Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ss aldım yazıldıklarını bende şuan sıkıntı yok ama erkenden her şey bitsin istiyorum bebek bezi olarak hangi marka peki
Aslında prima düşünüyordum, çevremden sleepy çok önerildi yeşil veya sarı olanı değil ama mavi şeritlisi. Ondan 100lü aldım. Eğer bi sorun olursa elimde kalsın istemedim. Fiyat olarak baya fark atıyor umarım memnun kalırız

Çok güzel yapmışsınız eksik bir şey belki göğüs ucu kremi olabilir kendinize çorap vs ben de yarın 28e giriş yapacağım bu hafta tamamlamak istiyorum

Çok güzel yapmışsınız eksik bir şey belki göğüs ucu kremi olabilir kendinize çorap vs ben de yarın 28e giriş yapacağım bu hafta tamamlamak istiyorum
Çorap falan aldım göğüs ucu kremi herkes en iyisi zeytinyağı dedi emzirme ihtimalim de düşük olduğu için emerse hemen alırız diye düşündüm her eczanede var zaten şu an aklıma geldikçe zeytin yağı sürüyorum yumuşacık yapıyor işe yarayabilir bence.

Aslında beni korkutan o anlık kalp atışı yavaşlaması yarın şehir hastanesine randevu aldım bide orda baktırcam
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Zaten maşallah çok büyümüş. 29 haftalık olmuş. Bundan sonra Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. İçini ferah tut.

Kuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen

Kuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
Kıyamam çok geçmiş olsun çilekim yalancı kasılmadır yarın belli eder kendini sen soluna uzan yat stres olmamaya calıs

Benim hep solda top gibi duruyor bazen sertleşiyor makat gelisli olduğu için normal dedi Dr duruş pozisyonundan dolayı inşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de iki kere NST’ye girdim karnımın taş gibi olduğu dönemlerde. Bir şey yoktu. İnşallah seninki de öyledir.

Benim hep solda top gibi duruyor bazen sertleşiyor makat gelisli olduğu için normal dedi Dr duruş pozisyonundan dolayı inşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver
Canım bu baş geliş, makat geliş ne anlama geliyor? 1-2 yerde daha gördüm. İşte bu haftalarda bebeğin baş gelişli olması iyi değil, erken dönmüş diye vs. Benimkine hep baş geliş diyorlar. Acaba bu sıkıntılı bir durum mu?

zeytinyağ sürdükten bir süre sonra siliyo musun peki yoksa hep kalıyo mu ben de başlamak istiyorum çok kuru ve çatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…