Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aranızda cips yiyen var mı acaba benim aşırı canım istiyor ama yememek için direniyorum günahıma ortak arıyorum

Aranızda cips yiyen var mı acaba benim aşırı canım istiyor ama yememek için direniyorum günahıma ortak arıyorum
Ay ben ya, yani ben gebelikten önce çok yerdim 20. Haftaya kadar dayandım iki aydır saldım canım isteyince yiyorum yani iki haftada bi paket falan. Mesela geçen hafta bi paket bitirdim bu hafta yemiyorum gelecek hafta bi paket yiyebilirim gibi

Yaaa afiyet olsunnn o kadar canım istiyor ki benim de ama öyle sağlıklı nohutos falan değil bildiğin tuzlu sağlıksız cips istiyorum

Yaaa afiyet olsunnn o kadar canım istiyor ki benim de ama öyle sağlıklı nohutos falan değil bildiğin tuzlu sağlıksız cips istiyorum
Valla ben de bi züber falan denedim kesmedi beni, lays ruffles yiyorum işte ayda ikiye denk geliyor şimdiye kadar üç kere yedim Allah affetsin. Plasentama güveniyorum çocikime bir zararı olmuyordur inşallah

Ben kendimi kısıtlamayı bıraktım, ton balıklı pizza bile yedim kısıtlayınca daha çok düşünüyorum, bir kez yiyorum rahatlama geliyor

kizlar sizde de karininiz sertlesiyormu en cok ayakta oldukta oluyor oturunca uzaninca azaliyor 2 gundur bazen yurumekte zorluk cekiyorum tas gibi oluyor anlamadim bebekmi sancimi gazmi. dun aksam biraz cogaldi sabah ilk is yaptigim sey dogum cantasi toplamak oldu canta degilde kucuk bisey ic camasiri corap vs ilk lazim olacak bir seyler koydum benim korku iste ya bisey olursa esime anlatmak zorunda kalmayayim birde ne lazim diye bide ona sinirlenirim Allah korusun ya insallah olmaz bisey hepimiz vaktinde kucaklayalim bebislerimizi. benim ilk cocuk ameliyyatla oldugu icin dogum sancisi nasil gelir nedir bilmiyorum ondan korkuyorum ya erken olursa anlamazsam

Valla ben de bi züber falan denedim kesmedi beni, lays ruffles yiyorum işte ayda ikiye denk geliyor şimdiye kadar üç kere yedim Allah affetsin. Plasentama güveniyorum çocikime bir zararı olmuyordur inşallah
Ben de senden güç alarak yedim gitti valla küçük bir kaseye koydum evladım affet

Kuzu yani günaha ortak etmeyeyim ama ben yiyorum ya dhdjdj başlarda çok istediğimde züber olanlardan yiyodum baktım kesmiyo beni olmadı yani haftada bir kesin yiyorum öyle söyleyeyim bazen iki küçük bi kase belirledim kendime abartmadan koyuyorum yiyorum allah affetsin

Güzel kızlarım bu arada birşey sorcam bu gümüş kapaklar göğüs ucu için gerçekten işe yarıyor mu araştırdım da yara falan olmadan rahat emzirildiği kreme gerek kalmadığı yazıyor, göğüs kalkanı diye bişey de varmış bunlardan kullanan oldu mu daha önce veya aldınız mı ne düşünüyorsunuz şuan buna takmış durumdayım deli dana gibi araştırıyorum çok kişiden ağlaya ağlaya emziriyorum lafı duyduğum için aşırı tetiklendim canım da çok tatlıdır acı hissetmek istemem dhdjd

kesinlikle züber kesmiyor beni de sjsjsj bol su eşliğinde küçük kasede yedim nefsime yenildim ama mutluyum en azından

kesinlikle züber kesmiyor beni de sjsjsj bol su eşliğinde küçük kasede yedim nefsime yenildim ama mutluyum en azından
Benim pıtırcık ben cips yedikçe oynayıp dans ediyo kimileri limonata kimileri cips işte eşimde bazen kızıyo çok yeme diye bak diyorum kızın çok seviyo nasıl kıpırdıyo falan onun canı istemiş diyip avunuyorum dhdjd

Senin sabrın çok ama çok kıymetli bebişlerini kucağına alınca inşallah hepsi geçecek

Kızlar bebişlerin zıbınlarını nerden aldınız önerebileceğiniz markalar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…