- 31 Mayıs 2025
- 369
- 348
- 18
- 27
Bebeğin suyu az dediklerinde bunu ben de düşünmüştüm. Çok sulu gözüm. Acaba ağlaya ağlaya bebeğin suyunu ziyan mı ettim diye de ağlamıştımuyumadan önce düşündüklerim
Evet canikom ya iyi olduğunu bileyim de varsın cok hareketli olsunC cilekcanavari kuzucum herseyin yolunda olmasına sevindimannecigi kızma alya kusa o hareketli bir kizce olacak teyzesi yesin onu masallah
Puxhu bebisim yazmamışsın ne yaptın gittin mi doktora
Yaaaa susssssss cok güldüm allah iyiliğini versin kızBebeğin suyu az dediklerinde bunu ben de düşünmüştüm. Çok sulu gözüm. Acaba ağlaya ağlaya bebeğin suyunu ziyan mı ettim diye de ağlamıştım
Aşko ben bizzat ertesi sabahına kustum ateşim çıktı halsizleştim ölüm gibi birşey yaşadım 2 3 gün ama doktorum da bunları bildiği halde ısrarcı yani yapacak bişeyim kalmadı araştırdım bende baya ama olacam gibi gözüküyor yine de kendi doktorlarımızı dinleyelim derim ben, sen bilirsin tabide. Benim kuzenlerim de doktor onlara da sordum kesinlikle ol koruyuculuğu için 2. Doz önemli dedilerKızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
Ohh miss hadi rahat nefes al kuşumKızlar ben geldim hastaneden çok şükür herşey yolunda nst normal çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi bebişte çok iyiymiş.
ben de düşünüyorum ciddiBebeğin suyu az dediklerinde bunu ben de düşünmüştüm. Çok sulu gözüm. Acaba ağlaya ağlaya bebeğin suyunu ziyan mı ettim diye de ağlamıştım
Hepsi aynı bi erkek annesi olarak çok içten söyleyemiyorum artık amaBenimki bide hamile olan kendisiymiş gibi davranıyor. Belim ağrıyo diyorum benim de diyo başım ağrıyo diyorum benim de diyo. Artık level atladı geçen gün diyor ki askım babalar galiba hamilelik belirtisi yasıyor bende sağ böbrek ağrısı başladı. Yuh artık dedim ya
Benimki sinir bozucu yiyo yiyo almıyorbenim hünkarım benden daha çok kilo aldı tosunum hdkşsksjdkdşişko patatesim ya ben 7 aldım o 10
Kaçamadın deseneKızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
Aşko ben bizzat ertesi sabahına kustum ateşim çıktı halsizleştim ölüm gibi birşey yaşadım 2 3 gün ama doktorum da bunları bildiği halde ısrarcı yani yapacak bişeyim kalmadı araştırdım bende baya ama olacam gibi gözüküyor yine de kendi doktorlarımızı dinleyelim derim ben, sen bilirsin tabide. Benim kuzenlerim de doktor onlara da sordum kesinlikle ol koruyuculuğu için 2. Doz önemli dediler
aç karnına mı yaptırdın niye o kadar etkilemiş ki yaKızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
Selam maşallah canm güzel geçmesine sevindim :) haftada birmi gidiceksin kontrole kaçıncı haftadasınn beni hala 4 5 haftada bir çağırıyor yaaKızlar ben geldim kontroldençok şükür herşey yolunda 2 sn yerinde durmadı. Kordonu tutmuş oraya buraya sallayıp oynuyo bıraktıramadık doktor fiyo sen yandın 2 haftada bire çekti bundan sonraki kontrolleri bu aydan sonra gelişim geriliği her an olabilir sık bakacağız dedi. 1250gr olmuşuz midem için bi ilaç daha yazdı sabah aç karnına yanmayı geçirir dedi çok sevindim inşallah işe yarar
maşallah canımKızlar ben geldim kontroldençok şükür herşey yolunda 2 sn yerinde durmadı. Kordonu tutmuş oraya buraya sallayıp oynuyo bıraktıramadık doktor fiyo sen yandın 2 haftada bire çekti bundan sonraki kontrolleri bu aydan sonra gelişim geriliği her an olabilir sık bakacağız dedi. 1250gr olmuşuz midem için bi ilaç daha yazdı sabah aç karnına yanmayı geçirir dedi çok sevindim inşallah işe yarar
2 haftada 1 gıtcem canım. Benim tansiyon sorunu var da bir de rahme giden damarlarda darlık var. Önlem olarak 2 haftaya düşürdü.Selam maşallah canm güzel geçmesine sevindim :) haftada birmi gidiceksin kontrole kaçıncı haftadasınn beni hala 4 5 haftada bir çağırıyor yaa
28+5 teyiz canımmaşallah canımkaçıncı haftada 1250 gr çıktı gün olarak yani
Kızlar ben geldim kontroldençok şükür herşey yolunda 2 sn yerinde durmadı. Kordonu tutmuş oraya buraya sallayıp oynuyo bıraktıramadık doktor fiyo sen yandın 2 haftada bire çekti bundan sonraki kontrolleri bu aydan sonra gelişim geriliği her an olabilir sık bakacağız dedi. 1250gr olmuşuz midem için bi ilaç daha yazdı sabah aç karnına yanmayı geçirir dedi çok sevindim inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?