geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebeğinKızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Hiç canını sıkma endişe etmeyin canım benim 5. Haftadan beri öyleKızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Valla bende 30 haftayı bir devirsem, korkmayacağım. Doktorum şimdi bile çok rahat. Evet bende bir sıkıntı hissetmiyorum normalde. Evdeki çarpıntı çok fazlaydı tabi 145 hamilelikle açıklanamaz dedi doktorum. Hastanede 120 lere inmişti. Beni rahatsız etmiyordu. Ama doktorumda sen rahatsız olmayabilirsin, biz önlem almalıyız. Vücut artık zorlandığının sinyallerini veriyor, görmezden gelinemez dedi. Benim kız kasımı beklemeyecek belli ki.Hiç canını sıkma endişe etmeyin canım benim 5. Haftadan beri öyle4binlik iğne sabah akşam kullanıyorum çarpıntı ilacı kullanıyorum üstüne tansiyon ilacı kullanıyorum bana da 30 a kadar hazır ol erken almamız gerekebilir dedi. 30 olduk şükür hala herşey yolunda, hazırlıkları da tamam gelişiminde de şükür hiç bir problem yok konu kan akışı nabız tansiyon olunca her ihtimale karşı hazırlıklı oluyor bizi de uyarıyorlar. Benim de tansiyonum 18 olana kadar bişey hissetmiyorum rahatsız olmuyorum mesela ama 14 üstü bebiş için zararlı. Sen iyi hissediyorsun ama onlar bebişi koruyorlar
kiz kendini cok yorma onemli olan biz ve bebislerizKızlar ben bugün bir temizliğe girdimancak bitti baya yavaşlamışım iş yapmaktan çok mola verdim bayılmak suretiyle kendimi koltuğa attım ve aranıza geldim
Canım çarpıntı ile 34 haftanın ne ilgisi var ya hergün yeni bişi duyuyoruz valla. Hiç öyle düşünme vakti zamanı ne ise o zaman gelecek bebeğinKızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
gecmis olsun canim benimde carpinti ilk aylardan var kardiolojide temiz. 4 luk iyneyide gunde 2 kere kullaniyorum 5 haftadan. carpinti zarar vermesede cok yoruyor. insallah saglikla vaktinde doğururuzKızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Canım benim çok çok geçmiş olsun kan sulandırıcıya başla güzelce dinlen sen sakin kalmaya bak bebişinle konuş sakinleştirici müzikler dinle Allahın izniyle en az 34ü göreceksin hiç stres yapmaKızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Bak bu son trimester enerji patlamalarına güvenmeee totomuz başımız yamuluyo sonraKızlar ben bugün bir temizliğe girdimancak bitti baya yavaşlamışım iş yapmaktan çok mola verdim bayılmak suretiyle kendimi koltuğa attım ve aranıza geldim
Kızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Benim zaten 3 kasım görünüyor benim ki hiç beklemicekValla bende 30 haftayı bir devirsem, korkmayacağım. Doktorum şimdi bile çok rahat. Evet bende bir sıkıntı hissetmiyorum normalde. Evdeki çarpıntı çok fazlaydı tabi 145 hamilelikle açıklanamaz dedi doktorum. Hastanede 120 lere inmişti. Beni rahatsız etmiyordu. Ama doktorumda sen rahatsız olmayabilirsin, biz önlem almalıyız. Vücut artık zorlandığının sinyallerini veriyor, görmezden gelinemez dedi. Benim kız kasımı beklemeyecek belli ki.
Ya ben de dokunmuyordum bayadır yalan yokkiz kendini cok yorma onemli olan biz ve bebislerizben bir temizlik listesi yaptim kendime 1 ay icinde mola vere vere yapa bildiklerimi yapiyorum 1 gun kendi odamizdaki dolaplari temizledim atilacaklari atdim diyer gun oglumun odasini gun gun kendimi iyi hiss etdikce yapiyorum bazi seyleri esim yapacak perdeler avize falan bebis gelmeden yorucu temizliyi aradan cikarmak istiyorum
Onu farkettim valla dediğin gibi yamuldu mBak bu son trimester enerji patlamalarına güvenmeee totomuz başımız yamuluyo sonraben dersimi aldım 1 günde sadece 1 iş
Yalnız başına gitme eşin olsun mutlaka yoksa zaman geçmiyor uzun bir süre bekliyorsun çünkü eşinle sohbet muhabbet derken zaman hızlıca geçerkızlar yarın şeker yüklemem var çok stresliyim bi de çok erken uyanıp saatlerce aç kalmak korkutuyo
Çilekkk geçen gün ben acillik oldum ya hareket etmiyor bu çocuk diye alt karnım da çok ağrıyor demiştimBak bu son trimester enerji patlamalarına güvenmeee totomuz başımız yamuluyo sonraben dersimi aldım 1 günde sadece 1 iş
Canım benim çok fazla problem yığıldı aslında. Gaita da gizli kan var. Endoskopi ve kolonoskopi için doğum bekleniyor. Tansiyon en başından beri problemli. 4. derece varislerim var ki bu zaten çok zorluyor. Başından beri ecopirin kullanıyorum. Ama şimdi doktor küçük küçük pıhtılar atabilir dedi. O yüzden iğneyide başlıyoruz. Bende artık ne neyi tetikliyor takip edemiyorum. Doktorun dedigini sorgulamiyorum bile. Genel olarakta ağrılar ve uykusuzluk dışında iyiyim aslında. Bunlarda hepimizin yaşadığı şeyler. Ben kendime inanıyorum. 38 haftaya kadar tutarım bebemiCanım çarpıntı ile 34 haftanın ne ilgisi var ya hergün yeni bişi duyuyoruz valla. Hiç öyle düşünme vakti zamanı ne ise o zaman gelecek bebeğinher hamilede oluyor carpıntı yani
evet canım tek gidemem zaten bende damar bulunmadığı için hep çok sıkıntı çekiyorum kollarımı parçalıyolar resmenYalnız başına gitme eşin olsun mutlaka yoksa zaman geçmiyor uzun bir süre bekliyorsun çünkü eşinle sohbet muhabbet derken zaman hızlıca geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?