Galiba ben de ondan alıcam burda da ondan alanlar vardıLansinohun tekli elektrikli olanından aldım canım biraz forum gezdim yorumları okudum
Kablolu olması dezavantaj, giyilebilir olanların pratikliği var ama zamanla performansı düşüyor diye okudum ama siz yine de bi araştırınGaliba ben de ondan alıcam burda da ondan alanlar vardı
Kızlar hepinize geçmiş olsun 3.trimestır gerçekten zormuş şekerim tansiyonum olmamasına rağmen beni de zorluyor.Beni de en zorlayan şey çalışmak malesef 32.haftadan sonra da 37 ye kadar çalışmak için sabredicem sonrasında bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için. Üniversite döneminden beri çalışan ben Hayatımda ilk kez ev hanımı olmak istedim şu süreçte.
Bu arada çok duygusallaştım sizde de öyle mi. Herşeye gözüm doluyor ağlıyorum. Bugün saçma sapan şeylere ağladım ya bide kimse görmesin diye saklamaya çalışmam yok mu
Ben de öyleyim, her şeye ağlıyorum zaten çok sulugöz bi insandım şimdi x2 oldu ya hiç sevmedim bu olayı ama
O krampın acısı da 3 gün sonra geçiyor dimiAy evet gece uykusunda bacaklarımı esnetme ihtiyacı oluyor, onu yapınca da kramp giriyor baldırlarıma
kaçlık yaptırdın 50'lik miGebelik şekeri kaç olunca riskli kızlar ya ben yükleme yaptırdım ama sonucu doktora göstermedim Antalyadayım diye. Kaç olması lazım bu değerlerin
benim sadece 1. saat açlığa bakıldı 50'lik yaptırmıştım. sınır 140 benim 191 çıktı. diyete ve ölçüme başladımGebelik şekeri kaç olunca riskli kızlar ya ben yükleme yaptırdım ama sonucu doktora göstermedim Antalyadayım diye. Kaç olması lazım bu değerlerin
75 sanırım benim bakıyımbenim sadece 1. saat açlığa bakıldı 50'lik yaptırmıştım. sınır 140 benim 191 çıktı. diyete ve ölçüme başladım
Bunlarbenim sadece 1. saat açlığa bakıldı 50'lik yaptırmıştım. sınır 140 benim 191 çıktı. diyete ve ölçüme başladım
Ben aşırı agresifleştim arkadaşlar, sürekli eşime parmak sallıyorum. Az önce yine seni öldürürüm falan dedim, kendimi tanıyamıyorum imdaatsonra da gülüyorum ama farkına varıp. Adam da sağolsun anlayışlı, olağan dışı bir durum olduğunu anladı
Bende 75 lik yaptırmıştım. 1.saat 137, 2.saat 120 çıktı sonuçlarım. Doktorum normal demişti senin de normal bence. Açlığın da 81 o da normal.Bunlar
Referans aralığında diye sorma gereği duymadım doktoruma.Bende 75 lik yaptırmıştım. 1.saat 137, 2.saat 120 çıktı sonuçlarım. Doktorum normal demişti senin de normal bence. Açlığın da 81 o da normal.
Ben de gerginim bu aralar ama eşim yanımda değil içimde patlıyor ahjbsBen aşırı agresifleştim arkadaşlar, sürekli eşime parmak sallıyorum. Az önce yine seni öldürürüm falan dedim, kendimi tanıyamıyorum imdaatsonra da gülüyorum ama farkına varıp. Adam da sağolsun anlayışlı, olağan dışı bir durum olduğunu anladı
Bence de sonraki kontrolüne gittiğinde sorabilirsin sonuçları. Benimki yaptırınca test sonuçlarını telefondan at dediği için çıkar çıkmaz atmıştım. Normal diyeceğini tahmin ediyordum zaten.Referans aralığında diye sorma gereği duymadım doktoruma.
Yarın bi atıyım bende kuzum belki dikkat et falan der çünkü aşırı tatlı yiyorum bu aralarBence de sonraki kontrolüne gittiğinde sorabilirsin sonuçları. Benimki yaptırınca test sonuçlarını telefondan at dediği için çıkar çıkmaz atmıştım. Normal diyeceğini tahmin ediyordum zaten.
senin 60. dakikan 140 üstü sadece bence normal ya bişi demez sana doktor. ben 50'lik yaptırdığım için sadece 60. dakika kanı verdim o da 140 üstü şeker demekti sen çok kan vermişsin ya belki ortalama bakarlar seninkineBunlar
referans aralıklarımız farklı bu arada benim 60. dakika 140 üst sınırdı ama seninkinde normal yazıyoBunlar
50 lik yaptırdığın için üst sınır daha düşüktür. 75 lik için üst sınır daha yüksek kabul ediliyordur. Alınan glikoz gramına göredir bence.referans aralıklarımız farklı bu arada benim 60. dakika 140 üst sınırdı ama seninkinde normal yazıyo
Ben her 1 saatte 3 kez kan verdim. 75 gr benimki. Hastanede duymuştum ama 50 gr yüksek çıkınca 100 gr daha yaptırıyolarmış onun sonucuna göre diyet vs demişti doktor bi kadına ben daha yaptırmamıştım. Kadının 50 gr yüksek çıkmışsenin 60. dakikan 140 üstü sadece bence normal ya bişi demez sana doktor. ben 50'lik yaptırdığım için sadece 60. dakika kanı verdim o da 140 üstü şeker demekti sen çok kan vermişsin ya belki ortalama bakarlar seninkine
Ben her 1 saatte 3 kez kan verdim. 75 gr benimki. Hastanede duymuştum ama 50 gr yüksek çıkınca 100 gr daha yaptırıyolarmış onun sonucuna göre diyet vs demişti doktor bi kadına ben daha yaptırmamıştım. Kadının 50 gr yüksek çıkmış
bugün normal çıktılar benim glukometre ile 2 hafta her gün ölçücem50 lik yaptırdığın için üst sınır daha düşüktür. 75 lik için üst sınır daha yüksek kabul ediliyordur. Alınan glikoz gramına göredir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?