- 14 Mart 2013
- 8.062
- 4.065
- 448
İnşallah bu zor günlerin ödülünü 3 hafta sonra alıp bunları unutacaksınKızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Evet baygınlık geçiriyorum resmen tokluktan midem bulanıyor, çok çok az yememiz lazımKızlar yemek yedikten sonra patlayacak gibi oluyor karnım. Çok da yemiyorum. Aşırı rahatsız hissediyorum sizde de böyle oluyor mu
Kuzum yapma bak yürüyelim hadiay 22. haftaya kadar bilfiil kustupum için hiç halim yoktu ne yürüdüm ne bi iş yaptım full yataktaydım şimdide aynı hep yatakta tv telefon vs takılıyorum, bacaklarım çöp bacağa döndü
Evet baygınlık geçiriyorum resmen tokluktan midem bulanıyor, çok çok az yememiz lazım
Hayır özel yani inşallahkuzum sen devlette mi olucaksın
Bende özellikle yemekten sonra akşama doğru o kadar hareketlerim kısıtlanıyor ki belim karnım kütük gibiyim resmen hiç yattığım yerden kalkmak istemiyorum her yerim tutuklaşıyorGerçekten niye böyle oluyoruz ya. Hareket etmekte zorlanıyorum. Gergin ve patlıcakmış gibiyim.çok rahatsız edici olmaya başladı. Bir kasılma falan yok ama
Allah kolaylık versin hepimize. İnstada bi Dr var eşi hamile. Bebişleri önden gidiyor diye meyveyi bile yasaklamış bi süre. Bu arada benim de tam 30+1. Ne zaman gideceksin tekrar?kızlar benim bebiş erkek 28+0 ken kilosu 1408 grmdı kafa ve karın ölçümü 30+2 ydi yani 2 hafta önde çıktı, doktorum iri bebek olacak dedi şekerim yok. ben 5 kilo doğduğum için sanırım bebim bebişte iri doğacak. bebeğim baş aşağı doğum pozisyonunda şu an 30+1 haftalığız. doktorum normal doğum yapabilirsin aslında ama bebek böyle giderse 38+5 gibi alırız sezeryanla dedi. acaba gelişimi önde olduğu için kendisi 37 haftalıkken falan gelir mi, doğumdan korkmaya başladım hikayeleri okuyuncainşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
doktor banada meyveyi şekeri azalt dedi ama şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı şekerim, benim kilolu doğduğumu öğrenince o zaman genetiktir dedi. 32. haftada çağırdı eşimin iznine göre 20 eylülde randevu aldım o zaman gidicem 32+5 olmuş oluyorum 20 eylüldeAllah kolaylık versin hepimize. İnstada bi Dr var eşi hamile. Bebişleri önden gidiyor diye meyveyi bile yasaklamış bi süre. Bu arada benim de tam 30+1. Ne zaman gideceksin tekrar?
benimkniin çıkası yok çıkıp çıkmamak arasındaBenim hiç çıkmadı ya dikkatli bakınca çok silik bi iz var sadece ben de niyeyse çok özeniyorum gebelik çizgisine
dr seyfettin dimi ben de takip ediyorumAllah kolaylık versin hepimize. İnstada bi Dr var eşi hamile. Bebişleri önden gidiyor diye meyveyi bile yasaklamış bi süre. Bu arada benim de tam 30+1. Ne zaman gideceksin tekrar?
Kesme hissi mi oluyorBen ağrıdan korkmuyorum artık normal de olsa sezaryen de olsa acı çekecez. Saçma bi şekilde sonda takılması ve spinal iğneden korkuyorum djksdjkdkskd bide acı olmasa da kesme ve çekiştirmelerin hissi oluyormuş ondan korkuyorum
Bende özellikle yemekten sonra akşama doğru o kadar hareketlerim kısıtlanıyor ki belim karnım kütük gibiyim resmen hiç yattığım yerden kalkmak istemiyorum her yerim tutuklaşıyor
ben 2 dozuda oldumKizlar KAÇ DOZ AŞI OLDUNUZ???
Yarın sağlık ocağından Çağırdı ebe 2. Doz için yaptırsam yaptırmasam mı bilemedimben 2 dozuda oldum
1. dozu 23 haftalıkken
2.dozu 29 haftalıkken yaptırdım
Canım bende sordum onu doktorum dedi ki bebeğin önde olması iri olması sadece bu sebepten erken doğum yapacağın anlamına gelmiyor dedi. Ben de iriymişim ama aksine çok geç bile doğmuşumkızlar benim bebiş erkek 28+0 ken kilosu 1408 grmdı kafa ve karın ölçümü 30+2 ydi yani 2 hafta önde çıktı, doktorum iri bebek olacak dedi şekerim yok. ben 5 kilo doğduğum için sanırım bebim bebişte iri doğacak. bebeğim baş aşağı doğum pozisyonunda şu an 30+1 haftalığız. doktorum normal doğum yapabilirsin aslında ama bebek böyle giderse 38+5 gibi alırız sezeryanla dedi. acaba gelişimi önde olduğu için kendisi 37 haftalıkken falan gelir mi, doğumdan korkmaya başladım hikayeleri okuyuncainşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
doktorum bana yaptırmamı söyledi bende ne olur ne olmaz diye yaptırdım bir sorun da yaşamadım çok şükürYarın sağlık ocağından Çağırdı ebe 2. Doz için yaptırsam yaptırmasam mı bilemedim
öndeyse erken doğar diye bir algı oluştur galiba bendeCanım bende sordum onu doktorum dedi ki bebeğin önde olması iri olması sadece bu sebepten erken doğum yapacağın anlamına gelmiyor dedi. Ben de iriymişim ama aksine çok geç bile doğmuşumSezaryen alma durumu eğer ki gelişimi çok fazla önde giderse iri bebeği vajinal olarak doğurmak riskli ve zor olacağı için daha erken vakitte almayı tercih ediyorlar. Ben sezaryen odaklı olduğum için en başından beri benim işime geldi biraz açıkçası önde olması, erken alınacağı için ufak tefek olmasın gelişimi diye korkuyordum öyle veya böyle hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza da hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?