Şurup içebilirsin evet oda kesmezse doktor gel ilaç veriyim ejderha gibi gezmene gerek yok dedi bana şurup kesmedi üç dört gün çektim kontrolde ilaç istedim bi ilaç verdi sabah bir tane içiyorsun gerçekten akşama kadar ne yiyip içsem yanma yapmadı etkili ilaçlar varmış meğer doktorunuzdan şiddetle isteyinizKızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.
1 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum. Eczaneden kendim alsam bir zararı olur mu, bilemedim.Şurup içebilirsin evet oda kesmezse doktor gel ilaç veriyim ejderha gibi gezmene gerek yok dedi bana şurup kesmedi üç dört gün çektim kontrolde ilaç istedim bi ilaç verdi sabah bir tane içiyorsun gerçekten akşama kadar ne yiyip içsem yanma yapmadı etkili ilaçlar varmış meğer doktorunuzdan şiddetle isteyiniz
Yalancı sancıdır inşallah başka önemli bir şey olmasın da artık paranoyak yaptı bu bebeler biziŞuan yok mesela karnım rahatladı ve yumuşadı. O yasadığım neydi peki ben anlamadım
Çok mantıklı bir karar olmuşBiz ilk sevgili olduğumuz zaman seçmiştik bir kız bir erkek isimhiç zorlanmadık öyle olunca
3. oluşum benim de toplam hiç belirtim yok ama çıkoyo işte enfeksiyonBu hafta ben de Monurol kullandım. Haftaya kontrole gidince mutlaka tekrar idrar tahlili yapılmasını isteyeceğim. Enfeksiyon beni çok korkutuyor.
galiba kabızlık ve üşümeden oldu uyandım şimdi geçmiş çok şükür çok korktum amaBenim haftalarca sürdü tek nokta ağrısı .anlamda veremedim .akşam olunca ağrıdı genelde yoruldugum an girdi Ağrı . Büyüme ağrısı felan mi bilmiyorum geçti sonra şimdi yok.ama hareketlenmeleri genelde o bölge de hissediyorum alakası varmı bilmiyorum tamda dediğin yerde göbek deliği sağ a 4parmak
Ben de 6 binlik kullanıyorum detaylı da doktor kilona göre 6 binlik yeter dedi ama ilk gebeligimde son aylarda 8 binlik kullanıyordum yetip yetmediğini nasıl soyluyorlar test yaptırsma nereye gitmem gerekiyorValla kuzum bu gebelik te çıkmayan kalmadı sorgulamıyorum artık saldım ne derlerse tamam diyorum.
Yarın şeker testim var bakalım ordan ne gelecek
Günaydın kızlarBen de 6 binlik kullanıyorum detaylı da doktor kilona göre 6 binlik yeter dedi ama ilk gebeligimde son aylarda 8 binlik kullanıyordum yetip yetmediğini nasıl soyluyorlar test yaptırsma nereye gitmem gerekiyor
Evet benim de beyaz oluyor akıntım koku yok gibiEvet kokusuzsa fizyolojik bir akıntıdır demişti bana doktor hiç önemsemedim şimdiye kadar
İştahım çok açık deli gibi kilo alıyorum hatta napicam bilmiyorum kahvaltıyı sadelestircem gibi sadece haşlanmış yumurta gibiKızlar ben başından beri sekiz dokuz kilo aldım karnın çok küçük diyor gören herkes bu arada her istediğini yer diye görmüştüm hamilelerde işin içine girince hiç de öyle olmuyormuş şekerden tansiyondan korkuma şu iştahlılığımı yaşayamıyorum hep açım hep erkek bebeklerde anne böyle oluyor diyorlar doymuyorum dikkat ettiğim için belki de sizin iştah nasıl
Al canım al boşuna çekme o acıyı. Hepimiz kullanıyoruz.Doktora sormadan alsam bir sıkıntı olur mu acaba? Bir hafta daha bu sızlamayı çekemeyeceğim sanırım.
Bende de aynı sey başladı. İnsan cok tedirhin oluyor. Dr gitmedim daha giden varsa sorabilirayy evet benim de yürürken ya 4 gün önce falan başladı çok acımıyo ama sanki oram dopdolu şiş gibi basınç ve hafif ağrılı böyle
Ben iyiyimGünaydın kızlar herkes iyi mi ??
günaydın canım sıkıntı yok şuan senGünaydın kızlar herkes iyi mi ??
benim de ayda birdi ama çok stresli olduğum için 3 haftada bir olarak anlaştık doktorumla bir ay dayanmak çok zorduBende de aynı sey başladı. İnsan cok tedirhin oluyor. Dr gitmedim daha giden varsa sorabilir
Bu arada hala ayda bir mi gidilmeli dr a kızlar ben suan 24+5im en son muayene de gene 1 ay sonraya randevu verdi bence cok fazla 1 ay
Benim de çok açık iştahım ve her yemek sonrası kendime gelmem 1 saat sürüyor o kadar ağırlık çöküyor ki sıkıldım bu durumdan. Kiloda çok aldım karnım da şimdiden kocaman 8,9 aylıkken düşünemiyorum kendimi şuan bile zorlanıyorumİştahım çok açık deli gibi kilo alıyorum hatta napicam bilmiyorum kahvaltıyı sadelestircem gibi sadece haşlanmış yumurta gibi
Ben de 1 de gidicem hastaneye tekrar biraz strestliyimgünaydın canım sıkıntı yok şuan sen
Kontrol mü bi sorun mu var? İyisiniz dimiBen de 1 de gidicem hastaneye tekrar biraz strestliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?