Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.
Şurup içebilirsin evet oda kesmezse doktor gel ilaç veriyim ejderha gibi gezmene gerek yok dedi bana şurup kesmedi üç dört gün çektim kontrolde ilaç istedim bi ilaç verdi sabah bir tane içiyorsun gerçekten akşama kadar ne yiyip içsem yanma yapmadı etkili ilaçlar varmış meğer doktorunuzdan şiddetle isteyiniz

1 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum. Eczaneden kendim alsam bir zararı olur mu, bilemedim.

galiba kabızlık ve üşümeden oldu uyandım şimdi geçmiş çok şükür çok korktum ama en mantıklı büyüme ağrısı gibi geldi chatgptde tarif edince ilk bunu yazdı

Valla kuzum bu gebelik te çıkmayan kalmadı sorgulamıyorum artık saldım ne derlerse tamam diyorum.
Yarın şeker testim var bakalım ordan ne gelecek
Ben de 6 binlik kullanıyorum detaylı da doktor kilona göre 6 binlik yeter dedi ama ilk gebeligimde son aylarda 8 binlik kullanıyordum yetip yetmediğini nasıl soyluyorlar test yaptırsma nereye gitmem gerekiyor

Ben de 6 binlik kullanıyorum detaylı da doktor kilona göre 6 binlik yeter dedi ama ilk gebeligimde son aylarda 8 binlik kullanıyordum yetip yetmediğini nasıl soyluyorlar test yaptırsma nereye gitmem gerekiyor
Günaydın kızlar
Stressiz güzel bir gün olur inşallah hepimiz için
Ben Hematoloji ye her ay bir defa kan veriyorum onlar ayarlıyor dozu
4. binlikle başladım fakat corasprin vardı o dönem kanama olunca corasprni kesince iğneyi 8. binlik yaptılar

İştahım çok açık deli gibi kilo alıyorum hatta napicam bilmiyorum kahvaltıyı sadelestircem gibi sadece haşlanmış yumurta gibi

ayy evet benim de yürürken ya 4 gün önce falan başladı çok acımıyo ama sanki oram dopdolu şiş gibi basınç ve hafif ağrılı böyle
Bende de aynı sey başladı. İnsan cok tedirhin oluyor. Dr gitmedim daha giden varsa sorabilir
Bu arada hala ayda bir mi gidilmeli dr a kızlar ben suan 24+5im en son muayene de gene 1 ay sonraya randevu verdi bence cok fazla 1 ay

Bende de aynı sey başladı. İnsan cok tedirhin oluyor. Dr gitmedim daha giden varsa sorabilir
Bu arada hala ayda bir mi gidilmeli dr a kızlar ben suan 24+5im en son muayene de gene 1 ay sonraya randevu verdi bence cok fazla 1 ay
benim de ayda birdi ama çok stresli olduğum için 3 haftada bir olarak anlaştık doktorumla bir ay dayanmak çok zordu

İştahım çok açık deli gibi kilo alıyorum hatta napicam bilmiyorum kahvaltıyı sadelestircem gibi sadece haşlanmış yumurta gibi
Benim de çok açık iştahım ve her yemek sonrası kendime gelmem 1 saat sürüyor o kadar ağırlık çöküyor ki sıkıldım bu durumdan. Kiloda çok aldım karnım da şimdiden kocaman 8,9 aylıkken düşünemiyorum kendimi şuan bile zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…