Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar Ekim anneleri grubuna biraz bakayım dedim heyecan ve korku bastı Önümüzdeki ay bu zamanlar bizde mi böyle olcaz.Kimi doğurmuş kimi eli kulağında bekliyor

Ben devlette doğum yapıcam canım
Kuzum ben hem özel hem devlet takipli gidiyorum ya özel de 55 bin olmuş doğum ücreti kafam devlete doğru yöneliyor doktor çok iyi biraz araştırdım koşullar da özelle hemen hemen aynıymış tek sorun sadece perşembe günleri sezeryan gunuymsi o gün dışında acil bisey olursa alamam dedi

Kızlar Ekim anneleri grubuna biraz bakayım dedim heyecan ve korku bastı Önümüzdeki ay bu zamanlar bizde mi böyle olcaz.Kimi doğurmuş kimi eli kulağında bekliyor
Evet tam olarak öyle olacak her sabah acaba bugün doğuran oldu mu diyerek topige bakacağız

Acil bişey olursa nöbetçi kimse o alır. Benim özeli bırakma sebebim kendi doktorum başka bir ilçeye gitti devletteki doktorumu da çok sevdim onunla devam ediyorum ama özeldeki doktorumla yine haberleşiyorum.
Burda da 55 bin doğum ücreti. Şimdilik devletten memnunum numarasını vs verdi ilgili bi doktor yani.

Nasıl oldun canım tansiyon takibi yapıyorsun demi

Yapıyorum canım 135-90 a kdr çıktı şimdi 125-80 lere indi. Biraz daha takip edicem olmadı 6. Dozu alıcam. Parol da bi işe yaramıyor baş ağrısına. Bir gün 24 değil 240 saatmiş gibi bana .

Ben de mesajından hemen sen olduğunu anladım, sıkma canını, hepimizde gel gitler oluyor. Hatta profilini arattırdım baktım haber vermeden silmişsin. Biz 2025 Kasım Kötürümleriyiz, bu yolda beraberiz
Bu zorlu süreci daha fazla delirmeden geçirmemizde birbirimize verdiğimiz desteğin payı çok. Bunu anladım burada yokken. Daha gitmem bir yere
Dediğin gibi çok şükür bu haftalara geldik. Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alınca bu yaşananları unuturuz. Yoksa hamilelik süreci hayatımın travması olarak kalacak
Maşallah canım Elimden geleni yaptığım için artık kafama takmamaya başladım zaten. Sonuçta ben üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum bebeğimin gelişmesi için. Ama küçük bir bebek olursa da bu benim için hiç sorun değil. Zamanında, sağlıkla gelsin. O bana yeter

Kızlar nişan gelmesi hakkında bilgisi olan var mı? Sarı sümüksü akıntı nişan mı? Acil cvp verir misiniz

Kız gibi duruyor

Böyle tam bacak birleşim yerlerinde damar kas çekmesi gibi acılı bi ağrı dimi canım? Pelvis ağrısıymış. 28 den beri çekiyorum ara ara ama bu ara benim de çok arttı. Normal dedi doktorum.
kızlar bu ağrı 15 haftada başladı bende dinlenirken bişey yok ama hareket edince ayağa kalkınca biraz yürüyünce çok acıyo sol tarafta benim 2 haftadır neler çekiyorum anlatamam arada hafifliyo ama arada baya canım yanıyo dr rahmi tutan bağlar geriliyo o yüzden diyo doğuma kadar sürerse yandık

Bizim devam ediyor valla

İnternette sarı da olabilir diyor ya canım sıkıldı ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Korkma enfeksiyon olma olasılığı daha yüksek şu durumda. İçin rahat etmezse sorarsın doktoruna canım. 2 hafta önce benimde sümüksü yoğun akıntım oldu sarı doktorum fitil ismi verdi onu alıp kullandım

İnşallah öyledir. Göbekten yukarısı da kaskatı

Yapıyorum canım 135-90 a kdr çıktı şimdi 125-80 lere indi. Biraz daha takip edicem olmadı 6. Dozu alıcam. Parol da bi işe yaramıyor baş ağrısına. Bir gün 24 değil 240 saatmiş gibi bana .
125/80 iyi inşallah böyle devam eder. Sakin sakin yat dinlen. İnşallah baş ağrında geçer tansiyonun düşmüş

Kızlar 30.haftama girmek üzereyim 3 gün var ama nedense hiç 30 haftalık hamile gibi değil karnım yaa ayakta bi tık belli ama otururken kilo gibi duruyor resmen sadece sizde durumlar nasıl
Hafta sonu yiğenin düğünü vardı kimse innamadı 7 aylık olduğuma benim de oyle 28+3 üm.baya da karnım var ama ne bileyim millet de daha cok şişiyprmuş normal de ben de iç karnım geniş dedim geçtim valla napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…