Kuzum ben hem özel hem devlet takipli gidiyorum ya özel de 55 bin olmuş doğum ücreti kafam devlete doğru yöneliyor doktor çok iyi biraz araştırdım koşullar da özelle hemen hemen aynıymış tek sorun sadece perşembe günleri sezeryan gunuymsi o gün dışında acil bisey olursa alamam dediBen devlette doğum yapıcam canım
Evet tam olarak öyle olacakKızlar Ekim anneleri grubuna biraz bakayım dedim heyecan ve korku bastıÖnümüzdeki ay bu zamanlar bizde mi böyle olcaz.Kimi doğurmuş kimi eli kulağında bekliyor
Acil bişey olursa nöbetçi kimse o alır. Benim özeli bırakma sebebim kendi doktorum başka bir ilçeye gitti devletteki doktorumu da çok sevdim onunla devam ediyorum ama özeldeki doktorumla yine haberleşiyorum.Kuzum ben hem özel hem devlet takipli gidiyorum ya özel de 55 bin olmuş doğum ücreti kafam devlete doğru yöneliyor doktor çok iyi biraz araştırdım koşullar da özelle hemen hemen aynıymış tek sorun sadece perşembe günleri sezeryan gunuymsi o gün dışında acil bisey olursa alamam dedi
Nasıl oldun canım tansiyon takibi yapıyorsun demi
Bu zorlu süreci daha fazla delirmeden geçirmemizde birbirimize verdiğimiz desteğin payı çok. Bunu anladım burada yokken. Daha gitmem bir yereBen de mesajından hemen sen olduğunu anladım, sıkma canını, hepimizde gel gitler oluyor. Hatta profilini arattırdım baktım haber vermeden silmişsin. Biz 2025 Kasım Kötürümleriyiz, bu yolda beraberiz
Dediğin gibi çok şükür bu haftalara geldik. Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsınO birden uzaklaşma kapatıp gitme olayını bende yapmıştım Fetal dna testimin ilk sonucundaİkinci kez vermiştim testi ve sonuç çıkana kadar buraya girmemiştim. Sonuç olarak yine burdayız bak ne olursa olsun bu haftalara geldik çok şükür. Sanki Kasım anneleri olarak sanki özel toplanmışız hepimizin kötü tecrübeleri, korkuları tavan
Maşallah canımCanım benim kızım da 37+2 de 2,5 kg doğdu. gebelikte de haftası kilosu geriden geliyordu. Maşallah küçücüktü ama çok sağlıklıydı. Şuan 3 yaşına girecek kasımda parktaki aynı doğumlu arkadaşlarından daha uzun ve kilosu boyu çok iyi. Yani merak etme önemli olan sağlıklı doğmaları. Ben de çok takıyordum neler neler yiyordum kilo alsın diye ile yaramıyordu.
Kız gibi duruyor
Kızlar size bi sorum olacak genital bölge kemiğimde özellikle yürüyünce çok yorulunca falan ağrı oluyor ama bildiğin kemik ağrısı gibi hissediyorum. Hafif idrar yolu enfeksiyonu da çıktı geçen gün tahlil yapmıştık. Onunla mı alakalı gebelikle mi alakalı bu ağrı bayadır var çünkü oturunca uzanınca falan yok. Bu durumu yaşayan var mı çok merak ettim
Var güzelim bizzat ben neler çekiyorum o ağrıdan haftalardır. Benim 4 tane doktorum var ahajjssj hepsi de pelvik ağrı dedi ayda 1 idrar yolu enfeksiyonu için tahlil veriyorum enfeksiyon yok, geçen gün idrar kültürü verdim o da temiz yani tamamen gebelikle alakalı durum. Magnezyum iç bi tık rahatlatıyor bazen öyle bir ağrı giriyor ki o kemiğe 2 büklüm kalıyorum. Doğurınca geçermiş
kızlar bu ağrı 15 haftada başladı bendeBöyle tam bacak birleşim yerlerinde damar kas çekmesi gibi acılı bi ağrı dimi canım? Pelvis ağrısıymış. 28 den beri çekiyorum ara ara ama bu ara benim de çok arttı. Normal dedi doktorum.
Nişan kanlı yada pembemsi olur canımKızlar nişan gelmesi hakkında bilgisi olan var mı? Sarı sümüksü akıntı nişan mı? Acil cvp verir misiniz
Bizim devam ediyor vallakızlar bu ağrı 15 haftada başladı bendedinlenirken bişey yok ama hareket edince ayağa kalkınca biraz yürüyünce çok acıyo sol tarafta benim 2 haftadır neler çekiyorum anlatamam arada hafifliyo ama arada baya canım yanıyo dr rahmi tutan bağlar geriliyo o yüzden diyo doğuma kadar sürerse yandık
İnternette sarı da olabilir diyor ya canım sıkıldı ilk defa böyle bir şey görüyorum.Nişan kanlı yada pembemsi olur canım
kaçıncı haftada başladıBizim devam ediyor valla
ya benim de en son kafası aşağıdaydı ama hareketleri hep altta sürekli mesanemde baskı var anlamadımEn son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
Korkma enfeksiyon olma olasılığı daha yüksek şu durumda. İçin rahat etmezse sorarsın doktoruna canım. 2 hafta önce benimde sümüksü yoğun akıntım oldu sarı doktorum fitil ismi verdi onu alıp kullandımİnternette sarı da olabilir diyor ya canım sıkıldı ilk defa böyle bir şey görüyorum.
İnşallah öyledir. Göbekten yukarısı da kaskatıKorkma enfeksiyon olma olasılığı daha yüksek şu durumda. İçin rahat etmezse sorarsın doktoruna canım. 2 hafta önce benimde sümüksü yoğun akıntım oldu sarı doktorum fitil ismi verdi onu alıp kullandım
Yarın bi görün istersen için rahat ederİnşallah öyledir. Göbekten yukarısı da kaskatı
125/80 iyi inşallah böyle devam eder. Sakin sakin yat dinlen. İnşallah baş ağrında geçer tansiyonun düşmüşYapıyorum canım 135-90 a kdr çıktı şimdi 125-80 lere indi. Biraz daha takip edicem olmadı 6. Dozu alıcam. Parol da bi işe yaramıyor baş ağrısına. Bir gün 24 değil 240 saatmiş gibi bana .
Hafta sonu yiğenin düğünü vardı kimse innamadı 7 aylık olduğuma benim de oyle 28+3 üm.baya da karnım var ama ne bileyim millet de daha cok şişiyprmuş normal de ben de iç karnım geniş dedim geçtim valla napıyımKızlar 30.haftama girmek üzereyim 3 gün var ama nedense hiç 30 haftalık hamile gibi değil karnım yaa ayakta bi tık belli ama otururken kilo gibi duruyor resmen sadece sizde durumlar nasıl
125/80 iyi inşallah böyle devam eder. Sakin sakin yat dinlen. İnşallah baş ağrında geçer tansiyonun düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?