- 23 Ocak 2019
- 3.683
- 11.646
- 208
- 35
Evet canım hastanedeyim.hem tek yumurta ikizi hem il dışından geliyorum hemde şeker olduğu için taburcu etmiyorlar.nasip.olur da 34. Haftayı gorursek o hafta için doğum planlandiSen nasıl oldun canım iyisiniz bebişlerle inş. Hastanede misiniz
Benim de öyleydi bisey cıkmadı merak etmeeTamamen dinlenme modundayım aslında stresim de yok ama anlamadım canım yasürekli nefes nefese kalıyorum o kadar sert ki hareket etsem acıyo ama herşey yolunda gidecek inanıyorum
Kız kahkaha attım ya evet güzel yemeklere iç geçirirken bizBir gün ben de yiyeceğim repliği tam buraya uygun
Canımm müşahade altında olmak iyidir olsun 3ünüz de iyi olun daEvet canım hastanedeyim.hem tek yumurta ikizi hem il dışından geliyorum hemde şeker olduğu için taburcu etmiyorlar.nasip.olur da 34. Haftayı gorursek o hafta için doğum planlandi
Sağlıkla gelsin inşallah ikiztolar birbirlerine destek oluyorlardırEvet canım hastanedeyim.hem tek yumurta ikizi hem il dışından geliyorum hemde şeker olduğu için taburcu etmiyorlar.nasip.olur da 34. Haftayı gorursek o hafta için doğum planlandi
15:30 da gidicem canım eşimin işten çıkmasını bekliyorum bakalımBenim de öyleydi bisey cıkmadı merak etmeekaçta randevun
Öksürürken karnım ağrıyor muayene oldum zatürre filan yokmuş bol su iç öksürük 10 günden çok sürerse kadın doğumcu ilaç verir dedi doktorAynııı gecen hafta ben de oyleydim öksürğk tüm mahalleyi inletti. Bol bol dinlen işten alabilirsen al izni ben hiç birsey kullanmadım gecti ama süründürdü bir haftaua toparlarsın ins. Boğaz agrıso da ben de vardı ağır geçırdim. Balgam falan fenaydı doluydu burunlar. Hiç stres yapma geçiyo. Ben öksürünce cocuğa bişey olcak diye iyicr kastım kendimi sonra daha kötü oldum.
Bende memnunum ne yalan söyleyim ama çok damarlandıı
Allah Allah bir ben mi kendimi gözleme açan teyzelere benzetiyorum yaaynen benim göbeğimde de çok damarlanma var ama eşim gözlerini yukarıdan alamıyor hahaha
geçmiş olsun canım sana da şurda belki de 2 ayımız kaldı ama aşırı moralim bozuldu ya başım ağrıyo dünden beriDünden beri benim de buna aşırı moralim bozuk ilk defa bu sabah insülin vurdum bacaktan gün içinde durduk yere şekerim çıktı sonra hızla düştü bir tuhaf oldu vücudum yarın da böyle olursa doktora bildireceğim hep açım doymadan kalkmak zorunda kalıyorum masadan zaten yediklerim de tatmin edici şeyler değil az kaldı dayan diyorum kendi kendime kabullenip sakin olalım geçici inşallah
evet canım biliyorum senin de çıkmıştı allah yardımcımız olsun inşallah doğumdan sonra kalmaz şekerimiz bi yandan ona da takıyorum %30 kalabiliyomuş çünkü sağ salim bi doğursakHay Allah ya bende de aynısı oldu .hicbisi yiyip icemiyorum insülin desen ayrı dert. İns İnsüline geçilmeden diyetle halledersin
Bugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorumCanımm müşahade altında olmak iyidir olsun 3ünüz de iyi olun dasağlıkla kucağına al inşallah
yaaaa ay güldürdün beni bu halde çilekim kshxjdjdhdh kendime ben zaten şekerim diye diye şekerimi çıkarttım yaCanım kızlar günaydın. Son 3 sayfayı okudum ve gerçekten çok üzüldüm herkesin moraller bozulmuş.. Biz bugünlere tırmalaya tırmalaya gelmiş bi topiğizz kasım analarına böyle bi moral bozukluğunu hiçççç yakıstıramadım. Son düzlükteyiz ve hepimis iyi olucaz, tek tek sağlıklı bebek haberleri gelecek hepimizden Rabbimin izniyle
@prensesmoana biraz uzaklaşmalıyım sizi etkilemek istemiyorum demişsin, çok kızarım bakk. Birbirimize destek olucaz iyi günde kötü günde
@deryaderya2 bedenim bebeğime yetmiyor mu demişsin, öyle de bi yetiyor ki başından beri yaşadıklarına rağmen aslanlar gibi büyüttün evladını. Çok az kaldı moral bozmak sana hiç yakısmıyor
M mrv2309 bugün senden haber bekliyorum güzel kuşum. Erken doğum falan olmaz merak etme, biliyorsun bende 1 gün boyunca taş gibi kasılan karın şikayetiyle doktora gittim ve hiçbişi çıkmadı. Stresten oluyor inan ki. Senin gibi pozitif bir anneye de stres hiç yakışmıyor. Kontrolden cıkınca yaz hemen
miyavprenses sende yemeden içmeden kesildim demişsin ısırırım seni. Şeker kızların şekeri yüksek oluyor demek ki beslenmeni yeniden düzenle hiçbisey olmaz. Ne şeker hastası arkadaslarım 3 cocuk doğurdu paşalar gibi
Seviyorum sizi
Az kaldı hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini15:30 da gidicem canım eşimin işten çıkmasını bekliyorum bakalım
Yapılıyor canikocum yaaa doğuma zaten az bi zaman kaldı bak ben 4 hafta gebelikten beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bebek için olunca insana bi güç geliyoryaaaa ay güldürdün beni bu halde çilekim kshxjdjdhdh kendime ben zaten şekerim diye diye şekerimi çıkarttım yamakineyle her gün aç tok ölçücem 2 hafta ona göre insülin vercek ya da diyete devam edicem iğneden ve kandan o kadar korkuyorum ki oğluşum için yapıcam ama
Benim sabah açlık şekerim iki hafta boyunca 99-115 aralığında çıktı sağlık ocağında normal çıkmıştı ama ailede şeker var o yüzden kendim takip etmek istedim ayrıyeten muhtemelen tokluk değil açlık şeker yüksek çıktığı için diyet yazmadıgeçmiş olsun canım sana da şurda belki de 2 ayımız kaldı ama aşırı moralim bozuldu ya başım ağrıyo dünden berisana hemen mi insülin yazdı öncesinde diyet önermedi mi peki 2 haftalık takip falan kaç çıkmıştı şeker testi sonucun
evet canım biliyorum senin de çıkmıştı allah yardımcımız olsun inşallah doğumdan sonra kalmaz şekerimiz bi yandan ona da takıyorum %30 kalabiliyomuş çünkü sağ salim bi doğursak
Kendin o kadar herşeye panik biriyken herkese teselli vermen nasıl hoş bir davranış .maşallahYapılıyor canikocum yaaa doğuma zaten az bi zaman kaldı bak ben 4 hafta gebelikten beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bebek için olunca insana bi güç geliyorbaşka bi sebepten olsa asla batıramazdım heralde kendime iğne falan
Çok sık olmuyor ama sağda sertleşmeler oluyor haber ver bize de öyle bir risk olsa da illa olacak değil inşallah vaktiyle sağlıkla gelsinKızlar merhaba dünden beri karnımda sertleşme var sık sık oluyor uzanınca da devam ediyor ağrım sancım akıntım yok bebek hareketlerini de hissedebiliyorum doktorla konuştum erken doğum riski olabilir diyor yarın gideceğim kontrole yaşayan var mı sizde de oluyor mu şu an aşırı stres oldum
İnşallah teşekkür ederimÇok sık olmuyor ama sağda sertleşmeler oluyor haber ver bize de öyle bir risk olsa da illa olacak değil inşallah vaktiyle sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?