Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sor sor için rahat etsin en önemlisi o

Hehe geçen bende düşündüm bu bebiş nasıl 20 saat uyuyor böyle hep hareketli diye.
Hani böyle gece tuvaletimiz gelirde rüyamızda hep WC ararız falan ya benimde son günlerde rüyamda hep karnıma vuruyorlar. Bir uyanıyorum bebiş tepikliyor. Ama 5-6 gibi böyle zıplıyor falan yani ekstra hareketli uyutmuyor aman çok şükür böyle olsun azıcık hareket etmese afaknlar basıyor.

Peki o kasılmalar sırasında karında tümseklik oluyor mu. Bende ne zaman yalancı kasılma olsa sertleşse bi bakıyorum karnım sağa ya da sola eğimlenmiş. Bebek toplanması değil ama
Benim de hep sağa oluyor, ayaktayken üst katın genel olarak tümsek oluyor bebeğin pozisyonuna göre şekilleniyormuş. O kasılmalar rahmi uyardığı gibi bebeği de uyarıyormuş. Bebeğin her bölgesine eşit baskı uygulanıyormuş. Bebeği de doğuma hazırlıylr yani. Bu bilgi beni çok şaşırtmıştı bana göre kasılma balon gibi şişmesi haliyle genişlemesi gibi bi düşünceydi ama değilmiş

Ya kızlar hadi ben de birşey sorayım size de onca zorluğa rağmen çok hızlı geçmiş gibi gelmiyor mu zaman? Sabırsızlanıyorum ama bi yandan da daha 5 aylık falan gibi geliyo oysaki 8. Aya girdim burda 56 gün var diyo altta ama doktorum 4-6 hafta verdi maksimum bana ileriye atmaz sende dedi. 40 gün falan kalmış oluyo maksimum

Ayy şimdi sizi şaşırtacak bir bilgi vereyim, bugün ben de sordum bu kasılmaları çünkü kasıldığında kasık ağrım da oluyordu. Günde 7-8 kez olabilir bunlar rahmin doğuma hazırlık kasılmaları dedi. Şiddeti ve sıklığı artmadıkça problem yokmuş. Bi de göbeğine çok fazla müdahale etme dedi. Karnına dokun ama uyarma gibi cimcirme gibi olmasın çok sert ovalama dedi. Ben de pehlivan gibi yağlanıyordum biraz daha yavaş hareketlerle süreyim bari dedim.

Hakikaten her gün bir şeyi dert ede ede bugünlere geldiğimi düşünüyorum

Evet bana da zaman hızlı geçmiş gibi geliyor iyi mi kötü mü bu bilemiyorum:/ ilk üç ay kötüydü tabi benim o geçmek bilmedi bulantı falan hatırlamak bile istemiyorum((

Ahahahha o pehlivan kismi benim içinde geçerli her akşam…. Zararlı mıymış ya tüh

Kızlar hastane çantası hazırlığa başlıcak olanlar için çok açıklayıcı bir video karşıma çıktı. Belki size de yardımcı olur.

Bana da çok dokunma demişti ama ne mümkün? Cimcirme derken o ne demek oluyor çimdiklemek mi

Evet çok az kaldı gibi geliyor bana da. Nasıl geçti diyorum. Ama öte yandan bazen 60 gün bu kaburga acısı ya da karnım iki ayda kim bilir ne kadar büyüyecek gibi endişeler de yok değil :)) hem az hem çok kalmış gibi tezat bi ruh hali

Evet bana da zaman hızlı geçmiş gibi geliyor iyi mi kötü mü bu bilemiyorum:/ ilk üç ay kötüydü tabi benim o geçmek bilmedi bulantı falan hatırlamak bile istemiyorum((
Çevremde de herkes ne çabuk geçti diyor. İtiraz edesim geliyo ama harbi çabuk da geçti ama bir yandan baktığımda da ocaktan beri hamileyim 2025 te hep hamileymişim resmen nasıl çabuk geçmiş olabilir
Ben şöyle karşılaştırıyorum ilk kontrole gittiğimde 5 haftalık dediler kalbinin atışını 7. Haftada duydum. Aslında o kadarcık bir süre aralığı kaldı. O zamanlar endişeyle zaman geçiremiyorum şimdi heyecanlıyım. Ağrılar her gün şaşırtmayı başarıyor ama o zaman ki korku ve endişem yok o yüzden daha hızlı geçecektir artık gerçekten son haftalar şaka gibi

Peki o kasılmalar sırasında karında tümseklik oluyor mu. Bende ne zaman yalancı kasılma olsa sertleşse bi bakıyorum karnım sağa ya da sola eğimlenmiş. Bebek toplanması değil ama
Oyle bir sey hatirlamiyorum canim, bende bebek kanala girdigi icin baya asagida toplanmisti ve karnim sertti bir daha yumusamadi yani doguma kadar.

Monurolla geçmiyor ama diğer antibiyotiklerde tedavi etmedi bu direk idrar yollarını tedavi ediyormuş zararlı olsa doktor yazmazdı ama son aylarda çocukta sarılık yapabiliyormuş of çok karışık işler enfeksiyon daha zararlı çocuğa diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…