Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sen nasıl oldun canım iyisiniz bebişlerle inş. Hastanede misiniz
Evet canım hastanedeyim.hem tek yumurta ikizi hem il dışından geliyorum hemde şeker olduğu için taburcu etmiyorlar.nasip.olur da 34. Haftayı gorursek o hafta için doğum planlandi

Evet canım hastanedeyim.hem tek yumurta ikizi hem il dışından geliyorum hemde şeker olduğu için taburcu etmiyorlar.nasip.olur da 34. Haftayı gorursek o hafta için doğum planlandi
Canımm müşahade altında olmak iyidir olsun 3ünüz de iyi olun da sağlıkla kucağına al inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah ikiztolar birbirlerine destek oluyorlardırİnsülinle beraber beslenmen nasıl oluyor diyet şeklinde mi hastane yemekleri mi normal

Öksürürken karnım ağrıyor muayene oldum zatürre filan yokmuş bol su iç öksürük 10 günden çok sürerse kadın doğumcu ilaç verir dedi doktor

geçmiş olsun canım sana da şurda belki de 2 ayımız kaldı ama aşırı moralim bozuldu ya başım ağrıyo dünden beri sana hemen mi insülin yazdı öncesinde diyet önermedi mi peki 2 haftalık takip falan kaç çıkmıştı şeker testi sonucun
Hay Allah ya bende de aynısı oldu .hicbisi yiyip icemiyorum insülin desen ayrı dert. İns İnsüline geçilmeden diyetle halledersin
evet canım biliyorum senin de çıkmıştı allah yardımcımız olsun inşallah doğumdan sonra kalmaz şekerimiz bi yandan ona da takıyorum %30 kalabiliyomuş çünkü sağ salim bi doğursak

Canımm müşahade altında olmak iyidir olsun 3ünüz de iyi olun da sağlıkla kucağına al inşallah
Bugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorum

yaaaa ay güldürdün beni bu halde çilekim kshxjdjdhdh kendime ben zaten şekerim diye diye şekerimi çıkarttım ya makineyle her gün aç tok ölçücem 2 hafta ona göre insülin vercek ya da diyete devam edicem iğneden ve kandan o kadar korkuyorum ki oğluşum için yapıcam ama

Yapılıyor canikocum yaaa doğuma zaten az bi zaman kaldı bak ben 4 hafta gebelikten beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bebek için olunca insana bi güç geliyor başka bi sebepten olsa asla batıramazdım heralde kendime iğne falan

Benim sabah açlık şekerim iki hafta boyunca 99-115 aralığında çıktı sağlık ocağında normal çıkmıştı ama ailede şeker var o yüzden kendim takip etmek istedim ayrıyeten muhtemelen tokluk değil açlık şeker yüksek çıktığı için diyet yazmadı

Kendin o kadar herşeye panik biriyken herkese teselli vermen nasıl hoş bir davranış .maşallah herkes sağ salim bebisleri kucağına alsın ,alalım inşallah benim kasik ağrım hep var ya yürürken bile anı hızlı hareketim bitti zaten hep ağrılı

Kızlar merhaba dünden beri karnımda sertleşme var sık sık oluyor uzanınca da devam ediyor ağrım sancım akıntım yok bebek hareketlerini de hissedebiliyorum doktorla konuştum erken doğum riski olabilir diyor yarın gideceğim kontrole yaşayan var mı sizde de oluyor mu şu an aşırı stres oldum

3. Trimester resmen Kasım annelerinin içinden geçiyor. Bebeklerimizle ilgili sohbetler edeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ben dün gece tuvalette sabahladım. Öyle bir ishal oldum ki artık bağırsaklarım çıkacak dedim. Sabah gittik acile. İki gün önce 5 olan crp 25 olmuş ama asıl sorun gaitada amip olması. Amipli dizanteri olmuşum. Serum takıldı. Daha yeni bir kutu antibiyotik bitirmiştim. Tekrar antibiyotik başlandı. Bu hafta hergün hastaneye farklı bir rahatsızlık ile gitmek zorunda kaldım. Ne zaman düzeleceğiz yahu

Çok sık olmuyor ama sağda sertleşmeler oluyor haber ver bize de öyle bir risk olsa da illa olacak değil inşallah vaktiyle sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…