Başka başka yerlerden aldım hep ama H&M çok kaliteli geldi banaKızlar bebişlerin zıbınlarını nerden aldınız önerebileceğiniz markalar var mı
Oyyy pıtırcık da annesinin mutluluğunu anlamış içerde işteBenim pıtırcık ben cips yedikçe oynayıp dans ediyo kimileri limonata kimileri cips işteeşimde bazen kızıyo çok yeme diye bak diyorum kızın çok seviyo nasıl kıpırdıyo falan onun canı istemiş diyip avunuyorum dhdjd
H&M de beden yok genelde baya baktım da genelde memnunlar alanlarBaşka başka yerlerden aldım hep ama H&M çok kaliteli geldi bana
Canım sorduğun için teşekkür ederim. Buralardayım. Hep okuyorum mesajlarınızıHuhuuuuu nerelerdesin bakiyim senprensesmoana
İyi misinnn kendinden de haberler verCanım sorduğun için teşekkür ederim. Buralardayım. Hep okuyorum mesajlarınızı
Offf sus susss hele ketçaplıAşkım onları da çok seviyorum ama canım böyle tırtıklı olanlardan istiyor rafine bir istek djjdjd
Ben nohut cipsi yiyorum tadı aynı cheetosun yer fıstıklısına benziyor. Bazen 3-4 tane lays de yiyorumAranızda cips yiyen var mı acaba benim aşırı canım istiyor ama yememek için direniyorumgünahıma ortak arıyorum
Aman kuşum gözünün önünde olunca yeniyorOfff sus susss hele ketçaplıeşim gaflette bulunup kendine alsa hiç affetmicem gömcem bi paket
Süper bi haber teşekkür ederim canımEvet canım Amazon’da babyliste oluştur herşey yüzde 15 indirimli
Cipsde yiyorum kola da içiyorum üzgünüm ama nefsime hiç hakim olamıyorum her gün değil tabi ama hafta da bir falan illa denk geliyorAranızda cips yiyen var mı acaba benim aşırı canım istiyor ama yememek için direniyorumgünahıma ortak arıyorum
Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjdGüzel kızlarım bu arada birşey sorcam bu gümüş kapaklar göğüs ucu için gerçekten işe yarıyor mu araştırdım da yara falan olmadan rahat emzirildiği kreme gerek kalmadığı yazıyor, göğüs kalkanı diye bişey de varmış bunlardan kullanan oldu mu daha önce veya aldınız mı ne düşünüyorsunuz şuan buna takmış durumdayım deli dana gibi araştırıyorumçok kişiden ağlaya ağlaya emziriyorum lafı duyduğum için aşırı tetiklendim canım da çok tatlıdır acı hissetmek istemem dhdjd
Evet bunu bende merak ediyorum ya daha önce kullanan var mı? Gümüş kapak mı alsam, philips aventin göğüs kalkanı var ondan mı alsam bende karar veremedim almadım daha. Sadece lansinohun göğüs ucu balmını aldım. Bikaç yıl önce kuzenim doğum yaptıktan sonra çok acı çekmişti ağlaya ağlaya emziriyordu hala unutmam. Bende önceden önlemimi almak istiyorum.Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
ben tüm tuşlara basıp hepsini aldımEvet bunu bende merak ediyorum ya daha önce kullanan var mı? Gümüş kapak mı alsam, philips aventin göğüs kalkanı var ondan mı alsam bende karar veremedim almadım daha. Sadece lansinohun göğüs ucu balmını aldım. Bikaç yıl önce kuzenim doğum yaptıktan sonra çok acı çekmişti ağlaya ağlaya emziriyordu hala unutmam. Bende önceden önlemimi almak istiyorum.
Lansinoh bende aldım kuzum o rahatlatıyomuş baya, eğer işe yararsa da gümüş kapak onu da alayım tamamlayayım istiyorum eylül itibariyle tüm eksiklerimi. Boşuna acı çekmeyelim diye merak ettim, yara olduktan acı çektikten sonra yani faydası yok araştırdım biraz da dedim kullanan var mı acaba burdan tecrübe edenEvet bunu bende merak ediyorum ya daha önce kullanan var mı? Gümüş kapak mı alsam, philips aventin göğüs kalkanı var ondan mı alsam bende karar veremedim almadım daha. Sadece lansinohun göğüs ucu balmını aldım. Bikaç yıl önce kuzenim doğum yaptıktan sonra çok acı çekmişti ağlaya ağlaya emziriyordu hala unutmam. Bende önceden önlemimi almak istiyorum.
benim ablamda çok şiddetli yara olmuştu lansinoh sürüp kapak takıyodu ama daha kötü oldu dedi, nemli kaldıkça daha kötü oluyo diye dedi, en son hametan krem sürüp tamamne açık bıraktı 2 gün kuru kalması için yaranın sonra tamamen geçmişti, ama o gümüş kapağı ve kremi hamilelikte kullanmadı. Ay inşallah öyle bişeyimiz olmazLansinoh bende aldım kuzum o rahatlatıyomuş baya, eğer işe yararsa da gümüş kapak onu da alayım tamamlayayım istiyorum eylül itibariyle tüm eksiklerimi. Boşuna acı çekmeyelim diye merak ettim, yara olduktan acı çektikten sonra yani faydası yok araştırdım biraz da dedim kullanan var mı acaba burdan tecrübe eden
Kuzum ben geçen bi yaşadım ama gaz mıydı sancı mıydı bende anlayamadım, karnım sertleşti baya acı yaşadım geçici bi süre. Doktorum şey dedi bu sertleşme karnın komple gerilmesi lazım tek bi taraf yumuşaksa veya bazı yerlerinde yumuşaklık varsa kasılma değildir tamamen gergin ve sert olması lazım bütün kısmın demişti. Ama tabi haftamız da artık ilerlediği için yalancı kasılmalar da olacak diye ekledi alışmaktan başka çaremiz yok gibiKızlar daha önce yalancı sancı yaşayanlar tarif edebilir misiniz nasıl bişeydi. Ben bugün biraz hareketliydim karnım sertleşti sürekli, eve gelince de regl olacak gibi ağrım oldu. Sol tarafıma yatıp dinlendim yarım saat falan sonra geçti. Acaba bu yalancı sancımıydı yoksa benim miyomum mu ağrı yaptı anlamadım. Doktorum miyom ağrı yaparsa progestan fitil al diyor ama nasıl ayırıcam ki
Aman olmasın valla çok korkuyorum bu aralar bende çok duydum emzirirken göğüs ucu yaralarını da hemen araştırmaya koyuldum sonuçta sürekli emzircez bebişi inşallah sütümüz güzel gelirse tabi, ızdırap olmasın o anlar yanibenim ablamda çok şiddetli yara olmuştu lansinoh sürüp kapak takıyodu ama daha kötü oldu dedi, nemli kaldıkça daha kötü oluyo diye dedi, en son hametan krem sürüp tamamne açık bıraktı 2 gün kuru kalması için yaranın sonra tamamen geçmişti, ama o gümüş kapağı ve kremi hamilelikte kullanmadı. Ay inşallah öyle bişeyimiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?