Bana da doktorum altı hafta sonra yaptır ikinci dozu dedi ama sağlık ocağındaki ebe dört hafta sonra gel dedi, valla sağa sola kim ne derse ona göre şekil alıyoruz birinin dediği de diğerini tutmuyor6 hafta olması lazım diye biliyorum bende ama bunlar cellat gibi tepemde olduğu için gittim yaptırdım
Sinirlerim bozuldu artık çekemicem yani kalktım sabahın köründe gittim oldum aşıyı onlar da kurtulsun bende kurtulayım diyeBana da doktorum altı hafta sonra yaptır ikinci dozu dedi ama sağlık ocağındaki ebe dört hafta sonra gel dedi, valla sağa sola kim ne derse ona göre şekil alıyoruz birinin dediği de diğerini tutmuyor
Neyse yarın daha rahat olursun en azından oldu bitti inşallah, bir sıkıntı olacağını da sanmıyorum içini ferah tutSinirlerim bozuldu artık çekemicem yani kalktım sabahın köründe gittim oldum aşıyı onlar da kurtulsun bende kurtulayım diyene aşıymış bela oldu başımıza
Yok sadece doktorun verdiği antibiyotiği kullandım. Ondan önce tekrar etmişti bunda etmeyince çok su içmeye bağlıyorum. Bir de bol bol yürüdüğüm bir dönemdi.Merhaba başka bir şey yaptınız mı kefir vs
Evet limonata içiyorum şimdi kızımı biraz mutlu etmek istedimNeyse yarın daha rahat olursun en azından oldu bitti inşallah, bir sıkıntı olacağını da sanmıyorum içini ferah tut
Aynen öyle. Zaten stres içindeyiz. Bari kilo kısmını düşünmeyelim. Emzirirken gider yavaş yavaş. Ben şu ana kadar 4 kilo aldım.Hep son 2 ay kilo alırsın diyorlardı bebek de büyüme atağı geçirecek biz de büyüyelim sağlıklı olsunlar yeter ki hiç umrumda değil kilo verilir
Bende favorilerime bu çantayı ekledim. Bir sürü çanta inceledim. En hoşuma giden bu oldu. Henüz Sipariş oluşturmadım. Eylülün ilk haftası tekrar bir alışverişe hız veririm herhalde.Çanta olarak bunu aldı arkadaşım bi bakın isterseniz
Duru Doğal Granül Matik Sabun aldım. Kıyafetlerin çoğunu yıkadım. Ve hiç yumuşatıcı bir ürün eklemedim. Günler olduğu halde kıyafetler mis gibi kokuyor. Hatta bana bebek kokusunu anımsatıyor. Tavsiye ederim.Kızlar çok soru soruyorum ama deterjan işini ne yaptınız
Bana da 6 hafta sonra ikinci doz dediler. Çarşamba olacağım. Herkes farklı bir bilgi veriyor.Sinirlerim bozuldu artık çekemicem yani kalktım sabahın köründe gittim oldum aşıyı onlar da kurtulsun bende kurtulayım diyene aşıymış bela oldu başımıza
Evet evet ben takip ediyorum onları ekimde doguracagim içinKız ben mi yanlış gördüm kim demişti unuttum biri demedi mi ekim'deki lerden 3 bebek doğdu diyemaviss_34 sen miydin kız diyen
Kilo illa ki verilir ama fazla kilo bebeğin beslenmesini negatif yönde etkiliyormuş diye okumuştum. Bir de vücuda da yazık ne kadar hafif geçirirsek o kadar rahat adapte olur diye düşünüyorum. Çantanın linki var mı? Ben aldım ama sıradan bir şeydi. Zaten bir iki tane olması lazım diye düşünüyorum.Aynen öyle. Zaten stres içindeyiz. Bari kilo kısmını düşünmeyelim. Emzirirken gider yavaş yavaş. Ben şu ana kadar 4 kilo aldım.
Bende favorilerime bu çantayı ekledim. Bir sürü çanta inceledim. En hoşuma giden bu oldu. Henüz Sipariş oluşturmadım. Eylülün ilk haftası tekrar bir alışverişe hız veririm herhalde.
Duru Doğal Granül Matik Sabun aldım. Kıyafetlerin çoğunu yıkadım. Ve hiç yumuşatıcı bir ürün eklemedim. Günler olduğu halde kıyafetler mis gibi kokuyor. Hatta bana bebek kokusunu anımsatıyor. Tavsiye ederim.
Bana da 6 hafta sonra ikinci doz dediler. Çarşamba olacağım. Herkes farklı bir bilgi veriyor.
Dedim yanlış bilgi mi verdim, kafamdan mı uydurdum diye kendimden şoke ettimEvet evet ben takip ediyorum onları ekimde doguracagim içindoğuranlardan birisi ikiz gebelik bebekler erken geldi diğeri de erkenci kuş çıkmış 30. Hafta gibi doğdu galiba ucu de kuvezdelerdi
Ay ne kadar güzel adıyla yaşasınGünaydın kızlar işlemeli hastane çıkışı için bir türlü karar veremedim hangi sayfa da yaptırayım diye bu kararsızlık bitirdi beni bu arada adimiz GÖKTUĞ oldu
Çantanın linkini ekledim. Yıkanmayan ürünleri nasıl dezenfekte ederiz kısmını hiç düşünmeye başlamadım. Belki de düşünmemek lazımdır. Daha önce iki çocuk büyüttüm. Bu kadar bilgili, tecrübeli de değildim. Çok gençtim. Sakınan göze çöp batar derler ya. Ona inanıyorum ben. Birazda rahat olmak lazım. Eşim ilk defa baba olacağım diye benim yerime temizlikti hijyendi kafayı bozmuş durumda zaten. Birde ben bunları düşünürsem akıl sağlığımı koruyamam herhaldeKilo illa ki verilir ama fazla kilo bebeğin beslenmesini negatif yönde etkiliyormuş diye okumuştum. Bir de vücuda da yazık ne kadar hafif geçirirsek o kadar rahat adapte olur diye düşünüyorum. Çantanın linki var mı? Ben aldım ama sıradan bir şeydi. Zaten bir iki tane olması lazım diye düşünüyorum.
Bu arada aldığınız ürünleri nasıl dezenfekte ediyorsunuz yıkanmayanları?
En sevdiğim isimlerdennnn Gök ile başlayan erkek isimlerine bayılırımGünaydın kızlar işlemeli hastane çıkışı için bir türlü karar veremedim hangi sayfa da yaptırayım diye bu kararsızlık bitirdi beni bu arada adimiz GÖKTUĞ oldu
Kuru dut kürüKızlar selam bende bu idrar yolu enfeksiyonundan illallah ettim artık ya tam geçti diyorum hop yeniden başlıyor bu heralde 5. Falan oldu yine idrarda yanma kaşıntı iki üç gündür bıktım artık cidden. Evimden başka yerde wcye girmiyorum ic camasirlarim hep pamuklu yüksek derecede yıkıyorum ütülüyorum esiminkileri de aynı şekilde o bölgeyi kuru tutmaya çalışıyorum sürekli su içiyorum yani yapilabilecek herşey yapıyorum ama yok doktorum tek kullanımlık şase veriyor geçen ay bı ilaç verdi günde üç kez kullandım ama fitil koymadikca faydası olmuyor bunların
Kontrolüme de on gün var bebeğime geçer diye o kadar korkuyorum ki artık gidip eczaneden fitil alsam bişey olur mu ya ne yapacağımı şaşırdım artık
Kuru dut bende yapmıştım ilk zamanlar yine deniyim olmazsa bu takviyeleri nerden alıyoruz bir zararı olmaz değil mi? Turna yemişiydi galiba iyi geliyor diye okumuştum yedim birkaç gün ama bana o kadar tatlı geldi ki o midemi bulandırdıKuru dut kürü
Vişne kompostosu (az şekerli)
Yaban mersini
Bu üçünü denedim bir hafta sonra düşmüştü, kuru dut kürünü doktoruma sormadan yaptığım için iki gün yaptım sadece ama burada çok yapan var ondan cesaret aldım
Birde burda biri venaturanın cranberry ve d manozlu takviyesini önermişti onu sipariş ettim dün onu kullanacağım ben de
İşte takviyenin içindeki de turna yemişi, burda biri vardı doktoru önermişti takviyeyi. Yorumlarda da hamileyken kullandım yazanlar olunca aldım ben de. Daha kullanmadım ama antibiyotiktense bunu kullanırım gibi düşünüyorum. Ben de korkuyorum çok çözüm var ama hamileyken bir şey olursa diye insan tedirgin oluyor. Kuru dut da beni korkuttu iki gün yapabildim sadece nioli yağını ben de duydum ama yapmadım. Bide çok sık çamaşır değiştiriyorum 60 derecede yıkayıp hep ütülüyorum. Bazıları da taharetlenirken normal suya bir çay kaşığı sirkeli su karıştırıp öyle taharet almanın da iyi geldiğini yazmıştı. Farklı bir şey bulursan bana yaz sen de. Takviyeyi de bi doktoruna sor istersen ben de gidince soracağım.Kuru dut bende yapmıştım ilk zamanlar yine deniyim olmazsa bu takviyeleri nerden alıyoruz bir zararı olmaz değil mi? Turna yemişiydi galiba iyi geliyor diye okumuştum yedim birkaç gün ama bana o kadar tatlı geldi ki o midemi bulandırdı
Bir arkadasim da nioli yagi kullanmış hamileyken ama korkuyorum bişey olur diye kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?