Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Anaaaa yok artık nasıl denk gelmiş şimdi sen söyleyince gördüm
İçim rahatladı valla kuzum ya aman öyle olsun. 30lu haftalara gelince daha rahat oluruz diye düşünüyorum psikolojik olarak.
Cünkü bu haftalarda böyle korkutucu seyler yasayınca insan diyor ki allahım bebek daha küçük napıcam ben simdi

Dün yenildim içtim yine
Çocum bale yaptı içerde dkdnkfjfjf
Ay korkularımız olsa da her kontrolden gönül ferahlığı ile dönelim hepimiz dünden beri başım çatlıyordu ağrıdan
kudurtma şu bebeksuyu içerde chhdhshdjdh aminn inşallah benim hala başım ağrıyo saniyede elli tane şey düşünüyorum tansiyonum güzel ama resmen kafam çatlıyo benim oğlum çok sakin ya emekli öğretmen gibi yatıyo bütün gün hdkldjdkkdjd

Güldürdün beni canım bende aynısını düşünüyordum benim oğlanda sakin. Ultrasonda da kapatıyor yüzünü uyuyor vaziyette hep. Üstüne yatınca tepikliyor genelde.

Ay çok teşekkür ederim bugün bi doktorumla görüşeyim bunları

Bi de limonataya suç attın senin kız hoplamaya yer arıyormuş işte ben dedim hareketten korkulmaz diye sana yok bi daha içmicem yoruldu çocuk dedin resmen git bi limonata iç enerjisini atsın çocuk

Anne karnında kız bebekler daha hareketli olur diyorlardı hep doğru galiba bu. Erkolar üşengeç gibi biraz. Seninki karnından cıkacağı günü bekliyor sana küçük sürprizler yapacak

Bir dansçı mı yetişiyor yoksa içeride Canım ben her hafta gidiyorum hastaneye. Artık oranın daimi üyesi oldum
Gökalp hoca dalga geçmese bende her fırsatta gitcemde adam benim şikayetlerimi ciddiye almayıp sonra haklı çıkınca utanıyorum
Ya İzmirde devlet hastaneleri cok kötü şöyle düzgün bi yer bulsam arada ona da gitsem iyi olurdu aslında. Bi kere diş ağrısı için gece mecbur yeşilyurt devletin aciline gittim, bekleme salonunda bankta evsiz adam yatıyordu. Yatarken de şarıl şarıl işiyordu

Bi de limonataya suç attın senin kız hoplamaya yer arıyormuş işte ben dedim hareketten korkulmaz diye sana yok bi daha içmicem yoruldu çocuk dedin resmen git bi limonata iç enerjisini atsın çocuk
Limonatadan sonra yeni favorisi nst cihazı. Onu tekmelerken adeta kendinden geçti dkdjdkjdjdjddj

İlginç bi şekilde sevmiyorlar benim ultrason cihazına da öyle yapıyor bakamıyoruz. Karnımda cihazı nereye koysa oraya vuruyor

Anne karnında kız bebekler daha hareketli olur diyorlardı hep doğru galiba bu. Erkolar üşengeç gibi biraz. Seninki karnından cıkacağı günü bekliyor sana küçük sürprizler yapacak
her ultrasonda aynı benim pozisyonda yatıyo hxhjdkşsjd doktor göbeğime bastırıyo rahatsız olsun diye o kadar takmıyo bizi düşünsene senin kız doğduktan sonra full uyuyomuş sakin sakin agagagahhahahahahaha

Güldürdün beni canım bende aynısını düşünüyordum benim oğlanda sakin. Ultrasonda da kapatıyor yüzünü uyuyor vaziyette hep. Üstüne yatınca tepikliyor genelde.
erkoların coolluk hxjsjjshs aynı benim de öyle ve benim uyuduğum gibi uyuyo eller yüzünde falan bütün ultrason fotoları uykulu birinde de ağlıyodu ben uyandırmak için karnımı dürtüklüyorum baya sonra uyanıp sinir olup her tarafa tekma atıyo

her ultrasonda aynı benim pozisyonda yatıyo hxhjdkşsjd doktor göbeğime bastırıyo rahatsız olsun diye o kadar takmıyo bizi düşünsene senin kız doğduktan sonra full uyuyomuş sakin sakin agagagahhahahahahaha
Seninki rahatına düşkün keyifçi bisey olacak ben sana söyliyim doktor göbeğine bastırınca sinirlenip vurmadığına göre gamsız da biraz skdjkdjdjdjdnd yerim ya hahahhahshshsha

Benim de özel hastanelerden yana şansım gülmedi. Geldik bu haftalara. Artık akışına bıraktım. Zorlamıyorum doktor bulacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…