Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür ya Bu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
İnşallah bu zor günlerin ödülünü 3 hafta sonra alıp bunları unutacaksın

ay 22. haftaya kadar bilfiil kustupum için hiç halim yoktu ne yürüdüm ne bi iş yaptım full yataktaydım şimdide aynı hep yatakta tv telefon vs takılıyorum, bacaklarım çöp bacağa döndü
Kuzum yapma bak yürüyelim hadi Ben de evdeyken öyle dinlenmek çok iyi geliyor ama bi süre sonra psikolojimi bozuyor

Gerçekten niye böyle oluyoruz ya. Hareket etmekte zorlanıyorum. Gergin ve patlıcakmış gibiyim.çok rahatsız edici olmaya başladı. Bir kasılma falan yok ama
Bende özellikle yemekten sonra akşama doğru o kadar hareketlerim kısıtlanıyor ki belim karnım kütük gibiyim resmen hiç yattığım yerden kalkmak istemiyorum her yerim tutuklaşıyor

kızlar benim bebiş erkek 28+0 ken kilosu 1408 grmdı kafa ve karın ölçümü 30+2 ydi yani 2 hafta önde çıktı, doktorum iri bebek olacak dedi şekerim yok. ben 5 kilo doğduğum için sanırım bebim bebişte iri doğacak. bebeğim baş aşağı doğum pozisyonunda şu an 30+1 haftalığız. doktorum normal doğum yapabilirsin aslında ama bebek böyle giderse 38+5 gibi alırız sezeryanla dedi. acaba gelişimi önde olduğu için kendisi 37 haftalıkken falan gelir mi, doğumdan korkmaya başladım hikayeleri okuyuncainşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Allah kolaylık versin hepimize. İnstada bi Dr var eşi hamile. Bebişleri önden gidiyor diye meyveyi bile yasaklamış bi süre. Bu arada benim de tam 30+1. Ne zaman gideceksin tekrar?

Allah kolaylık versin hepimize. İnstada bi Dr var eşi hamile. Bebişleri önden gidiyor diye meyveyi bile yasaklamış bi süre. Bu arada benim de tam 30+1. Ne zaman gideceksin tekrar?
doktor banada meyveyi şekeri azalt dedi ama şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı şekerim, benim kilolu doğduğumu öğrenince o zaman genetiktir dedi. 32. haftada çağırdı eşimin iznine göre 20 eylülde randevu aldım o zaman gidicem 32+5 olmuş oluyorum 20 eylüldesanırım nst bakacak geçen kontrolde öyle söylemişti

Kesme hissi mi oluyor

Bende özellikle yemekten sonra akşama doğru o kadar hareketlerim kısıtlanıyor ki belim karnım kütük gibiyim resmen hiç yattığım yerden kalkmak istemiyorum her yerim tutuklaşıyor

Ya geçmiyor da 27-30 haftalarda normal yazdı chatgbt. Korkmaya da başladım artık

Ay benimki bazen harala gürele hareket ediyor korkuyom yaaaa az önce yine oldu. Hani kediler aniden koşturur ya onun gibi bi şey. Dayanamayıp doktora gideceğim sırf bunun için

Canım bende sordum onu doktorum dedi ki bebeğin önde olması iri olması sadece bu sebepten erken doğum yapacağın anlamına gelmiyor dedi. Ben de iriymişim ama aksine çok geç bile doğmuşum Sezaryen alma durumu eğer ki gelişimi çok fazla önde giderse iri bebeği vajinal olarak doğurmak riskli ve zor olacağı için daha erken vakitte almayı tercih ediyorlar. Ben sezaryen odaklı olduğum için en başından beri benim işime geldi biraz açıkçası önde olması, erken alınacağı için ufak tefek olmasın gelişimi diye korkuyordum öyle veya böyle hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza da hayırlısıyla

öndeyse erken doğar diye bir algı oluştur galiba bendeevet omuz takılması gibi durumlar olabilir iri bebekte normal doğumda, zaten normal ya da sezaryan tercihim yok bebeğim ve benim için hangisi sağlıklıysa onu istiyorumsağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…