Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar 3 4 gündür midem aşırı yanıyor var mı mide yanması yaşayan ilaç kullanmıyorum 3 4 yudum süt iyi geliyormuş onu deniyorum 2 gündür
Benimmide yanmasından yaşamsal fonksiyonlarım etkileniyor resmen böyle bir şey yok bugün ilaç yazdırdım içtim etkisi yarım saat ya sürdü ya sürmedi moralimbozuldu o yüzden sanırım bi çaresi Yok bunun

Aynen baya sağlamdı renklerini kulp modellerini falan seçme şansı veriyor muhtemelen buraya gidicez yine. Siz yatağı sonradan mı alıcaksınız Almilada da set halinde fotosunu çekmiştim sizinki bu galiba dimi
Aynen bizimki bu. Dolap 4 kapaklı, şifonyer de yüksek olan. Yatağını beğenmedik ya uyku eğitimi verirken yanında yatabileceğimiz kafes şeklinde montessori yataklar oluyor ya ahşap ondan alalım dedik

Aynen bizimki bu. Dolap 4 kapaklı, şifonyer de yüksek olan. Yatağını beğenmedik ya uyku eğitimi verirken yanında yatabileceğimiz kafes şeklinde montessori yataklar oluyor ya ahşap ondan alalım dedik
Aynen bizde öyle düşündük bugün yatağa kendi başına çıkıp inebilmeli, hasta falan olursa yada uyku eğitiminde yanında yatabilmeli. Senin dediğin ahşap olanlardan koçtaşta var bi bakarsın.

Son düzenleme:
Paylaş deneyimlerini bari biz de yapmayalım aynı çılgınlığı yaramaz çocuk gibi hemen kaldırdığına göre bi şeyler olmuş
Kız işin şakasındayım makina çalışıyormu diye baktım iki saniye Doğumdan sonra bide iadeyle uğraşmıyım diye

İyi geceler kızlar ben de yatak(montesserio mu ne) ve şifonyer aldım bbutikmobilya diye bir yerden bir de benim şehrimde ikea olmadığı için oradan tasarladığım gardrobu mobilyacıya sipariş verdim. İkisi 24200 tuttu gardrop da 35 e yaptırıyorum ikea tipi dört kapaklı

Eklentiler

• IMG_7956.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7727.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 56
Kız işin şakasındayım makina çalışıyormu diye baktım iki saniye Doğumdan sonra bide iadeyle uğraşmıyım diye
Ben de deneyecektim eşim bi şekilde denememeye ikna etti şimdi nasıl ikna olduğumu hatırlamıyorum ama mantıksız geliyor ben olmasam da onda deneyebilirdik çalışıyor mu diye

Çok hoş duruyor özellikle yatağa bayıldım. İyi günlerde kullanın inşallah

Günaydın kızlar okuduğum kadarıyla ne güzel herkesin bebesi epey hareketli maşallah, nazar değmesin. Ben bebeğimin hareketlerini 27 sonlarında baya güçlü hissettim, pazar günü çok hareketliydi şimdi 28+6dayız sadece böyle kabarma,kayma gibi hareketleri oluyor. Elimi karnımın üstüne koyduğum zaman içeride kabarıyor sanki elime doğru fdjhfkdfd ya da kaydığını hissediyorum ama tekme vs gibi hareketler yok. Plasentam da önde değil. Geçen hafta gittim kontrole her şey normaldi doktorumda yıllık izinde soramadım o yüzden ama içime dert oldu sonuçta hareket var diye düşünüyorum ama bilemedim böyle hareket hissedenleriniz var mı?

Ay kızlar şu an tam en alt kısımda hareket ediyor hiç bu kadar olmamıştı vizesiz çıkış yapacak diye korktum bir an mesaneme de baskı yapıyor. Normal di mi bu
evet canim bende dogru hatirliyorsam 26 haftalardayidi nerdeyse 3 4 gun alt taraflara vuruyordu cikacak gibiydi korkuyordum iyi sukur toparladi kendini sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…