Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Merhaba başka bir şey yaptınız mı kefir vs
Bende kırmızı meyveler işe yarıyor. Yaban mersinin enfeksiyona iyi geldiğini duymuştum. Her gün 1 avuç yiyorum 3 litre su içiyorum şu an bir süredir sorun yaşamıyorum çok şükür

Kızlar bu kilo alma olayını nasıl hesaplanıyor. Hamile kalınan kiloyu geçtiğimizde mi kilo aldık kabul ediyoruz yoksa ilk trimesterde verdiğimiz kilolaları aldığımızı da mı katıyoruz?

şimdi eşime okudum bu yazdığını, hiç bu açıdan düşünmemiştik diyor. Üşümesin benim pamuk parçam yaaa
tecrube ettikce ogreniyoruz canim
Benim bebe kudurdu ya resmen sallıyor beni deprem oldu sandım
Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilli
kızlar puset minderi alcak mısınız
Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.

Ben kovid sonrası biraz aşırı hassas oldum ya bu konularda. teşekkürler link için.

Olur yazarım canım sen bu takviyeleri tredyoldan mi aldın nerden alabilirim

tecrube ettikce ogreniyoruz canim

Benim kizda dun aksam oyleydi, bu aralar cok hareketli icimde dort donuyor zilli

Puset minderi onerilmiyor diye biliyorum, zaten pusetler bebegin ergonomisine gore yapiliyor.
Bu haftalar hem çok hareketli hemde ben kendimi ağır yaşamlarda ki gibi hissediyorum ya eğilip kalkmam uzanman o kadar zorlaştı ki kasıklarıma da çok baskı hissediyorum biraz oturayım belim ağrıyor hemen uzanmak istiyorum. Sizde böyle misiniz kızlar

Kızlar bu kilo alma olayını nasıl hesaplanıyor. Hamile kalınan kiloyu geçtiğimizde mi kilo aldık kabul ediyoruz yoksa ilk trimesterde verdiğimiz kilolaları aldığımızı da mı katıyoruz?
Hamile kaldığın kilodan sayılıyor. Verip aldığımız kiloları saymıyoruz demişti doktorum

Anne bebek çantası aldınız mı hanımlar ?

Ben uzun zamandır böyleyim. Bu durum aslında beni biraz aşağı çekiyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Evde istediğim düzeni devam ettiremiyorum. Bir işi yapmaya heveslenip 5 dk sonra yorulup yatağa düşüyorum. Hiç benlik değil. Ne yapacağım bilmiyorum.

Aynı şekilde geçen haftadan itibaren özellikle aşırı bir yorgunluk çöktü hemen yoruluyorum burnun tıkanıklığı arttı sanırım horluyorum bir de uykumda bile yoruluyorum sanki ...

Dedim yanlış bilgi mi verdim, kafamdan mı uydurdum diye kendimden şoke ettim sağlıkla büyüsünler inşallah
Tebrikler hafızan çok kuvvetli
Ay ne kadar güzel adıyla yaşasın
Teşekkürler teyzesi babasının tercihi
En sevdiğim isimlerdennnn Gök ile başlayan erkek isimlerine bayılırım
Evet güzel isim goktugun yanına aren eklemek istedim ama çok uzun oluyor dedi eşim de iyiii dedim gene senin dediğin olsun

Emirhan veya kerem ismi arasında kaldık arkadaşlar bir de eşim yavuz ismini istiyor üçü arasında kalmışız

Benimde oyle, kasiklarimda surekli tekmeler hissediyorum.
E tabi temizliktendir o
BIraz kol agrisiyla bas agrisi basladi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…