- 22 Kasım 2022
- 3.510
- 3.855
- 63
Aa gidicem haftasonu oraya askılık almaya. Yatağa da bakarımAynen bizde öyle düşündük bugün yatağa kendi başına çıkıp inebilmeli, hasta falan olursa yada uyku eğitiminde yanında yatabilmeli. Senin dediğin ahşap olanlardan koçtaşta var bi bakarsın.
Ay dün bunun için aradılar ama ben dedim ki böbreğim ağrıyor o kadar keyfim yok dkdnndjdndbdndjjd sen gidecek misinC cilekcanavari Çilekçim egepolün gebe okulu varmış gidecek misin djdjd benim doğum da orada olacak onun için aradım hastaneyi de 30 haftadan sonra alıyorlarmış
Yaaa djdjd ben gitmek istiyorum ama kaç gün sürüyor acaba söylediler mi sana? 3 günden fazlaysa benim yatmam lazım doktorum izin verir mi bilmiyorum djdjdAy dün bunun için aradılar ama ben dedim ki böbreğim ağrıyor o kadar keyfim yok dkdnndjdndbdndjjd sen gidecek misin
Yok valla ben direkt ilgilenmediğimi söyledim detay bilgi almadım hiç.Yaaa djdjd ben gitmek istiyorum ama kaç gün sürüyor acaba söylediler mi sana? 3 günden fazlaysa benim yatmam lazım doktorum izin verir mi bilmiyorum djdjd
Evet canım dış doktor Egepolde olcaz bakalımYok valla ben direkt ilgilenmediğimi söyledim detay bilgi almadım hiç.
Senin dış doktordu demi? Egepolde mi yaptırıyormuş doğumları
Egepolde oda süslemesi falan yapıyorlar biliyorsun değil mi. Önceden konusup fiyat almak lazım aslında. Suit oda istersen onun da ilave ücreti 7binmişEvet canım dış doktor Egepolde olcaz bakalım30dan sonra istersin belki kız ben biraz bilgilenmek istiyorum
Çok güzelmiş mutlu mesut büyüsün inşallahHerkesin odalar gelmiş ay çok güzellerburada bu kadar cici resimler görmek çok güzel bizim odamız5 hafta sonra gelecek bu odayı aldık biz de
Çok teşekkür ederim inşallahÇok güzelmiş mutlu mesut büyüsün inşallah
Öyle olsa ben çoktan doğurmuştum allah muhafazaŞimdi size kafama takılan kuruntumu sorucamben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help
Heh yeni bişey daha öğrendik sayende doğumdan önce bağırsak hareketleri mi artıyormuşŞimdi size kafama takılan kuruntumu sorucamben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help
Oda süslemesi için ek olarak ne kadar ücret alıyorlar egepolde. Bende tınaztepe galende yapıcam ama hiç hastaneyle görüşmedim daha. Sadece doktordan bilgi aldım. Süsleme yaptırma konusunda da kararsızım ama uygun ücretliyse yaptırırım galiba.Egepolde oda süslemesi falan yapıyorlar biliyorsun değil mi. Önceden konusup fiyat almak lazım aslında. Suit oda istersen onun da ilave ücreti 7binmiş
Ayy ciddi misinEgepolde oda süslemesi falan yapıyorlar biliyorsun değil mi. Önceden konusup fiyat almak lazım aslında. Suit oda istersen onun da ilave ücreti 7binmiş
Çünkü .... bilmiyorumHeh yeni bişey daha öğrendik sayende doğumdan önce bağırsak hareketleri mi artıyormuş
Muhtemelen yemen içmenle alakalıdır canım, magnezyum içmeye başladıysan yada dozunu yükselttiysen o da sebep olabilir, hareketlilik durumun bile etkiler.Yani sindirimi etkileyecek milyon ihtimal var niye hemen aklına doğum geldi
Aşkım sen hiç kabız olmadın maşallah o yüzden sende bi değişiklik yok bu durumdaÖyle olsa ben çoktan doğurmuştum allah muhafazahalâ da full perfomans devam ediyorum. Doktor hiç önemsemiyor bu durumu. Kramp, kanama, su gelmesi yoksa sorun yok gözüyle bakıyor olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?