Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
Aşko ben bizzat ertesi sabahına kustum ateşim çıktı halsizleştim ölüm gibi birşey yaşadım 2 3 gün ama doktorum da bunları bildiği halde ısrarcı yani yapacak bişeyim kalmadı araştırdım bende baya ama olacam gibi gözüküyor yine de kendi doktorlarımızı dinleyelim derim ben, sen bilirsin tabide. Benim kuzenlerim de doktor onlara da sordum kesinlikle ol koruyuculuğu için 2. Doz önemli dediler

Kızlar benim bebeğim erkek ama baya hareketli ya,sanki benim oturmamı bekler gibi devamlı kıpırdıyor.Çok şükür böyle olması daha iyi sanırım ama bazen ne oldu da bu kadar hareket ediyor acaba diyorum Bu arada hamileliğin tadını çıkaran bir kadın varsa o überdir Ben pek çıkaramadım,hem fizyolojik değişim ağırlaşmak yordu hem de psikolojik olarak kaygılı yapımı çok besledim durdum.Zor bir süreç,çıkarana ne mutlu

Hepsi aynı bi erkek annesi olarak çok içten söyleyemiyorum artık ama benim ki de bi yerim ağrısın onun daha çok ağrır

Kızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
aç karnına mı yaptırdın niye o kadar etkilemiş ki ya bana bişi olmadı korkmayın cansız aşı bu

Kızlar ben geldim kontrolden çok şükür herşey yolunda 2 sn yerinde durmadı. Kordonu tutmuş oraya buraya sallayıp oynuyo bıraktıramadık doktor fiyo sen yandın 2 haftada bire çekti bundan sonraki kontrolleri bu aydan sonra gelişim geriliği her an olabilir sık bakacağız dedi. 1250gr olmuşuz midem için bi ilaç daha yazdı sabah aç karnına yanmayı geçirir dedi çok sevindim inşallah işe yarar

Selam maşallah canm güzel geçmesine sevindim :) haftada birmi gidiceksin kontrole kaçıncı haftadasınn beni hala 4 5 haftada bir çağırıyor yaa

maşallah canım kaçıncı haftada 1250 gr çıktı gün olarak yani

Oh maşallah hareketli kuzuucuklara yaa bende gördüm bugün yine oğlumu koluyla kapatıyor tamamen yüzünü. Hiç oralı değil.
Kontrol süresi iyi erkene düşmüş canım o güzel sevindim. Ama niye böyle gelişim geriliği olabilir diyorki kontrol altında tansiyonun falan z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…