Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Merhaba başka bir şey yaptınız mı kefir vs

Hastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık
Ben de 20li set aldım direkt havlu battaniye herşey içinde var andwawa markası. Baya eksiklerimi tamamladı sayılır, kızçemin dolabı gelince aldıklarımı biraraya toplayıp ne var ne yok bi bakıp eksik varsa ona göre alacağım bundan sonra. Ateşölçer-bebekmonitörü ve anne-bebek çantası var şimdi gündemimde. Özellikle çantada çok zorlanıyorum ya asla beğenmedim oysho da vs bi kaç model beğendim ama onlarda 4-5 bin civarıydı o kadar para vermekte istemiyorum. Var mı çanta için önerisi olan?

Çok araştırdım ve mağazada deneyip memnun kalacağımı düşünerek aparatı ile takılabilen pusetli kabin boy bir bebek arabası aldım inşallah memnun kalırız
Ben de Prego aldım bu sabah güle güle kullan canım
Hem güvenlik sertifikalari var hem oto koltuğu oluyor bebek arabasını sonradan alacağım ilk zamanlarda çok lazım olmaz diye düşünüyorum kabin tipi çok mantıklı uyumluymus çıkarıp takılabiliyor puset

Biri ikiz doğum yaptı biri tek sanırım kuvezde bebekler erken doğum olduğu için okuduktan sonra beni telaş sardı zaten

Hep son 2 ay kilo alırsın diyorlardı bebek de büyüme atağı geçirecek biz de büyüyelim sağlıklı olsunlar yeter ki hiç umrumda değil kilo verilir

Güle güle kullanın çok şık çok beğendim annem Mevlüt okutmak istiyor bebek için olursa o zaman ben de bir beyaz alırım

Hemen bakayım ben de temuda çok kullanışlı anne bebek çantaları var fiyatları da çok uygun daha önce kendime eşime bir şeyler almıştım memnunum oradan bakacağım fiyatları görünce şok olma düşük ama vergisi eklenince yine buranın yarı fiyatına neredeyse

Çanta olarak bunu aldı arkadaşım bi bakın isterseniz

Eklentiler

• IMG_5731.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
Iyi haftalar olsun canlar. Bir süredir yoktum kayinpederim hastanede ona kosturmaktan yorgun düştüm ve gecen hafta yalancı sancı ile tanıştım. Dinlenmeye daha çok vakit ayırmaya calisiyorum artık. Malum Adana sıcakları da perişan etti beni klima karşısında oturmaktan sarhoş gibiyim sizler nasılsınız nasıl gidiyor?

Kızlar çok soru soruyorum ama deterjan işini ne yaptınız
Ben siveno aldım kuzum çevreden en cok bu tavsiye edildi. Parfümsüz kendinden yumusatıcılı güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…