Sor sor için rahat etsin en önemlisi oBenim öyle oluyor evet ama karnımın bir anda sertleşmesi bile beni geriyor ya, perşembe randevum var doktordan bunun normal olduğunu duymaya ihtiyacım var sanırımpozisyon değişince veya kısa süre sonra geçiyor zaten ama olması huzursuz ediyor sanırım
Keşke benimki de 5-6 olsa yaa güne başlarım sırf yemek yememek için. O kadar sinir bozucu ki 2-3 arası böyle ne yapacağımı şaşırıyorum. Bu arada bebiş de maşallah o kadar aktif ki ne zaman uyuyor anlamıyorum. Yani doğmadan dışarıda gibi hayatımızın içindeSürekli ben burdayım diyor. Ben hiç böyle sanmazdım yaa arada tekme atacak sanıyordum Tabii böyle devam etsin şikayet değil de çok farklı geliyor insana
Benim de hep sağa oluyor, ayaktayken üst katın genel olarak tümsek oluyor bebeğin pozisyonuna göre şekilleniyormuş. O kasılmalar rahmi uyardığı gibi bebeği de uyarıyormuş. Bebeğin her bölgesine eşit baskı uygulanıyormuş. Bebeği de doğuma hazırlıylr yani. Bu bilgi beni çok şaşırtmıştı bana göre kasılma balon gibi şişmesi haliyle genişlemesi gibi bi düşünceydi ama değilmişPeki o kasılmalar sırasında karında tümseklik oluyor mu. Bende ne zaman yalancı kasılma olsa sertleşse bi bakıyorum karnım sağa ya da sola eğimlenmiş. Bebek toplanması değil ama
Ya kızlar hadi ben de birşey sorayımsize de onca zorluğa rağmen çok hızlı geçmiş gibi gelmiyor mu zaman? Sabırsızlanıyorum ama bi yandan da daha 5 aylık falan gibi geliyo oysaki 8. Aya girdim burda 56 gün var diyo altta ama doktorum 4-6 hafta verdi maksimum bana ileriye atmaz sende dedi. 40 gün falan kalmış oluyo maksimum
Evet bana da zaman hızlı geçmiş gibi geliyor iyi mi kötü mü bu bilemiyorum:/ ilk üç ay kötüydü tabi benim o geçmek bilmedi bulantı falan hatırlamak bile istemiyorumYa kızlar hadi ben de birşey sorayımsize de onca zorluğa rağmen çok hızlı geçmiş gibi gelmiyor mu zaman? Sabırsızlanıyorum ama bi yandan da daha 5 aylık falan gibi geliyo oysaki 8. Aya girdim burda 56 gün var diyo altta ama doktorum 4-6 hafta verdi maksimum bana ileriye atmaz sende dedi. 40 gün falan kalmış oluyo maksimum
Ahahahha o pehlivan kismi benim içinde geçerli her akşam…. Zararlı mıymış ya tühAyy şimdi sizi şaşırtacak bir bilgi vereyim, bugün ben de sordum bu kasılmaları çünkü kasıldığında kasık ağrım da oluyordu. Günde 7-8 kez olabilir bunlar rahmin doğuma hazırlık kasılmaları dedi. Şiddeti ve sıklığı artmadıkça problem yokmuş. Bi de göbeğine çok fazla müdahale etme dedi. Karnına dokun ama uyarma gibi cimcirme gibi olmasın çok sert ovalama dedi. Ben de pehlivan gibi yağlanıyordum biraz daha yavaş hareketlerle süreyim bari dedim.
Ahahahha o pehlivan kismi benim içinde geçerli her akşam…. Zararlı mıymış ya tüh
Bana da çok dokunma demişti ama ne mümkün? Cimcirme derken o ne demek oluyor çimdiklemek miAyy şimdi sizi şaşırtacak bir bilgi vereyim, bugün ben de sordum bu kasılmaları çünkü kasıldığında kasık ağrım da oluyordu. Günde 7-8 kez olabilir bunlar rahmin doğuma hazırlık kasılmaları dedi. Şiddeti ve sıklığı artmadıkça problem yokmuş. Bi de göbeğine çok fazla müdahale etme dedi. Karnına dokun ama uyarma gibi cimcirme gibi olmasın çok sert ovalama dedi. Ben de pehlivan gibi yağlanıyordum biraz daha yavaş hareketlerle süreyim bari dedim.
Evet çok az kaldı gibi geliyor bana da. Nasıl geçti diyorum. Ama öte yandan bazen 60 gün bu kaburga acısı ya da karnım iki ayda kim bilir ne kadar büyüyecek gibi endişeler de yok değil :)) hem az hem çok kalmış gibi tezat bi ruh haliYa kızlar hadi ben de birşey sorayımsize de onca zorluğa rağmen çok hızlı geçmiş gibi gelmiyor mu zaman? Sabırsızlanıyorum ama bi yandan da daha 5 aylık falan gibi geliyo oysaki 8. Aya girdim burda 56 gün var diyo altta ama doktorum 4-6 hafta verdi maksimum bana ileriye atmaz sende dedi. 40 gün falan kalmış oluyo maksimum
Çevremde de herkes ne çabuk geçti diyor. İtiraz edesim geliyo ama harbi çabuk da geçtiEvet bana da zaman hızlı geçmiş gibi geliyor iyi mi kötü mü bu bilemiyorum:/ ilk üç ay kötüydü tabi benim o geçmek bilmedi bulantı falan hatırlamak bile istemiyorum((
Ben şöyle karşılaştırıyorum ilk kontrole gittiğimde 5 haftalık dediler kalbinin atışını 7. Haftada duydum. Aslında o kadarcık bir süre aralığı kaldı. O zamanlar endişeyle zaman geçiremiyorum şimdi heyecanlıyım. Ağrılar her gün şaşırtmayı başarıyor ama o zaman ki korku ve endişem yok o yüzden daha hızlı geçecektirEvet çok az kaldı gibi geliyor bana da. Nasıl geçti diyorum. Ama öte yandan bazen 60 gün bu kaburga acısı ya da karnım iki ayda kim bilir ne kadar büyüyecek gibi endişeler de yok değil :)) hem az hem çok kalmış gibi tezat bi ruh hali
Aynen hani böyle hareket etsin diye dürteriz ya ben öyle yapıyorum yani meselaBana da çok dokunma demişti ama ne mümkün? Cimcirme derken o ne demek oluyor çimdiklemek mi
Oyle bir sey hatirlamiyorum canim, bende bebek kanala girdigi icin baya asagida toplanmisti ve karnim sertti bir daha yumusamadi yani doguma kadar.Peki o kasılmalar sırasında karında tümseklik oluyor mu. Bende ne zaman yalancı kasılma olsa sertleşse bi bakıyorum karnım sağa ya da sola eğimlenmiş. Bebek toplanması değil ama
Benimde hareket saatlerim var 1 saat hareketini hissetmeyince durtuyorum panik oluyorum napiyimAynen hani böyle hareket etsin diye dürteriz ya ben öyle yapıyorum yani meselaonu yapma dedi.
Ben çok yapıyorum onu neden yapma dedi noluyormuş kiAynen hani böyle hareket etsin diye dürteriz ya ben öyle yapıyorum yani meselaonu yapma dedi.
Rahmin kasılmasını tetikleyebilirsin dedi. Hafifçe dokunursan bir şey olmaz zaten canımBen çok yapıyorum onu neden yapma dedi noluyormuş ki
kendime yeni anksiyeteler arıyorum djjckfjdhKız olmasın susss daha iyibende anlamadım ki niye oluyo. Kasılma ya da bebek toplaşması ckfjfj
Monurolla geçmiyor ama diğer antibiyotiklerde tedavi etmedi bu direk idrar yollarını tedavi ediyormuş zararlı olsa doktor yazmazdı ama son aylarda çocukta sarılık yapabiliyormuş of çok karışık işler enfeksiyon daha zararlı çocuğa diyolarKuzum bencede doktoruna morunol yada üromisin falan yazdırsan tek kullanımlık daha iyi olur. Benim de sürekli enfeksiyonum var hatta kan çıkıyor idrarda hep, geçen hafta ilaç yazmadı bi hafta çok bol su iç dedi tekrar gidicem bu hafta idrar vermeye eğer bol suya rağmen yine aynı çıkarsa tek kullanımlık yazıcam dedi. Piyoleseptyl devamlılık istiyor ben hamile kalmadan önce de çok enfeksiyon geçirirdim hep kullandım ama belli bir süre kullanmak zorunda olduğun için tek kullanımlık dozlar hem daha etkili hemde daha güvenli gibi düşünüyorum tabi doktorun daha iyi bilir danışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?