Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
merhaba tatlış anneler, bugün kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı başladı bu sizde de oluyor mu, internete baktım 30. haftalarda olabilir diye yazıyo ama size sormak istedim
İdrar tahlili ver canım . Enfeksiyon olabilir . Ben rastgele verdim iki gün önce yoğun enfeksiyon çıktı . Belirtisi kasiklarim çok ağrıyordu bir de sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor bir damla da olsa gidip yapmalıyım duramiyorum

Canım bence meme kalkanı daha mantıklı, ben onu takıyordum hem akan süt içine doluyor ziyan olmuyor çamaşırla temas etmeyip hava aldığı için de hiç yaram olmadı hassasiyete de iyi geldi.
Bugün araştırma konum da kalkan olsun bakayım tecrübesiz olunca yeni yeni öğreniyorum her şeyi araştırıp sorarak

Kizlar seker yuklemesi yapmistim 50 gr'lik. Aclik 85 tokluk 151 cikti, doktor kontrolumede daha var, ne yapmaliyim sizce normal mi yoksa herhangi bir sey yapmam gerekir mi ? Cok mu yuksek cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…