Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Ben de öyleyim, her şeye ağlıyorum zaten çok sulugöz bi insandım şimdi x2 oldu ya hiç sevmedim bu olayı ama

Ben aşırı agresifleştim arkadaşlar, sürekli eşime parmak sallıyorum. Az önce yine seni öldürürüm falan dedim, kendimi tanıyamıyorum imdaat sonra da gülüyorum ama farkına varıp. Adam da sağolsun anlayışlı, olağan dışı bir durum olduğunu anladı

Gebelik şekeri kaç olunca riskli kızlar ya ben yükleme yaptırdım ama sonucu doktora göstermedim Antalyadayım diye. Kaç olması lazım bu değerlerin

Gebelik şekeri kaç olunca riskli kızlar ya ben yükleme yaptırdım ama sonucu doktora göstermedim Antalyadayım diye. Kaç olması lazım bu değerlerin
benim sadece 1. saat açlığa bakıldı 50'lik yaptırmıştım. sınır 140 benim 191 çıktı. diyete ve ölçüme başladım

Eklentiler

• 1000090575.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000090574.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 64
Deruchette gibi sende cenever olmuşsun Demekki herkesi farklı etkiliyor gebelik hormonları.

Bende 75 lik yaptırmıştım. 1.saat 137, 2.saat 120 çıktı sonuçlarım. Doktorum normal demişti senin de normal bence. Açlığın da 81 o da normal.
Referans aralığında diye sorma gereği duymadım doktoruma.

Ben de gerginim bu aralar ama eşim yanımda değil içimde patlıyor ahjbs

Referans aralığında diye sorma gereği duymadım doktoruma.
Bence de sonraki kontrolüne gittiğinde sorabilirsin sonuçları. Benimki yaptırınca test sonuçlarını telefondan at dediği için çıkar çıkmaz atmıştım. Normal diyeceğini tahmin ediyordum zaten.

Bence de sonraki kontrolüne gittiğinde sorabilirsin sonuçları. Benimki yaptırınca test sonuçlarını telefondan at dediği için çıkar çıkmaz atmıştım. Normal diyeceğini tahmin ediyordum zaten.
Yarın bi atıyım bende kuzum belki dikkat et falan der çünkü aşırı tatlı yiyorum bu aralar

senin 60. dakikan 140 üstü sadece bence normal ya bişi demez sana doktor. ben 50'lik yaptırdığım için sadece 60. dakika kanı verdim o da 140 üstü şeker demekti sen çok kan vermişsin ya belki ortalama bakarlar seninkine

Ben her 1 saatte 3 kez kan verdim. 75 gr benimki. Hastanede duymuştum ama 50 gr yüksek çıkınca 100 gr daha yaptırıyolarmış onun sonucuna göre diyet vs demişti doktor bi kadına ben daha yaptırmamıştım. Kadının 50 gr yüksek çıkmış

50 lik yaptırdığın için üst sınır daha düşüktür. 75 lik için üst sınır daha yüksek kabul ediliyordur. Alınan glikoz gramına göredir bence.
bugün normal çıktılar benim glukometre ile 2 hafta her gün ölçücem doktor tekrar şeker yükletmek istemedi 50'lik yüksek çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…