- 19 Aralık 2023
- 1.687
- 955
- 43
Canım aşağıda da omuzlar var kollar var öyle düşün onlar da hareketleniyorEn son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
Daha döner 29 yeri çok henüzEn son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
Elleriyle de kurcalıyordur etrafı yaramazEn son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
Ahhajajs ben de şimdi gördüm merak edip okuyayım dedim sanırım bebişler erkenden gelmişKızlar Ekim annelerinin çoğu eylülde doğuracağı için grubu güya Ekim anneleri olarak değiştirdiler. Bizde galiba ekimde tek tek döküleceğiz. Benim yine aşırı baş ağrım başladı hastaneye gitmeye korkuyorum yatış veriyorlar diye.
Ben 17 ekime anlaştım doktorumla 38+3 oluyorum daha erken olmazsa 17 ekimde doğururumKızlar Ekim annelerinin çoğu eylülde doğuracağı için grubu güya Ekim anneleri olarak değiştirdiler. Bizde galiba ekimde tek tek döküleceğiz. Benim yine aşırı baş ağrım başladı hastaneye gitmeye korkuyorum yatış veriyorlar diye.
Ahhajajs ben de şimdi gördüm merak edip okuyayım dedim sanırım bebişler erkenden gelmişben de kendimi öyle görüyorum yalan yok tansiyonun mu çıktı canım
Ayy 1 ay kalmış neredeyseBen 17 ekime anlaştım doktorumla 38+3 oluyorum daha erken olmazsa 17 ekimde doğururum
Senin Ekim sonu hatta kasım başı da olur canım stres yapmaKüçük tansiyon biraz yüksek sürekli baş ağrısı yapıyor ilacı 5 e çıkardım yine tık yokgaliba bize de ekim yolları gözüküyor canım
Ayy 1 ay kalmış neredeysene heyecanlı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim normalde kasım 29 du. 15 Kasım 38 hafta alırız diyordu. Şimdi 36 ya düştük . İnş Ekim sonunu görürüm
Moanaaa sen misinnnMerhaba kızlar. Yaşadığım zor süreci daha fazla buraya yansıtmamak adına hesabımı kapatmıştım. Dönmem diye düşünüyordum. Ama daha fazla dayanamadım. Bu sürece beraber başladık. Allah nasip ederse beraber bitirelim istiyorum. Kendimi yalnızlığa iterek yanlış yaptığımı fark ettimYazdıklarınızın hepsini okudum. memurhanim Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Moralini hiç bozma. Hamilelik sürecini ne zorluklarla tamamladın. Bu günler de geçecek inşallah. Bebeklerinle beraber evine döndüğünde her şeyi unutacaksın. Hep öyle diyorlar Bana gelecek olursak olumlu haberlerle döndüm diyebilirim. Bugün kontrolüm vardı. Son gidişimde 18 Şubat olan adet tarihimi 26 Şubat olarak değiştirmişlerdi. 26 Şubat’a göre ise bugün 28 haftalık oluyorduk. Ama ultrasonda bebeğim annesine sürpriz yaparak 29 hafta ile uyumlu çıktı çok şükür. Son adet tarihimi boşuna değiştirdiler gibi geliyor ama kafama takmıyorum artık. Bebeğin suyuna yeterli dendi. Yaptığım şeyler işe yaramış. Artık normal gebe takibe alındım. Cuma günü çok önerilen bir kadın doğum doktoruna gideceğim. İnşallah bir sıkıntı olmaz da oradan devam ederiz Yol uzun ve zorlu. Ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sonunda hepimizi çiçek bahçesi bekliyor
Senin Ekim sonu hatta kasım başı da olur canım stres yapmatansiyon zorluyordur küçük kaç geliyor
Merhaba kızlar. Yaşadığım zor süreci daha fazla buraya yansıtmamak adına hesabımı kapatmıştım. Dönmem diye düşünüyordum. Ama daha fazla dayanamadım. Bu sürece beraber başladık. Allah nasip ederse beraber bitirelim istiyorum. Kendimi yalnızlığa iterek yanlış yaptığımı fark ettimYazdıklarınızın hepsini okudum. memurhanim Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Moralini hiç bozma. Hamilelik sürecini ne zorluklarla tamamladın. Bu günler de geçecek inşallah. Bebeklerinle beraber evine döndüğünde her şeyi unutacaksın. Hep öyle diyorlar Bana gelecek olursak olumlu haberlerle döndüm diyebilirim. Bugün kontrolüm vardı. Son gidişimde 18 Şubat olan adet tarihimi 26 Şubat olarak değiştirmişlerdi. 26 Şubat’a göre ise bugün 28 haftalık oluyorduk. Ama ultrasonda bebeğim annesine sürpriz yaparak 29 hafta ile uyumlu çıktı çok şükür. Son adet tarihimi boşuna değiştirdiler gibi geliyor ama kafama takmıyorum artık. Bebeğin suyuna yeterli dendi. Yaptığım şeyler işe yaramış. Artık normal gebe takibe alındım. Cuma günü çok önerilen bir kadın doğum doktoruna gideceğim. İnşallah bir sıkıntı olmaz da oradan devam ederiz Yol uzun ve zorlu. Ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sonunda hepimizi çiçek bahçesi bekliyor
Evet canım, benimMoanaaa sen misinnn
Ben muratbey tüketiyorum, hem gerçekten tadı çok güzel süt kokuyor hemde diğerleri gibi silikon kıvamında değil. Deneyin umarım beğenirsiniz.İyi marka öneriniz var mı artık hiç birseye güvenemez oldum ben de
Merak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)Ben 17 ekime anlaştım doktorumla 38+3 oluyorum daha erken olmazsa 17 ekimde doğururum
Çok haklısın canım. Her yerden, her şeyden kaçmak çözüm olur sanmıştım. Ama öyle olmadığını fark ettim. Psikolojik savaşımı kendi elimle daha fazla ağırlaştırmışım öyle yaparak. Sizinle konuşunca ne kadar hafifliyormuşum oysa89-90 civarı dirençli çok düşmüyor da. Doktor 14-9 görürsen hemen gel dedi ama büyük o kadar çıkmadı daha. İnş olsun da büyüsün hemen yanıma alayım kuzumu. Rüyalarımda doğmuş ve emziriyor görüyorum kendimi
Canııım niye öyle düşünüyorsun ki. Buraya sadece sıkıntısı olmayan çok rahat çok mutlu gebeler yazacak olsa kimsecikler kalmaz. Birbirimizle gülüyor birbirimize dua ediyor ve birbirimiz için gözyaşı döküyoruz. Birdaha gitmeoğlunun iyi olmasına da çok sevindim o çok güçlü bir bebek
Çok haklısın canım. Her yerden, her şeyden kaçmak çözüm olur sanmıştım. Ama öyle olmadığını fark ettim. Psikolojik savaşımı kendi elimle daha fazla ağırlaştırmışım öyle yaparak. Sizinle konuşunca ne kadar hafifliyormuşum oysaÇok teşekkür ederim. Bebeklerimiz gerçekten çok güçlü. Bazen onları hafife alıyoruz galiba ama onlar hayata, bize sıkı sıkı tutunuyorlar
Ultrasona göre genel olarak ölçümleri 29 hafta ile uyumlu çıktı canım. 1200 gram olmuş. Yaklaşık olarak 6 haftadır sadece bebeğin suyu için takip ediliyordum Perinatoloji bölümünde. O yüzden bebek ile ilgili kısıtlı bilgi alabiliyordum. Sadece suyu hakkında konuşuyorlardı. Cuma günü kadın doğum doktorundan daha net bilgiler alabilirim diye düşünüyorumKilosundan haftasından endişeliydin bak ne güzel toparlamış annesi. Bundan sonrası böyle güzel geçsin senin içinde çok zor ve stresliydi en başından beri canım. Kaç kilo çıktı şuan bebiş tam 29 haftalık mı
Ben de ekim gibi hissediyorum ya doktor ne der tabi bilemiyorum, yavaştan ekim annelerine geçmiştim ben deKızlar Ekim annelerinin çoğu eylülde doğuracağı için grubu güya Ekim anneleri olarak değiştirdiler. Bizde galiba ekimde tek tek döküleceğiz. Benim yine aşırı baş ağrım başladı hastaneye gitmeye korkuyorum yatış veriyorlar diye.
İstememek değil de doktoru o şekilde uygun görmüştürMerak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)
Kız ben seni merak ediyordum o yüzden çok sevindim yazdığını görünceEvet canım, benimMail hesaplarını değiştirince farklı hesap açtım. Şimdi sen hemen hatırlayınca hem şaşırdım hem de mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?