Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kız ben seni merak ediyordum o yüzden çok sevindim yazdığını görünce her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir daha gitme bak meraklanıyoruz
Çok teşekkür ederim canım Artık buradayım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Anne oluyoruz artık. Her zorlukta pes etmemeyi öğrenmem lazım

Ben 17 ekime anlaştım doktorumla 38+3 oluyorum daha erken olmazsa 17 ekimde doğururum
Canisi bende 20 Ekim istiyorum bir eve bir tane akrep yeter bu yavrusuM da terazi olsun istiyorum ama 37. Hafta da oluyorum alır mı acaba

Canımmm inşallah en kısa sürede bebeklerini alıp sağlıkla evine varırsın

Merak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)
Bana öyle bir bilgi gelmedi benim planlı sezaryen doğumum ilki de sezaryen olduğu için normalde 39+0 da alırım demişti. 17 ekimi kendim istedim doktorum da itiraz etmedi (şüpheli). 22 eylülde kontrolüm var fikrini değiştirmediyse gün alıcam hastaneden

Nasıl oldun canım tansiyon takibi yapıyorsun demi

Merak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)
Bunu bende merak ediyorum ama kadın doğum doktorları planlı sezaryenleri 38 de alıyor genelde. Bana da planlı olursa Ekim sonu alırız demişti mesela normalde doğum tarihim 10 Kasım. Heralde vardır bir bildikleri.

Kızlar 30.haftama girmek üzereyim 3 gün var ama nedense hiç 30 haftalık hamile gibi değil karnım yaa ayakta bi tık belli ama otururken kilo gibi duruyor resmen sadece sizde durumlar nasıl

Çok teşekkür ederim canım Artık buradayım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Anne oluyoruz artık. Her zorlukta pes etmemeyi öğrenmem lazım
Ben de mesajından hemen sen olduğunu anladım, sıkma canını, hepimizde gel gitler oluyor. Hatta profilini arattırdım baktım haber vermeden silmişsin. Biz 2025 Kasım Kötürümleriyiz, bu yolda beraberiz

Allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun bebeklerini sana. Hem ağrın var hem stresin var kendine süt konusunda çok yüklenme. İnşallah zamanla o da gelecek.

O birden uzaklaşma kapatıp gitme olayını bende yapmıştım Fetal dna testimin ilk sonucunda İkinci kez vermiştim testi ve sonuç çıkana kadar buraya girmemiştim. Sonuç olarak yine burdayız bak ne olursa olsun bu haftalara geldik çok şükür. Sanki Kasım anneleri olarak sanki özel toplanmışız hepimizin kötü tecrübeleri, korkuları tavan

Ben de dönemsel olarak uzaklaşıyorum, hatta diyordum ki ne zaman ben yazsam forumda kötü haberler alıyoruz uğursuz muyum diye o derece

Az önce çığlık attıran ilk tekmeyi yemiş bulundum, tövbe yarabbi bacağı alttan çıkacak sandım. Şoktayım hala o neydi gız

Merhaba E. Coli bakterisinden nasıl kurtuldunuz bende hiç belirti olmadan kültürde çıktı siz neler yaptınız?

Canım benim kızım da 37+2 de 2,5 kg doğdu. gebelikte de haftası kilosu geriden geliyordu. Maşallah küçücüktü ama çok sağlıklıydı. Şuan 3 yaşına girecek kasımda parktaki aynı doğumlu arkadaşlarından daha uzun ve kilosu boyu çok iyi. Yani merak etme önemli olan sağlıklı doğmaları. Ben de çok takıyordum neler neler yiyordum kilo alsın diye ile yaramıyordu.

Sezeryan doğum ücreti ne kadarmış canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…