- 14 Mart 2013
- 8.070
- 4.069
- 448
Günaydın kızlar, gece kramplarınız başladı mı? Benim iki gecedir bacaklarım çok fena oluyor magnezyum da kullanıyorum halbuki. Kalkıp yürümezsem geçmiyor da uykular haram oldu
Ben hep sola yatıyorum sırt üstü uyanıyorumkramp hiç yok ama uyurken pozisyon değişmezsem yattığım yerim ağrıyo popo ve üst bacak etlerim
ben sağ yatıyorum hep hamileliğin başından beriBen hep sola yatıyorum sırt üstü uyanıyorum
Ya noldu birden hayırdır inşallah çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar. Ben hastanedeyim. 29+3 günlüğüz şuan. 20 dakikada 3 sancım çıktı. Açılma yok şimdilik. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. 24 saat sonra bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıyı kesip ay sonunu görsek yeter dedi doktorum.
Günlük ev işleri de aynı hesaba denk gelir mi acaba. Temizlik rutinimi hiç bozmadım bak aynı hamilelik öncesi gibi yapıyorumGünde yarım saat-1 saat yürüyüs doğumuda kolaylastirir demişti doktor
Canım hiç tedirgin olma o ilaçlarla epey durduruyorlar sancıyı. Sen ne şikayetle gittin hastaneyeGünaydın hanımlar. Ben hastanedeyim. 29+3 günlüğüz şuan. 20 dakikada 3 sancım çıktı. Açılma yok şimdilik. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. 24 saat sonra bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıyı kesip ay sonunu görsek yeter dedi doktorum.
3 iş gününde çıkar dediler bugün tam 3. Gün ama daha cıkmamıs sonuc simdi baktımSenin idrar sonucu ne oldu
Günaydın canım bir anda mı sancılandınGünaydın hanımlar. Ben hastanedeyim. 29+3 günlüğüz şuan. 20 dakikada 3 sancım çıktı. Açılma yok şimdilik. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. 24 saat sonra bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıyı kesip ay sonunu görsek yeter dedi doktorum.
Kültür biraz geç çıkıyor canım bakteri üremesine bakılıyor ya3 iş gününde çıkar dediler bugün tam 3. Gün ama daha cıkmamıs sonuc simdi baktım
Çok fena hemde çokkk. Sol yanım zaten her daim kramplı çürük gibi. Sağ bacağımı da uykuda ne zaman uzatsam zort diye kramp giriyorGünaydın kızlar, gece kramplarınız başladı mı? Benim iki gecedir bacaklarım çok fena oluyor magnezyum da kullanıyorum halbuki. Kalkıp yürümezsem geçmiyor da uykular haram oldu
Aşko böbreğine baktır kontrole gidince usg ile. Ne olur ne olmaz. O tarif ettiğin ağrı bende az su içtiğim günlerde oluyor ( az dediğim de min 2 lt yani düşün) ya da gece farketmeden üşütmüşsündür yan tarafını. Başka bi olasılık gelmedi aklımaSelam güzel kızlarım, yeni bi güncellemeyle geldim yaşayan veya tahmini olan varsa beni bi aydınlatsın allah rızası içindünden beri sağ tarafta bel boşluğumda bıçak batması gibi acı ağrı var, sürekli yani hiç geçmedi bol su da içiyorum böbreklerimde mi bi sıkıntı var dedim ama yanma vs yok idrarda. Tek taraflı o boşluk niye böyle bu kadar ağrır sürekli pozisyon değiştiriyorum ciddi bişeyse doktora gidicem baya canımı acıtmaya başladı, özellikle sağ tarafa üzerine yattığımda daha çok acıyor
O da haraket sonuçta ben de yapıyorum ama bana yetmiyor, yürüyüş çok iyi geliyor en azından bana baya iyi geliyor. Genelde her gün yapmaya çalışıyorum ama üstüste 2-3 gün yapamazsam her yerim çok ağrıyor sağdan sola bile yatakta dönemiyorum, hareketlerim yavaşlıyor şiş hissediyorumGünlük ev işleri de aynı hesaba denk gelir mi acaba. Temizlik rutinimi hiç bozmadım bak aynı hamilelik öncesi gibi yapıyorum
Çok su içiyorum kuzum son günlerde ama bende dedim acaba böbrek genişlemesi büyümesi falan olabilir mi diye sende vardı sanırım direk o geldi aklıma, gidince baktırayım yada devam ederse acile falan gideyim acı var baya çünkü rahatsız ediyor. Sürekli bişeylerle sınanıyoruz yarabbim deliriciimAşko böbreğine baktır kontrole gidince usg ile. Ne olur ne olmaz. O tarif ettiğin ağrı bende az su içtiğim günlerde oluyor ( az dediğim de min 2 lt yani düşün) ya da gece farketmeden üşütmüşsündür yan tarafını. Başka bi olasılık gelmedi aklıma
Gittiğinizde safra kesenizede baktirin o genelde sağda oluyorÇok su içiyorum kuzum son günlerde ama bende dedim acaba böbrek genişlemesi büyümesi falan olabilir mi diye sende vardı sanırım direk o geldi aklıma, gidince baktırayım yada devam ederse acile falan gideyim acı var baya çünkü rahatsız ediyor. Sürekli bişeylerle sınanıyoruz yarabbim deliriciim
Baktırayım tek taraflı çünkü sıkıntım var araştırdıkça da korktum bir an önce gideyim de içim rahatlasın bari yaGittiğinizde safra kesenizede baktirin o genelde sağda oluyor
Canım yine de kontrol ettir tabi ama 2 haftadır o ağrı bende de var. Benim olan hep sağda onun etkisiymiş. Sen tedbirini al yine doktoruna bi söyle riske atmaya gelmezBaktırayım tek taraflı çünkü sıkıntım var araştırdıkça da korktum bir an önce gideyim de içim rahatlasın bari ya
Ya noldu birden hayırdır inşallah çok geçmiş olsun
Canım hiç tedirgin olma o ilaçlarla epey durduruyorlar sancıyı. Sen ne şikayetle gittin hastaneye
Aslında ben bir sancı hissetmedim. Her zaman ki karın sertleşmesi gibiydi. Hastaneye gitme sebebimde bu değildi. Hemoroid sıkıntısı başlamıştı. Sabah tuvalete çıktığımda da hemoroide bağlı bir miktar kanama oldu. Bir gidelim dedik. Galiba kendimi fazla zorladım. Kabızlığa dikkat etmek gerekiyormuş. Fazla ıkınmak, zorlamak kasılmaları tetiklemiş olabilir. Aman sizler dikkat edin. Yarın bebeğin ciğer gelişimi için bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıda kesilecekGünaydın canım bir anda mı sancılandınilaçlar etkili olur durdururlar açılma olmaması da çok güzel. Belki de anlık bir şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?