Bugun makarnami sofradan alip koltukta yedim. Esimin yedigi sulu kofte midemi kaldirdi. Halbuki dun kendim pisirip bir de guzel oturup yemistimSabahları bende daha iyi oluyorum ama aksam felaket. Az önce annemle tlfda konusuyoruz. Yemek anlatıyor onda bile içim kalktı hiç iyi değilim bugün. 12. Haftada mi 16. Haftada mi kesiliyordu bulantilar
Yarın sabah sorayımCanım doktoruna bir danış istersen belki kullandığın ilaçlar yada ne bileyim yediğin yemekler mi yapıyor acaba? Belki bi yorumu olur doktorunun daha rahat hissedersin kendini
Ah inşallah oyledirrrr kaç gündür yoktu ağrı falan dün geceden beri başladı yine hem sağ kasık hem sol kasık yani öyle ağrı sanırım genişliyor kaslar vs dediğin gibiHiç endişelenme canım aynen öyle bebeğin iyice yerleşiyor sana sıkıca tutunuyor rahmin genişliyor normal yani korkuyu at içinden bebişlerimiz bizimle ve herşey şok güzel ilerleyecek
Bizim işimiz malum geçmek bilmeyen dertlerimizCanim hosgeldingel biraz burada da dertlenelim hep beraber ahahah
Sor sor gerekirse bi tahlil yaptırırsın canımYarın sabah sorayımdün gece salonda uyuyakalmışım üstüm açık kollarım falan baya soğuktu. Ordan üşütmüş olabilir miyim acaba? Sırtım hem yanıyor hem üşüyorum şuan garip bi rahatsızlık içindeyim
Benim de çok sıkılıyor canım görünce ama yapıcak bi şey yok böyle böyle azalıcak demek ki , 12.haftaya kadar olanlar oluyormuş öyle telkin ediyorum kendimi inşallah atlatırız bi an önceBen de seninle aynıyım 2 buçuk haftadır devam ediyor nerdeyse tamamen sarıya dönmüştü birkaç gündür az önce yine kahverengi gördüm çok üzüldüm
Keseyi gördünüz mü acaba gördüyseniz ne zamanbenim 5+2, benim de pek bulantım yok. biraz gaz sancısı oluyor, bir de göğüslerinde biraz hassasiyet var.
Tam azaldı bitiyor derken tekrar görmek çok kötü. İnşallah ikimizinki de biter artık çok yorucu bir süreç. Bende öyle oldu çok ileri itmemeye başladım. Akşamda yanmam başladı belki sabah gidip idrar tahlili yaptırırımBenim de çok sıkılıyor canım görünce ama yapıcak bi şey yok böyle böyle azalıcak demek ki , 12.haftaya kadar olanlar oluyormuş öyle telkin ediyorum kendimi inşallah atlatırız bi an önce( bende biraz da vajina hassasiyeti oldu fitili koyarken afedersin girişi biraz acıyor 2 gündür. İnşallah enfeksiyon değildir
bugün gördük keseyi, dün hcg 2400'lerdeydi.Keseyi gördünüz mü acaba gördüyseniz ne zaman
İyi şükür kanal dişimin dolgusu düşmüştü ve kurtarılamaz çekilecek dendi şimdilik sesi çıkmıyor inşallah doğuma kadar idare ederBen vajinal yoldan aliyorum gece yatmadan 1 kapsul, progestan hormonu gerekli bebek icin cunku gelisip buyuyecegi ortami hazirliyor sonra sanirim sut gelmeini sagliyor vs bazi destekleri var vucudumuza
Degerim kac bilmiyorum ama doktoruma ilk hamileligimde de iki hafta kullandigimi soyledim o da yazdi kesem henuz gozukmemisti aklimizda soru isareti kalmasin diye
25 mart ta kontrolde tekrar soracagim birakayim mi devam mi diye
Cok sukur saglikla buyutmus yavrusunu kıyamam bir de tedaviden sonra dahada fenasini yasamis
Gebelikte guvenliymis b grubu ilac listesindeymis
Ne bileyim once korkutuyorlar ilac falan icemezsin diye, gecen hafta hafifti enfeksiyonum bu hafta ates yapinca mecbur yazdilar
ben gercekten saglikli besleniyorum neredeyse 3lt su iciyorum cevizim, findigim, sebzem, meyvem normal yasantimdada saglikliyim ama oglum sagolsun bu sene anasinifindan tum aileyi hastaliktan kaldiramad
Cok gecmis olsun smdi nasıl disin insallah iyidir onun ağrısida fenaevet banada iki doktor oyle soyledi enfeksiyon daha kotuymus
Bende çok sevdiğim mandalina kokulu kolonyadan tiksindim bugün kokusu burnuma yapıştı resmenBugun makarnami sofradan alip koltukta yedim. Esimin yedigi sulu kofte midemi kaldirdi. Halbuki dun kendim pisirip bir de guzel oturup yemistimdunden bugune o yemek beni mahvetti sofrayi terk ettim ajdjdj
Karından mı baktı doktorbugün gördük keseyi, dün hcg 2400'lerdeydi.
Kocalarimizdan tiksinicez bu gidisleBende çok sevdiğim mandalina kokulu kolonyadan tiksindim bugün kokusu burnuma yapıştı resmen
yok vajinal baktı.Karından mı baktı doktor
Folbiol folk asit degil mi gelişim sağlasın diye veriliyor o pıhtılaşma icin degilki. Multivitaminler bulantıyı arttırabilir dedi dr biraz daha beklicez biz kullanmak icinKızlar pıhtılaşma olduğu için folbiol kullanan biri vardı ayrıca içinde her şey olan takviyelerden de alıyor musunuz? Önceki hamileliğimde bana da folbiol verdiğini hatırlıyorum drumun ama ekstra bişi kullanıyor muydum hatırlamıyorum. Haftaya kontrolü beklemeden başlamak istiyorum.
Evet folik asit ama pıhtılaşma olanlarda yüksek doz kullanılıyordu sebebini hatırlamıyorumFolbiol folk asit degil mi gelişim sağlasın diye veriliyor o pıhtılaşma icin degilki. Multivitaminler bulantıyı arttırabilir dedi dr biraz daha beklicez biz kullanmak icin
Ay bende üç gende heterozigot pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum ama folbiol vermedi doktor ya. Folat formunda bi takviye verdiEvet folik asit ama pıhtılaşma olanlarda yüksek doz kullanılıyordu sebebini hatırlamıyorumayrıca kullandığım takviyede de düşük doz folik asit var o yüzden bilemedim aynı anda kullansam mı haftaya dru mu beklesem
Hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alınyok vajinal baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?