Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar peki siz oda süsleme, fotoğrafçı falan isteyecek misiniz? Galiba ek ücretle alınabiliyor onlar da ama ne kadar fark çıkar acaba bilginiz var mı? Gerçi ben oda süsleme istemeyebilirim ama yine de merak ettim.

Canım benim hastanede sezeryan doğumda oda süsleme + fotoğrafçı doğum fiyatının içerisinde.
Ama normal doğumda ek ücret ile alabiliyormuşsun. Ve iki doğum da aynı fiyat. Benim muhtemelen sezeryan olur diye ekstra almama gerek olmayabilir. Ama böyle Herşey vaktiyle ve sağlıkla geldiğinde fotoğrafçı bilmiyorum ama odası süslü olsun isterim .

Orası uzak diye hiç yolum düşmemişti canım aklımda olsun acil bişi olursa giderim. Yeşilyurt iyice rezalet bi hale geldi zaten allah düşürmesin gerçekten. Suriyelilerden göçmenlerden bize sıra gelmiyor

Allahımm dhshsjs delirmeden bitirelim şu hamileliği hayırlısıyla sağlıkla yarabbim ilk trimester huniliktik 2. Trimesterde sanki bi hafifledik gibi bi rahatlama geldi durgunlaştık topic olarak, 3’e girdik geri taktık hunileri shsjjd sonumuz hayrolsun

3e girince tek tek hepimiz buraya döküldük yine manevi destek arayışıyla kız cok doğru tespitin
Bugün doktoru beklerken bi gebişle tanıstım 39. Haftasında. Kadın öyle relax öyle huzurlu ki hiç olumsuz seylerden haberi bile yok bi öyle olamadık varya püh bize

İşte öyle olmak lazım cahillik mutluluktur mis gibi geçiriyodur hamileliği, biz öyle miyiz hepimiz araştırmacı gazeteci ruhunda didik didik edip herşeyi strese girmemiz lazım ki bi aksiyon olsun hayatımızda

İşte öyle olmak lazım cahillik mutluluktur mis gibi geçiriyodur hamileliği, biz öyle miyiz hepimiz araştırmacı gazeteci ruhunda didik didik edip herşeyi strese girmemiz lazım ki bi aksiyon olsun hayatımızda
Zaten kadınla konusurken içimden dedim bu karı hayatında 1 kez bile kk da başlık okuyup kendini strese soktuysa beni öpsünler ilk gebeliğinde sancısı 100leri görüyomus haberi yokmus dkfjfkfjf
7 aydır sadist gibi kendimize işkence ediyoruz biz kasım anneleri olarak

Benimkinin benden ne çektiğini bi o bilir neyse çaktırmıyoruz hakediyorlar
Benimki bide hamile olan kendisiymiş gibi davranıyor. Belim ağrıyo diyorum benim de diyo başım ağrıyo diyorum benim de diyo. Artık level atladı geçen gün diyor ki askım babalar galiba hamilelik belirtisi yasıyor bende sağ böbrek ağrısı başladı. Yuh artık dedim ya

Bişey diyim mi cahillik mutluluktur. Biz milyon tane ihtimalin varlığından haberdarız o yüzden böyleyiz. Genelde yaşı daha küçük olan çok araştırmayan kesim mutlu huzurlu oluyor. Ben öğrenciyken sezaryen ameliyatlarına falan girmiştim mesela hepsi gözümün önüne geliyor Keşke hiç görmeseydim aşağıda neler olduğunu bilmeden masama yatar bebeğimi beklerdim.

Cahilliğin mutluluk olduğunu hepimiz bu gebeliklerimizde öğrendik ama maalesef o cahillik bize hiç uğramamış jinekolog olduk anasını satayım araştıra araştıra
Ay sen bide hemşiresin aman yarabbi
Belki normal doğurursun yahuu sezaryen olacağı ne malum
Bu arada benim bebek makat gelişliymiş bugün onu da öğrendim ama yazdım mı hatırlamıyorum. Sen gündüz uyanıkken dönmez dönerse gece döner, onda da canın yanar anlarsın dedi. Böyle kalırsa mecbur sezaryen dedi

benim hünkarım benden daha çok kilo aldı tosunum hdkşsksjdkd şişko patatesim ya ben 7 aldım o 10

C cilekcanavari kuzucum herseyin yolunda olmasına sevindim annecigi kızma alya kusa o hareketli bir kizce olacak teyzesi yesin onu masallah
Puxhu bebisim yazmamışsın ne yaptın gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…