Bak senin gebelik takviminde ne yazıyor “Braxton Hicks kasılmalarında (doğum öncesi kasılmaları) artış olabilir” Ben sana dedim normal diye hatta doğuma kadar sıklaşabilir beni doktorum uyarmıştı.Evet teyzesi valla korkuttu beni
Dün yenildim içtim yineçok sevindimmmmbacım nolur bi daha şekersiz limonata falan içme sen hdjdkşsjdjdj
Anaaaa yok artık nasıl denk gelmiş şimdi sen söyleyince gördümBak senin gebelik takviminde ne yazıyor “Braxton Hicks kasılmalarında (doğum öncesi kasılmaları) artış olabilir” Ben sana dedim normal diye hatta doğuma kadar sıklaşabilir beni doktorum uyarmıştı.
kudurtma şu bebeksuyu içerde chhdhshdjdh aminn inşallah benim hala başım ağrıyo saniyede elli tane şey düşünüyorum tansiyonum güzel ama resmen kafam çatlıyoDün yenildim içtim yine
Çocum bale yaptı içerde dkdnkfjfjf
Ay korkularımız olsa da her kontrolden gönül ferahlığı ile dönelim hepimizdünden beri başım çatlıyordu ağrıdan
kudurtma şu bebeksuyu içerde chhdhshdjdh aminn inşallah benim hala başım ağrıyo saniyede elli tane şey düşünüyorum tansiyonum güzel ama resmen kafam çatlıyobenim oğlum çok sakin ya emekli öğretmen gibi yatıyo bütün gün hdkldjdkkdjd
Ay çok teşekkür ederim bugün bi doktorumla görüşeyim bunlarıHayır canım erken değil bence. Ben doktorumun özel muayene ofisine gidiyorum son kontrolümde kendisi bilgi verdi bize. Doğum şekline hastaneye ücrete kadar konuştuk. Çok sanmıyorum ama ücrette değişiklik olursa diye doğuma yakın zamanda tekrar sorarsınız dedi.
Evet çok şükür varTamamlayıcı sigortanız mı var?
İyi düşünmüşsün güzel haberlerle gel inşallahKızı gezdirsene sendeyok aşkım ya benim nst de sonuç biraz saçma çıktı ya içim rahat etsin diye başka hastaneye gidicem
Bi de limonataya suç attın senin kız hoplamaya yer arıyormuş işteCanlarım ben sabah erkenden gittim kontrole. Önce usg ile bebeği inceledi, çok şükür haftasına uyumlu. Sonra böbreğe baktı, bir miktar daha genişleme var ama 32. Haftaya kadar yine garanti götürür operasyon istemiyor şuan dedi. Yine idrar yolunda bakteri çıktı. Şöyle ki, sağ böbrek işlevini tam yerine getirmediği için bakteriyi atamıyor mesanen dedi, monurol yazdı yine.
Gel gelelim kasılma mevzusuna. Benim kuduruk kızçe nstye bağlandığımız anda çıldırdı. Üzerinde baskı istemedi ve sürekli tekmeledi, bikaç kez cihazı düzeltmek zorunda kaldılar. Nst sonucunda sancı cıkmadı ama doktorumun değerlendirmesi şu şekilde; bebeğin fazla hareketli ve sürekli rahmini uyarıyor. Yani sen bu kasılmaya benzeyen seyleri maalesef doğuma kadar yaşayacaksın korkmamayı öğreneceksin sadece dedi. Şuan erken doğum riskin yok serviksin herseyin normal seyrinde dedi. Yani buradaki durum benim kızımın kudurukluğundan kaynaklanıyormuş maşallahsürekli faaliyet halinde olduğu için rahim kendini kasıp sıkıştırarak korumaya alıyormus cok ilginç ama çok şükür rahatladım. Darısı haber bekleyen hepinizin basına canlarım
İlave olarak; tansiyon takibi yapıp ona yollamamı istedi. Oradayken 13/9 cıktı ama hala ilaca başlatmadı bekleyeceğiz dedi
Bir dansçı mı yetişiyor yoksa içerideAy kuzum insallah ya tansiyon da güzel ilerlemeye devam etsin. Enerjik kızım var demek ki napalım rahmim de alıssın kasmasın kendini
Senin var mı bu ara kontrolün
Anne karnında kız bebekler daha hareketli olur diyorlardı hep doğru galiba bu. Erkolar üşengeç gibi biraz. Seninki karnından cıkacağı günü bekliyor sana küçük sürprizler yapacakkudurtma şu bebeksuyu içerde chhdhshdjdh aminn inşallah benim hala başım ağrıyo saniyede elli tane şey düşünüyorum tansiyonum güzel ama resmen kafam çatlıyobenim oğlum çok sakin ya emekli öğretmen gibi yatıyo bütün gün hdkldjdkkdjd
Gökalp hoca dalga geçmese bende her fırsatta gitcemde adam benim şikayetlerimi ciddiye almayıp sonra haklı çıkınca utanıyorumBir dansçı mı yetişiyor yoksa içerideCanım ben her hafta gidiyorum hastaneye. Artık oranın daimi üyesi oldum
Limonatadan sonra yeni favorisi nst cihazı. Onu tekmelerken adeta kendinden geçti dkdjdkjdjdjddjBi de limonataya suç attın senin kız hoplamaya yer arıyormuş işteben dedim hareketten korkulmaz diye sana yok bi daha içmicem yoruldu çocuk dedin resmen git bi limonata iç enerjisini atsın çocuk
her ultrasonda aynı benim pozisyonda yatıyo hxhjdkşsjd doktor göbeğime bastırıyo rahatsız olsun diye o kadar takmıyo biziAnne karnında kız bebekler daha hareketli olur diyorlardı hep doğru galiba bu. Erkolar üşengeç gibi biraz. Seninki karnından cıkacağı günü bekliyor sana küçük sürprizler yapacak
Benim de var da önceden görüşmek aklıma hiç gelmemişti. Nereyle görüşüyoruz ne diyoruz tecrübeniz varsa bana da söyleyebilir misinizEvet çok şükür var
erkoların coolluk hxjsjjshsGüldürdün beni canımbende aynısını düşünüyordum benim oğlanda sakin. Ultrasonda da kapatıyor yüzünü uyuyor vaziyette hep. Üstüne yatınca tepikliyor genelde.
Seninki rahatına düşkün keyifçi bisey olacak ben sana söyliyimher ultrasonda aynı benim pozisyonda yatıyo hxhjdkşsjd doktor göbeğime bastırıyo rahatsız olsun diye o kadar takmıyo bizidüşünsene senin kız doğduktan sonra full uyuyomuş sakin sakin agagagahhahahahahaha
O esnada içerde neler dönüyor çok merak ediyorum yaİlginç bi şekilde sevmiyorlar benim ultrason cihazına da öyle yapıyor bakamıyoruz. Karnımda cihazı nereye koysa oraya vuruyor
Benim de özel hastanelerden yana şansım gülmedi. Geldik bu haftalara. Artık akışına bıraktım. Zorlamıyorum doktor bulacağım diyeGökalp hoca dalga geçmese bende her fırsatta gitcemde adam benim şikayetlerimi ciddiye almayıp sonra haklı çıkınca utanıyorum
Ya İzmirde devlet hastaneleri cok kötü şöyle düzgün bi yer bulsam arada ona da gitsem iyi olurdu aslında. Bi kere diş ağrısı için gece mecbur yeşilyurt devletin aciline gittim, bekleme salonunda bankta evsiz adam yatıyordu. Yatarken de şarıl şarıl işiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?