Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Evet ya eşimle mağazaları gezdik geldik şimdi Çilekten başladık kafam allak bullak Hepsinin de teslimat süresi ortalama bir ay civarı dediler para konusu zaten 50 binden aşağı takım yok. İyiki bugün çıkmışız bakmaya karar verip sipariş etcez artık. Bu arada büyüyen beşikli takım bakmaya diye çıktık fikrimiz değişti beşikli değil de büyük yataklı takım almaya karar verdik. Anne yanı beşiği de alacağımız için o mantıklı geldi artık.

Merhaba tatlım aşı sonrası ağrın oldu mu? İlk doz mu vuruldun, ve bir doz daha vurulacak mısın sadece 1 kere mi vurulacaksn. Bnde 27 deyim ve bu hafta vurulacağm da
Oldum evet . 2 3 gün kolum çok ağrıdı sonra geçti.2.dozu 4 hafta sonra olabilirsin dedi sağlık ocağı hemşiresi bi doktoruma soracağım tekrardan olayım mı 2. Dozu diye

Oldum evet . 2 3 gün kolum çok ağrıdı sonra geçti.2.dozu 4 hafta sonra olabilirsin dedi sağlık ocağı hemşiresi bi doktoruma soracağım tekrardan olayım mı 2. Dozu diye
Eğer daha önce hiç tetanoz aşısı olmadıysan gebelikte iki doz olmak gerekiyormuş. Daha önce bir yaralanmadan dolayı yada önceki gebeliğinde falan tetanoz olmuşsan bir doz yeterliymiş. Bu arada Sağlık ocağı 4 hafta sonra diyor ama 6 hafta sonra da yaptırabilirmişsin benim doktorum böyle demişti.

Nerden aldın, bize de fikir olsun
Almila mia aldım. Normalde düşünmüyordum ama baktım evde depolama alanım çok az şifonyer bile olsa almam lazım ve rastgele dolanırken mağazada ürün normalin üçte bir fiyatına olunca kısmet dedik aldık, çok iyi geldi. Ben de anne yanı düşünüyorum bir de.

Başlıktaki arkadaşların üzücü hikayelerinden çok etkilendim canım, çok panikledim.

Canım peki hamile yogası falan yapıyor musun? Ben bu ağrım başladığında o kadar acı çektim ki sonra dedim bari hayat kalitem artsın bir fizyoterapiste gideyim. Adam daha telefonda anladı sonra yönlendirdi beni. O yüzden ne berbat bir ağrı olduğunu biliyorum. Ve hamilelikte de artıyormuş. ben sana bulunca birkaç kolay hareket atacağım inşallah.

Seninki de mi öyle Bende elimle ovalıyorum aşağı insin diye canı isteyince iniyor biraz rahatlıyorum. Bende hamileliği böyle bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz
Ay kızlar bunu size soracaktım denk geldi. Doktoruma bazen karnıma dokununca hareketleniyor o rahatsız olduğu için midir diye sordum. O da dedi ki çok dokunma tetikleyebilir doğumu. Doktorlarınız böyle bir şey söyledi mi size? Karna dokunmamak aşırı zor bir yandan saçma geldi bir yandan da adam aşırı tecrübeli ne dese sonradan doğru olduğunu anladım

Ben dikkat etmemiştim ama yatağı karyolaya dönüşüyor diye o da kullanılır gibi geldi. Şimdi baktım 55 civarı yeter o da napim.

Çok güzel cnm güle güle kullansın yavrin

Ay. Ben çok dokunuyorum karnıma

Elim hep karnımda ya. hatta bazen oynasın diye dürtüyorum bilerek

Ben kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardı
Ay kızlar sizin bitmiş ben oda dışında birkaç numunelik kıyafet süt sağma ve ateş ölçer aldım ha bi de başta çok lazım olmayan oyuncak falan tutarlılık abidesiyim. Ben bez aldığım gün hazırım derim ya bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…