- 13 Nisan 2023
- 704
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.317
- 43
- 27
bunun tek çözümü hareket bence ben haftada 2 gün 1er saat pilates yapıyorum resmen kendime getiriyor hiç hamlık ağrısı ya da ağırlık hissetmedim çok güzel bir şey insan kendini hamile gibi bile hissetmiyor pilates yaparkenBu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum yaeğilip kalkmam uzanman o kadar zorlaştı ki kasıklarıma da çok baskı hissediyorum biraz oturayım belim ağrıyor hemen uzanmak istiyorum. Sizde böyle misiniz kızlar
Merhaba tatlım aşı sonrası ağrın oldu mu? İlk doz mu vuruldun, ve bir doz daha vurulacak mısın sadece 1 kere mi vurulacaksn. Bnde 27 deyim ve bu hafta vurulacağm daTdap aşısı olan var mı aranızda . 27. Haftadayım bugün oldum ben
Ben aldimkızlar puset minderi alcak mısınız
Üzgünüm ama 1 hafta kolum ağrıdıMerhaba tatlım aşı sonrası ağrın oldu mu? İlk doz mu vuruldun, ve bir doz daha vurulacak mısın sadece 1 kere mi vurulacaksn. Bnde 27 deyim ve bu hafta vurulacağm da
Birkaç kez aldim kızılcık falanda aldim , maşallah bidaha olmasın benim de olmasin hiç kimsenin olmasınBende kırmızı meyveler işe yarıyor. Yaban mersinin enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum. Her gün 1 avuç yiyorum 3 litre su içiyorum şu an bir süredir sorun yaşamıyorum çok şükür
Puset minderi neden önerilmiyor acaba ilk defa duydumtecrube ettikce ogreniyoruz canim
Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilli
Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.
Bazilari durus bozukluguna sebep oluyor, cocuk doktorumuz onermemisti. Tabi yine tercih meselesiPuset minderi neden önerilmiyor acaba ilk defa duydum
Ahshsj almadan vermemLink versene asko
Ahshsj almadan vermenLink versene asko
Hayırdır canım neye üzüldün önemli bişey yok inşallah.Selam kızlar, başlık şenlenmiş, alışverişler başlamış. İyi haberler almamıza sevindim.Bir süre uzaklaşmam gerekiyordu çok üzülmüştüm çünkü.
Ben de son bir kaç gündür tam bir gebeşe döndüm, Almanya’da ailemin yanındayım, 10 günde 2 kilo almayı başardım. Çorap giymek artık zorluyor. Genel olarak sürekli uzanma isteği geliyor. Bu kadar hızlı mı oluyordu bu işler
O hata bi kere yapılır dhshsjAhshsj almadan vermem
Ben ve her daim arkamda olan kankam akrkrkO hata bi kere yapılır dhshsj
Ahahhaha herrrr zamannBen ve her daim arkamda olan kankam akrkrk
Biliyo musun benim de iki bacağımın arası kemiklerim ağrıyor ama öyle böyle bir ağrı değil öldürüyor beni zor kalkıp oturuyorum doktoruma söyledim büyüyen rahim baskı yapar dedi muhtemelen seninde öyle onun için de hiç ilaç vermiyorlar çekicez kuzum ne yazık ki öyle görünüyor magnezyum ikiye çıktım o rahatlatıyor ağrıyı birazAhahhaha herrrr zamannkız ben yatalak kalcam galiba kalçam geçmedi yatakta dönemiyorum yürüyemiyorum moralim öyle bozuldu ki sinirimden ağlıyorum böyle yetemiyorum kendime diye, geçmiyo bi türlü delircem başka bi doktordan daha randevu aldım doktor doktor geziyorum ne krem kullandırtıyo doktorum ne ilaç 2 ay daha nasıl sabretcem böyle
Geçmiş olsun canım sana da ya valla napacağımı şaşırdım haftaya kontrolüm var doktoruma sorayım da ikiye çıkayım bende, bide mr falan çekilebiliyoruz sanırım röntgen yasak ama kalça ultrasonu yada olmadı çektireyim benim annemde falanda ırsi böyle eklem kemik ağrıları var ondan korkuyorum kalıcı bi hasar bırakmasındanBiliyo musun benim de iki bacağımın arası kemiklerim ağrıyor ama öyle böyle bir ağrı değil öldürüyor beni zor kalkıp oturuyorum doktoruma söyledim büyüyen rahim baskı yapar dedi muhtemelen seninde öyle onun için de hiç ilaç vermiyorlar çekicez kuzum ne yazık ki öyle görünüyor magnezyum ikiye çıktım o rahatlatıyor ağrıyı biraz
Tabiki öyle durum varsa mutlaka doktor kontrolünde ol kuzucum geçer inşallah ya gebeliktendir umarım öyle kalıcı bişey olmasın. Çok hızlı kilo almadın dimi ?Geçmiş olsun canım sana da ya valla napacağımı şaşırdım haftaya kontrolüm var doktoruma sorayım da ikiye çıkayım bende, bide mr falan çekilebiliyoruz sanırım röntgen yasak ama kalça ultrasonu yada olmadı çektireyim benim annemde falanda ırsi böyle eklem kemik ağrıları var ondan korkuyorum kalıcı bi hasar bırakmasından
Ben yatamıyorum artık öyle fenalardayımkızlar artık yatakta sağdan sola dönerken karnıma kasığıma ağrı giriyo veya yataktan kalkarkenmagnezyum da kullanıyorum aslında aylardır
Yok kuzu tam aksi bide çok kilo almadım yani 5 6 kilo anca, bakalım bi ortopediste daha gözükeyim sanki böyle orda bi iltihap ödem var gibi ama olsa da ilaç antibiyotik vs kullanamam muhtemelen. Kullanacağım olsa da korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yani aman bişey olmasın bebeğime etkilemesin derken el mahkum çekecem gibi bakalım hayırlısıTabiki öyle durum varsa mutlaka doktor kontrolünde ol kuzucum geçer inşallah ya gebeliktendir umarım öyle kalıcı bişey olmasın. Çok hızlı kilo almadın dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?