- 19 Aralık 2023
- 1.514
- 858
- 43
O kadar değerli ki yaşadıklarınBugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorum
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırsın canım3. Trimester resmen Kasım annelerinin içinden geçiyor. Bebeklerimizle ilgili sohbetler edeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ben dün gece tuvalette sabahladım. Öyle bir ishal oldum ki artık bağırsaklarım çıkacak dedim. Sabah gittik acile. İki gün önce 5 olan crp 25 olmuş ama asıl sorun gaitada amip olması. Amipli dizanteri olmuşum. Serum takıldı. Daha yeni bir kutu antibiyotik bitirmiştim. Tekrar antibiyotik başlandı. Bu hafta hergün hastaneye farklı bir rahatsızlık ile gitmek zorunda kaldım. Ne zaman düzeleceğiz yahu
Son zamanlar artık kendimle birlikte hepinize dua ediyorum Rabbim kolaylık versin sağ salim doğuralım diyeKendin o kadar herşeye panik biriyken herkese teselli vermen nasıl hoş bir davranış .maşallahherkes sağ salim bebisleri kucağına alsın ,alalım inşallah benim kasik ağrım hep var ya yürürken bile anı hızlı hareketim bitti zaten hep ağrılı
Haydaaaa nazarlara mı geldin sen ne oldu böyle ya3. Trimester resmen Kasım annelerinin içinden geçiyor. Bebeklerimizle ilgili sohbetler edeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ben dün gece tuvalette sabahladım. Öyle bir ishal oldum ki artık bağırsaklarım çıkacak dedim. Sabah gittik acile. İki gün önce 5 olan crp 25 olmuş ama asıl sorun gaitada amip olması. Amipli dizanteri olmuşum. Serum takıldı. Daha yeni bir kutu antibiyotik bitirmiştim. Tekrar antibiyotik başlandı. Bu hafta hergün hastaneye farklı bir rahatsızlık ile gitmek zorunda kaldım. Ne zaman düzeleceğiz yahu
Canım kızlar günaydın. Son 3 sayfayı okudum ve gerçekten çok üzüldüm herkesin moraller bozulmuş.. Biz bugünlere tırmalaya tırmalaya gelmiş bi topiğizz kasım analarına böyle bi moral bozukluğunu hiçççç yakıstıramadım. Son düzlükteyiz ve hepimis iyi olucaz, tek tek sağlıklı bebek haberleri gelecek hepimizden Rabbimin izniyle
@prensesmoana biraz uzaklaşmalıyım sizi etkilemek istemiyorum demişsin, çok kızarım bakk. Birbirimize destek olucaz iyi günde kötü günde
deryaderya2 bedenim bebeğime yetmiyor mu demişsin, öyle de bi yetiyor ki başından beri yaşadıklarına rağmen aslanlar gibi büyüttün evladını. Çok az kaldı moral bozmak sana hiç yakısmıyor
M mrv2309 bugün senden haber bekliyorum güzel kuşum. Erken doğum falan olmaz merak etme, biliyorsun bende 1 gün boyunca taş gibi kasılan karın şikayetiyle doktora gittim ve hiçbişi çıkmadı. Stresten oluyor inan ki. Senin gibi pozitif bir anneye de stres hiç yakışmıyor. Kontrolden cıkınca yaz hemen
@miyavprenses sende yemeden içmeden kesildim demişsin ısırırım seni. Şeker kızların şekeri yüksek oluyor demek kibeslenmeni yeniden düzenle hiçbisey olmaz. Ne şeker hastası arkadaslarım 3 cocuk doğurdu paşalar gibi
Seviyorum sizi
Çok zor hele kızından ayrı Rabbim sabır versin. Ama şu an sağlığınız daha önemli, sonra bu günleri hep beraber telafi edersiniz inşallahBugün tam 38 gün oldu canım. Evimden kızımdan eşimden ayri 38 gün .il dışı olduğum için ziyaretçi de gelmiyor tek aktivitem bugün hangi hemşire gelecek onların vardiyalarini tahmin ediyorum
Geldim bennAz kaldı hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini
Ohhh nstde bişi çıkmamış bak gördün mü söylemiştim sanaGeldim bennçok şükür değerlerim nst de ağrım çıkmadı şükür zaten akşamları artıyor. Ultrasonda keyfi gayet yerinde, doktor diyo mis gibi devam et yatmaya ama rahim ağzı yumuşamaya başlamiş doğuma hazırlanıyor ağrılar sebep olmuş dedi. Artmaya devam ederse tedaviye başlıcaz şimdilik bişey yapmayalım dedi. 2 hafta sonra yine ölçecek bakalım deryaderya2
Baş ağrısını daha az önce arkadasıma şikayet ettim. İnan ki beni de bu bıktırdı parol içicem.Canım saol desteğin için.iyiki varsın
Bugün geçmeyen baş ağrısı ile mahvoldum resmen. Sağ elim sabah bana ait değil gibiydi. Tansiyonum 3 hapa ve dinlenme halinde 13-8. Doktorumu aradım parol iç yarın bakarız olmadı dedi. Bu tansiyon beni çok korkutuyor. Artttırdığım doz 2 hafta idare ediyor. Bende hep dua ediyorum. Kendime ve sizleresağlıkla vaktinde doğuralım diye.
Evet evet eylül'ü bitircem inanıyorumOhhh nstde bişi çıkmamış bak gördün mü söylemiştim sana2 hafta sonra bebiş iyice büyüyor zaten. Senin doktor biraz da pimpirikli temkinli konusuyor tarzı öyle. Şimdilik keyif yapmaya devam, hazırlıklarını da bitirdin zaten
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırsın canım. Benim yaşadığım ilde direkt böyle bir salgın varmış. Musluk suyu ve yeşilliklerle bulaşıyormuş doktorum daha yeni uyarmıştı
Haydaaaa nazarlara mı geldin sen ne oldu böyle ya
Amipli dizanteri nedir ya nerden bulaştı kimden bulaştı acaba. Antibiyotikle toparlarsın ama bol bol su içmeyi unutma miden bulansa bile 3 lt muhakkak iç çok önemli. Susuz kalmasın vücut. Antibiyotik de böbreği yormasın en azından
Evet salgın varmış. Bende bu vesileyle òğrenmiş oldumSulardan bulasiyormus dün eşim uyarmıştı salgın varmış .aman dikkat edin sulara özellikle içerken
Bu kocalar çok fenaaaaaaynen benim göbeğimde de çok damarlanma var ama eşim gözlerini yukarıdan alamıyor hahaha
Ben de öyleyim, her şeye ağlıyorum zaten çok sulugöz bi insandım şimdi x2 oldu ya hiç sevmedim bu olayı amaKızlar hepinize geçmiş olsun 3.trimestır gerçekten zormuş şekerim tansiyonum olmamasına rağmen beni de zorluyor.Beni de en zorlayan şey çalışmak malesef 32.haftadan sonra da 37 ye kadar çalışmak için sabredicem sonrasında bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için. Üniversite döneminden beri çalışan ben Hayatımda ilk kez ev hanımı olmak istedim şu süreçte.
Bu arada çok duygusallaştım sizde de öyle mi. Herşeye gözüm doluyor ağlıyorum. Bugün saçma sapan şeylere ağladım ya bide kimse görmesin diye saklamaya çalışmam yok mu
Yarın 29. Haftaya giriyorum bende . 15 kg aldım toplamda 52/53 le hamile kalmıştım . Böyle olacağını düşünmedim ama gelen giden malesef hep bi yorum yapıyor .Arkadaşlar benim de moralim bozuktu gergindim bir kaç gündür günde en az 2-3 defa şişmissin çok kilo almışsın laflarını duyuyorum ister istemez psikolojik olarak etkiliyor karnım aşırı büyüdü bence haftamiza göre fazla büyük hatta çevremde benden başka hamileler de var onlar benim kadar kilo almadi şişmedi kendimi kiyasliyorum yapmak istemesem de ama benimki dert değil boşuna üzülüyorum sağlık problemi yaşayan arkadaşlarim hiccbir şey olmadan zamanında alın bebeklerinizi kucaginiza inşallah... Kalbim sizinle
Yürüyem doğurganlık sembolüsün neden gözleme açasın canımAllah Allah bir ben mi kendimi gözleme açan teyzelere benzetiyorum ya
Ben çalışamıcam galiba günleri sayar oldum.. Ağlama olayı bende geçen ay çoktu bu ay bi video vardı ya amca hanım cenevar olmuş diyordu ben cenevar oldum artık ağlamıyorum hahahahKızlar hepinize geçmiş olsun 3.trimestır gerçekten zormuş şekerim tansiyonum olmamasına rağmen beni de zorluyor.Beni de en zorlayan şey çalışmak malesef 32.haftadan sonra da 37 ye kadar çalışmak için sabredicem sonrasında bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için. Üniversite döneminden beri çalışan ben Hayatımda ilk kez ev hanımı olmak istedim şu süreçte.
Bu arada çok duygusallaştım sizde de öyle mi. Herşeye gözüm doluyor ağlıyorum. Bugün saçma sapan şeylere ağladım ya bide kimse görmesin diye saklamaya çalışmam yok mu
3. Trimester ilk trimesterdan beter cıktı vallaEvet salgın varmış. Bende bu vesileyle òğrenmiş oldumBen hamile kaldığımdan beri makarnayı bile içme suyuyla haşlıyorum. Nasıl oluyor anlamadım. C cilekcanavari valla bu ara çok üst üste geldi. Sanki bir grup beni aralarına almış kahkahalarla tokatlıyor. Yeşilcamda gibiyim. Su içmeye çalışıyorum. Herkeste bir sıkıntı var. Herkese şifa ve moral diliyorum 3. Trimester yaramadı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?