- 11 Nisan 2024
- 887
- 750
- 23
Canım uzun sürüyor ama geçiyor inş bir şeyciğin çıkmaz. İdrar da isterlerse idrarını başta ver yoksa şerbeti içtikten sonra tuvalete gidersen midem bulanabilir kusmamak gerekiyor çünkü. Kaçlık vereceklermiş söylediler mikızlar yarın şeker yüklemem var çok stresliyim bi de çok erken uyanıp saatlerce aç kalmak korkutuyo
Yok kuzum yapacak fırsatım olmadı ki hiç ağrılardan hareketsizlikten
Canım peki hamile yogası falan yapıyor musun? Ben bu ağrım başladığında o kadar acı çektim ki sonra dedim bari hayat kalitem artsın bir fizyoterapiste gideyim. Adam daha telefonda anladı sonra yönlendirdi beni. O yüzden ne berbat bir ağrı olduğunu biliyorum. Ve hamilelikte de artıyormuş. ben sana bulunca birkaç kolay hareket atacağım inşallah.
Ben de aynı durumdayım ve görünce dayanamadığım için aldım onları daBenim bebişin de odası neredeyse hazır ama sadece 3 tane kıyafeti var
Yaa minik totolar bunların içine nasıl girecek? İnanamıyorum bazen
Bunlar tam hamileler için birincisi daha kolay görünüyor. Diğer hareketler hamilelere uygun mu bilemediğim için risk almayalım diye atmadım canım.Yok kuzum yapacak fırsatım olmadı ki hiç ağrılardan hareketsizliktençok iyi olur canım valla inanılmaz bir acı yani yaşamayan bilmez hayat kalitemi inanılmaz etkiledi
Hiç duymamıştım bunu ya. Bende biraz insin diye ovalıyorum rahatsız edince. Yapmıyım bari bidahaAy kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım
aaa ben sadece kan sanıyodum idrarı bilmiyodum. 50lik canım benim neden kiCanım uzun sürüyor ama geçiyor inş bir şeyciğin çıkmaz. İdrar da isterlerse idrarını başta ver yoksa şerbeti içtikten sonra tuvalete gidersen midem bulanabilir kusmamak gerekiyor çünkü. Kaçlık vereceklermiş söylediler mi
Bu doğru mu ya benim elim sürekli karnımda çocuğu rahat bırakmıyorum hiç, doğruysa çok korkunçAy kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım
Ya işte bilmiyorum adama güveniyorum ama belki aşırı dokunmayı bastırmayı falan kastetmiştir çünkü zor yani aksi. Yakında gidecek varsa sorsa doktorunaBu doğru mu ya benim elim sürekli karnımda çocuğu rahat bırakmıyorum hiç, doğruysa çok korkunç
Benden istediler rutin mi bilmiyorum ama isterlerse olur da aklına gelmez o an önce idrardan kurtulmak daha mantıklıaaa ben sadece kan sanıyodum idrarı bilmiyodum. 50lik canım benim neden ki
Ben perşembe gidicem inşallah unutmazsam sorayım, kız göğsü elleme göbeği elleme ne yapcaz biz yaYa işte bilmiyorum adama güveniyorum ama belki aşırı dokunmayı bastırmayı falan kastetmiştir çünkü zor yani aksi. Yakında gidecek varsa sorsa doktoruna
Çok sağol kuzucumBunlar tam hamileler için birincisi daha kolay görünüyor. Diğer hareketler hamilelere uygun mu bilemediğim için risk almayalım diye atmadım canım.
Bizde gezince fikir değiştirmiştik, dolapla şifonyeri aldık ama beşiğini almadık. Bizim de yanında yatabileceğimiz montessori yatak alıcaz. Bence çok daha kullanıslı olacak güvenliğini sağladıktan sonra. dolapla şifonyeri Almila mobilyadan aldık. Kısıkköy mağazasından beğendik, turgutlu mağazından 1 haftada getirttik aklında olsun. Onlar hiç yoğun değil 1 haftada getirip kuruyorEvet ya eşimle mağazaları gezdik geldik şimdi Çilekten başladık kafam allak bullakHepsinin de teslimat süresi ortalama bir ay civarı dediler para konusu zaten 50 binden aşağı takım yok. İyiki bugün çıkmışız bakmaya karar verip sipariş etcez artık. Bu arada büyüyen beşikli takım bakmaya diye çıktık fikrimiz değişti beşikli değil de büyük yataklı takım almaya karar verdik. Anne yanı beşiği de alacağımız için o mantıklı geldi artık.
Bugün elektrikli göğüs pompasını denedim ben nasıl çekiyor diyeBen perşembe gidicem inşallah unutmazsam sorayım, kız göğsü elleme göbeği elleme ne yapcaz biz ya
Anam bi yaşıma daha girdim. Ben bazen çalkalıyorum bile karnımı uyansın diyeAy kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım
Valla elinde ne varsa kenara bırak ve hemen liste yapıp alısverişe başlaAy kızlar sizin bitmiş ben oda dışında birkaç numunelik kıyafet süt sağma ve ateş ölçer aldım ha bi de başta çok lazım olmayan oyuncak falantutarlılık abidesiyim. Ben bez aldığım gün hazırım derim ya bu arada.
Bizde bugün Karabağları gezdik full. Almilada senin attığın dolabı gördüm aklıma geldinBizde gezince fikir değiştirmiştik, dolapla şifonyeri aldık ama beşiğini almadık. Bizim de yanında yatabileceğimiz montessori yatak alıcaz. Bence çok daha kullanıslı olacak güvenliğini sağladıktan sonra. Biz dolapla şifonyeri Almila mobilyadan aldık. Kısıkköy mağazasından beğendik, turgutlu mağazından 1 haftada getirttik aklında olsun. Onlar hiç yoğun değil 1 haftada getirip kuruyor
Ay o karabağlar olmasa ne yapacakmışız acabaBizde bugün Karabağları gezdik full. Almilada senin attığın dolabı gördüm aklıma geldinİyiymiş bir haftaya bize en az bir ay dedi Karabağlardaki. Biz birde Aytema diye bi mağazada bikaç model beğendik baya da kaliteliydi karar veremedik Almiladaki takımla arasında. Yarın bidaha gidip gezicez son kararı vericez Bu da Aytemadan beğendiğimiz takım
Aynen baya sağlamdı renklerini kulp modellerini falan seçme şansı veriyor muhtemelen buraya gidicez yine. Siz yatağı sonradan mı alıcaksınız Almilada da set halinde fotosunu çekmiştim sizinki bu galiba dimiAy o karabağlar olmasa ne yapacakmışız acabaev düzerken karabağlar, bebek gelince Karabağlar
Aytemadan baktığınız da güzelmiş hem rengi soft hem de mobilyalar sağlam görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?