Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorum
O kadar değerli ki yaşadıkların Tüm bu çabaların karşılığını alacaksın canım buraya her zaman yaz sıkıldığında. Sağlıkla kavuşacaksınız

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırsın canım. Benim yaşadığım ilde direkt böyle bir salgın varmış. Musluk suyu ve yeşilliklerle bulaşıyormuş doktorum daha yeni uyarmıştı

Son zamanlar artık kendimle birlikte hepinize dua ediyorum Rabbim kolaylık versin sağ salim doğuralım diye
Ani hareketler artık bende hiç yapamıyorum, yatakta dönemiyorum, pek fazla yürüyemiyorum. Ama az kaldı, eylül ayında doğum ne zaman dediklerinde önümüzdeki ay sonu dicez

Haydaaaa nazarlara mı geldin sen ne oldu böyle ya
Amipli dizanteri nedir ya nerden bulaştı kimden bulaştı acaba. Antibiyotikle toparlarsın ama bol bol su içmeyi unutma miden bulansa bile 3 lt muhakkak iç çok önemli. Susuz kalmasın vücut. Antibiyotik de böbreği yormasın en azından

Canım saol desteğin için. iyiki varsın
Bugün geçmeyen baş ağrısı ile mahvoldum resmen. Sağ elim sabah bana ait değil gibiydi. Tansiyonum 3 hapa ve dinlenme halinde 13-8. Doktorumu aradım parol iç yarın bakarız olmadı dedi. Bu tansiyon beni çok korkutuyor. Artttırdığım doz 2 hafta idare ediyor. Bende hep dua ediyorum. Kendime ve sizlere sağlıkla vaktinde doğuralım diye.

Bugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorum
Çok zor hele kızından ayrı Rabbim sabır versin. Ama şu an sağlığınız daha önemli, sonra bu günleri hep beraber telafi edersiniz inşallah

Az kaldı hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini
Geldim benn çok şükür değerlerim nst de ağrım çıkmadı şükür zaten akşamları artıyor. Ultrasonda keyfi gayet yerinde, doktor diyo mis gibi devam et yatmaya ama rahim ağzı yumuşamaya başlamiş doğuma hazırlanıyor ağrılar sebep olmuş dedi. Artmaya devam ederse tedaviye başlıcaz şimdilik bişey yapmayalım dedi. 2 hafta sonra yine ölçecek bakalım deryaderya2

Ohhh nstde bişi çıkmamış bak gördün mü söylemiştim sana 2 hafta sonra bebiş iyice büyüyor zaten. Senin doktor biraz da pimpirikli temkinli konusuyor tarzı öyle. Şimdilik keyif yapmaya devam, hazırlıklarını da bitirdin zaten

Baş ağrısını daha az önce arkadasıma şikayet ettim. İnan ki beni de bu bıktırdı parol içicem.
Ama 13/8 tansiyon harika bi düzey bizim için. Bebeği hiç etkilemez. Benim sabahları sıklıkla 13/9 ama simdiye kadar bebeği etkilemedi şükür, doktor da korkma bunun üstüne cıkmaması önemli dedi.
Doz arttırma hakkın kaldı mı

Evet evet eylül'ü bitircem inanıyorum her şeye rağmen de gezmekten geri kalmıyorum zaten habire hasta muamelesi görüyorum sinirim bozuluyor bi sussalar ben bu gazla 40 a giderim de onlar beni stres ediyo

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırsın canım. Benim yaşadığım ilde direkt böyle bir salgın varmış. Musluk suyu ve yeşilliklerle bulaşıyormuş doktorum daha yeni uyarmıştı
Sulardan bulasiyormus dün eşim uyarmıştı salgın varmış .aman dikkat edin sulara özellikle içerken
Evet salgın varmış. Bende bu vesileyle òğrenmiş oldum Ben hamile kaldığımdan beri makarnayı bile içme suyuyla haşlıyorum. Nasıl oluyor anlamadım. C cilekcanavari valla bu ara çok üst üste geldi. Sanki bir grup beni aralarına almış kahkahalarla tokatlıyor. Yeşilcamda gibiyim. Su içmeye çalışıyorum. Herkeste bir sıkıntı var. Herkese şifa ve moral diliyorum 3. Trimester yaramadı bize

Kızlar hepinize geçmiş olsun 3.trimestır gerçekten zormuş şekerim tansiyonum olmamasına rağmen beni de zorluyor.Beni de en zorlayan şey çalışmak malesef 32.haftadan sonra da 37 ye kadar çalışmak için sabredicem sonrasında bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için. Üniversite döneminden beri çalışan ben Hayatımda ilk kez ev hanımı olmak istedim şu süreçte.
Bu arada çok duygusallaştım sizde de öyle mi. Herşeye gözüm doluyor ağlıyorum. Bugün saçma sapan şeylere ağladım ya bide kimse görmesin diye saklamaya çalışmam yok mu

Ben de öyleyim, her şeye ağlıyorum zaten çok sulugöz bi insandım şimdi x2 oldu ya hiç sevmedim bu olayı ama

Yarın 29. Haftaya giriyorum bende . 15 kg aldım toplamda 52/53 le hamile kalmıştım . Böyle olacağını düşünmedim ama gelen giden malesef hep bi yorum yapıyor .

Ben çalışamıcam galiba günleri sayar oldum.. Ağlama olayı bende geçen ay çoktu bu ay bi video vardı ya amca hanım cenevar olmuş diyordu ben cenevar oldum artık ağlamıyorum hahahah

3. Trimester ilk trimesterdan beter cıktı valla Tek artısı şu,ne kadar zorlarsa zorlasın en fazla iki ayı var sonra küçük boklu totolarla uğrasmaya baslıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…