Canım cok sevindim bebişin iyiymiş şükürKızlar bende acilden geldim az önce ya nasıl stresle gittik anlatamam. Bugün hiç hareket hissetmedim dondurma yedim su içtim yine olmayınca acile gittik. Çok şükür iyiymiş hareket de ediyordu baya izletti doktor hatta şaşırdı bunu nasıl hissetmiyorsun diye. Bilginiz olsun hareketlerini saymamız gerekiyormuş günde en az 8-10 kez hissetmek gerekiyormuş. Son trimestır da çok stresliymiş anladığım kadarıyla doğana kadar rahat yok bize.
C cilekcanavari geçmiş olsun canım tek taraflı tümsekleşme bana da oluyor bazen hatta biraz rahatsızda ediyor. İnşallah bişey yoktur normaldir.
Şuan yok mesela karnım rahatladı ve yumuşadı. O yasadığım neydi peki ben anlamadımGüzel haberlerle gel inşallahbenim de kasılma sertleşme gün içinde çok oluyor bir kaç defa acile de gittim ama hiç nstye bağlamadılar normal dediler hep. Takipli doktorum da normal diyor magnezyumu 2ye çıkarttı senin ki de normal kasılmalardandır inşallah içini ferah tutmaya çalış
Gaviscon kullaniyorum canim, aninda geciriyor. Double action mint olanini.Kızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.
Yalancı sancı mı ne diyorlar acaba öyle bi şey miŞuan yok mesela karnım rahatladı ve yumuşadı. O yasadığım neydi peki ben anlamadım
Canım söylemesi kolay biliyorum ama sakin kalmaya çalış. Stres yaptıkça tansiyonun yükselir yine bebeğin etkilenir emin ol acil birşey olsa doktorun uyarırdı acil servise git diye. Bende bütün gün ister istemez stres yaptım öyle olunca iyice herketsiz kaldı artık bebeğe zarar verecek korkusuyla bu saatte gittim acile. Sen sakin kal. Bu arada önceki kontrolümde bende doktoruma söylemiştim karnım sertleşiyor bazen diye çok normal dedi. Hatta haftan ilerledikçe artacak hafif sancılar da olabilir yalancı sancı onlar normal demişti. Hiç bişey çıkmayacak emin ol sana da normal diyecek yarın doktorun.Canım cok sevindim bebişin iyiymiş şükürYa evet kesinlikle stresli. Hele bugün yaşadığım o kasılma atağından sonra tik oldu bende acaba şimdi yine mi kasılacak karnım diye. Her kasılmadan önce iç sıkıntısı benzeri bi his geldi çok kötüydü ya hemen sabah olsun istiyorum
Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin zaman su gibi geçsin inşallah
Biz ilk sevgili olduğumuz zaman seçmiştik bir kız bir erkek isimDoktorum bana renni duo şurup yazdı ben onu kullanıyorum çok uzun süreli faydası olmuyor ama içtiğim anda rahatlatıyor
Çok güzellerbiz daha isimde karar veremedik çok zormuş isim bulmak
Ara ara farklı bölgelerde sızı şeklinde giriyor ama bölgesel uzun süreli ağrı yaşamadım canım. Demir yapmıyor diye biliyorum ama yatış şekli falan etkiliyor olabilir belki kaslarımız çok gerilmeye başladı.kızlar karnı tek taraflı ağrıyan var mı ya? 6-7 saattir karnımın solunda küçük bir bölge ağrıyo sık sık. demir hapı kullanmaya başladım üç dört gündür o karın ağrısı yapar mı acaba stres oldum çok. sertlik de yok aslında normal karnım ama anlam veremiyorum hala ağrımaya devam ediyo. ilk kez oldu böyle. sanki iğne batar gibi acıyo küçük bi kısım. yarın geçmezse acile mi gitsem acaba
çok saçma bi ağrı ya gaz mı onu da anlamıyorum demir hapı gaz şişkinlik kabızlık yaptığı için karın ağrısı da yapabilirmiş bu gece içmedim o yüzdenAra ara farklı bölgelerde sızı şeklinde giriyor ama bölgesel uzun süreli ağrı yaşamadım canım. Demir yapmıyor diye biliyorum ama yatış şekli falan etkiliyor olabilir belki kaslarımız çok gerilmeye başladı.
İnşallah kuzum şuan iyiyim zaten gercek sancı olsaydı geçmezdi diyorum bende. Yarın detaylıca herseye bakar doktorum, en azından aynı seyi bi daha yaşarsam bu denli korkmam sakin kalırımCanım söylemesi kolay biliyorum ama sakin kalmaya çalış. Stres yaptıkça tansiyonun yükselir yine bebeğin etkilenir emin ol acil birşey olsa doktorun uyarırdı acil servise git diye. Bende bütün gün ister istemez stres yaptım öyle olunca iyice herketsiz kaldı artık bebeğe zarar verecek korkusuyla bu saatte gittim acile. Sen sakin kal. Bu arada önceki kontrolümde bende doktoruma söylemiştim karnım sertleşiyor bazen diye çok normal dedi. Hatta haftan ilerledikçe artacak hafif sancılar da olabilir yalancı sancı onlar normal demişti. Hiç bişey çıkmayacak emin ol sana da normal diyecek yarın doktorun.
ağladım az önce panik atak geldi yine düşünmekten başım da ağrımaya başlamak üzereAyyyy herkes çıldırmak üzeresakin olalım zamanında doğuralım inşallah bende hala hareket takip ediyorum uyku uyumak ne mümkün
Sanırım onu yasadım çok korktumYalancı sancı mı ne diyorlar acaba öyle bi şey mi
Korkma aynısını sağda yaşadım 2 gün sürüyor geçiyor bol su iç hafifletiyor ağrıyı ağrı geçince karnın bi tık büyümüş olacakçok saçma bi ağrı ya gaz mı onu da anlamıyorum demir hapı gaz şişkinlik kabızlık yaptığı için karın ağrısı da yapabilirmiş bu gece içmedim o yüzdengöbek deliğinin dört beş parmak soluna denk geliyo off
Kuzum idrar yolu enf olduğumda buna benzer bi ağrım olmustu. Monurol içtim ve 3-4 gün kızılcık yedim geçtikızlar karnı tek taraflı ağrıyan var mı ya? 6-7 saattir karnımın solunda küçük bir bölge ağrıyo sık sık. demir hapı kullanmaya başladım üç dört gündür o karın ağrısı yapar mı acaba stres oldum çok. sertlik de yok aslında normal karnım ama anlam veremiyorum hala ağrımaya devam ediyo. ilk kez oldu böyle. sanki iğne batar gibi acıyo küçük bi kısım. yarın geçmezse acile mi gitsem acaba
Kız adı üstünde yalancı sancı korkma gerçek doğum sancısı gelmez dahaSanırım onu yasadım çok korktum
İşte o sancıyı yaşarken bilemiyorsun ki bacım dünyan başına yıkılıyorKız adı üstünde yalancı sancı korkma gerçek doğum sancısı gelmez daha
Sakin ol dediğin gibi kabıZlık kaynaklı olabilir, uzan biraz dinlenmeye çalış. Kısmi ağrılar olabiliyor geçecektir mutlakaağladım az önce panik atak geldi yine düşünmekten başım da ağrımaya başlamak üzere
Her anımız ayrı endişe gerçekten, ilk ayların stresi farklı şekillerde geri döndü. Zamanında saplıkla alsaydık kucağımızaİşte o sancıyı yaşarken bilemiyorsun ki bacım dünyan başına yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?