- 10 Ocak 2024
- 625
- 577
- 23
- 33
Kızlar peki siz oda süsleme, fotoğrafçı falan isteyecek misiniz? Galiba ek ücretle alınabiliyor onlar da ama ne kadar fark çıkar acaba bilginiz var mı? Gerçi ben oda süsleme istemeyebilirim ama yine de merak ettim.
Orası uzak diye hiç yolum düşmemişti canım aklımda olsun acil bişi olursa giderim. Yeşilyurt iyice rezalet bi hale geldi zaten allah düşürmesin gerçekten. Suriyelilerden göçmenlerden bize sıra gelmiyorYeşilyurt Tepecik falan kötü canım ben Buca kadın doğum aciline gidiyorum. Dün de önümde 3 kişi vardı beklemedim fazla baya güzel de ilgilendiler aklında olsun bidaha oraya gidebilirsin. Tansiyon bakıldı ultrasonda da izlettiler bebişimi hatta sancın varmı diye sordular nst de çekeceklerdi ben istemedim sancım yok diye.
Dün gece ben
Allahımm dhshsjs delirmeden bitirelim şu hamileliği hayırlısıyla sağlıkla yarabbimDün gece ben
Hahahahhahahhahaha ay cıldırcam evetAhahaha bebeğin iyi olduğunu öğrenince de türkü söyleyen haliiiii
3e girince tek tek hepimiz buraya döküldük yine manevi destek arayışıyla kız cok doğru tespitinAllahımm dhshsjs delirmeden bitirelim şu hamileliği hayırlısıyla sağlıkla yarabbimilk trimester huniliktik 2. Trimesterde sanki bi hafifledik gibi bi rahatlama geldi durgunlaştık topic olarak, 3’e girdik geri taktık hunileri shsjjd sonumuz hayrolsun
İşte öyle olmak lazım cahillik mutluluktur mis gibi geçiriyodur hamileliği, biz öyle miyiz hepimiz araştırmacı gazeteci ruhunda didik didik edip herşeyi strese girmemiz lazım ki bi aksiyon olsun hayatımızda3e girince tek tek hepimiz buraya döküldük yine manevi destek arayışıyla kız cok doğru tespitin
Bugün doktoru beklerken bi gebişle tanıstım 39. Haftasında. Kadın öyle relax öyle huzurlu ki hiç olumsuz seylerden haberi bile yokbi öyle olamadık varya püh bize
Evet anadoluAnadolu sigorta mı acaba sizin? Benim de yakın zamanda şeker yüklemem var da
Benimkinin benden ne çektiğini bi o bilirHerseyin suçlusu kocalarımız bacım evet buna inanırımçok gıcığım cünkü bugün Hünkarıma
Benim de anadolu sigorta, aynı şekilde ikili testte bi kan değerini karşılamamıştı, şeker yüklemesini de karşılayacak o zamanEvet anadolu
Karşılar ben ücret ödemedimBenim de anadolu sigorta, aynı şekilde ikili testte bi kan değerini karşılamamıştı, şeker yüklemesini de karşılayacak o zaman
Zaten kadınla konusurken içimden dedim bu karı hayatında 1 kez bile kk da başlık okuyup kendini strese soktuysa beni öpsünlerİşte öyle olmak lazım cahillik mutluluktur mis gibi geçiriyodur hamileliği, biz öyle miyiz hepimiz araştırmacı gazeteci ruhunda didik didik edip herşeyi strese girmemiz lazım ki bi aksiyon olsun hayatımızda
Benimki bide hamile olan kendisiymiş gibi davranıyor. Belim ağrıyo diyorum benim de diyo başım ağrıyo diyorum benim de diyo. Artık level atladı geçen gün diyor ki askım babalar galiba hamilelik belirtisi yasıyor bende sağ böbrek ağrısı başladı. Yuh artık dedim yaBenimkinin benden ne çektiğini bi o bilirneyse çaktırmıyoruz hakediyorlar
Bişey diyim mi cahillik mutluluktur. Biz milyon tane ihtimalin varlığından haberdarız o yüzden böyleyiz. Genelde yaşı daha küçük olan çok araştırmayan kesim mutlu huzurlu oluyor. Ben öğrenciyken sezaryen ameliyatlarına falan girmiştim mesela hepsi gözümün önüne geliyor3e girince tek tek hepimiz buraya döküldük yine manevi destek arayışıyla kız cok doğru tespitin
Bugün doktoru beklerken bi gebişle tanıstım 39. Haftasında. Kadın öyle relax öyle huzurlu ki hiç olumsuz seylerden haberi bile yokbi öyle olamadık varya püh bize
Cahilliğin mutluluk olduğunu hepimiz bu gebeliklerimizde öğrendik ama maalesef o cahillik bize hiç uğramamışBişey diyim mi cahillik mutluluktur. Biz milyon tane ihtimalin varlığından haberdarız o yüzden böyleyiz. Genelde yaşı daha küçük olan çok araştırmayan kesim mutlu huzurlu oluyor. Ben öğrenciyken sezaryen ameliyatlarına falan girmiştim mesela hepsi gözümün önüne geliyorKeşke hiç görmeseydim aşağıda neler olduğunu bilmeden masama yatar bebeğimi beklerdim.
benim hünkarım benden daha çok kilo aldı tosunum hdkşsksjdkdBenimki bide hamile olan kendisiymiş gibi davranıyor. Belim ağrıyo diyorum benim de diyo başım ağrıyo diyorum benim de diyo. Artık level atladı geçen gün diyor ki askım babalar galiba hamilelik belirtisi yasıyor bende sağ böbrek ağrısı başladı. Yuh artık dedim ya
Heyyyttt maşallahhh aşerdiği herseyi yemiş hünkarınbenim hünkarım benden daha çok kilo aldı tosunum hdkşsksjdkdşişko patatesim ya ben 7 aldım o 10
Ben 10 kg aldımİştahım çok açık deli gibi kilo alıyorum hatta napicam bilmiyorum kahvaltıyı sadelestircem gibi sadece haşlanmış yumurta gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?