Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bizim bu haftalarda oda vs atmamız lazımdı buraya kızlar topiğe çok bakamıyorum ama herkes dağılmış olmaz öyle herkes bi kendine gelebilir mi lütfen. Herkesin farklı problemleri var farkındayım ama böyle olmaz daha 2 2,5 ayımız var bu şekilde hamilelik geçmez zaten 7 ay boyunca korktuk endişelendik artık korkulara biraz ara verelim akışa bırakalım tedbiri tabiki alalım ama stres yapmadan. Alnımıza gücümüzün yetmeyeceği şeyler yazıldıysa Allah korusun yapacağımız bişey olmaz zaten. Herkesin sağlıkla doğum yapacağına inanıyorum ve artık karamsarlığı yasaklıyorum ajsjsj biraz pozitif olalım ki birbirimize destek olabilelim.

Her anımız ayrı endişe gerçekten, ilk ayların stresi farklı şekillerde geri döndü. Zamanında saplıkla alsaydık kucağımıza hoş doğunca da bitmez bizim korkular
Ya doğunca gözümüzün önünde olacak bu denli delirmeyiz diye düşünüyorum. Şimdi korku var hepimizde ya bisey olursa diye. Ama doğduğunda o minik bedenleriyle şifa olacaklar annelerine

Son trimesterin içimizden geçmesine izin vermeyelimmmmm

Sanırım onu yasadım çok korktum
Haklısın valla muhtemelen ben de öyle olurdum, sağlıkla zamanında bi kucağımıza alaydık rahatlardık ya. Geçen kardeşim diyor ki hamileliğin tadını hiç çıkarmıyorsun, bu süreç de çok güzel tadını çıkar diyor doğru haklı bi yandan ama bi yandan da sürekli stres yapacak bi şey buldukça tat mat kalmıyo valla. Ama doğurduktan sonra da özlicem bu halimi kesin

Sakin ol dediğin gibi kabıZlık kaynaklı olabilir, uzan biraz dinlenmeye çalış. Kısmi ağrılar olabiliyor geçecektir mutlaka
evet kabız da olmuşum inşallah geçer bu gece yaa yine uykusuz geceler hep aynı yerin ağrıması tuhaf geliyo panikten midem de bulanmaya başladı

Korkma aynısını sağda yaşadım 2 gün sürüyor geçiyor bol su iç hafifletiyor ağrıyı ağrı geçince karnın bi tık büyümüş olacak
ay gerçekten mi inşallah öyledir eşim de bu gece dedi ki bugün ayrıydık onunla şehir dışına çıkması gerekti sen bensiz bugün ne yedin göbeğin kocaman olmuş hsjjshs gülüyorum ama korkudan da midem bulanıyo hiç böyle ağrım olmamıştı tek bi bölgede allahtan hareket ediyo da içim rahatlıyo az da olsa

Hareketli yse için rahat etsin bak ne güzel ben iyiyim diyor büyüme atağı olabilir gaz olabilir endişelenme içini rahat tut canım

Bazı insanlar cok rahat hamilelik geçiriyor. Onlara sorsan hamilelik dünyanın en güzel seyi. Biz korkudan stresten tadını cıkaramadık gerçekten. Şükür yine bugünümüze ama dün o kadar iyiyken bugün damdan düştüm sanki mesela

ay inşallah öyledir hala geçsin diye bekliyorum
Benim haftalarca sürdü tek nokta ağrısı .anlamda veremedim .akşam olunca ağrıdı genelde yoruldugum an girdi Ağrı . Büyüme ağrısı felan mi bilmiyorum geçti sonra şimdi yok.ama hareketlenmeleri genelde o bölge de hissediyorum alakası varmı bilmiyorum tamda dediğin yerde göbek deliği sağ a 4parmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…