Şeker herhalde şans işi yaOna rağmen sınır da çıkmış ya şaka gibi bu şeker durumu da.
Evet chatten liste oluşturup öyle hareket etsem daha iyi olacak benim sınavım hamurişiyle Zaten
Ama ben ilişki tarihini ve yumurtlama tarihini biliyorum mesela doktor dedi ki senin bir hafta geç döllenme olmuş şu tarihte birlikteliğin olmuş muhtemelen gerçekten tam nokta atışıydı yani geç döllenme olduğunu ben de biliyordum birde regl gecikmesinden 3-4 gün sonra hamile olduğumu anladımBenimde ayni, basta gec dollenme diye dusunuluyordu 1 hafta gerideydi, simdi o farki baya kapatti, bazen bir iki gun geri cikiyor.
Evet bencede şans işiŞeker herhalde şans işi yabir kutu dondurma bitien ya da her gün baklava, sütlaç yiyip sekeri çıkmayan da gördüm. Dikkat edince düzelir bence ara ögünlere de dikkat edersin ceviz, yoğurt filan gibi şeyler yiyebilirsin onlar dengeleyici sanırım. Çok aç kalmamak gerekiyor o da bozuyor dengesini.
Benimde dongum uzun, bende 3,4 gun sonra ogrendim. Ama suan sat tarihine gore ilerliyor o arayi kapatti yani gelisimi. Seninki sata gore geride mi suan ?Ama ben ilişki tarihini ve yumurtlama tarihini biliyorum mesela doktor dedi ki senin bir hafta geç döllenme olmuş şu tarihte birlikteliğin olmuş muhtemelen gerçekten tam nokta atışıydı yani geç döllenme olduğunu ben de biliyordum birde regl gecikmesinden 3-4 gün sonra hamile olduğumu anladım
Açlık tokluk takibi yap canın yediğine içtiğine de dikkat edersen bisey olmaz allahin izniyleBenimde 25+2 de 900 gr 36 cmdi doktor iri bebek ve suyun biraz fazla dedi. Şeker testi yaptırmamı istemişti ama ben burda randevu bulamadım üstüne de düşmedim açıkçası. Yaptırmadığımı söyleyince erken doğum olursa ne olacak dedi bana.
Şimdide bu ağrılar olunca korkmadım değil. İnşallah sorun yaşamayız.
Aynısını ben yaşıyorum benim de geç dollenme doktorum sati düzenlemişti sonrasında haftasını yakaladı bebek şuan eskisine göre doğum yapacağımKızlar ben SAT’a göre 27+2’deyim. Fakat bugün doktor son adet tarihinde güncelleme yapalım dedi. 26 Şubat’a çekti. Öyle olunca 26+1 oldu. Yani doğum zamanım vs. tamamen değişti mi şimdi? Detaylı ultrasonda haftasıyla uyumlu gidiyordu. Hep bir hafta gerideydi ama geç döllenme diyorlardı. Şimdi böyle olunca işler karıştı gibi hissettim.
Ya çok sevindim kızına da kavusacaksin . Bende inanıyorum bu inancın sayesinde çok çok güzel olacak herşey buna inan . Sağlıkla alalım hepimiz inşallahKıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dediçok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak
Yaa çok sevindim kızınla hasret gider bakalımKıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dediçok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak
Kıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dediçok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak
Hepinizden Allah razı olsun kızlar .içimi ferah tutacağım.suan dışarı ayak basmanin heyecanını yaşıyorum çok şükürNe güzel haber kuzum yaaaçok çok sevindim. Hepimiz türlü zorluklar ile bunaldık ama senin kinin yanında hiç birşey. Ama sürekli kontrollüsün bu çok iyi. Bebişler de büyüdü baya. Şimdi biraz moral depolama vakti
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dediçok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak
Benimde öyleydi hala da öyle yumuşak hareketler oluyor kayma vs genelde öyle çok sert tepkiler yok ama işteyken vs gün içerisinde kendimi çok kasmadan ufakta olsa en az 10 hareket hissetmeye çalışıyorum ben.Merhaba kızlar ben 28 haftalık gebeyim bebeğin heraketlerini hissediyorum ama bazenn hiç yok karnım boş gibi oluyorr bazen sert tekme bazen kayma gibi oluyor… mesela gündüze 12 13 saat uyanığım desek siz bu sürede sürekli hissediyormusunuz hareketlerinii yoksa bazen sizdede sessizlik oluyormu.. h
Çok sevindim ne güzel haber Full Moral motivasyon toplarsın kızınla beraber canımKıızzzzlaaarr doktor beni Pazartesiye kadar izinli çıkartıyor çok bunalmışsin dedi iki gün bir ev ortamı gör temiz hava al pazartesi yine yatisini veirirz dediçok şükür bebekler iyi şekeri evde ölçecegim.il dışı çıkışın yasak seyahat engelim var Ankara'da kalacak yer buldumm. Kızımda gelecek iki gün onu gorururm .tabi doktor risklerden bahsetti hatta tüm risk bana aittir sorumluluk alıyorum diye imza atttirdi ama her an risk var mesela sizler kontrole 3 haftada bir gidiyorsunuz .beni yarın yine kontrole cagirdi .Rabbim büyük ben inanıyorum hicbisi olmayacak sağlıklı doacaklar şuan o kadar mutluyum ki 40 gün sonra ayağım toprağa basacak
Nasıl yani aşko hiç anlamadım. Sat ın nasıl değiştiKızlar ben SAT’a göre 27+2’deyim. Fakat bugün doktor son adet tarihinde güncelleme yapalım dedi. 26 Şubat’a çekti. Öyle olunca 26+1 oldu. Yani doğum zamanım vs. tamamen değişti mi şimdi? Detaylı ultrasonda haftasıyla uyumlu gidiyordu. Hep bir hafta gerideydi ama geç döllenme diyorlardı. Şimdi böyle olunca işler karıştı gibi hissettim.
Ben böbrek durumu ortaya cıktığından beri defalarca içtim vallaBana bir kerelik kullanmaya monurol diye bir şase verdi enfeksiyon için umarım işe yaramıştır ya yordu vallahi .
Aynı mı haftalarımız canım normal mi bu doktora sormuşmuydunBenimde öyleydi hala da öyle yumuşak hareketler oluyor kayma vs genelde öyle çok sert tepkiler yok ama işteyken vs gün içerisinde kendimi çok kasmadan ufakta olsa en az 10 hareket hissetmeye çalışıyorum ben.
Benim de gebeliğin başından beri bebek hep bir hafta gerideydi. Hep geç döllenme dediler ama SAT’ı hiç güncellemediler. Şimdi güncelleyince garibime gitti.Benim de en başından beri bir hafta gerideydi, doktor 8.haftada geç döllenme olduğu için sat güncelledi bir hafta sonra yaptı ilk üç ayda geç döllenme olup olmadığı belli oluyor bildiğim kadarıyla. Şimdi bir hafta ileride gidiyor aslında düzenlemeden önceki son adet tarihini yakaladım ama ilk üç ay bir hafta geriden geldiği için geç döllenme olduğu netti yani.
Kuzum benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazında 18 Şubat girince 27+2 oluyordu ve bebek 26 haftalık çıkıyordu. Bu yüzden 26 Şubat yazıp bakalım dediler. Bebek tam 26 haftalık ölçümlerle uyumlu çıktı. 914 gram ölçüldü vs. Öyle olunca da artık senin SAT 26 Şubat dediler. Ama garibime gitti. 7 aylık olmuştuk bir anda 6. aya geri döndükNasıl yani aşko hiç anlamadım. Sat ın nasıl değişti
Haydaaaaa günler zaten zor geçiyordu şimdi geri gitmek hiç iyi olmamışBenim de gebeliğin başından beri bebek hep bir hafta gerideydi. Hep geç döllenme dediler ama SAT’ı hiç güncellemediler. Şimdi güncelleyince garibime gitti.
Kuzum benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazında 18 Şubat girince 27+2 oluyordu ve bebek 26 haftalık çıkıyordu. Bu yüzden 26 Şubat yazıp bakalım dediler. Bebek tam 26 haftalık ölçümlerle uyumlu çıktı. 914 gram ölçüldü vs. Öyle olunca da artık senin SAT 26 Şubat dediler. Ama garibime gitti. 7 aylık olmuştuk bir anda 6. aya geri döndük
Valla bu doğum gittikçe uzaklaşıyor benden diyorum bugünden beriHaydaaaaa günler zaten zor geçiyordu şimdi geri gitmek hiç iyi olmamışen bastan yapacakları seyi 7. Ayda yapmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?