Bende yaşamışım da haberim yok kanki ahsjjsİşte o sancıyı yaşarken bilemiyorsun ki bacım dünyan başına yıkılıyor
Ya doğunca gözümüzün önünde olacak bu denli delirmeyiz diye düşünüyorum. Şimdi korku var hepimizde ya bisey olursa diye. Ama doğduğunda o minik bedenleriyle şifa olacaklar annelerineHer anımız ayrı endişe gerçekten, ilk ayların stresi farklı şekillerde geri döndü. Zamanında saplıkla alsaydık kucağımızahoş doğunca da bitmez bizim korkular
Son trimesterin içimizden geçmesine izin vermeyelimmmmmBizim bu haftalarda oda vs atmamız lazımdı buraya kızlar topiğe çok bakamıyorum ama herkes dağılmış olmaz öyle herkes bi kendine gelebilir mi lütfen. Herkesin farklı problemleri var farkındayım ama böyle olmaz daha 2 2,5 ayımız var bu şekilde hamilelik geçmez zaten 7 ay boyunca korktuk endişelendik artık korkulara biraz ara verelim akışa bırakalım tedbiri tabiki alalım ama stres yapmadan. Alnımıza gücümüzün yetmeyeceği şeyler yazıldıysa Allah korusun yapacağımız bişey olmaz zaten. Herkesin sağlıkla doğum yapacağına inanıyorum ve artık karamsarlığı yasaklıyorum ajsjsj biraz pozitif olalım ki birbirimize destek olabilelim.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ajsjsjSon trimesterin içimizden geçmesine izin vermeyelimmmmm
Haklısın valla muhtemelen ben de öyle olurdum, sağlıkla zamanında bi kucağımıza alaydık rahatlardık ya. Geçen kardeşim diyor ki hamileliğin tadını hiç çıkarmıyorsun, bu süreç de çok güzel tadını çıkar diyor doğru haklı bi yandan ama bi yandan da sürekli stres yapacak bi şey buldukça tat mat kalmıyo valla. Ama doğurduktan sonra da özlicem bu halimi kesinSanırım onu yasadım çok korktum
enfeksiyon vardı geçen hafta monurol kullandım ben de sonra tekrar baktırmadım tahlil ama geçmedi mi acaba anlamadımKuzum idrar yolu enf olduğumda buna benzer bi ağrım olmustu. Monurol içtim ve 3-4 gün kızılcık yedim geçti
evet kabız da olmuşum inşallah geçer bu gece yaa yine uykusuz gecelerSakin ol dediğin gibi kabıZlık kaynaklı olabilir, uzan biraz dinlenmeye çalış. Kısmi ağrılar olabiliyor geçecektir mutlaka
ay gerçekten mi inşallah öyledirKorkma aynısını sağda yaşadım 2 gün sürüyor geçiyor bol su iç hafifletiyor ağrıyı ağrı geçince karnın bi tık büyümüş olacak
şunları bi sağ salim çıkartalım da allahımSon trimesterin içimizden geçmesine izin vermeyelimmmmm
Hareketli yse için rahat etsin bak ne güzel ben iyiyim diyoray gerçekten mi inşallah öyledireşim de bu gece dedi ki bugün ayrıydık onunla şehir dışına çıkması gerekti sen bensiz bugün ne yedin göbeğin kocaman olmuş hsjjshs gülüyorum ama korkudan da midem bulanıyo hiç böyle ağrım olmamıştı tek bi bölgede allahtan hareket ediyo da içim rahatlıyo az da olsa
Bazı insanlar cok rahat hamilelik geçiriyor. Onlara sorsan hamilelik dünyanın en güzel seyi. Biz korkudan stresten tadını cıkaramadık gerçekten. Şükür yine bugünümüze ama dün o kadar iyiyken bugün damdan düştüm sanki meselaHaklısın valla muhtemelen ben de öyle olurdum, sağlıkla zamanında bi kucağımıza alaydık rahatlardık ya. Geçen kardeşim diyor ki hamileliğin tadını hiç çıkarmıyorsun, bu süreç de çok güzel tadını çıkar diyor doğru haklı bi yandan ama bi yandan da sürekli stres yapacak bi şey buldukça tat mat kalmıyo valla. Ama doğurduktan sonra da özlicem bu halimi kesin
1 tane daha iste olmadı. Bazen 1 tane yetmiyor ikinci doz gerekebiliyor. Bide 3 litreden az içme suyuenfeksiyon vardı geçen hafta monurol kullandım ben de sonra tekrar baktırmadım tahlil ama geçmedi mi acaba anlamadım
3 litre içmeye çalışıyorum pazartesi tekrar idrara baktırayım1 tane daha iste olmadı. Bazen 1 tane yetmiyor ikinci doz gerekebiliyor. Bide 3 litreden az içme suyu
Doktora sormadan alsam bir sıkıntı olur mu acaba? Bir hafta daha bu sızlamayı çekemeyeceğim sanırım.Gaviscon kullaniyorum canim, aninda geciriyor. Double action mint olanini.
ay inşallah öyledir hala geçsin diye bekliyorumHareketli yse için rahat etsin bak ne güzel ben iyiyim diyorbüyüme atağı olabilir gaz olabilir endişelenme içini rahat tut canım
Bu hafta ben de Monurol kullandım. Haftaya kontrole gidince mutlaka tekrar idrar tahlili yapılmasını isteyeceğim. Enfeksiyon beni çok korkutuyor.3 litre içmeye çalışıyorum pazartesi tekrar idrara baktırayım
Benim haftalarca sürdü tek nokta ağrısı .anlamda veremedim .akşam olunca ağrıdı genelde yoruldugum an girdi Ağrı . Büyüme ağrısı felan mi bilmiyorum geçti sonra şimdi yok.ama hareketlenmeleri genelde o bölge de hissediyorum alakası varmı bilmiyorum tamda dediğin yerde göbek deliği sağ a 4parmakay inşallah öyledir hala geçsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?