Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ay bende üç gende heterozigot pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum ama folbiol vermedi doktor ya. Folat formunda bi takviye verdi
Belki farklı bir markayı önermiştir yine yüksek dozda bilemedim banada önceki gebeliğimde coraspinle birlikte iğne vermişlerdi mesela bu sefer devlete gittim ilk öğrendiğimde sadece ipne verdi haftaya gittiğimde bunuda sorarım

Ya bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Sabahları aç karnına gün kurusu 2-3 tane yiyin üzerine 1 bardak su hemen düzeliyor hem sağlıklı

Kızlar hamilelik rutinlerinizi yaptırdınız mı? Bana açlık şekeri yüksek gibi dedi (gerçi 8-10 saat aç kalmak gerekiyormuş ben 5 saattir açtım).

Folbiol 5 mg, doktorun bana verdiği 4mg. Aman ne bileyim her doktorun metodu farklı ya insan çözemiyor. Gidince sorayım bende

Kızlar bugün kızıma söyledik eşim başımın etini yedi resmen dayanamadım bende artık o kadar sevindi ki boynuma atladı resmen karnımı öpüyor kulağını dayıyor ses gelicek mi diye onun bu masum sevincini gördükçe içime bi hüzün çöktü inşallah sağlıkla ilerler de kızım etkilenmez bu süreçten diye o kadar değişik duygulara büründüm ki..

Ayyy kıyamam sana gönlünü ferah tut sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini

Kusummm benimde oğlum 7 yaşında henüz söylemedik ama bize hep diyor ki anne bitane daha kardeşim olsun ama kız olsun nolur diyor onu öyle gözleri parlarken görünce mutlu oluyorum

Yaaa ne seker abla olacak masallah

Ayyy kıyamam sana gönlünü ferah tut sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini
İnşallah kuzum hepimiz yavrularımızı sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza hamilelik hormonları da birleşince insan o düşünceden o düşünceye giriyor cidden
Kusummm benimde oğlum 7 yaşında henüz söylemedik ama bize hep diyor ki anne bitane daha kardeşim olsun ama kız olsun nolur diyor onu öyle gözleri parlarken görünce mutlu oluyorum
Ya ben onu yerim maşallah bizimki de erkek diye tutturdu çünkü biz ikimiz kızmışız babası tek kalmış o da 2 erkek olsunmıuş çok masumlar çocuklar ya bide anneme de söyledik çünkü duramadı ananemi arıycam hemen söylemem lazım diye tutturdu biliyordum başıma geleceğini zaten de eşimi de kırmak istemedim artık neyse aradık annemi anneme diyor ki ananeee annemden bebek çıkıcakkkk
Yaaa ne seker abla olacak masallah
Sorma sorma Allah hiç bir yavrunun gözünde ki o masum ışığı söndürmesin

Tebrik ederim kan ne zaman verdiniz benimde regle 2,3 gün var ne zaman versem kararsız kaldım
Ben en son 7subatta adet oldum 1 hafta gecikince ayın 14unde kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta 1263 çıktı :) pazartesi günü de keseyi gördük çok şükür

Ben en son 7subatta adet oldum 1 hafta gecikince ayın 14unde kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta 1263 çıktı :) pazartesi günü de keseyi gördük çok şükür
Çok güzel maşallah bende 2 kez test yaptım 2. Çizgi gözüküyor ama bata daha 3 gün var düşük çıkabilir belki

Çok güzel maşallah bende 2 kez test yaptım 2. Çizgi gözüküyor ama bata daha 3 gün var düşük çıkabilir belki
Adetin geçtikten sonra yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın inşallah Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin

Yaaaa onun masumiyetini severimmm annemden bebek çıkacak hahahah Rabbim gönlünüzden geçenin ömrünüze versin kuzum hayırlısı insallah saglikla

Kızlar ben önceki gebeliklerimde biseye dikkat ettim buna sizde bakar mısınız belki saçma ama ikisinde de tuttu bunda da sol gogus ucum buyuk

Eklentiler

• IMG_9691.webp
    42 KB · Görüntüleme: 67
Kuzu 8. Haftadayım 6.haftadan beri kahverengiydi inşallah bitmiştir artık
acaba neden o kadar sürdü, doktor ultrasyonla baktığında kanama alanı falan bir şey söyledi mi? İn şe Allah önemli bir şey değildirama akıntı olması gayet normal canım

Ekmek vs yiyemediğim için yumurta olmasa ne yaparım bilmem şükürler olsun böyle bişey olmadı bana yoksa ne yapardım ilk oğlunda böyle birşey yaşamışmıydın benzer belirtiler mi oluyor acaba
Ayy oğlumda 23 yaşımdaydım öyle rahattım ki tazı gibiydim bide 8. Ayıma kadar çalıştım ben doktor artık yeter doğuracaksın izne ayrıl diye baskı yaptı çalışmamı yasakladı da öyle izne ayrıldım bıraksa daha çalışırdım. Bunda 34 yaşımdayım çok fark ediyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…