Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kesinlikle ne kadar da kayınvalidem iyi niyetli biri olsa da karışacak ister istemez farkındayım bende şuan bile tahammül seviyem o kadar azaldı her söyledikleri batmaya başladı. Zaten uzunca bir süre burda yalnızdık çok alışmışım bu yalnızlığa mutfağım bile alt üst oldu her yeri karıştıyor birbirine herkesin düzen anlayışı farklı sorun çıkmasın diye ses etmiyorum ama ben doldum taştım artık hamilelik sürecim çok stresli geçti inşallah bu bebeğe yansımıyordur.
Kesinlikle yorum yapılmasını kaldıramaz haldeyim yeni ev için bile şunu şuraya bunu buraya koyarsın falan diyor mesela sinirlerim tepeme çıkıyor kötü niyetli biri olmasada hormonlar artık izin vermiyor alttan almama.
Evet eşim de diyor hallederiz merak etme takma kafana diye canım böylesi daha iyi olacak düşününce gerçekten.
Birde kimseye muhtaçmışım gibi de gözükmek istemiyorum artık herkes evini yurdunu bilsin çünkü bunlar sonradan başa kakılacak gibi de geliyor öyle bi izlenim de almaya başladım.
Dediğin gibi sağlık olsun gerçekten sağ salim alalım kucaklarımıza yavrularımızı başka bişey istemiyorum

Kesinlikle başbaşa olduğunuzda çok daha rahat edeceksiniz. Avrupa’da mı yaşıyorsunuz 2 ay izin olması harika burda 10 gün maksimum ben de aksine fazla kalmasını istemiyorum kayınvalidem 1 ay kalırım diyor ama ben şahsen istemiyorum çünkü o anne baba hissini eşimin sürece dahil olmasını görmeyi istiyorum.

Canım inşallah hepsi yoluna girecek ne kadar stres yapma desek de insan kendini rahat bırakamaz en güvenli yerde bebeklerin öyle düşün süt gelmesi için önce sıcak kompres yapmayı dene memeye ondan sonra sağmayi dene bir de malt içecekler çok iyi geliyor tüm dualarım kalbim sizinle Allah en kısa zamanda yavrularına sarılmayı nasip etsin

Hastanede izin verilmiyor elle sağ diyor göğüs ucu yada olur diye izin verilmiyormus .eğer çıkarsam hastaneden iki saatte bir pompa ile uyaracam elbet gelecek inanıyorum
Oy canım Rabbim 3 ünüze de şifa versin inşallah 3 gündür aklımdasın dualarım seninle. Stres lisin üstüne canın acıyor sütünün etkilenmesi çok doğal. İnşalllah en kısa zamanda gelir. Şifa olur bebeklerine kendini de ihmal etme iyi bak kendine kimseyi takma kafana

Bence burada artık iç sıkma düşüncesini kaldıralım. En iyi biz anlarız birbirimizi sıkmak ne demek çok zor bir süreç hamilelik, taşınmak apayrı bir zorluk. Rabbim sabır versin ikisi çok zor. Üzerine bir de evdeki kalabalık derken bu kadar yıpranman çok doğal. Umarım herşey içinize siner bebeğinle musmutlu bir ev olur size. O evde yaşayacağınız güzel anılara odaklan biraz kendini rahatlat. Ben istesem bana yerleşecek herkes bebek doğunca 1 hafta sonra herkesi kovarım bilginiz olsun dedim boşver olmamaları daha iyi. Kimse doğuştan anne değil ama iç güdülerine güven. Çok da güzel bakarsınız bebeğinize, çok şanslısın ki 2 ay eşin yanında. En güzel zamanlarını çekirdek aile olarak geçirmek kadar güzel birşey yok bence. Üstelik yeni evinde huzurla. Elbette zor olacak ama çok hızlı geçecek o ilk zamanlar. onca zorluğun üstesinden geldin miniğin kucağındayken hiç birşeyin önemi kalmayacak.

Kız ben temizliğe gel dedim sağolsun geldi. Çok da iyidir aslında severim kayılvalidemi. Ama ben 2 gün katlanabildim. 2 günde nasıl dolduysam ertesi gün hıncımı suçsuz günahsız kocamı pert ederek attım sabırlı bir insanım ama hamilelik tahammül seviyesini çok düşürüyor. Üstüne düzenimi karıştırmış temizlik içime sinmedi derken dellendim sen iyi sabrtmişsin kutsanmış kişi olabilirsin. Konu kayınvalidenin iyi veya kötü olması değilmiş onu anladım ama kötü kayınvalidesi olanlara çok içten dualar ettim yalan yok

Evet Almanya da yaşıyoruz canım 2 ay gerçekten iyi bi zaman baya toparlamış biraz da olsa düzenimizi oturtmuş oluruz diye düşünüyorum ben de. ya bende çok gelgitliyim çok bunaldım aynı evin içinde olmaktan zaten ama olurda muhtaç olacağım bi durum yaşanırsa diye korku geldi ister istemez. İlkokula başlayan kızım da var ekstra onun için de endişendim biraz o süreçte onu da desteklememiz gerekecek diye ah annelik ya herşeyi düşünüyoruz işte
Teşekkür ederim gerçekten Motive ettiniz beni sağolun evet kızımdayken de annem 3 gün kalmıştı yanımda sonrasında eşimle ikimizdik. Yine yaparız diye düşünüyorum sezeryan olacağım için o biraz korkutuyor ama kızımda hızlı toparlamıştım bunda da öyle olur inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
evet hiç problem olmayan şeyler batar oldu ya bana demek ki yalnız değilmişim. bütün süreç üst üste geldi hamileliğim sonra kusmalardan dolayı hastanede yattım 4. Aya kadar ruh gibiydim bulantı hapşarından ve kusmalardan. 6 yaşında kızımda olunca mecbur sabretmek zorunda kaldım bir ev tadilatı taşınma süreci derken iş buralara kadar geldi oldum sabır taşı yok yok ev ev üstüne olmuyor canım bende çoook iyi bir şekilde anladım bunu valla

Vallahi şimdiden korku sardı benide kalmasınlar daha iyi yanımda.gun içinde gelebilirler gidebilirler kalma ne ya .bence hallederiz . Başka çocuğunuzda varmış ustusinden gelirsiniz şuan da sormayanlar napsin Bebek olunca evden çıkmayanlar

Ahahshsh resmen aynısını yaşadım. Her söylenen battı 2 günde Allah affetsin. Ki çok da severim normalde bi problemimiz yoktur yani

Kızlar ben yine bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissetmeye başladım. Resmen vajinamın orada hissediyorum idrar keseme baskı yapıyor

Kızlar ben yine bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissetmeye başladım. Resmen vajinamın orada hissediyorum idrar keseme baskı yapıyor
Çünkü ayakları aşağıda tatlım

bende nasil yapayimda kimse gelmesin diye simdiden dusunuyorum bir de oglum var 2 sınıf . bende normal dogum olmayacak ameliyyat olacagim. esim 2 hafta gibi evde kalacak . ama yine de kimse gelsin istemiyorum agrisamda sizlasamda uykusuz kalsamda kendim bakayim kimseyi cekmek istemiyorum basima gelecekleri biliyorum bebeye su ver sıkı sıkı sar kundak yap sutun olmasada bebek catlasada mama verme daha neler neler oglumdan biliyorum duyacaklarimi. o yuzden hic canini sıkma tek basiniza stessiz hall edersiziniz 2 aya bebisde buyumus olur rahat edersin. bir de tecrubeli annesin bebisi gordukce hatirlariz bakimini. internet de sag olsun bilmedigimizi sorariz

Kızlar benimde arada görümcem kalıyor yanımda. Ne kadar batıl varsa onda. Ama ona göre kadim bilgilermiş ben de tutamıyorum kendimi sonra kırmaktan da korkuyorum. O yüzden diyorum ya yanlız olmak daha iyi
Siz duydunuz mu hiç bebeğin ilk kakasının saklanıp evin girişine konulduğunu

Neee aakwkwk kız kokar

Allahım daha neler duyacağız djdjdjd ben de kayınvalideyle kundak savaşı verdim çocuğu lahana sarması gibi sarmaya niyetlenmiş bacakları güzel oluyormuş öyle amannn yapmayın yaparsanız ben geri açarım zaten dedim

Neee aakwkwk kız kokar

Bebeği görmeye gelenler arasında abdestsiz olanlar bebeği gördüklerinde veya öptüklerinde bebeğin yüzü sivilcelenirmiş. Doktorlar buna alerji diyorlarmış ama asıl sebebi oymuş abdestsiz kişi bebişin kakasının üstünden geçerse bebişte hiç bir şey olmuyormuş daha neler duyacağız.

Kız çok tanıdık geldi bu. Benim babaannem hala derki sizi ben kundakladım bakın bacaklarınız nasıl güzel hepinizin diye. Kaynana terorü online

Ya gerçekten istenmemelerinin sebepleri var işte kimse durduk yere yalnız olayım daha iyi demez bi de bana resim attı biliyor musun böyle yapıyoruz diye, sırf o yüzden gittim hazır yarım kundaklardan aldım en azından doktorlar öneriyor onu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…