Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ay benimki bazen harala gürele hareket ediyor korkuyom yaaaa az önce yine oldu. Hani kediler aniden koşturur ya onun gibi bi şey. Dayanamayıp doktora gideceğim sırf bunun için

Yok canım ya hareketli bebeği doktor çok seviyor,emin ol benim de öyle.Sürekli hareket ediyor yatınca neredeyse durmuyor.Geceleri uyuduğunu bile sanmıyorum,sürekli tekmesine uyanıyorum,hatta bunu yazarken bile tekme atıyor

Kesme hissi mi oluyor
asiliris ondan hiç korkmayın hiç acı yok. Ben göğüs ameliyatı oldum 10 sene önce rütuşları uyuşturarak yaptılar evet çekilme falan hissediyorsunuz ama asla acı yok rahatsız etmiyor yani ki göğüs daha hassas bir bölge karın o kadar bile olmayacaktır. İnce işçilik de olmayacak düz kesiler olacak sonuçta.

Ya geçmiyor da 27-30 haftalarda normal yazdı chatgbt. Korkmaya da başladım artık
Benim de öyle canım hiç korkma artık gün içine de yayılmaya başladı. Yattığımda daha çok ağrım oluyor hatta sırtımda bol hareket etmeye çalışıyorum. İki gündür sağ kaburgam karıncalaşıyor hafif karın ağrılarım da var. Doktorum normal dedi. Büyüdüğü için rahim daha çok kasılıyor artık ondanmış.

kızlar şöyle bi şey okudum bebeğin baş çevresi genetik karın bölgesi de beslenmeye göre gelişiyomuş

Kızlar şöyle bir seminer var katılmak isteyen olursa. Instagramda bebek hemşiresi&emzirme danışmanı diye geçiyor bu kadın.

Ya doğum sonrası karın temizleme gibi birşey hatırlıyorum o çok zordu karına bastiriyolardi zor olarak onu hatirliyorum içini temizlemek için

Kızlar ya geceleri uyuyamama başladı galiba bende. Nereye dönsem rahatsız hissediyorum ve hareketleri sarsıyor artık beni. Sizde durumlar nasıl

Günaydın kızlar
Bugün tam 30+4 oldum. Ama kafama takılan bisey var, son günlerde sabahları ilk aylar gibi midem bulanıp dakikalarca öğürüyorum. İlk başta cok takılmadım geçer dedim ama düzenli olarak her sabah oluyor bu nedendir acaba?

Günaydın canım Bu mide bulantısı bende de olmaya başladı. Çoğunlukla açlık sürem uzadığında olduğunu fark ettim. O yüzden midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Mesela uyandığımda aç hissettim kendimi. Kahvaltı içinde biraz daha bekleyeceğim. Hemen kalkıp bir tane muz yedim. İstersen bunu bir gözlemle kendinde. Belki seninde açlık süren ile ilgilidir.

Belkide canım, bilemedim. Bulantı olunca hemen atıştırayım bakalım iyi gelecek mi

günaydın kızlar bugün sabah göğsümde ilk zamanlardaki gibi hassasiyet ve gerginlik var dün hiçbir şey yoktu normal mi acaba umarım doğum belirtisi değildir

Günaydın kızlar .dün nst de sancım çıktı .doktor açıklık kontrolü yapalım dedi .ayy ne zorlandım öldüm öldüm dirildim .netice de 1 cm açıklık varmış sancı durdurucu ilaçlar ve serum takıldı .bir bebiş doğum kanalına girmiş .sizde bilgilenin diye detaylı yazıyorum.ciger geliştirici yapıldı ek olarak endol diye bir hapa başlandı .endol bebeklerin sıvısı azaltıyormus tek dezavantajı bu dedi doktor ama sancimi kesti çok şükür

günaydın canım geçmiş olsun o sancı kesici ilaçlar gerçekten etkili benim de sancımı durdurdular sana da çok iyi gelir eminim

Ay canım benim, inşallah şu planlanan iki haftayı daha sabreder oğluşlar ve vaktinde kucağına alırsın. Taa haftalar öncesi yapmışlardı sana ciğer geliştirici, sen çok güçlü bir annesin gerçekten, bak 30lu haftalara geldik bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…