Bende kırmızı meyveler işe yarıyor. Yaban mersinin enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum. Her gün 1 avuç yiyorum 3 litre su içiyorum şu an bir süredir sorun yaşamıyorum çok şükürMerhaba başka bir şey yaptınız mı kefir vs
tecrube ettikce ogreniyoruz canimşimdi eşime okudum bu yazdığını, hiç bu açıdan düşünmemiştik diyor. Üşümesin benim pamuk parçam yaaa
Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilliBenim bebe kudurdu ya resmen sallıyor beni deprem oldu sandım
Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.kızlar puset minderi alcak mısınız
Bende bugun oldum, agri suan yok ama halsizlik var, gerci sabahtan beri temizlik yapiyorum yeni oturdumikinci tetanozu olanlar kulübüne dahil oldum vurulur vurulmaz kolum ağrıdı
E tabi temizliktendir oBende bugun oldum, agri suan yok ama halsizlik var, gerci sabahtan beri temizlik yapiyorum yeni oturdum
Ben kovid sonrası biraz aşırı hassas oldum ya bu konularda. teşekkürler link için.Çantanın linkini ekledim. Yıkanmayan ürünleri nasıl dezenfekte ederiz kısmını hiç düşünmeye başlamadım. Belki de düşünmemek lazımdır. Daha önce iki çocuk büyüttüm. Bu kadar bilgili, tecrübeli de değildim. Çok gençtim. Sakınan göze çöp batar derler ya. Ona inanıyorum ben. Birazda rahat olmak lazım. Eşim ilk defa baba olacağım diye benim yerime temizlikti hijyendi kafayı bozmuş durumda zaten. Birde ben bunları düşünürsem akıl sağlığımı koruyamam herhalde
Lucina Lily Bebek Bakım Seti: Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası, Myra Organizer, Nomi Alt Açma Pedi - Fiyatı, Yorumları
Lucina Lily Bebek Bakım Seti: Lily Anne Bebek Termal Bakım Çantası, Myra Organizer, Nomi Alt Açma Pedi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En son gittiğimde SATa göre 25+6 da gittim 960 gram çıktı yaklaşık 1 hafta önde gelişimi dedikızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Benim de başım zonklaya zonklaya ağrıyor sabahtan beriikinci tetanozu olanlar kulübüne dahil oldum vurulur vurulmaz kolum ağrıdı
Benim de başım zonklaya zonklaya ağrıyor sabahtan beri
Olur yazarım canım sen bu takviyeleri tredyoldan mi aldın nerden alabilirimİşte takviyenin içindeki de turna yemişi, burda biri vardı doktoru önermişti takviyeyi. Yorumlarda da hamileyken kullandım yazanlar olunca aldım ben de. Daha kullanmadım ama antibiyotiktense bunu kullanırım gibi düşünüyorum. Ben de korkuyorum çok çözüm var ama hamileyken bir şey olursa diye insan tedirgin oluyor. Kuru dut da beni korkuttu iki gün yapabildim sadece nioli yağını ben de duydum ama yapmadım. Bide çok sık çamaşır değiştiriyorum 60 derecede yıkayıp hep ütülüyorum. Bazıları da taharetlenirken normal suya bir çay kaşığı sirkeli su karıştırıp öyle taharet almanın da iyi geldiğini yazmıştı. Farklı bir şey bulursan bana yaz sen de. Takviyeyi de bi doktoruna sor istersen ben de gidince soracağım.
Bu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum yatecrube ettikce ogreniyoruz canim
Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilli
Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.
Hamile kaldığın kilodan sayılıyor. Verip aldığımız kiloları saymıyoruz demişti doktorumKızlar bu kilo alma olayını nasıl hesaplanıyor. Hamile kalınan kiloyu geçtiğimizde mi kilo aldık kabul ediyoruz yoksa ilk trimesterde verdiğimiz kilolaları aldığımızı da mı katıyoruz?
Ben uzun zamandır böyleyim. Bu durum aslında beni biraz aşağı çekiyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Evde istediğim düzeni devam ettiremiyorum. Bir işi yapmaya heveslenip 5 dk sonra yorulup yatağa düşüyorum. Hiç benlik değil. Ne yapacağım bilmiyorum.Bu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum yaeğilip kalkmam uzanman o kadar zorlaştı ki kasıklarıma da çok baskı hissediyorum biraz oturayım belim ağrıyor hemen uzanmak istiyorum. Sizde böyle misiniz kızlar
Venatura Cranberry Ve D-Mannoz 30 Kapsül - Fiyatı, Yorumları Bu canımOlur yazarım canım sen bu takviyeleri tredyoldan mi aldın nerden alabilirim
Aynı şekilde geçen haftadan itibaren özellikle aşırı bir yorgunluk çöktü hemen yoruluyorum burnun tıkanıklığı arttı sanırım horluyorum bir de uykumda bile yoruluyorum sanki ...Bu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum yaeğilip kalkmam uzanman o kadar zorlaştı ki kasıklarıma da çok baskı hissediyorum biraz oturayım belim ağrıyor hemen uzanmak istiyorum. Sizde böyle misiniz kızlar
Tebrikler hafızan çok kuvvetliDedim yanlış bilgi mi verdim, kafamdan mı uydurdum diye kendimden şoke ettimsağlıkla büyüsünler inşallah
Teşekkürler teyzesi babasının tercihiAy ne kadar güzel adıyla yaşasın
Evet güzel isim goktugun yanına aren eklemek istedim ama çok uzun oluyor dedi eşim de iyiii dedim gene senin dediğin olsunEn sevdiğim isimlerdennnn Gök ile başlayan erkek isimlerine bayılırım
Benimde oyle, kasiklarimda surekli tekmeler hissediyorum.Bu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum yaeğilip kalkmam uzanman o kadar zorlaştı ki kasıklarıma da çok baskı hissediyorum biraz oturayım belim ağrıyor hemen uzanmak istiyorum. Sizde böyle misiniz kızlar
BIraz kol agrisiyla bas agrisi basladi bende.E tabi temizliktendir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?