Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu yazdığını bana da ebe söyledi bugün. Karnına fazla dokunup uyarma dedi. Genel olarak hepimizde sancı gelirde biz anlamazsak korkusu varmış galiba. Benim ilk doğumumdan hatırladığım (18 yıl önce ), doğum başlayınca yaşanılan sancıyı ayırt etmemek, anlamamak imkansız. O zaten kasılmanın farklı bir boyutu. Ben daha çok erken müdahale gerektiren bir kasılmanın önemini anlamamaktan korkuyorum. Üst üstü rahatsızlanınca insan hem kendini çok fazla dinlemeye başlıyor hem de yeter artık rahat ol diye kendine kızmaya. Akşam karnım taş gibi demiştim. Duş almak ve yatıp biraz masajla dinlenmek iyi geldi. Zaten uzanırken yavaş yavaş karındaki gevşemeyi hissetmeye başlayınca rahatladım. İyi ki varsınız Akşam hepiniz sıkıntımı paylaşıp beni rahatlatmaya çalıştınız
Ben artık normal değilim ama Bu hormonlar bana kafayı yedirtti.

Evet bana da zaman hızlı geçmiş gibi geliyor iyi mi kötü mü bu bilemiyorum:/ ilk üç ay kötüydü tabi benim o geçmek bilmedi bulantı falan hatırlamak bile istemiyorum((
Ayy yok ilk üç ay benim de bir yıl falan sürdü sanki Şuan ağrı da olsa sancı da olsa bebek hareket edince en azından insana bir rahatlama geliyor.
M mrv2309 ilk trimesterı unutursam gerçekten çabuk geçti. Yeterince tadını çıkaramadım gibi geliyor bazen. Kesin keşke şöyle yapsaydık, böyle etseydik diyeceğimiz şeyler olacak. Bir de her seferinde tamam ya bundan sonra keyfini çıkaralım diyoruz ama yine birseyleri kafaya takıyoruz. C cilekcanavari kaç kere kurmuşuzdur şu cümleyi çileğim? Hiç bitmeyecek sanırken grubun ilk bebekleri bile geldi. Bu ay çıkınca çoğumuzun doğumlar başlayacak belki de

Ahh vallahi o cümleyi defalarca kurup, pozitif olma yönünde yeni kararlar alıp 10 dakika sonra kafaya takacak yeni seyler bulduk hep ama bi sekilde yuvarlana yuvarlana bu haftalara geldik baksana. Kesin doğurduktan sonra pişman olcaz tadını cıkarmadık diye

Bende de bu coook uzun zamandır var. Vahşi kelebeğim geceleri uyumadığı için beni de uyandırıyor ve her uyandığımda mutfakta yiyecek tatlış biseyler arıyorum :/

seni çok iyi anlıyorum insan nst de sancı çıkınca çok etkileniyo ama biraz akışına bırakınca dediğin gibi o kadar da sert gergin gelmiyo rahatlıyoruz, ben kendimce şöyle bi yöntem buldum eğer sertlik veya ağrı sol yana yatınca dinlenince hafifliyosa normal diyorum, sancım çıktığı gün bütün gün geçmeyen ve artan bi ağrı vardı mesela farklı olduğu belliydi

Yaa kesin pişman olacaz. Birde kendimizi hiç böyle yiyip bitirmemişiz gibi yeni hamilelere tavsiyeler falan vericez Annelik gerçekten normal bir duygu değil ama biz grupça normal kalamadık

Evet. Bu zamana kadar geldik. Bende bu saatten sonra 24 saat yatmam gerekirse yatacağım. Ama özellikle bir kasılma hissettiğimde hemen duş alıp istirahat edeceğim. Bir süre yatınca gevşeme başlıyor. Kaslarımız da mı zayıfladı bilemiyorum. Çabuk geriliyor karnım. Birde karnımda ki büyüme de hızlandı gibime geliyor. Galiba bu durumda bir rahatsızlık hissi veriyor.
Artık bir şekilde sakin kalmaya çalışacağım. Şu son zamanlardan keyif alabilmek istiyorum en azından

Günaydın kızlarrr, hepinizin mesajını okudum.
Genel olarak hepimiz aynı şeyleri hissedip aynı durumlardan korkup rahatsız oluyoruz. Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın bizleri. Hepimiz zamanı gelince sağlıkla, kolaylıkla, bir avazda alalım bebişlerimizi kucağımıza

Yaa kesin pişman olacaz. Birde kendimizi hiç böyle yiyip bitirmemişiz gibi yeni hamilelere tavsiyeler falan vericez Annelik gerçekten normal bir duygu değil ama biz grupça normal kalamadık
Bak arada girip bakıyorum diğer gruplara. Bizimki gibisini hiç görmedim biz toplama kampı gibi denk geldik ya evhamlılar derneği

Günaydın kızlar bu kasılma durumlarını ben de yaşıyorum aynı âdet ağrısı gibi oluyor sanırım yalancı kasılma bu. Çok sık oluyor bana her gün 3,4 kere falan belime falan vuruyor ağrısı. Nst ye girmiştim bi sorun çıkmamıştı ama o anda bi ağrım da yoktu zaten.
İster istemez geriliyorum valla hamileliği hiç sevemedim bi an önce sağlıkla alalım kucaklarımıza

Kuzenim eşi hamile o 3 aylık şuan sanki kendim çok rahat bir hamileymiş gibi şimdiden kıza akıl vermem birşey okuma , akışına bırak tadını çıkar demelerim falan. Kız zaten gayet relax. Tatilini fln yaptı. Benim o sırada ilk 3 ay ve son 3 ay kötürüm gibi yatmam

Valla tekerlekli sandalyede ki Ali Rıza Bey gibi kaldık yaa Ama olsun. Bozuntuya vermiyoruz. Doktor gebelik depresyonuna girmemem için bana ilaç yazdı. Eşim diyor ki içmeyeceksen ver ben içeyim. Birimizin bu ilacı kullanması şart

Aa neymiş ilacın adı bir arkadaşım soruyor

Kızlar benim bebiş 2 gündür tekmeden ziyade içerde yüzüyor gibi. Bazen geriniyor. Kolunu bacağını ittiriyor. Endişe edecek bir şey yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…