Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Sabahları bende daha iyi oluyorum ama aksam felaket. Az önce annemle tlfda konusuyoruz. Yemek anlatıyor onda bile içim kalktı hiç iyi değilim bugün. 12. Haftada mi 16. Haftada mi kesiliyordu bulantilar
Bugun makarnami sofradan alip koltukta yedim. Esimin yedigi sulu kofte midemi kaldirdi. Halbuki dun kendim pisirip bir de guzel oturup yemistimdunden bugune o yemek beni mahvetti sofrayi terk ettim ajdjdj

Canım doktoruna bir danış istersen belki kullandığın ilaçlar yada ne bileyim yediğin yemekler mi yapıyor acaba? Belki bi yorumu olur doktorunun daha rahat hissedersin kendini
Yarın sabah sorayım dün gece salonda uyuyakalmışım üstüm açık kollarım falan baya soğuktu. Ordan üşütmüş olabilir miyim acaba? Sırtım hem yanıyor hem üşüyorum şuan garip bi rahatsızlık içindeyim

Hiç endişelenme canım aynen öyle bebeğin iyice yerleşiyor sana sıkıca tutunuyor rahmin genişliyor normal yani korkuyu at içinden bebişlerimiz bizimle ve herşey şok güzel ilerleyecek
Ah inşallah oyledirrrr kaç gündür yoktu ağrı falan dün geceden beri başladı yine hem sağ kasık hem sol kasık yani öyle ağrı sanırım genişliyor kaslar vs dediğin gibi inşallahhh hepimizin çok çok güzel ilerler hersey

Sor sor gerekirse bi tahlil yaptırırsın canım

Ben de seninle aynıyım 2 buçuk haftadır devam ediyor nerdeyse tamamen sarıya dönmüştü birkaç gündür az önce yine kahverengi gördüm çok üzüldüm
Benim de çok sıkılıyor canım görünce ama yapıcak bi şey yok böyle böyle azalıcak demek ki , 12.haftaya kadar olanlar oluyormuş öyle telkin ediyorum kendimi inşallah atlatırız bi an önce ( bende biraz da vajina hassasiyeti oldu fitili koyarken afedersin girişi biraz acıyor 2 gündür. İnşallah enfeksiyon değildir

Tam azaldı bitiyor derken tekrar görmek çok kötü. İnşallah ikimizinki de biter artık çok yorucu bir süreç. Bende öyle oldu çok ileri itmemeye başladım. Akşamda yanmam başladı belki sabah gidip idrar tahlili yaptırırım

İyi şükür kanal dişimin dolgusu düşmüştü ve kurtarılamaz çekilecek dendi şimdilik sesi çıkmıyor inşallah doğuma kadar idare eder

Bugun makarnami sofradan alip koltukta yedim. Esimin yedigi sulu kofte midemi kaldirdi. Halbuki dun kendim pisirip bir de guzel oturup yemistimdunden bugune o yemek beni mahvetti sofrayi terk ettim ajdjdj
Bende çok sevdiğim mandalina kokulu kolonyadan tiksindim bugün kokusu burnuma yapıştı resmen

Kızlar pıhtılaşma olduğu için folbiol kullanan biri vardı ayrıca içinde her şey olan takviyelerden de alıyor musunuz? Önceki hamileliğimde bana da folbiol verdiğini hatırlıyorum drumun ama ekstra bişi kullanıyor muydum hatırlamıyorum. Haftaya kontrolü beklemeden başlamak istiyorum.

Folbiol folk asit degil mi gelişim sağlasın diye veriliyor o pıhtılaşma icin degilki. Multivitaminler bulantıyı arttırabilir dedi dr biraz daha beklicez biz kullanmak icin

Folbiol folk asit degil mi gelişim sağlasın diye veriliyor o pıhtılaşma icin degilki. Multivitaminler bulantıyı arttırabilir dedi dr biraz daha beklicez biz kullanmak icin
Evet folik asit ama pıhtılaşma olanlarda yüksek doz kullanılıyordu sebebini hatırlamıyorum ayrıca kullandığım takviyede de düşük doz folik asit var o yüzden bilemedim aynı anda kullansam mı haftaya dru mu beklesem

Ay bende üç gende heterozigot pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum ama folbiol vermedi doktor ya. Folat formunda bi takviye verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…