Benim de böyle. Antibiyotik ve fitiller kullandım kısa süre geçiyor hemen geri başlıyorBendede öyle Buarada. Hep sarı bazen yeşilimsi oluyor
Normalden biraz düşükBu normal değer aralığı değil mi
Sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Ben de iki gün önce arkadaşlarla otururken soğuk almışım maalesef. Pencereyi kapatsak sıcak oluyordu, açsak soğuk oluyordu. Sürekli aç, kapa yaptık. Bunun acısı dün akşam çıktı. Bir anda üstüme halsizlik çöktü. Uyandığımdan beri de baş ağrısı, boğaz ağrısı ve diş etlerimde hafif ağrı var. ChatGPT ateş ve nefes darlığı yoksa gribin bebeğe doğrudan bir etkisi olmayacağını söyledi. Ama ilerlerse bizi de bebeği de çok yorar bence. Yarın geçmemiş olursa doktora söyleyeceğim. İlerlemeden önlem alabilirsek iyi olur.
İyi yapmışsın eşim ilaç içti kurtuldu. Ben iyleşemedim dahaBenim de eşim grip oldu köşe bucak kaçıyorum inş yakalanmam yatakları vs ayırdık
Ya ben spinal ve genel anesteziyi biliyorum, epidural normal doğumda olmuyor mu?Günaydın kızlar. sezaryen konuşulmuş. herkesin tecrübesi farklıdır ben kendiminkinden bahsedeceğim. iğneden bile korkan en ufak acıyı aşırı abartan bir insanımdır :) tüm bunlara rağmen epudiral sezaryenim çok çok rahat geçti heyecanlandığınızda sizle konuşuyorlar elinizi tutuyorlar sakinleştirici veriyorlar. çok güzel geçmişti doğumum sohbet muhabbetle. çocuğun doğduğunu bile farketmedim sesten. neyse geçen hafta arkadaşım genel anestezi ile oldu başka bir işlem sebebi ile kendine gelmesi bi tık daha zor olabiliyormuş. tekrar belirteyim herkesin tecrübesi kendine özel. ancak doktorlar genel anestezi gerektiren durumlarda onu seçiyorlar. diğer türlü uyanıkken alınıyor genelde. o anı yaşamak bebeğin sana gösterilmesi falan çok güzel. doğum hiç korkulacak bir şey değil her türlüsü güzel. eve gidip 3. gün bulaşık makinesi boşaltmış bebeğime tüm süreçte tek başıma bakmıştım. zor ama güzeldi
yaa ben ismini yanlış biliyorum o zaman. belden uyuşturuldu adı epidural diye kalmış aklımda. şimdi baktım dediğiniz gibi spinalmiş adı yanlış yazmışım düzelteyimYa ben spinal ve genel anesteziyi biliyorum, epidural normal doğumda olmuyor mu?
Epidural ile prenses doğum dedikleri ıkınma yapılabiliyor yani isterseniz normal ile başlayıp gerekirse sezaryene dönülebilir spinalde ıkınma olmuyor normal doğum yapılamaz kombine yapan özel hastaneler de var hem spinal hem epiduralYa ben spinal ve genel anesteziyi biliyorum, epidural normal doğumda olmuyor mu?
İçinin burukluğu çok normal ben de gurbetteyim kim gelecek kim gidecek bilmiyorum anlıyorum biraz seni sahipsiz gibi hissettiriyor bazı durumlar insanı sen gitmek istemediğini eşine söylesen bebeğin her şeyi burada annen istiyorsa birkaç günlüğüne gelsin falan desen birkaç gün sonra bay bay dersin kendi evindenGünaydın kızlar, doğum konuşulmuş.
Benim ilk gebeliğim, kızım çok şükür gebeliğim boyunca beni çok üzmedi. Umarım kalan kısım ve doğumda aynı kolaylıkla geçer diye umut ediyorum. Ben kendi ailemle görüşmüyorum maalesef. Eşimin ailesi de kötü insanlar değil elbet ama lohusa psikolojisi ile ne deseler bana batacak gibi geliyor. Çünkü görümcem 6 ay önce doğum yaptı. O bile yeri geldi gıcıklandı. Sürekli bi kıyas hali vs olacak gibime geliyor.
Umudum normal doğurabilmek çünkü eşimden başka kimsem yok açıkçası.
Kayınvalidem de bana anam anam vibe ı vermiyor maalesef, kıyası ve dedikoduyu seven biri.
O yüzden asıl bundan sonrası için çok endişeliyim. Sezeryan olursan gelir benim evimde kalırsın ben bakarım sana vs dedi ama hiç içimden gelmiyor açıkçası.
İçimde bi hüzün ve burukluk var doğum zamanı yaklaştıkça nası olacak nası atlatacağım diye düşünüyorum.
Kuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
canım sen de 32. haftada ayrıldın mıKuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
Kuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
Serklaj olduğum hafta ben de vermiştim stresten dolayı öyle oldu sanırım. Bebiş senden alacağını almıştır annesi merak etmeKızlar ben stres üzüntüden kilo vermişim. İnşallah bebeğim besleniyordur, kilo almıştır. Doktor bebeğe kilo aldırmaya çalış erken doğum riskine karşı demişti. Ama üzüntü ve strese dayanamadım heralde. Yiyip yatmama rağmen nasıl böyle oldu anlamadım
Geçmiş olsun Çilek, izne ayrıldığın iyi olmuş. Şimdi tamamen kendine odaklanma şansın olur. Her şey iyi olur ve vaktinde gelir küçük hanım inşallahKuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
Bebek almıştır canım merak etme . Bebekler her türlü alıyor kendine dikkat et kuruyemiş yoğurt yemeye calisKızlar ben stres üzüntüden kilo vermişim. İnşallah bebeğim besleniyordur, kilo almıştır. Doktor bebeğe kilo aldırmaya çalış erken doğum riskine karşı demişti. Ama üzüntü ve strese dayanamadım heralde. Yiyip yatmama rağmen nasıl böyle oldu anlamadım
Tabi canım insanın düzeni değişiyor giyimi bile değişiyor biri olunca, en iyisi kendi halinde kalmak. Ben ziyarete dahi gelinsin istemiyorum iki aylık bebekler covid oluyor yazık günah.Kesinlikle ne kadar da kayınvalidem iyi niyetli biri olsa da karışacak ister istemez farkındayım bende şuan bile tahammül seviyem o kadar azaldı her söyledikleri batmaya başladı. Zaten uzunca bir süre burda yalnızdık çok alışmışım bu yalnızlığa mutfağım bile alt üst oldu her yeri karıştıyor birbirine herkesin düzen anlayışı farklı sorun çıkmasın diye ses etmiyorum ama ben doldum taştım artık hamilelik sürecim çok stresli geçti inşallah bu bebeğe yansımıyordur.
Kesinlikle yorum yapılmasını kaldıramaz haldeyim yeni ev için bile şunu şuraya bunu buraya koyarsın falan diyor mesela sinirlerim tepeme çıkıyor kötü niyetli biri olmasada hormonlar artık izin vermiyor alttan almama.
Evet eşim de diyor hallederiz merak etme takma kafana diye canım böylesi daha iyi olacak düşününce gerçekten.
Birde kimseye muhtaçmışım gibi de gözükmek istemiyorum artık herkes evini yurdunu bilsin çünkü bunlar sonradan başa kakılacak gibi de geliyor öyle bi izlenim de almaya başladım.
Dediğin gibi sağlık olsun gerçekten sağ salim alalım kucaklarımıza yavrularımızı başka bişey istemiyorum
ahhh ahh sırf bu yüzden doktor değiştirdimBenim de böyle. Antibiyotik ve fitiller kullandım kısa süre geçiyor hemen geri başlıyor
Geçmiş olsun, ben şahsen artık izne ayrılmana çok sevindim. İyi kötü idare ettin. Biraz doğum öncesi dinlenmek sana da bebişe de iyi gelecek benceKuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?