Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bugün 4 te ben de genel kontrole gidicem, doğum ile ilgili konuşmak için sigortayı kontrol ettirmek için erken mi acaba? Bi hastanenin birimiyle görüşelim diyorum. Bazı şeyleri kapsamayabiliyormuş sigorta en azından para vereceksek de bilgimiz olsun dedim.

İyiyiz canım bugün harekteleri hissettim sabahtan. Dün benim kız gece gezmesi istemiş bi acile kadar gezdik geldik Senin rutin kontrol mü 13.00 de. İnşallah güzel haberlerle gel.
Canım böyle durumlarda özel hastanenin aciline mi gidiyorsun? Devlet hastanesinin acilinde muayene çok zor oluyor. Vajinal muayene yapmak istiyorlar hep. Ben bir durum olsa bile acile gitmekten korkuyorum artık.

Hayır canım erken değil bence. Ben doktorumun özel muayene ofisine gidiyorum son kontrolümde kendisi bilgi verdi bize. Doğum şekline hastaneye ücrete kadar konuştuk. Çok sanmıyorum ama ücrette değişiklik olursa diye doğuma yakın zamanda tekrar sorarsınız dedi.

Tamamlayıcı sigortanız mı var?

Canım böyle durumlarda özel hastanenin aciline mi gidiyorsun? Devlet hastanesinin acilinde muayene çok zor oluyor. Vajinal muayene yapmak istiyorlar hep. Ben bir durum olsa bile acile gitmekten korkuyorum artık.
Evet canım Devlete gidiyorum benim evime çok yakın bir kadın doğum hastanesi var hemen oraya gidiveriyoruz. Çok yoğun olmuyor doktorlar da iyi bikaç kez gittim hiç vajinal bakmadılar hep karından bakıyorlar.

İyiyiz canım bugün harekteleri hissettim sabahtan. Dün benim kız gece gezmesi istemiş bi acile kadar gezdik geldik Senin rutin kontrol mü 13.00 de. İnşallah güzel haberlerle gel.
Kızı gezdirsene sende yok aşkım ya benim nst de sonuç biraz saçma çıktı ya içim rahat etsin diye başka hastaneye gidicem

Canlarım ben sabah erkenden gittim kontrole. Önce usg ile bebeği inceledi, çok şükür haftasına uyumlu. Sonra böbreğe baktı, bir miktar daha genişleme var ama 32. Haftaya kadar yine garanti götürür operasyon istemiyor şuan dedi. Yine idrar yolunda bakteri çıktı. Şöyle ki, sağ böbrek işlevini tam yerine getirmediği için bakteriyi atamıyor mesanen dedi, monurol yazdı yine.
Gel gelelim kasılma mevzusuna. Benim kuduruk kızçe nstye bağlandığımız anda çıldırdı. Üzerinde baskı istemedi ve sürekli tekmeledi, bikaç kez cihazı düzeltmek zorunda kaldılar. Nst sonucunda sancı cıkmadı ama doktorumun değerlendirmesi şu şekilde; bebeğin fazla hareketli ve sürekli rahmini uyarıyor. Yani sen bu kasılmaya benzeyen seyleri maalesef doğuma kadar yaşayacaksın korkmamayı öğreneceksin sadece dedi. Şuan erken doğum riskin yok serviksin herseyin normal seyrinde dedi. Yani buradaki durum benim kızımın kudurukluğundan kaynaklanıyormuş maşallah sürekli faaliyet halinde olduğu için rahim kendini kasıp sıkıştırarak korumaya alıyormus cok ilginç ama çok şükür rahatladım. Darısı haber bekleyen hepinizin basına canlarım
İlave olarak; tansiyon takibi yapıp ona yollamamı istedi. Oradayken 13/9 cıktı ama hala ilaca başlatmadı bekleyeceğiz dedi

Kontrol mü bi sorun mu var? İyisiniz dimi
Benim nst sonucu biraz garip çıkmıştı ya dün içim rahat etsin diye farklı hastaneye gidip çektircem kalp atışı yavaşladı falan demişlerdi

Benim bal kızım hareketli olması annesini korkutuyor

Oy. Maşallah Bu kızın temposuna alışacaksın artık annesi. Yapacak bir şey yok Ben de tansiyon takibi yapacağım haftaya kadar. İnşallah o yönden de rahatlarız.

Oy. Maşallah Bu kızın temposuna alışacaksın artık annesi. Yapacak bir şey yok Ben de tansiyon takibi yapacağım haftaya kadar. İnşallah o yönden de rahatlarız.
Ay kuzum insallah ya tansiyon da güzel ilerlemeye devam etsin. Enerjik kızım var demek ki napalım rahmim de alıssın kasmasın kendini
Senin var mı bu ara kontrolün

çok sevindimmmm bacım nolur bi daha şekersiz limonata falan içme sen hdjdkşsjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…