Aslında prima düşünüyordum, çevremden sleepy çok önerildi yeşil veya sarı olanı değil ama mavi şeritlisi. Ondan 100lü aldım. Eğer bi sorun olursa elimde kalsın istemedim. Fiyat olarak baya fark atıyor umarım memnun kalırızss aldım yazıldıklarını bende şuan sıkıntı yok ama erkenden her şey bitsin istiyorumbebek bezi olarak hangi marka peki
Çok güzel yapmışsınız eksik bir şey belki göğüs ucu kremi olabilir kendinize çorap vs29 içindeyim. Ya beni geçen ay biraz doktorum telaşa getirdi. Tansiyon olunca ne olur olmaz 30 a kadar herşeyini bitir dedietken doğum olabilir olmasa bile tansiyon seni çok zorlayabilir yapmakta zorlanırsın dedi. 2 hafta içinde eksikleri aldım 1 hafta kıyafetleri yıkadım ütüledim bugün de ayırdım hepsini şükür. Yoksa mecalim yok bişey yapmaya 39 u da beklerdim ben
Çorap falan aldımÇok güzel yapmışsınız eksik bir şey belki göğüs ucu kremi olabilir kendinize çorap vsben de yarın 28e giriş yapacağım bu hafta tamamlamak istiyorum
İçin rahat eder, sürekli ne koycam nasıl yapcam diye düşünmek deli ediyordu beniÇok güzel yapmışsınız eksik bir şey belki göğüs ucu kremi olabilir kendinize çorap vsben de yarın 28e giriş yapacağım bu hafta tamamlamak istiyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Zaten maşallah çok büyümüş. 29 haftalık olmuş. Bundan sonra Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. İçini ferah tut.Aslında beni korkutan o anlık kalp atışı yavaşlaması yarın şehir hastanesine randevu aldım bide orda baktırcam
Evet bazen sağda bazen solda hatta biraz da acıtıyor olduğu yeriPeki sağda solda tümsek oluyo mu
Kuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelenCanım bence bebek o tarafa toplandığı için öyle oluyor. Mesela ben doğru düzgün kilo almadım. Karnım bazı kıyafetlerde belli. Bazılarında yok gibi. Dün arkadaşımla otururken bebiş şu an sola toplanmış farkında mısın dedi. Evet. Orada bir sertlik, ağrı var dedim. Normal dedi. Onun da bir çocuğu olduğu için rahatladım direkt
Tabi tabii aradan çıkmış mis gibiİçin rahat eder, sürekli ne koycam nasıl yapcam diye düşünmek deli ediyordu beni
Kıyamam çok geçmiş olsun çilekim yalancı kasılmadır yarın belli eder kendini sen soluna uzan yat stres olmamaya calısKuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
Saol kuzucum muhakkak öyledir de uzun sürünce cok korkuttu. Haber ederim yarınKıyamam çok geçmiş olsun çilekim yalancı kasılmadır yarın belli eder kendini sen soluna uzan yat stres olmamaya calıs
Yok ya iyi maşallah bence herkesin söylediğine kafamızı takıyoruz galiba ya ben çok alıngan pis bir şey oldum hiç sevmezdim alıngan insanCanım bende aynıyım. Özellikle tansiyon korkuma turşu falan hiç bşy yiyemedim. Şimdi şeker de sınır gibi. 8 kilo aldım bende. Ama karnım da biraz bol giysem belli bile olmuyor. Benim bebişte erkek.
acaba kilosu mu zayıf diye endişe ediyorum. 25 hafta 734 gr çıktı bugün . Haftasıyla uyumlu diyor ama bu hafta da 900 gr 1 kilo olan bebişler var bilemedim
Doyasıya ye bir şeyin yoksa bacım ohhh sefan olsunnnOhoo iştah diyince bencanım bir gofret istiyordu isim vermeyeyim şimdi koca paketi iki günde yedim djdjd yemekten sonra karnım tekrar kazınıyor mesela mutlaka bi şey istiyor canım
Hayırlı sonuçlar alacaksın inşallah gönlünü ferah tutAslında beni korkutan o anlık kalp atışı yavaşlaması yarın şehir hastanesine randevu aldım bide orda baktırcam
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSaol kuzucum muhakkak öyledir de uzun sürünce cok korkuttu. Haber ederim yarın
Benim hep solda top gibi duruyor bazen sertleşiyor makat gelisli olduğu için normal dedi Dr duruş pozisyonundan dolayı inşallah güzel haberler alırsın bize de haber verKuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de iki kere NST’ye girdim karnımın taş gibi olduğu dönemlerde. Bir şey yoktu. İnşallah seninki de öyledir.Kuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
Canım bu baş geliş, makat geliş ne anlama geliyor? 1-2 yerde daha gördüm. İşte bu haftalarda bebeğin baş gelişli olması iyi değil, erken dönmüş diye vs. Benimkine hep baş geliş diyorlar. Acaba bu sıkıntılı bir durum mu?Benim hep solda top gibi duruyor bazen sertleşiyor makat gelisli olduğu için normal dedi Dr duruş pozisyonundan dolayı inşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver
mutlaka haber ver yarın inşallah sadece normal bi sertliktir kasılma falan çıkmazKuzum yok ben bu aksam onun bebek toplanması olmadığından emin oldum. Çok kötü rahatsızlık yaşadım doktorumla konusruk yarın gel nst bakalım dedi. Kasılma oluyor muhtemelen
zeytinyağ sürdükten bir süre sonra siliyo musun peki yoksa hep kalıyo mu ben de başlamak istiyorum çok kuru ve çatlıyoÇorap falan aldımgöğüs ucu kremi herkes en iyisi zeytinyağı dedi emzirme ihtimalim de düşük olduğu için emerse hemen alırız diye düşündüm her eczanede var zaten şu an aklıma geldikçe zeytin yağı sürüyorum yumuşacık yapıyor işe yarayabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?