Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
bez konusunda da kızımda hep prima premiumcare kullanmıştık son zamanlarında goon kullandım iyiydi o da. bunda prima kullanır mıyım bilmiyorum biraz fazla oluyor. ıslak mendil ilk aylar kullanmamıştık diye hatırlıyorum. onda da unibaby yenidoğan ama genelde pamuğu ıslatıp siliyordum tahriş olmasın diye. çok batırdıysa kakada da popoyu lavaboda yıkayıp temiz bir müslin bezle de kuruluyordum. ıslak mendil alın ancak ilk ay popoyu pamuk ve saf su ile silmek gerekir.

geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebeğin hamilelikte nabız yüksekliği nerdeyse herkeste oluyo ya benim de 108'lerde geziniyo senin gibi çarpıntı dışında şikayetim yok allah yardımcımız olsun ben de gideyim kardiyolojiye haftaya

Hiç canını sıkma endişe etmeyin canım benim 5. Haftadan beri öyle 4binlik iğne sabah akşam kullanıyorum çarpıntı ilacı kullanıyorum üstüne tansiyon ilacı kullanıyorum bana da 30 a kadar hazır ol erken almamız gerekebilir dedi. 30 olduk şükür hala herşey yolunda, hazırlıkları da tamam gelişiminde de şükür hiç bir problem yok konu kan akışı nabız tansiyon olunca her ihtimale karşı hazırlıklı oluyor bizi de uyarıyorlar. Benim de tansiyonum 18 olana kadar bişey hissetmiyorum rahatsız olmuyorum mesela ama 14 üstü bebiş için zararlı. Sen iyi hissediyorsun ama onlar bebişi koruyorlar

Kızlar ben bugün bir temizliğe girdim ancak bitti baya yavaşlamışım iş yapmaktan çok mola verdim bayılmak suretiyle kendimi koltuğa attım ve aranıza geldim

Valla bende 30 haftayı bir devirsem, korkmayacağım. Doktorum şimdi bile çok rahat. Evet bende bir sıkıntı hissetmiyorum normalde. Evdeki çarpıntı çok fazlaydı tabi 145 hamilelikle açıklanamaz dedi doktorum. Hastanede 120 lere inmişti. Beni rahatsız etmiyordu. Ama doktorumda sen rahatsız olmayabilirsin, biz önlem almalıyız. Vücut artık zorlandığının sinyallerini veriyor, görmezden gelinemez dedi. Benim kız kasımı beklemeyecek belli ki.

Kızlar ben bugün bir temizliğe girdim ancak bitti baya yavaşlamışım iş yapmaktan çok mola verdim bayılmak suretiyle kendimi koltuğa attım ve aranıza geldim
kiz kendini cok yorma onemli olan biz ve bebisleriz ben bir temizlik listesi yaptim kendime 1 ay icinde mola vere vere yapa bildiklerimi yapiyorum 1 gun kendi odamizdaki dolaplari temizledim atilacaklari atdim diyer gun oglumun odasini gun gun kendimi iyi hiss etdikce yapiyorum bazi seyleri esim yapacak perdeler avize falan bebis gelmeden yorucu temizliyi aradan cikarmak istiyorum

Canım çarpıntı ile 34 haftanın ne ilgisi var ya hergün yeni bişi duyuyoruz valla. Hiç öyle düşünme vakti zamanı ne ise o zaman gelecek bebeğin her hamilede oluyor carpıntı yani

gecmis olsun canim benimde carpinti ilk aylardan var kardiolojide temiz. 4 luk iyneyide gunde 2 kere kullaniyorum 5 haftadan. carpinti zarar vermesede cok yoruyor. insallah saglikla vaktinde doğururuz

Canım benim çok çok geçmiş olsun kan sulandırıcıya başla güzelce dinlen sen sakin kalmaya bak bebişinle konuş sakinleştirici müzikler dinle Allahın izniyle en az 34ü göreceksin hiç stres yapma

Bak bu son trimester enerji patlamalarına güvenmeee totomuz başımız yamuluyo sonra ben dersimi aldım 1 günde sadece 1 iş

Canım allahın izniyle hiç birşey olmaz. Kalpte her hangi birşey yok ise çarpıntı gerçekten dönem dönem herkeste oluyor. Ben söyledim doktora çok çok ihtiyaç halinde gebelik öncesi de kullandığım beloc adında bir ilaç vermişti. Ama ihtiyaç duymadım. Holter sonucunda güzel çıkar inş. İlave ilaç alsan da sıkıntı olmaz. Hiç stres yapma ayrıca bebeğin kilosu da çok iyi.

Benim zaten 3 kasım görünüyor benim ki hiç beklemicek ben de 30 olsun içim raahatlasın diyordum şimdi 34 ü görelim de rahatlayayım diyorum. Bitmiyo bitmiyo

Ya ben de dokunmuyordum bayadır yalan yok hafta sonu da kayınvalidem gelecek hatta temizliğe detaylı girecek ama boya falan yapıldı bekletsem kazımak çok zor olacaktı. Bi de benim iki kedim var. Hem tüy dökümü dönemindeler hemde 1 ı hasta oldu hep kustu tam o iyileşti dedim diğeri başladı. İkisi de iyileşince hem halıları vereyim diye topladım hem de bi giriştim mecburen. Ama benden geçmiş artık, olmuyor bittim

Bak bu son trimester enerji patlamalarına güvenmeee totomuz başımız yamuluyo sonra ben dersimi aldım 1 günde sadece 1 iş
Çilekkk geçen gün ben acillik oldum ya hareket etmiyor bu çocuk diye alt karnım da çok ağrıyor demiştim sanırım baş aşağı döndü o sırada. Dönmese de alta indi. 2-3 hafta midemin altındaydı karnım kocaman görünüyordu. Artık alt tarafta takılıyor hareketleri falan altta. Ağrım da o yüzdendi sanırım. Karnımda ayva göbek moduna geçti. Ve tüm bunlar 3 günde oldu

Canım çarpıntı ile 34 haftanın ne ilgisi var ya hergün yeni bişi duyuyoruz valla. Hiç öyle düşünme vakti zamanı ne ise o zaman gelecek bebeğin her hamilede oluyor carpıntı yani
Canım benim çok fazla problem yığıldı aslında. Gaita da gizli kan var. Endoskopi ve kolonoskopi için doğum bekleniyor. Tansiyon en başından beri problemli. 4. derece varislerim var ki bu zaten çok zorluyor. Başından beri ecopirin kullanıyorum. Ama şimdi doktor küçük küçük pıhtılar atabilir dedi. O yüzden iğneyide başlıyoruz. Bende artık ne neyi tetikliyor takip edemiyorum. Doktorun dedigini sorgulamiyorum bile. Genel olarakta ağrılar ve uykusuzluk dışında iyiyim aslında. Bunlarda hepimizin yaşadığı şeyler. Ben kendime inanıyorum. 38 haftaya kadar tutarım bebemi

Kızlar nedense kasıklarımda ağrı var bugün. Ve alt tarafım da ağrıyor ara ara normal mi ki

Kizlar uygun fiyatli kanguru ve emzirme yastigi onerisi olan varsa alirim, suan icin eksiklerimde bunlar var.

Yalnız başına gitme eşin olsun mutlaka yoksa zaman geçmiyor uzun bir süre bekliyorsun çünkü eşinle sohbet muhabbet derken zaman hızlıca geçer
evet canım tek gidemem zaten bende damar bulunmadığı için hep çok sıkıntı çekiyorum kollarımı parçalıyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…