Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
zeytinyağ sürdükten bir süre sonra siliyo musun peki yoksa hep kalıyo mu ben de başlamak istiyorum çok kuru ve çatlıyo
Yoo silmiyorum evdeyken hem hava alsın diye iç çamaşırı gitmiyorum ufaktan parmağımla yağlıyorum. Zaten hemen emiliyo üstüme bulaşmıyor. İç çamaşırım varsa da sürüyorum göğüs pedi takıyorum çamaşırıma. Bana çok iyi geldi kuruluk bende de çoktu.

Kuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
Yaaaa cilegimmm nasıl biseydi hayırlı haberlerle gel insallah

Yaaaa cilegimmm nasıl biseydi hayırlı haberlerle gel insallah
Kasılıp kasılıp gevşiyor, kasılırken sağda bazen solda tümsek oluşturuyor taş gibi. O esnada bebek oynamıyor, ayağa kalkıyorum yürüyemiyorum korkunçtu kalp krizi geçirecektim hemen doktoru aradım. Saatlerce sürdü bu sekilde. Doktor Korkma yarın sabah gel dinlen bekle dedi. Geçmeseydi gece nöbetteki doktora gidecektim ama geçti cok şükür. Yine de yarın kendi doktoruma görüncem içim rahat etsin nst yapacak

Kızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.
Doktorum bana renni duo şurup yazdı ben onu kullanıyorum çok uzun süreli faydası olmuyor ama içtiğim anda rahatlatıyor

Kızlar hediyeliklerim de hazır
Çok güzeller biz daha isimde karar veremedik çok zormuş isim bulmak

Güzel haberlerle gel inşallah benim de kasılma sertleşme gün içinde çok oluyor bir kaç defa acile de gittim ama hiç nstye bağlamadılar normal dediler hep. Takipli doktorum da normal diyor magnezyumu 2ye çıkarttı senin ki de normal kasılmalardandır inşallah içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…