- 11 Nisan 2024
- 853
- 715
- 23
Evet ben de bunun daha kullanışlı olduğunu duymuştum bundan almayı düşünüyordum iyi oldu hatırlattın canım tekrarJelly Gri Küvet İçi Yükseltici
OKBaby Jelly Gri Küvet İçi Yükseltici - ebebek
Bunu küvetin içine koyacaksınız üstüne müslin serip bebikonuzu koyacaksınız sonra foşur foşur yıkarsınız
Merhaba başka bir şey yaptınız mı kefir vsCanım ben iki kez oldum benim de tek belirti değişen idrar kokusu oluyordu. Ama en sonki tahlilim temiz çıktı yani antibiyotik kullandıktan sonra üzerinden bir buçuk ay geçti ona rağmen temizdi. Günde en az üç tl su içtiğim günlerdi belki o yardımcı olmuştur
Ya küvetlerin içindeki file bu görevi görmüyor muJelly Gri Küvet İçi Yükseltici
OKBaby Jelly Gri Küvet İçi Yükseltici - ebebek
Bunu küvetin içine koyacaksınız üstüne müslin serip bebikonuzu koyacaksınız sonra foşur foşur yıkarsınız
Ben de 20li set aldım direkt havlu battaniye herşey içinde var andwawa markası. Baya eksiklerimi tamamladı sayılır, kızçemin dolabı gelince aldıklarımı biraraya toplayıp ne var ne yok bi bakıp eksik varsa ona göre alacağım bundan sonra. Ateşölçer-bebekmonitörü ve anne-bebek çantası var şimdi gündemimde. Özellikle çantada çok zorlanıyorum ya asla beğenmedim oysho da vs bi kaç model beğendim ama onlarda 4-5 bin civarıydı o kadar para vermekte istemiyorum. Var mı çanta için önerisi olan?Hastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık
Ben de Prego aldım bu sabah güle güle kullan canımÇok araştırdım ve mağazada deneyip memnun kalacağımı düşünerek aparatı ile takılabilen pusetli kabin boy bir bebek arabası aldım inşallah memnun kalırız
Biri ikiz doğum yaptı biri tek sanırım kuvezde bebekler erken doğum olduğu için okuduktan sonra beni telaş sardı zaten30 sn. sohbetten sonra biz de hazırlayalım aşamasına geçti
Ya bu doğuranlar sezaryen miymiş peki?
Ben de odasını bekliyorum açıkçası başlamak için. Arada denk geldikçe bir şeyler alıyorum göğüs pompası ve ateş ölçerimiz var meselahatta dayanamayıp beğendiğim çok şirin bi lazımlık aldım çok saçma ama hastane çantamız falan yok
İkinci dozu olan arkadaşlarim hep daha hafif geçtiğini söyledi şifa olsun canımGünaydın tatlı anneler. Ben şu başımın belası ikinci doz aşıyı olmaya geldimhem ağlarım hem giderim gibi oldu ama kaçamadım dkdjkdjd ikinci doz sadece td miş. Yani tetanoz difteri
Hep son 2 ay kilo alırsın diyorlardı bebek de büyüme atağı geçirecek biz de büyüyelim sağlıklı olsunlar yeter ki hiç umrumda değil kilo verilirBenim de her gece bir aç uyanıp mutfakta gezinme seansım var. Gece birşey yemediysem sabah kahvaltı hazırlayamıyorum. Bildiğin elim kolum tutmuyor açlıktan
Biz hastaneye kimseyi istemiyoruz açıkçası. Zaten eşimin korkusuna da kimse ısrarcı olamıyor. Eşim yenidoğanın kapabileceği hastalıklar konusunda manyaklık derecesinde titizlik gösteriyor. Hastanede yanımda yine kendisi kalacak. Ben bazen duygusallasıp birileri gelsin bazen de yalnız gidersek stresten uzak oluruz diye düşünüyorum. Bakalım.
Bende böyle hissediyorum. Sanki bütün bu hazırlıklar başkası için yapılıyor. Ama bana hamilelik hızlı geçti gibi gelmiyor. 3 haftalikken hamile olduğumu öğrendiğim için, eşime sürekli ben 1 senedir falan hamileyim, ne zaman bitecek yaa diyorum
Hadi bakalım inşallah ağrısız ateşsiz atlatırsın. Bende 20 Ağustosta vurulacağım 2. dozu.
Güle güle kullanın çok şık çok beğendim annem Mevlüt okutmak istiyor bebek için olursa o zaman ben de bir beyaz alırımBen siparişlerimi verdim henüz elime ulaşmadı bekliyorum. Kapı süsü ve yastığı instagramdan allhomebaby5 sayfasına sipariş ettim başta konuştuğumuz gibi bu hafta kargoya verecek süreçten memnunum. Hediyelikleri sevingen.events den yaptırıyorum hazırlayınca görsel gönderip ödemeyi öyle yapacağım ağustos sonu demişti o da beklemedeyim. Çikolata içinde çikolata atölyesi diye bir sayfa var oradan sipariş vereceğim daha sonra. Pijama içinde ben toplam 3 takım aldım biri beyaz. beyaz olanı çekimde de kullanırım dedim cosy by aqua markası diğerlerini trendyoldan aldım penye mood mağazasından sanırım görsellerini bulursam ekleyeceğim.
Hemen bakayım ben deBen de 20li set aldım direkt havlu battaniye herşey içinde var andwawa markası. Baya eksiklerimi tamamladı sayılır, kızçemin dolabı gelince aldıklarımı biraraya toplayıp ne var ne yok bi bakıp eksik varsa ona göre alacağım bundan sonra. Ateşölçer-bebekmonitörü ve anne-bebek çantası var şimdi gündemimde. Özellikle çantada çok zorlanıyorum ya asla beğenmedim oysho da vs bi kaç model beğendim ama onlarda 4-5 bin civarıydı o kadar para vermekte istemiyorum. Var mı çanta için önerisi olan?
Mutlaka görüyordur o işlevi ama ben file ileride taşımaz belki diye düşünerek aldım canım. Annem de dedi büyüyünce zaten fileye de ihtiyaç duymazsın diye. Sana kalmışYa küvetlerin içindeki file bu görevi görmüyor mu
Çanta olarak bunu aldı arkadaşım bi bakın istersenizBen de 20li set aldım direkt havlu battaniye herşey içinde var andwawa markası. Baya eksiklerimi tamamladı sayılır, kızçemin dolabı gelince aldıklarımı biraraya toplayıp ne var ne yok bi bakıp eksik varsa ona göre alacağım bundan sonra. Ateşölçer-bebekmonitörü ve anne-bebek çantası var şimdi gündemimde. Özellikle çantada çok zorlanıyorum ya asla beğenmedim oysho da vs bi kaç model beğendim ama onlarda 4-5 bin civarıydı o kadar para vermekte istemiyorum. Var mı çanta için önerisi olan?
Valla yaptırdım artık allaha emanet sekilde. Bıktım sürekli bunun stresini yaşamaktan yani asm doktoru asla rahat vermedi. Bugünü atlatalım da içim rahatlarİkinci dozu olan arkadaşlarim hep daha hafif geçtiğini söyledi şifa olsun canım
İki dozun arasında kaç hafta var seninValla yaptırdım artık allaha emanet sekilde. Bıktım sürekli bunun stresini yaşamaktan yani asm doktoru asla rahat vermedi. Bugünü atlatalım da içim rahatlar
4 hafta var tamİki dozun arasında kaç hafta var senin
Benim 5e doğru gidiyor ya ondan sordum4 hafta var tam
Kızlar çok soru soruyorum ama deterjan işini ne yaptınız
6 hafta olması lazım diye biliyorum bende ama bunlar cellat gibi tepemde olduğu için gittim yaptırdımBenim 5e doğru gidiyor ya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?