Benim rahme giden damarlarda da darlık var o da yapabiliyor muş canım riske atmayalım dedi. Çok da sorgulamadım normalde sıkıştıran bir doktor değildir. Sık görmek işime de geldi sağlıkla gelsinler inşallahOh maşallah hareketli kuzuucuklara yaabende gördüm bugün yine oğlumu koluyla kapatıyor tamamen yüzünü. Hiç oralı değil.
Kontrol süresi iyi erkene düşmüş canım o güzel sevindim. Ama niye böyle gelişim geriliği olabilir diyorki kontrol altında tansiyonun falan z
Bu kadar ısrarcı olduklarına göre aşı olmamanın doğuracağı sonuclardan korkuyorlar. Allaha emanet edip yaptırıcaz artık napalım ya öfAşko ben bizzat ertesi sabahına kustum ateşim çıktı halsizleştim ölüm gibi birşey yaşadım 2 3 gün ama doktorum da bunları bildiği halde ısrarcı yani yapacak bişeyim kalmadı araştırdım bende baya ama olacam gibi gözüküyor yine de kendi doktorlarımızı dinleyelim derim ben, sen bilirsin tabide. Benim kuzenlerim de doktor onlara da sordum kesinlikle ol koruyuculuğu için 2. Doz önemli dediler
Kuzum aç da değildim ama bende inanılmaz yan etkiler gösterdi anlamadım çok ağır geçirdim yaniaç karnına mı yaptırdın niye o kadar etkilemiş ki yabana bişi olmadı korkmayın cansız aşı bu
Oyyyy maşallah kuzuyaaKızlar ben geldim kontroldençok şükür herşey yolunda 2 sn yerinde durmadı. Kordonu tutmuş oraya buraya sallayıp oynuyo bıraktıramadık doktor fiyo sen yandın 2 haftada bire çekti bundan sonraki kontrolleri bu aydan sonra gelişim geriliği her an olabilir sık bakacağız dedi. 1250gr olmuşuz midem için bi ilaç daha yazdı sabah aç karnına yanmayı geçirir dedi çok sevindim inşallah işe yarar
kızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Kız görmen lazım çekiştiriyo sallıyo ağzına götürüyoOyyyy maşallah kuzuyaakız kordonundan ne istiyoooo hahahhahahhahahahahahah cok komik görünüyordur o anda
2 haftada 1 kontrol en sevdiğim ya hadi iyisin
23+1 de bana 606gr demişlerdi canım 25 te 986 gr demişti 1 kg olmuştur bebişinEn son 23+0 da gittim 611 grm çıkmıştı şimdi 25 oldum kaç oldu hiç bilmiyorum,gitmeme çok var .
İçerde hummalı bi çalışmaya girişmiş ya işi başından aşkınmış bugünKız görmen lazım çekiştiriyo sallıyo ağzına götürüyobi yandan da cihazı tekmeliyo ben gülünce birden o da güldü hepimiz şok doktor resim yakalamaya çalışıyor bi yandan ay maşallah çok komikti. 2 haftaya bende çok sevindim ya 6 hafta ayrı kaldık bebemle telafi etcez şimdi bu arada sertleşmeleri sırdum çok normal dedi sancıyı ayırt edersin zaten şüpheye düştüğün an yaz şu an sorun yok dedi.
Tabi tabi işi başından aşkın beyfendininİçerde hummalı bi çalışmaya girişmiş ya işi başından aşkınmış bugün
Ay bizim duygularımızı hissediyolar kurban olırum ya canımızın parçası onlar
Sen çok pozitif bi kadınsın bebeğin de senin gibi olacak. Hamileyken anne nasılsa bebek de doğduğunda öyle oluyormus
Sanmıyorum daha son halini almadılar ki sürekli değişiyor en erken 32. haftadan sonra sabitleniyor makat geliş ayakları ya da poposu aşağıda gibi düşünCanım bu baş geliş, makat geliş ne anlama geliyor? 1-2 yerde daha gördüm. İşte bu haftalarda bebeğin baş gelişli olması iyi değil, erken dönmüş diye vs. Benimkine hep baş geliş diyorlar. Acaba bu sıkıntılı bir durum mu?
Hafta başında sata göre 26+0 haftalıkken 991 gr 36 cm di bebiş. Benim 1 hafta önden gidiyor.kızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Öyle valla olumsuzluklara sarılacağımıza güzel tarafına odaklanmamız lazım her zaman. Bak mesela doktorun kilo ile alakalı olabilecek durumlara karsı yakın takip istemiş ama sen kilo kısmına değil bebeği sık göreceğin kısmına odaklanmıssın. Böyle olduğun sürece o bebek nasıl turp gibi paşalar gibi olmasın kiTabi tabi işi başından aşkın beyfendininay canım çok teşekkür ederim ya yüzümü güldürdün inşallah öyle olur. Gerçekten hissediyorlar bugün daha net anladım. Onlar için sakin kalmalı önce kendimize bakmalıyız
25+2 de yani en son gittiğimde 900 gr 36 cm dikızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Evet bazen çok zor ama o kadar kayıp ve acı yaşadım ki öğreniyoruz sanırımÖyle valla olumsuzluklara sarılacağımıza güzel tarafına odaklanmamız lazım her zaman. Bak mesela doktorun kilo ile alakalı olabilecek durumlara karsı yakın takip istemiş ama sen kilo kısmına değil bebeği sık göreceğin kısmına odaklanmıssın. Böyle olduğun sürece o bebek nasıl turp gibi paşalar gibi olmasın kiKendim için de aynı olgunluk ve pozitifliği diliyorum
Çok şükür canım çok geçmiş olsunCanlarım ben sabah erkenden gittim kontrole. Önce usg ile bebeği inceledi, çok şükür haftasına uyumlu. Sonra böbreğe baktı, bir miktar daha genişleme var ama 32. Haftaya kadar yine garanti götürür operasyon istemiyor şuan dedi. Yine idrar yolunda bakteri çıktı. Şöyle ki, sağ böbrek işlevini tam yerine getirmediği için bakteriyi atamıyor mesanen dedi, monurol yazdı yine.
Gel gelelim kasılma mevzusuna. Benim kuduruk kızçe nstye bağlandığımız anda çıldırdı. Üzerinde baskı istemedi ve sürekli tekmeledi, bikaç kez cihazı düzeltmek zorunda kaldılar. Nst sonucunda sancı cıkmadı ama doktorumun değerlendirmesi şu şekilde; bebeğin fazla hareketli ve sürekli rahmini uyarıyor. Yani sen bu kasılmaya benzeyen seyleri maalesef doğuma kadar yaşayacaksın korkmamayı öğreneceksin sadece dedi. Şuan erken doğum riskin yok serviksin herseyin normal seyrinde dedi. Yani buradaki durum benim kızımın kudurukluğundan kaynaklanıyormuş maşallahsürekli faaliyet halinde olduğu için rahim kendini kasıp sıkıştırarak korumaya alıyormus cok ilginç ama çok şükür rahatladım. Darısı haber bekleyen hepinizin basına canlarım
İlave olarak; tansiyon takibi yapıp ona yollamamı istedi. Oradayken 13/9 cıktı ama hala ilaca başlatmadı bekleyeceğiz dedi
Çok şükür canım hersey yolunda sadece akşamları pelvik ağrılarım oluyorEvet canikom ya iyi olduğunu bileyim de varsın cok hareketli olsun
Senin nasıl gidiyor gebişlik yolunda mı hersey
Ciddi misin ya hamile bir kadın için yine de kendini çok kaptırma iması ne kadar da ağır.. Herkes sağlam psikolojiyle kalkamaz bunun altından vallahi bir kez daha şaşırttın beni. Allah nasıl da kalbine vermiş o ferahlığı, hissettirmiş sana bebeğinin güzelce büyüyeceğiniEvet bazen çok zor ama o kadar kayıp ve acı yaşadım ki öğreniyoruz sanırımbu hamileliğimde de ilk 4 ay korkuyla geçti sonra dedim ki daha ne bekliyorum ikinci çocuk düşüncem de yok tadını çıkarmalıyım vaktim varken kaç doktora gitsem olumsuzdu. Herkes yine de çok kendini kapttırma diye cümleyi bitiriyordu. Ama ben Enerjimle buralara geldiğimize inanıyorum
Güzel yüzünü görünce belki bişeyler belirlenir kafanızda canımÇok şükür canım hersey yolunda sadece akşamları pelvik ağrılarım oluyor
benim de yarın görüş günüm muhtemelen yüzünü de göreceğim bir ay sonunda çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi adına hala karar veremedik ne zormuş üçüncü bebek için isim seçmek
Ya sen birde uzunca bi süre bebeği kız zannettin, isim seçmek için vakit kaybı oldu ordaÇok şükür canım hersey yolunda sadece akşamları pelvik ağrılarım oluyor
benim de yarın görüş günüm muhtemelen yüzünü de göreceğim bir ay sonunda çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi adına hala karar veremedik ne zormuş üçüncü bebek için isim seçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?