Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
kızlar yarın şeker yüklemem var çok stresliyim bi de çok erken uyanıp saatlerce aç kalmak korkutuyo
Canım uzun sürüyor ama geçiyor inş bir şeyciğin çıkmaz. İdrar da isterlerse idrarını başta ver yoksa şerbeti içtikten sonra tuvalete gidersen midem bulanabilir kusmamak gerekiyor çünkü. Kaçlık vereceklermiş söylediler mi

Yok kuzum yapacak fırsatım olmadı ki hiç ağrılardan hareketsizlikten çok iyi olur canım valla inanılmaz bir acı yani yaşamayan bilmez hayat kalitemi inanılmaz etkiledi

Yok kuzum yapacak fırsatım olmadı ki hiç ağrılardan hareketsizlikten çok iyi olur canım valla inanılmaz bir acı yani yaşamayan bilmez hayat kalitemi inanılmaz etkiledi
Bunlar tam hamileler için birincisi daha kolay görünüyor. Diğer hareketler hamilelere uygun mu bilemediğim için risk almayalım diye atmadım canım.

Hiç duymamıştım bunu ya. Bende biraz insin diye ovalıyorum rahatsız edince. Yapmıyım bari bidaha

aaa ben sadece kan sanıyodum idrarı bilmiyodum. 50lik canım benim neden ki

Bu doğru mu ya benim elim sürekli karnımda çocuğu rahat bırakmıyorum hiç, doğruysa çok korkunç

Bu doğru mu ya benim elim sürekli karnımda çocuğu rahat bırakmıyorum hiç, doğruysa çok korkunç
Ya işte bilmiyorum adama güveniyorum ama belki aşırı dokunmayı bastırmayı falan kastetmiştir çünkü zor yani aksi. Yakında gidecek varsa sorsa doktoruna

Bizde gezince fikir değiştirmiştik, dolapla şifonyeri aldık ama beşiğini almadık. Bizim de yanında yatabileceğimiz montessori yatak alıcaz. Bence çok daha kullanıslı olacak güvenliğini sağladıktan sonra. dolapla şifonyeri Almila mobilyadan aldık. Kısıkköy mağazasından beğendik, turgutlu mağazından 1 haftada getirttik aklında olsun. Onlar hiç yoğun değil 1 haftada getirip kuruyor

Son düzenleme:
Anam bi yaşıma daha girdim. Ben bazen çalkalıyorum bile karnımı uyansın diye

Valla elinde ne varsa kenara bırak ve hemen liste yapıp alısverişe başla gerçekten mesai isteyen bişiymiş son zamanlara kalırsa yorar

Bizde bugün Karabağları gezdik full. Almilada senin attığın dolabı gördüm aklıma geldin İyiymiş bir haftaya bize en az bir ay dedi Karabağlardaki. Biz birde Aytema diye bi mağazada bikaç model beğendik baya da kaliteliydi karar veremedik Almiladaki takımla arasında. Yarın bidaha gidip gezicez son kararı vericez Bu da Aytemadan beğendiğimiz takım

Eklentiler

• IMG_4156.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 84
Ay o karabağlar olmasa ne yapacakmışız acaba ev düzerken karabağlar, bebek gelince Karabağlar
Aytemadan baktığınız da güzelmiş hem rengi soft hem de mobilyalar sağlam görünüyor

Ay o karabağlar olmasa ne yapacakmışız acaba ev düzerken karabağlar, bebek gelince Karabağlar
Aytemadan baktığınız da güzelmiş hem rengi soft hem de mobilyalar sağlam görünüyor
Aynen baya sağlamdı renklerini kulp modellerini falan seçme şansı veriyor muhtemelen buraya gidicez yine. Siz yatağı sonradan mı alıcaksınız Almilada da set halinde fotosunu çekmiştim sizinki bu galiba dimi

Eklentiler

• IMG_4150.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_4152.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…