Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
bunun tek çözümü hareket bence ben haftada 2 gün 1er saat pilates yapıyorum resmen kendime getiriyor hiç hamlık ağrısı ya da ağırlık hissetmedim çok güzel bir şey insan kendini hamile gibi bile hissetmiyor pilates yaparken

Tdap aşısı olan var mı aranızda . 27. Haftadayım bugün oldum ben
Merhaba tatlım aşı sonrası ağrın oldu mu? İlk doz mu vuruldun, ve bir doz daha vurulacak mısın sadece 1 kere mi vurulacaksn. Bnde 27 deyim ve bu hafta vurulacağm da

Bende kırmızı meyveler işe yarıyor. Yaban mersinin enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum. Her gün 1 avuç yiyorum 3 litre su içiyorum şu an bir süredir sorun yaşamıyorum çok şükür
Birkaç kez aldim kızılcık falanda aldim , maşallah bidaha olmasın benim de olmasin hiç kimsenin olmasın

tecrube ettikce ogreniyoruz canim

Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilli

Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.
Puset minderi neden önerilmiyor acaba ilk defa duydum

Selam kızlar, başlık şenlenmiş, alışverişler başlamış. İyi haberler almamıza sevindim. Bir süre uzaklaşmam gerekiyordu çok üzülmüştüm çünkü.

Ben de son bir kaç gündür tam bir gebeşe döndüm, Almanya’da ailemin yanındayım, 10 günde 2 kilo almayı başardım. Çorap giymek artık zorluyor. Genel olarak sürekli uzanma isteği geliyor. Bu kadar hızlı mı oluyordu bu işler

Link versene asko
Ahshsj almadan vermen
Hayırdır canım neye üzüldün önemli bişey yok inşallah.
E artık başladık doğumlar yaklaştı

Ben ve her daim arkamda olan kankam akrkrk
Ahahhaha herrrr zamann kız ben yatalak kalcam galiba kalçam geçmedi yatakta dönemiyorum yürüyemiyorum moralim öyle bozuldu ki sinirimden ağlıyorum böyle yetemiyorum kendime diye, geçmiyo bi türlü delircem başka bi doktordan daha randevu aldım doktor doktor geziyorum ne krem kullandırtıyo doktorum ne ilaç 2 ay daha nasıl sabretcem böyle

Biliyo musun benim de iki bacağımın arası kemiklerim ağrıyor ama öyle böyle bir ağrı değil öldürüyor beni zor kalkıp oturuyorum doktoruma söyledim büyüyen rahim baskı yapar dedi muhtemelen seninde öyle onun için de hiç ilaç vermiyorlar çekicez kuzum ne yazık ki öyle görünüyor magnezyum ikiye çıktım o rahatlatıyor ağrıyı biraz

kızlar artık yatakta sağdan sola dönerken karnıma kasığıma ağrı giriyo veya yataktan kalkarken magnezyum da kullanıyorum aslında aylardır

Geçmiş olsun canım sana da ya valla napacağımı şaşırdım haftaya kontrolüm var doktoruma sorayım da ikiye çıkayım bende, bide mr falan çekilebiliyoruz sanırım röntgen yasak ama kalça ultrasonu yada olmadı çektireyim benim annemde falanda ırsi böyle eklem kemik ağrıları var ondan korkuyorum kalıcı bi hasar bırakmasından

Tabiki öyle durum varsa mutlaka doktor kontrolünde ol kuzucum geçer inşallah ya gebeliktendir umarım öyle kalıcı bişey olmasın. Çok hızlı kilo almadın dimi ?

Tabiki öyle durum varsa mutlaka doktor kontrolünde ol kuzucum geçer inşallah ya gebeliktendir umarım öyle kalıcı bişey olmasın. Çok hızlı kilo almadın dimi ?
Yok kuzu tam aksi bide çok kilo almadım yani 5 6 kilo anca, bakalım bi ortopediste daha gözükeyim sanki böyle orda bi iltihap ödem var gibi ama olsa da ilaç antibiyotik vs kullanamam muhtemelen. Kullanacağım olsa da korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yani aman bişey olmasın bebeğime etkilemesin derken el mahkum çekecem gibi bakalım hayırlısı

Kızlar 3 4 gündür midem aşırı yanıyor var mı mide yanması yaşayan ilaç kullanmıyorum 3 4 yudum süt iyi geliyormuş onu deniyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…