Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Seninki rahatına düşkün keyifçi bisey olacak ben sana söyliyim doktor göbeğine bastırınca sinirlenip vurmadığına göre gamsız da biraz skdjkdjdjdjdnd yerim ya hahahhahshshsha
annesi ve babası boğa burcu keyifçi bize ayak uydurmaya çalışıyo şimdiden cjkdjxhdhhs ağlarken fotosu o kadar komik ki uyandırdık diye küfür etmediyse bişi bilmiyorum hdjldjdkcjjd

her ultrasonda aynı benim pozisyonda yatıyo hxhjdkşsjd doktor göbeğime bastırıyo rahatsız olsun diye o kadar takmıyo bizi düşünsene senin kız doğduktan sonra full uyuyomuş sakin sakin agagagahhahahahahaha
Benim oğlan da böyle. Doktor bastırıyor, karnımı titretiyor. Bu çocuk sırtını izletiyor bize. Tam odadan çıkıyorum. Hareketlenmeye başlıyor Evde ise tam hareket etmiyor bir şey mi oldu diye tedirgin olurken hemen itekliyor içeriden. Buradayım anneee diyor hemen

Benim de özel hastanelerden yana şansım gülmedi. Geldik bu haftalara. Artık akışına bıraktım. Zorlamıyorum doktor bulacağım diye
Bi tane takipli doktoru olunca insan güvende hissediyor aslında kendini.
Diren bacımm 30lu haftalara çok yaklaştık iyi kötü geldik bugünlere

Benim de var da önceden görüşmek aklıma hiç gelmemişti. Nereyle görüşüyoruz ne diyoruz tecrübeniz varsa bana da söyleyebilir misiniz
Valla yok ben de geçenlerde gördüm hastanenin sigorta birimiyle ya da muhasebe tarafıyla mı ne görüşüyormuşuz. Benim ki tam kapsamlı normalde ama bazı hastanelerde bazı şeyleri kapsamayabiliyor dediler. En azından bilip hazırlıklı oluruz dedim. Doğum dahil paket mi sizin de?

O esnada içerde neler dönüyor çok merak ediyorum ya hayır senin el kadar cüssen var bu kadar sinir bünyene fazla değil mi be cocuk
Babasına çekmiş heralde arada saçma bi sinir yükleniyor. 30 yaşında onu dizginledim bakalım 50 cm'lik bebesinin de hakkından gelirim inşallah, çok amin

Şeker yükleme testini kapsadı mı paketin acaba bende de var doğum paketli testi özelde mi yapsam devlette mi bilemiyorum ama

Şeker yükleme testini kapsadı mı paketin acaba bende de var doğum paketli testi özelde mi yapsam devlette mi bilemiyorum ama
Benimki kapsadı, para ödemeden yaptırdım. Şimdiye kadar nst karşılamadı o da erken hafta olduğu içindir dediler bi de 2li testi kapsamadı onun dışında hepsini karşıladı. Nst 250 tl zaten 2liye de 1100 verdim çok da sorun olmaddı yani

Evet doğum dahil. Tam kapsamlı nasıl oluyor bilmiyorum ama poliçede her şeyin yanında%100 karşıladığı yazıyor. Şu ana kadar muayenelerde sorun yaşamadım ama doğum aşamasında sıkıntı çıkacak mı diye tedirginim

Ayy çilekiim çok sevindim bende de aynı senin gibi toplanma oluyor çok sık ve aynı hareketli kızçelere sahibiz senden haber bekliyodum normal zannediyodum bu toplanmaları kasılmaları falan takmıyodum çok, senin durumunu okuyunca 2 hafta sonra olan kontrolümü erkene alacaktım bi tedirgin olmuştum şükür kudurukluğundanmış cimcimenin fjdjd bizim oynak bebeler uğraştıracak bizi ya

Yeşilyurt Tepecik falan kötü canım ben Buca kadın doğum aciline gidiyorum. Dün de önümde 3 kişi vardı beklemedim fazla baya güzel de ilgilendiler aklında olsun bidaha oraya gidebilirsin. Tansiyon bakıldı ultrasonda da izlettiler bebişimi hatta sancın varmı diye sordular nst de çekeceklerdi ben istemedim sancım yok diye.

Kızlar peki siz oda süsleme, fotoğrafçı falan isteyecek misiniz? Galiba ek ücretle alınabiliyor onlar da ama ne kadar fark çıkar acaba bilginiz var mı? Gerçi ben oda süsleme istemeyebilirim ama yine de merak ettim.

Evet ya benim de öyle garantiye almak istedim

3 gündür bende feci kasılmalar hissediyorum özellikle öğleden sonra bir başlıyor uyuyana kadar karnım öyle bir sertleşiyor ki… çok hareketli gerçekten bu bebiş ya sağdan soldan önden nerden denk gelirse vuruyor. Sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum. Normal herhalde 2 hafta sonra nst ye giricektim bakalım orda ne çıkıcak.

Anadolu sigorta mı acaba sizin? Benim de yakın zamanda şeker yüklemem var da

Evet evet askım tamamen normalmiş bak sende de aynısı olduğuna göre doktorumun teorisi doğru. Bebeğin aşırı hareketleri rahmi uyarıyor zararsız tamamen.
Uğrastıracaklar canım o şimdiden belli baksana yerlerinde durmuyorlar nst cihazına girişti ya o bücür boyuyla cok güldüm ya djdbdjdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…