- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Belki farklı bir markayı önermiştir yine yüksek dozda bilemedim banada önceki gebeliğimde coraspinle birlikte iğne vermişlerdi mesela bu sefer devlete gittim ilk öğrendiğimde sadece ipne verdi haftaya gittiğimde bunuda sorarımAy bende üç gende heterozigot pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum ama folbiol vermedi doktor ya. Folat formunda bi takviye verdi
Sabahları aç karnına gün kurusu 2-3 tane yiyin üzerine 1 bardak su hemen düzeliyor hem sağlıklıYa bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Folbiol 5 mg, doktorun bana verdiği 4mg. Aman ne bileyim her doktorun metodu farklı ya insan çözemiyor. Gidince sorayım bendeBelki farklı bir markayı önermiştir yine yüksek dozda bilemedim banada önceki gebeliğimde coraspinle birlikte iğne vermişlerdi mesela bu sefer devlete gittim ilk öğrendiğimde sadece ipne verdi haftaya gittiğimde bunuda sorarım
Ayyy kıyamam sana gönlünü ferah tut sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğiniKızlar bugün kızıma söyledikeşim başımın etini yedi resmen dayanamadım bende artık o kadar sevindi ki boynuma atladı resmen karnımı öpüyor kulağını dayıyor ses gelicek mi diye onun bu masum sevincini gördükçe içime bi hüzün çöktü inşallah sağlıkla ilerler de kızım etkilenmez bu süreçten diye o kadar değişik duygulara büründüm ki..
Insallah sen yine kalsiyum agirlikli beslen tekrar sorun cikarmasin basina dogum sonrasi cekilir zatenİyi şükür kanal dişimin dolgusu düşmüştü ve kurtarılamaz çekilecek dendi şimdilik sesi çıkmıyor inşallah doğuma kadar idare eder
Kusummm benimde oğlum 7 yaşında henüz söylemedik ama bize hep diyor ki anne bitane daha kardeşim olsun ama kız olsun nolur diyor onu öyle gözleri parlarken görünce mutlu oluyorumKızlar bugün kızıma söyledikeşim başımın etini yedi resmen dayanamadım bende artık o kadar sevindi ki boynuma atladı resmen karnımı öpüyor kulağını dayıyor ses gelicek mi diye onun bu masum sevincini gördükçe içime bi hüzün çöktü inşallah sağlıkla ilerler de kızım etkilenmez bu süreçten diye o kadar değişik duygulara büründüm ki..
Yaaa ne sekerKızlar bugün kızıma söyledikeşim başımın etini yedi resmen dayanamadım bende artık o kadar sevindi ki boynuma atladı resmen karnımı öpüyor kulağını dayıyor ses gelicek mi diye onun bu masum sevincini gördükçe içime bi hüzün çöktü inşallah sağlıkla ilerler de kızım etkilenmez bu süreçten diye o kadar değişik duygulara büründüm ki..
İnşallah kuzum hepimiz yavrularımızı sağlıklı bi şekilde alalım kucağımızaAyyy kıyamam sana gönlünü ferah tut sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini
Ya ben onu yerim maşallah bizimki de erkek diye tutturdu çünkü biz ikimiz kızmışız babası tek kalmış o da 2 erkek olsunmıuşKusummm benimde oğlum 7 yaşında henüz söylemedik ama bize hep diyor ki anne bitane daha kardeşim olsun ama kız olsun nolur diyor onu öyle gözleri parlarken görünce mutlu oluyorum
Sorma sormaYaaa ne sekerabla olacak masallah
Tebrik ederimBende katıldım aranizaaa uzun uğraşlar sonucu 5+4 keseyi gördük inşallah sağlıkla ilerler sürecim
Ben en son 7subatta adet oldum 1 hafta gecikince ayın 14unde kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta 1263 çıktı :) pazartesi günü de keseyi gördük çok şükürTebrik ederimkan ne zaman verdiniz benimde regle 2,3 gün var ne zaman versem kararsız kaldım
Çok güzel maşallahBen en son 7subatta adet oldum 1 hafta gecikince ayın 14unde kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta 1263 çıktı :) pazartesi günü de keseyi gördük çok şükür
Adetin geçtikten sonra yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın inşallah Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsinÇok güzel maşallahbende 2 kez test yaptım 2. Çizgi gözüküyor ama bata daha 3 gün var düşük çıkabilir belki
Amin inşallahAdetin geçtikten sonra yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın inşallah Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin
Yaaaa onun masumiyetini severimmm annemden bebek çıkacak hahahahİnşallah kuzum hepimiz yavrularımızı sağlıklı bi şekilde alalım kucağımızahamilelik hormonları da birleşince insan o düşünceden o düşünceye giriyor cidden
Ya ben onu yerim maşallah bizimki de erkek diye tutturdu çünkü biz ikimiz kızmışız babası tek kalmış o da 2 erkek olsunmıuşçok masumlar çocuklar ya bide anneme de söyledik çünkü duramadı ananemi arıycam hemen söylemem lazım diye tutturdu biliyordum başıma geleceğini zaten de eşimi de kırmak istemedim artık neyse aradık annemi anneme diyor ki ananeee annemden bebek çıkıcakkkk
Sorma sormaAllah hiç bir yavrunun gözünde ki o masum ışığı söndürmesin
Kuzu 8. Haftadayım 6.haftadan beri kahverengiydi inşallah bitmiştir artık
Ayy oğlumda 23 yaşımdaydım öyle rahattım ki tazı gibiydim bide 8. Ayıma kadar çalıştım ben doktor artık yeter doğuracaksın izne ayrıl diye baskı yaptı çalışmamı yasakladı da öyle izne ayrıldım bıraksa daha çalışırdım. Bunda 34 yaşımdayım çok fark ediyor ciddenEkmek vs yiyemediğim için yumurta olmasa ne yaparım bilmem şükürler olsun böyle bişey olmadı bana yoksa ne yapardımilk oğlunda böyle birşey yaşamışmıydın benzer belirtiler mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?