Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın kızlar. sezaryen konuşulmuş. herkesin tecrübesi farklıdır ben kendiminkinden bahsedeceğim. iğneden bile korkan en ufak acıyı aşırı abartan bir insanımdır :) tüm bunlara rağmen epudiral sezaryenim çok çok rahat geçti heyecanlandığınızda sizle konuşuyorlar elinizi tutuyorlar sakinleştirici veriyorlar. çok güzel geçmişti doğumum sohbet muhabbetle. çocuğun doğduğunu bile farketmedim sesten. neyse geçen hafta arkadaşım genel anestezi ile oldu başka bir işlem sebebi ile kendine gelmesi bi tık daha zor olabiliyormuş. tekrar belirteyim herkesin tecrübesi kendine özel. ancak doktorlar genel anestezi gerektiren durumlarda onu seçiyorlar. diğer türlü uyanıkken alınıyor genelde. o anı yaşamak bebeğin sana gösterilmesi falan çok güzel. doğum hiç korkulacak bir şey değil her türlüsü güzel. eve gidip 3. gün bulaşık makinesi boşaltmış bebeğime tüm süreçte tek başıma bakmıştım. zor ama güzeldi

Bu normal değer aralığı değil mi
Normalden biraz düşük
Sana da çok geçmiş olsun . Benim de yarın kontrolüm var doktora söyliyim. Kuru öksürük sanki kuru değil artık...
Benim de eşim grip oldu köşe bucak kaçıyorum inş yakalanmam yatakları vs ayırdık
İyi yapmışsın eşim ilaç içti kurtuldu. Ben iyleşemedim daha

Ya ben spinal ve genel anesteziyi biliyorum, epidural normal doğumda olmuyor mu?

Günaydın kızlar, doğum konuşulmuş.
Benim ilk gebeliğim, kızım çok şükür gebeliğim boyunca beni çok üzmedi. Umarım kalan kısım ve doğumda aynı kolaylıkla geçer diye umut ediyorum. Ben kendi ailemle görüşmüyorum maalesef. Eşimin ailesi de kötü insanlar değil elbet ama lohusa psikolojisi ile ne deseler bana batacak gibi geliyor. Çünkü görümcem 6 ay önce doğum yaptı. O bile yeri geldi gıcıklandı. Sürekli bi kıyas hali vs olacak gibime geliyor.
Umudum normal doğurabilmek çünkü eşimden başka kimsem yok açıkçası.
Kayınvalidem de bana anam anam vibe ı vermiyor maalesef, kıyası ve dedikoduyu seven biri.
O yüzden asıl bundan sonrası için çok endişeliyim. Sezeryan olursan gelir benim evimde kalırsın ben bakarım sana vs dedi ama hiç içimden gelmiyor açıkçası.
İçimde bi hüzün ve burukluk var doğum zamanı yaklaştıkça nası olacak nası atlatacağım diye düşünüyorum.

Ya ben spinal ve genel anesteziyi biliyorum, epidural normal doğumda olmuyor mu?
Epidural ile prenses doğum dedikleri ıkınma yapılabiliyor yani isterseniz normal ile başlayıp gerekirse sezaryene dönülebilir spinalde ıkınma olmuyor normal doğum yapılamaz kombine yapan özel hastaneler de var hem spinal hem epidural

İçinin burukluğu çok normal ben de gurbetteyim kim gelecek kim gidecek bilmiyorum anlıyorum biraz seni sahipsiz gibi hissettiriyor bazı durumlar insanı sen gitmek istemediğini eşine söylesen bebeğin her şeyi burada annen istiyorsa birkaç günlüğüne gelsin falan desen birkaç gün sonra bay bay dersin kendi evinden

Kızlar ben stres üzüntüden kilo vermişim. İnşallah bebeğim besleniyordur, kilo almıştır. Doktor bebeğe kilo aldırmaya çalış erken doğum riskine karşı demişti. Ama üzüntü ve strese dayanamadım heralde. Yiyip yatmama rağmen nasıl böyle oldu anlamadım

Kuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl

İyi yaptın canım ya evde dinlen sakin sakin. 32. Haftadasın artık bundan sonra artış normal hiç sıkma canını. Benim çok erken başladı o yüzden zorluyor. Kaç seyrediyor tansiyonların. Ağrıların mı zorluyor

Serklaj olduğum hafta ben de vermiştim stresten dolayı öyle oldu sanırım. Bebiş senden alacağını almıştır annesi merak etme zaten bebiş senden aldığı için vermişsindir kilo

Kuzum evet ya keyfim yok hiç. Böbrek, tansiyon hepsi bi yandan sıkıştırıyor. Doğum iznine ayrıldım yarın da doktora gidicez bakalım tansiyon işini konuscaz. Sen nasılsın bebiş nasıl
Geçmiş olsun Çilek, izne ayrıldığın iyi olmuş. Şimdi tamamen kendine odaklanma şansın olur. Her şey iyi olur ve vaktinde gelir küçük hanım inşallah

Bebek almıştır canım merak etme . Bebekler her türlü alıyor kendine dikkat et kuruyemiş yoğurt yemeye calis

Tabi canım insanın düzeni değişiyor giyimi bile değişiyor biri olunca, en iyisi kendi halinde kalmak. Ben ziyarete dahi gelinsin istemiyorum iki aylık bebekler covid oluyor yazık günah.

Geçmiş olsun, ben şahsen artık izne ayrılmana çok sevindim. İyi kötü idare ettin. Biraz doğum öncesi dinlenmek sana da bebişe de iyi gelecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…