Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar herkesin hazırlıkları çok tatlı okudukça içim iyice heyecanlanıyor inşallah sağlıkla huzurla kullanmak nasip olur biz haftaya farklı bir şehire taşınıyoruz o yüzden kafam o kadar Allah bullak ki toparlanma sürecindeyim. Gitmeden bebeğimin herşeyini tamamladım dün ütüleyip oyuncak biberon neyi var neyi yok herşeyini topladım yeni evde ilk etapta yanımda olacak çünkü abi ve ablasının odası var diğer odayı gelenim olacağı için misafirler için kullanacağım 1 yıl sonra onun için düzenleyeceğim yatak odama ikeanın meşhur şifonyerinden alacağım ablasından kalma anne yanı tatlış bir beşiği de var bu şekil oda benim odamda bi köşe yaparım diye düşündüm

kızlar ya 50'lik şeker yükleme yaptırmıştım açlık kan sonucum 190 çıktı zaten bir kez kan alındı benden glikozu içtikten 1 saat sonra. yarın dahiliyeye gidicem. sonucu benim gibi yüksek çıkan var mı neler yapıyosunuz

Yaaa djdjd ben gitmek istiyorum ama kaç gün sürüyor acaba söylediler mi sana? 3 günden fazlaysa benim yatmam lazım doktorum izin verir mi bilmiyorum djdjd
Yok valla ben direkt ilgilenmediğimi söyledim detay bilgi almadım hiç.
Senin dış doktordu demi? Egepolde mi yaptırıyormuş doğumları

Şimdi size kafama takılan kuruntumu sorucam ben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help

Öyle olsa ben çoktan doğurmuştum allah muhafaza halâ da full perfomans devam ediyorum. Doktor hiç önemsemiyor bu durumu. Kramp, kanama, su gelmesi yoksa sorun yok gözüyle bakıyor olaya

Heh yeni bişey daha öğrendik sayende doğumdan önce bağırsak hareketleri mi artıyormuş
Muhtemelen yemen içmenle alakalıdır canım, magnezyum içmeye başladıysan yada dozunu yükselttiysen o da sebep olabilir, hareketlilik durumun bile etkiler.Yani sindirimi etkileyecek milyon ihtimal var niye hemen aklına doğum geldi

Egepolde oda süslemesi falan yapıyorlar biliyorsun değil mi. Önceden konusup fiyat almak lazım aslında. Suit oda istersen onun da ilave ücreti 7binmiş
Oda süslemesi için ek olarak ne kadar ücret alıyorlar egepolde. Bende tınaztepe galende yapıcam ama hiç hastaneyle görüşmedim daha. Sadece doktordan bilgi aldım. Süsleme yaptırma konusunda da kararsızım ama uygun ücretliyse yaptırırım galiba.

Egepolde oda süslemesi falan yapıyorlar biliyorsun değil mi. Önceden konusup fiyat almak lazım aslında. Suit oda istersen onun da ilave ücreti 7binmiş
Ayy ciddi misin ben daha hiç fiyat almadım merak ediyorum djdjd Peki odada tek refakatçi mi kalıyor? Gerçi tek koltuk vardı ben kaldığımda tek kişidir muhtemelen.

Çünkü .... bilmiyorum

Öyle olsa ben çoktan doğurmuştum allah muhafaza halâ da full perfomans devam ediyorum. Doktor hiç önemsemiyor bu durumu. Kramp, kanama, su gelmesi yoksa sorun yok gözüyle bakıyor olaya
Aşkım sen hiç kabız olmadın maşallah o yüzden sende bi değişiklik yok bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…