Evet ya eşimle mağazaları gezdik geldik şimdi Çilekten başladık kafam allak bullakAy çok vakit ve para gidiyor bu işlere vallahi bi an önce başla. Kıyafetleri neredeyse tamamladım sayılır. İsim nakışlı hastane cıkısıyla puset setini de bugün sipariş ettim. Eksik listesinin yarısından çoğu bitti, kocam da zahmet edip odayı tamamlarsa eylül sonuna biz tamamız
Oldum evet . 2 3 gün kolum çok ağrıdı sonra geçti.2.dozu 4 hafta sonra olabilirsin dedi sağlık ocağı hemşiresi bi doktoruma soracağım tekrardan olayım mı 2. Dozu diyeMerhaba tatlım aşı sonrası ağrın oldu mu? İlk doz mu vuruldun, ve bir doz daha vurulacak mısın sadece 1 kere mi vurulacaksn. Bnde 27 deyim ve bu hafta vurulacağm da
Eğer daha önce hiç tetanoz aşısı olmadıysan gebelikte iki doz olmak gerekiyormuş. Daha önce bir yaralanmadan dolayı yada önceki gebeliğinde falan tetanoz olmuşsan bir doz yeterliymiş. Bu arada Sağlık ocağı 4 hafta sonra diyor ama 6 hafta sonra da yaptırabilirmişsin benim doktorum böyle demişti.Oldum evet . 2 3 gün kolum çok ağrıdı sonra geçti.2.dozu 4 hafta sonra olabilirsin dedi sağlık ocağı hemşiresi bi doktoruma soracağım tekrardan olayım mı 2. Dozu diye
e bebekte gördüm emzirme yastığı 299₺ yazıyoduKizlar uygun fiyatli kanguru ve emzirme yastigi onerisi olan varsa alirim, suan icin eksiklerimde bunlar var.
Bence olmaz anne bebek çantasının içinde bir sürü bölme ve göz olıyor bu küçük kalırkızlar bu anne çantası olur mu
Pierre Cardin Kahve Monogram Omuz Çantası 05PO24K1877 - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kahve Monogram Omuz Çantası 05PO24K1877 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları ben bunu aldım, nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama bu bayağı güzel geldi gözümeKizlar uygun fiyatli kanguru ve emzirme yastigi onerisi olan varsa alirim, suan icin eksiklerimde bunlar var.
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın. Bende araştırıyorum bu aralar siz nerden aldınız. Bende takım (gardrop, şifenyer, büyüyen beşik) alcam yada bi mobilyacıda model gösterip yaptırcam acaba geç mi kaldık diye düşündüm şimdi. Bir tane de anne yanı beşik alcam tekerlekli gece yatakodasında yanımda kullanırım.
Almila mia aldım. Normalde düşünmüyordum ama baktım evde depolama alanım çok az şifonyer bile olsa almam lazım ve rastgele dolanırken mağazada ürün normalin üçte bir fiyatına olunca kısmet dedik aldık, çok iyi geldi. Ben de anne yanı düşünüyorum bir de.Nerden aldın, bize de fikir olsun
Kilifli olmasi guzelmisJUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları ben bunu aldım, nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama bu bayağı güzel geldi gözüme
Yakin zamanda ebebege bir ugrayacagim zaten onada bakarime bebekte gördüm emzirme yastığı 299₺ yazıyodu
Başlıktaki arkadaşların üzücü hikayelerinden çok etkilendim canım, çok panikledim.
Canım peki hamile yogası falan yapıyor musun? Ben bu ağrım başladığında o kadar acı çektim ki sonra dedim bari hayat kalitem artsın bir fizyoterapiste gideyim. Adam daha telefonda anladı sonra yönlendirdi beni. O yüzden ne berbat bir ağrı olduğunu biliyorum. Ve hamilelikte de artıyormuş. ben sana bulunca birkaç kolay hareket atacağım inşallah.Sağol kuzum baktım ona da araştırdım bayağı egzersizlerini de denemeye çalıştım ama çok fazla hareket kısıtım var zorlanıyorum, randevu aldım iyi bir ortopediste bakalım o rahatsızlığı da ek olarak söylicem olabilir mi acaba diye aklımda
Ay kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladımSeninki de mi öyleBende elimle ovalıyorum aşağı insin diye canı isteyince iniyor biraz rahatlıyorum. Bende hamileliği böyle bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz
Ben dikkat etmemiştim ama yatağı karyolaya dönüşüyor diye o da kullanılır gibi geldi. Şimdi baktım 55 civarı yeter o da napim.kızlar dolap alırken kapak sayısından ziyade derinliğine bakın, bebek askısı derinliği ile yetişkin askısı derinliği farklı bebek dolapları piyasada 43 falan bn 65 cm derinlikte aldım dolabını uzun süre kullanır.
Çok güzel cnm güle güle kullansın yavrin13 günde geldi canım. Şu ikisini aldım.
Rabi Diva Counry 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop 180 cm Fiyatı - Trendyol
Rabi Diva Country 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Rabi Izel Country Şifonyer - Fiyatı, Yorumları
Rabi Izel Country Şifonyer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim canımÇok güzel cnm güle güle kullansın yavrin
Ay. Ben çok dokunuyorum karnımaAy kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım
Çok şıkmış güle güle kullanın13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
Elim hep karnımda ya.Ay kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım
Ben dolapları silmeye üşenmekten dolayı biraz fetret devrine gireceğim benceKız evet niye öyle oldu ya bizde dolabı sifonyeri bi hışımla aldık ama sonra devamı gelmedi
Benziyor cidden canım. Erkek benimkiÇok şıkmış güle güle kullanınbiraz benziyor dolaplarımız sanki. Senin kız mı olacaktı canımEki Görüntüle 3632429
Ben kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardı
Ay kızlar sizin bitmiş ben oda dışında birkaç numunelik kıyafet süt sağma ve ateş ölçer aldım ha bi de başta çok lazım olmayan oyuncak falanAy çok vakit ve para gidiyor bu işlere vallahi bi an önce başla. Kıyafetleri neredeyse tamamladım sayılır. İsim nakışlı hastane cıkısıyla puset setini de bugün sipariş ettim. Eksik listesinin yarısından çoğu bitti, kocam da zahmet edip odayı tamamlarsa eylül sonuna biz tamamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?