Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Benim rahme giden damarlarda da darlık var o da yapabiliyor muş canım riske atmayalım dedi. Çok da sorgulamadım normalde sıkıştıran bir doktor değildir. Sık görmek işime de geldi sağlıkla gelsinler inşallah

Bu kadar ısrarcı olduklarına göre aşı olmamanın doğuracağı sonuclardan korkuyorlar. Allaha emanet edip yaptırıcaz artık napalım ya öf

Oyyyy maşallah kuzuyaa kız kordonundan ne istiyoooo hahahhahahhahahahahahah cok komik görünüyordur o anda
2 haftada 1 kontrol en sevdiğim ya hadi iyisin

Oyyyy maşallah kuzuyaa kız kordonundan ne istiyoooo hahahhahahhahahahahahah cok komik görünüyordur o anda
2 haftada 1 kontrol en sevdiğim ya hadi iyisin
Kız görmen lazım çekiştiriyo sallıyo ağzına götürüyo bi yandan da cihazı tekmeliyo ben gülünce birden o da güldü hepimiz şok doktor resim yakalamaya çalışıyor bi yandan ay maşallah çok komikti. 2 haftaya bende çok sevindim ya 6 hafta ayrı kaldık bebemle telafi etcez şimdi bu arada sertleşmeleri sırdum çok normal dedi sancıyı ayırt edersin zaten şüpheye düştüğün an yaz şu an sorun yok dedi.

İçerde hummalı bi çalışmaya girişmiş ya işi başından aşkınmış bugün
Ay bizim duygularımızı hissediyolar kurban olırum ya canımızın parçası onlar
Sen çok pozitif bi kadınsın bebeğin de senin gibi olacak. Hamileyken anne nasılsa bebek de doğduğunda öyle oluyormus

Tabi tabi işi başından aşkın beyfendinin ay canım çok teşekkür ederim ya yüzümü güldürdün inşallah öyle olur. Gerçekten hissediyorlar bugün daha net anladım. Onlar için sakin kalmalı önce kendimize bakmalıyız

Sanmıyorum daha son halini almadılar ki sürekli değişiyor en erken 32. haftadan sonra sabitleniyor makat geliş ayakları ya da poposu aşağıda gibi düşün

Öyle valla olumsuzluklara sarılacağımıza güzel tarafına odaklanmamız lazım her zaman. Bak mesela doktorun kilo ile alakalı olabilecek durumlara karsı yakın takip istemiş ama sen kilo kısmına değil bebeği sık göreceğin kısmına odaklanmıssın. Böyle olduğun sürece o bebek nasıl turp gibi paşalar gibi olmasın ki Kendim için de aynı olgunluk ve pozitifliği diliyorum

Bebisler 6. Aydan sonra haftalık ortalama 200 gr kadar almaya başlayacaklar kızlar bundan sonra hızlanacak kg alimlari tabi ki önemli olan kilolu olması değil sağlıklı olması küçük doğsa bile doğum sonrası toparlıyorlar

Evet bazen çok zor ama o kadar kayıp ve acı yaşadım ki öğreniyoruz sanırım bu hamileliğimde de ilk 4 ay korkuyla geçti sonra dedim ki daha ne bekliyorum ikinci çocuk düşüncem de yok tadını çıkarmalıyım vaktim varken kaç doktora gitsem olumsuzdu. Herkes yine de çok kendini kapttırma diye cümleyi bitiriyordu. Ama ben Enerjimle buralara geldiğimize inanıyorum

Çok şükür canım çok geçmiş olsun sen limonatayi bırak Allah nazardan saklasın

Evet canikom ya iyi olduğunu bileyim de varsın cok hareketli olsun
Senin nasıl gidiyor gebişlik yolunda mı hersey
Çok şükür canım hersey yolunda sadece akşamları pelvik ağrılarım oluyor
benim de yarın görüş günüm muhtemelen yüzünü de göreceğim bir ay sonunda çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi adına hala karar veremedik ne zormuş üçüncü bebek için isim seçmek

Ciddi misin ya hamile bir kadın için yine de kendini çok kaptırma iması ne kadar da ağır.. Herkes sağlam psikolojiyle kalkamaz bunun altından vallahi bir kez daha şaşırttın beni. Allah nasıl da kalbine vermiş o ferahlığı, hissettirmiş sana bebeğinin güzelce büyüyeceğini
Pıtırcığın cicileri bile hazır şimdi bak Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah o bal yanaklardan bi kez öpünce hersey geçecek zaten
Bugün hastanede o kadar cok yenidoğan gördüm ki babalarının elinde pusetlerle çıkıyorlardı çok hoşuma gitti yine ya Anneler yorgun savaşçı, babalar gururlu

Güzel yüzünü görünce belki bişeyler belirlenir kafanızda canım bizde aynıyız hiç bir ismi beğenemiyorum hala içime sinmiyor ya cidden ne zormuş

Ya sen birde uzunca bi süre bebeği kız zannettin, isim seçmek için vakit kaybı oldu orda
Hürrem gibi gacısın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…