsun

Canım, allah sana ve eşine çokça sabır versin. Simay da sen de dualarımdasınız

Kızlar çok çok çok üzgünüm inanın acınızı o kadar derinden hissediyorum ki rabbim sabır versin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yeniden anne olmayı nasip etsin
her zaman dualarımızda olacaksınız hepimizin

Canım özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyordum. 4.000 lirayı alırken keyfi çok yerinde. Mesaj atınca devlet hastanesindeki doktoruna sor diyor. Geçen gittiğim özel hastanedeki doktor bana hiçbir tahlil yapmadan, eski sonuçlarıma bile bakmadan Coraspirin yazdı. Benim kanama geçirdiğim haftalar var. Tek bir tahlil bile yapmadan bana kan sulandırabilecek bir ilaç vermesi bana pek güven vermedi. Yani bana mı denk geliyor bilmiyorum ama paramla rezil oluyorum. Asla güvenemiyorum. Şehir hastanesindeki Perinatoloji bölümü gerçekten çok detaylı inceliyor. Orada da bazen ters doktorlar denk geliyor ama işin peşini bırakmıyorlar en azından. Gerçekten hayatımda yaşadığım en zorlu 6 aydı. Rabbim bundan sonrasında bir kolaylık versin Acilde beni parmakla, vajinal ultrason cihazıyla kontrol etmeden önce benim pek bir sorunum yoktu. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtüler. Sonradan yanlış ölçülmüş dediler. Acile de o yüzden gitmedim. Şaşırdım, kaldım artık. Yazmak yasak mı bilmiyorum ama eşim askeri personel. Adam sürekli izin almaya çalışıyor. Nöbetlere korkuyla gidiyor. Psikolojik olarak inanılmaz çöktük. Yanımızda başka kimse yok. Allah büyük. Ne diyeyim.

Merhaba. Teşekkür ederim Tansiyonumu sürekli takip ediyorum şu an. 11/7 gibi seyrediyor genelde. Ödemim yok. Gebelik zehirlenmesinden korktuğum için sürekli inceliyorum zaten kendimi. Bebeğimin hareketleri iyi. İnşallah benim bu sonuçlarım da enfeksiyondan kaynaklıdır.

Allah sabır dayanma gücü versin canım benim. Ben de böyle bir sürece yakından şahit olmuştum o sessizlik o çaresizlik unutulmuyor. Ancak simay da sen de umarım her şeyin en güzelini yaşarsınız. Bu acı unutulmaz ancak umarım hafifleyecek zamanla. İsteyen, hakeden güzel kapli her annenin kucağını boş bırakmasın allah. Ki sizler de anneliği daha en başından kalben yaşamış güzel annelersiniz. Umarım yine denk gelir sizlerin güzel haberlerini alırız. Tekrar ailenize, size sabır diliyorum

Ya kıyamam ben sanaaaaaa canım benim hiç üzülmesen artık keşke
Yolun büyük çoğunluğunu geride bıraktın az daha sabırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…