Nefesim falan da daraldı. Ama yalancı kasılma değil ayırt edebiliyorum farklı bişey buay dün o doluluk hissi başıma vurdu başım ağrıdı nasıl, bide sırtıma vuruyo kaslarım taşıyamıyo sırt ağrısı başlıyo
doğum korkusu başladı bide bendeNefesim falan da daraldı. Ama yalancı kasılma değil ayırt edebiliyorum farklı bişey bu
Bende de öyle. Kaçıncı haftadasınız ?doğum korkusu başladı bide bende(
29+4teyim sürekli doğum hikayeleri okuyorum kendimi alamıyorumm, sezaryen istiyorum ben bide sürkeli onları okuyorum psikolojimi kendi kendime bozuyorumBende de öyle. Kaçıncı haftadasınız ?
27+5 ben. Benim de planlı sezaryen. Çok araştırdığım için korkuyorum. Ama araştırmasaydım da bilinmezlik korkutacaktı. Bakalım nasıl geçecek29+4teyim sürekli doğum hikayeleri okuyorum kendimi alamıyorumm, sezaryen istiyorum ben bide sürkeli onları okuyorum psikolojimi kendi kendime bozuyorumsen kaçıncı haftadasın
hahaha aynı ben27+5 ben. Benim de planlı sezaryen. Çok araştırdığım için korkuyorum. Ama araştırmasaydım da bilinmezlik korkutacaktı. Bakalım nasıl geçecek
Ben de sezaryan istiyorum ama artık bize kalmış bir durum değil maalesefhahaha aynı bensürekli eylül ve ekim annelerinin gruplarındayım biri sezaryen yapsında kızlar ya o kadar da şey değilmiş azıcık ağrı oluyo ama çokta değil demesini bekliyprum ama yokkk
Evet canım. Yemek yiyip geldim. Çatlayacak gibi hissediyorum. Nefes alamıyorum. Çokta yemedim.Kızlar yemek yedikten sonra patlayacak gibi oluyor karnım. Çok da yemiyorum. Aşırı rahatsız hissediyorum sizde de böyle oluyor mu
Ben ağrıdan korkmuyorum artık normal de olsa sezaryen de olsa acı çekecez. Saçma bi şekilde sonda takılması ve spinal iğneden korkuyorum djksdjkdkskd bide acı olmasa da kesme ve çekiştirmelerin hissi oluyormuş ondan korkuyorumhahaha aynı bensürekli eylül ve ekim annelerinin gruplarındayım biri sezaryen yapsında kızlar ya o kadar da şey değilmiş azıcık ağrı oluyo ama çokta değil demesini bekliyprum ama yokkk
Ben sezaryen istediğimi söyledim tamam dedi doktorum direktBen de sezaryan istiyorum ama artık bize kalmış bir durum değil maalesefnormal dığum beni daha çok korkutuyor
canım çokkkkkk sonda taktım hiç korkma zaten söylersin anesteziden sonra takın diye tamam derler ha yok mbiz illa anesteziden önce takıcaz derlerse cidden öyle acısı yok, ilk girerken bi gıcık gibi his oluyor sanırım hastalar öyle diyodu hep sonrası zaten normal, spinal iğnedende hiç korkma herkes hep damaryolu daha çok acıttı diyo, o spinalin girdiği bölge beline dokun anlarısn zaten duyuyu aşırı hisseden bi bölge değil, ben hep ilk yürüyüş ilk öksürük ilk tuvalet ilk duş vs düşünüyorumBen ağrıdan korkmuyorum artık normal de olsa sezaryen de olsa acı çekecez. Saçma bi şekilde sonda takılması ve spinal iğneden korkuyorum djksdjkdkskd bide acı olmasa da kesme ve çekiştirmelerin hissi oluyormuş ondan korkuyorum
kuzum sen devlette mi olucaksınBen de sezaryan istiyorum ama artık bize kalmış bir durum değil maalesefnormal dığum beni daha çok korkutuyor
İlk yürüyüş çok zor olacak anladığım kadarıyla ama minik totoluları kucağımıza alıp koklayınca her şeyi unutacağımıza inanıyorumcanım çokkkkkk sonda taktım hiç korkma zaten söylersin anesteziden sonra takın diye tamam derler ha yok mbiz illa anesteziden önce takıcaz derlerse cidden öyle acısı yok, ilk girerken bi gıcık gibi his oluyor sanırım hastalar öyle diyodu hep sonrası zaten normal, spinal iğnedende hiç korkma herkes hep damaryolu daha çok acıttı diyo, o spinalin girdiği bölge beline dokun anlarısn zaten duyuyu aşırı hisseden bi bölge değil, ben hep ilk yürüyüş ilk öksürük ilk tuvalet ilk duş vs düşünüyorum
ay inşallahhh, valla zor bir gebelik geçirdim doğunca totosunu ısırıcam bana neler yaptın sen bakalım diyeİlk yürüyüş çok zor olacak anladığım kadarıyla ama minik totoluları kucağımıza alıp koklayınca her şeyi unutacağımıza inanıyorum
Benimde boyum 1.70 eşimde 1.80 ama bebiş 35 cm di sanırım en son. Öyle boyu önden gitmiyor yani
Son günlerde 1 hafta önde gözükünce hemen şeker yüklemesi yaptırdın mı diye soruyorlar. Bende anlamadım. Kaldı ki gelişimi önde ama kilosu o kadar çok değil. Neye göre bakılıyor hiç anlamadım.
Kızlar anladığım kadarıyla önden gitmesi çok güzel bi şey değil. Bir de usg’de 300 grama kadar da yanılma payı oluyormuş. Kafaya çok takılacak mevzular değil yani aslında. Benim doktor zerre önemsemiyor o yüzden. Ki benimki dört gün öndeydi ama adam tecrübeli olduğu için bir şey ifade etmediğini biliyor diye düşünüyorumAaa tamam canim. Ben 3.5 kilo doğmuşum normal yani. Ondan heralde . Eşime güveniyordum ailesi falan hep uzunlar oda olmadıay zaten sağlıklı olsun sağlıklı doğsun işin şakasindayim
Özelde mi doktorunuzBen sezaryen istediğimi söyledim tamam dedi doktorum direkt
Evet. Ama devlettede bazı doktorlar direkt kabul ediyormuş. Ayda 70 sezaryen hakları varmış diye duydumÖzelde mi doktorunuz
Yavaştan bende de… Uzun bir aradan sonra yürüyüşlere tekrar başlayacağım pilates yetmez dediler ya. Bacak kası kuvvetli olmalıymış falan. Ben bir de lohusa depresyonundan falan korkuyorumdoğum korkusu başladı bide bende(
ay 22. haftaya kadar bilfiil kustupum için hiç halim yoktu ne yürüdüm ne bi iş yaptım full yataktaydım şimdide aynı hep yatakta tv telefon vs takılıyorum, bacaklarım çöp bacağa döndüYavaştan bende de… Uzun bir aradan sonra yürüyüşlere tekrar başlayacağım pilates yetmez dediler ya. Bacak kası kuvvetli olmalıymış falan. Ben bir de lohusa depresyonundan falan korkuyorum
170Boyunuz şuan kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?