- 1 Eylül 2025
- 5
- 5
- 1
- 27
Çok teşekkür ederim canımKız ben seni merak ediyordum o yüzden çok sevindim yazdığını görünceher şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir daha gitme bak meraklanıyoruz
Canisi bende 20 Ekim istiyorum bir eve bir tane akrep yeter bu yavrusuM da terazi olsun istiyorum ama 37. Hafta da oluyorum alır mı acabaBen 17 ekime anlaştım doktorumla 38+3 oluyorum daha erken olmazsa 17 ekimde doğururum
Canımmm inşallah en kısa sürede bebeklerini alıp sağlıkla evine varırsınSelam kızlar . sezaryen doğum bu sefer beni çok zorladı 3. Gün hala hastanedeyimm.agrilarim çok . Bebisler kuvezde biri nazal oksijen alıyor diğeri entube ciğerine hortum gitmiş ona biraz canım sıkıldı . Ne zaman cikacaklari belli değil.esimin babalık izni bitecek geri dönecek bebeklere dokunamadik bile .ayrıca sütüm gelmedibebekler için süt istiyorlar 1 damla bile gelmiyor .takviyeler aldım su içiyorum yok iyice moralim bozuk
Ahahhaha ben de akrebim, kizimda akrep olacak gibi, nolcak akrep olsunCanisi bende 20 Ekim istiyorum bir eve bir tane akrep yeter bu yavrusuM da terazi olsun istiyorum ama 37. Hafta da oluyorum alır mı acaba
Bana öyle bir bilgi gelmediMerak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)
Nasıl oldun canım tansiyon takibi yapıyorsun demiKızlar Ekim annelerinin çoğu eylülde doğuracağı için grubu güya Ekim anneleri olarak değiştirdiler. Bizde galiba ekimde tek tek döküleceğiz. Benim yine aşırı baş ağrım başladı hastaneye gitmeye korkuyorum yatış veriyorlar diye.
Bunu bende merak ediyorum ama kadın doğum doktorları planlı sezaryenleri 38 de alıyor genelde. Bana da planlı olursa Ekim sonu alırız demişti mesela normalde doğum tarihim 10 Kasım. Heralde vardır bir bildikleri.Merak ettiğim için soruyorum, neden 40'ı tamamlamak istemiyorsunuz? Biraz araştırdığımda bebeklerde retina gelişimi için 39-40. haftalar çok kıymetliymiş. Çocuğun içerde duracağı varsa dursa ya :)
Ben de mesajından hemen sen olduğunu anladım, sıkma canını, hepimizde gel gitler oluyor. Hatta profilini arattırdım baktım haber vermeden silmişsin. Biz 2025 Kasım Kötürümleriyiz, bu yolda beraberizÇok teşekkür ederim canımArtık buradayım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Anne oluyoruz artık. Her zorlukta pes etmemeyi öğrenmem lazım
Allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun bebeklerini sana. Hem ağrın var hem stresin var kendine süt konusunda çok yüklenme. İnşallah zamanla o da gelecek.Selam kızlar . sezaryen doğum bu sefer beni çok zorladı 3. Gün hala hastanedeyimm.agrilarim çok . Bebisler kuvezde biri nazal oksijen alıyor diğeri entube ciğerine hortum gitmiş ona biraz canım sıkıldı . Ne zaman cikacaklari belli değil.esimin babalık izni bitecek geri dönecek bebeklere dokunamadik bile .ayrıca sütüm gelmedibebekler için süt istiyorlar 1 damla bile gelmiyor .takviyeler aldım su içiyorum yok iyice moralim bozuk
O birden uzaklaşma kapatıp gitme olayını bende yapmıştım Fetal dna testimin ilk sonucundaÇok teşekkür ederim canımArtık buradayım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Anne oluyoruz artık. Her zorlukta pes etmemeyi öğrenmem lazım
Ben de dönemsel olarak uzaklaşıyorum, hatta diyordum ki ne zaman ben yazsam forumda kötü haberler alıyoruz uğursuz muyum diyeO birden uzaklaşma kapatıp gitme olayını bende yapmıştım Fetal dna testimin ilk sonucundaİkinci kez vermiştim testi ve sonuç çıkana kadar buraya girmemiştim. Sonuç olarak yine burdayız bak ne olursa olsun bu haftalara geldik çok şükür. Sanki Kasım anneleri olarak sanki özel toplanmışız hepimizin kötü tecrübeleri, korkuları tavan
Merhaba E. Coli bakterisinden nasıl kurtuldunuz bende hiç belirti olmadan kültürde çıktı siz neler yaptınız?Merhaba , konu idrar yolu enfeksiyonu olunca yazmak istedim baya uğraştım bu konuyla hamile kalmadan öncesinde de . E coli bakterisi üredi enfeksiyon olarak ben de başta fark etmemiştim ama çok önemli bir konu . Doktorum bu bakteri vücudumdan gitmeden hamile kalmamam gerektiğini bile söylemişti . Uzun zamandır 4 5 ay kadardır sistinon diye bir takviye kullanıyorum bakabilirsiniz içinde cranberry falan var . Idarar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı . Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum zaten hamileelr de kullanabiliyor . Kesinlikle siz de bir baktırın .
Ahahahah bugun benimkide sagli sollu dovuyor beni yukari ciktiAz önce çığlık attıran ilk tekmeyi yemiş bulundum, tövbe yarabbi bacağı alttan çıkacak sandım. Şoktayım halao neydi gız
Aman aman bir daha kimseden kötü haber gelmesin. Son bir, bir buçuk ayımız kaldı herkes dayansınBen de dönemsel olarak uzaklaşıyorum, hatta diyordum ki ne zaman ben yazsam forumda kötü haberler alıyoruz uğursuz muyum diyeo derece
Canım benim kızım da 37+2 de 2,5 kg doğdu. gebelikte de haftası kilosu geriden geliyordu. Maşallah küçücüktü ama çok sağlıklıydı. Şuan 3 yaşına girecek kasımda parktaki aynı doğumlu arkadaşlarından daha uzun ve kilosu boyu çok iyi. Yani merak etme önemli olan sağlıklı doğmaları. Ben de çok takıyordum neler neler yiyordum kilo alsın diye ile yaramıyordu.Ultrasona göre genel olarak ölçümleri 29 hafta ile uyumlu çıktı canım. 1200 gram olmuş. Yaklaşık olarak 6 haftadır sadece bebeğin suyu için takip ediliyordum Perinatoloji bölümünde. O yüzden bebek ile ilgili kısıtlı bilgi alabiliyordum. Sadece suyu hakkında konuşuyorlardı. Cuma günü kadın doğum doktorundan daha net bilgiler alabilirim diye düşünüyorumArtık bebeğin kilosunu kafama takmamaya karar verdim zaten. Annem ile şakalaşırken herkes pehlivan doğuracak diye bir şey yok diyorum Ben 2500 gram doğmuşum. Eşimin kaç gram doğduğunu bilmiyorum ama çocukluğunda zayıfmış. Hâlâ bir deri bir kemik resmen. Hep kilo aldırmaya çalışıyorum ona da. Ben de çok kilolu biri olmadım zaten hiçbir zaman. Genetik olarak da küçük bir bebek olabilir diye düşünüyorum.
Bende akrep oğlan var herseye ağlayan duygusal dediğim dedik inadım inatAhahhaha ben de akrebim, kizimda akrep olacak gibi, nolcak akrep olsun
Sezeryan doğum ücreti ne kadarmış canimBana öyle bir bilgi gelmedibenim planlı sezaryen doğumum ilki de sezaryen olduğu için normalde 39+0 da alırım demişti. 17 ekimi kendim istedim doktorum da itiraz etmedi (şüpheli). 22 eylülde kontrolüm var fikrini değiştirmediyse gün alıcam hastaneden
Ben devlette doğum yapıcam canımSezeryan doğum ücreti ne kadarmış canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?