Benimmide yanmasından yaşamsal fonksiyonlarım etkileniyor resmen böyle bir şey yok bugün ilaç yazdırdım içtim etkisi yarım saat ya sürdü ya sürmedi moralimbozuldu o yüzden sanırım bi çaresi Yok bununKızlar 3 4 gündür midem aşırı yanıyor var mı mide yanması yaşayan ilaç kullanmıyorum 3 4 yudum süt iyi geliyormuş onu deniyorum 2 gündür
Aynen bizimki bu. Dolap 4 kapaklı, şifonyer de yüksek olan. Yatağını beğenmedik ya uyku eğitimi verirken yanında yatabileceğimiz kafes şeklinde montessori yataklar oluyor ya ahşap ondan alalım dedikAynen baya sağlamdı renklerini kulp modellerini falan seçme şansı veriyor muhtemelen buraya gidicez yine. Siz yatağı sonradan mı alıcaksınız Almilada da set halinde fotosunu çekmiştim sizinki bu galiba dimi
Aynen bizde öyle düşündük bugün yatağa kendi başına çıkıp inebilmeli, hasta falan olursa yada uyku eğitiminde yanında yatabilmeli. Senin dediğin ahşap olanlardan koçtaşta var bi bakarsın.Aynen bizimki bu. Dolap 4 kapaklı, şifonyer de yüksek olan. Yatağını beğenmedik ya uyku eğitimi verirken yanında yatabileceğimiz kafes şeklinde montessori yataklar oluyor ya ahşap ondan alalım dedik
Tüm tuşlara basıyorsun senBugün elektrikli göğüs pompasını denedim ben nasıl çekiyor diye
Dedim bi deniyim can acıtıyor mu nasıl çalışıyor bu makina. Sonra topladım kaldırdım bidaha denememTüm tuşlara basıyorsun sen
Kız niye uyarıyosun göğüsleriniDedim bi deniyim can acıtıyor mu nasıl çalışıyor bu makina. Sonra topladım kaldırdım bidaha denemem
Paylaş deneyimlerini bari biz de yapmayalım aynı çılgınlığıDedim bi deniyim can acıtıyor mu nasıl çalışıyor bu makina. Sonra topladım kaldırdım bidaha denemem
Memesi yırtıldı kesin aaksksksmsmmPaylaş deneyimlerini bari biz de yapmayalım aynı çılgınlığıyaramaz çocuk gibi hemen kaldırdığına göre bi şeyler olmuş
Kız işin şakasındayım makina çalışıyormu diye baktım iki saniyePaylaş deneyimlerini bari biz de yapmayalım aynı çılgınlığıyaramaz çocuk gibi hemen kaldırdığına göre bi şeyler olmuş
Ben de deneyecektim de bugünlerin güncellemelerinden göğüslerinizi sıkmayın yazıyordu korktum djdjjdKız işin şakasındayım makina çalışıyormu diye baktım iki saniyeDoğumdan sonra bide iadeyle uğraşmıyım diye
Ben de deneyecektim eşim bi şekilde denememeye ikna etti şimdi nasıl ikna olduğumu hatırlamıyorum ama mantıksız geliyor ben olmasam da onda deneyebilirdik çalışıyor mu diyeKız işin şakasındayım makina çalışıyormu diye baktım iki saniyeDoğumdan sonra bide iadeyle uğraşmıyım diye
Onda deneyecektin en mantıklısı bak o benim de aklıma gelmediBen de deneyecektim eşim bi şekilde denememeye ikna etti şimdi nasıl ikna olduğumu hatırlamıyorum ama mantıksız geliyor ben olmasam da onda deneyebilirdik çalışıyor mu diye
Çok hoş duruyor özellikle yatağa bayıldım. İyi günlerde kullanın inşallahİyi geceler kızlar ben de yatak(montesserio mu ne) ve şifonyer aldım bbutikmobilya diye bir yerden bir de benim şehrimde ikea olmadığı için oradan tasarladığım gardrobu mobilyacıya sipariş verdim. İkisi 24200 tuttu gardrop da 35 e yaptırıyorum ikea tipi dört kapaklı
Hangisinden aldınız linki varmı ?Dedim bi deniyim can acıtıyor mu nasıl çalışıyor bu makina. Sonra topladım kaldırdım bidaha denemem
Lansinoh çok tavsiye ediliyordu onun tekli elektriklisini aldım.Hangisinden aldınız linki varmı ?
evet canim bende dogru hatirliyorsam 26 haftalardayidi nerdeyse 3 4 gun alt taraflara vuruyordu cikacak gibiydi korkuyordumAy kızlar şu an tam en alt kısımda hareket ediyor hiç bu kadar olmamıştı vizesiz çıkış yapacak diye korktum bir anmesaneme de baskı yapıyor. Normal di mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?