Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Oyyy pıtırcık da annesinin mutluluğunu anlamış içerde işte bir iki kaçamak yapacağız artık kuşum içerden emir gelmiş hjdjdj

Aranızda cips yiyen var mı acaba benim aşırı canım istiyor ama yememek için direniyorum günahıma ortak arıyorum
Cipsde yiyorum kola da içiyorum üzgünüm ama nefsime hiç hakim olamıyorum her gün değil tabi ama hafta da bir falan illa denk geliyor

Merhabalar Kasim anneleri
insAllah sagliginiz yerindedir ve her sey yolundadir
Sizlere sorum olucak. Acaba gec dollenme bebisin cinsiyyetini belirliyor mu?) duydugum kadariyla gec dollenme zamani X -ler daha uzun sureli kaliyor ondan kiz diyorlar:) yanlis anlamayin ltf. Merak ediyorum ben de

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Evet bunu bende merak ediyorum ya daha önce kullanan var mı? Gümüş kapak mı alsam, philips aventin göğüs kalkanı var ondan mı alsam bende karar veremedim almadım daha. Sadece lansinohun göğüs ucu balmını aldım. Bikaç yıl önce kuzenim doğum yaptıktan sonra çok acı çekmişti ağlaya ağlaya emziriyordu hala unutmam. Bende önceden önlemimi almak istiyorum.

Kızlar daha önce yalancı sancı yaşayanlar tarif edebilir misiniz nasıl bişeydi. Ben bugün biraz hareketliydim karnım sertleşti sürekli, eve gelince de regl olacak gibi ağrım oldu. Sol tarafıma yatıp dinlendim yarım saat falan sonra geçti. Acaba bu yalancı sancımıydı yoksa benim miyomum mu ağrı yaptı anlamadım. Doktorum miyom ağrı yaparsa progestan fitil al diyor ama nasıl ayırıcam ki

ben tüm tuşlara basıp hepsini aldım hem kapak hem kalkan hem krem. hatta kremi sürmeye başladım da erken mi acaba? kalkanıda kullanan bazı arkadaşlarım çok işe yarıyo diyo bazıları hiç faydası olmadı diyo ben yinede kullanıcam

Lansinoh bende aldım kuzum o rahatlatıyomuş baya, eğer işe yararsa da gümüş kapak onu da alayım tamamlayayım istiyorum eylül itibariyle tüm eksiklerimi. Boşuna acı çekmeyelim diye merak ettim, yara olduktan acı çektikten sonra yani faydası yok araştırdım biraz da dedim kullanan var mı acaba burdan tecrübe eden

benim ablamda çok şiddetli yara olmuştu lansinoh sürüp kapak takıyodu ama daha kötü oldu dedi, nemli kaldıkça daha kötü oluyo diye dedi, en son hametan krem sürüp tamamne açık bıraktı 2 gün kuru kalması için yaranın sonra tamamen geçmişti, ama o gümüş kapağı ve kremi hamilelikte kullanmadı. Ay inşallah öyle bişeyimiz olmaz

Kuzum ben geçen bi yaşadım ama gaz mıydı sancı mıydı bende anlayamadım, karnım sertleşti baya acı yaşadım geçici bi süre. Doktorum şey dedi bu sertleşme karnın komple gerilmesi lazım tek bi taraf yumuşaksa veya bazı yerlerinde yumuşaklık varsa kasılma değildir tamamen gergin ve sert olması lazım bütün kısmın demişti. Ama tabi haftamız da artık ilerlediği için yalancı kasılmalar da olacak diye ekledi alışmaktan başka çaremiz yok gibi

Aman olmasın valla çok korkuyorum bu aralar bende çok duydum emzirirken göğüs ucu yaralarını da hemen araştırmaya koyuldum sonuçta sürekli emzircez bebişi inşallah sütümüz güzel gelirse tabi, ızdırap olmasın o anlar yani

spongeboob Bütün tedbirini almışsın Göğüs ucunu uyarmak şimdilik tehlikeli olur belki diye kullanmaya başlamadım ben kremi. 35 den sonra kullanmaya başlıycam şimdilik böyle idare ediyorum. Sende dikkatli ol canım. Bakalım gümüş kapak kullanan vardır belki daha önce deneyimlere göre karar vericem. Phlipsin kalkanı da mantıklı geliyor aslında sızan sütü biyerde toplayıp meme ucunu kuru tutuyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…