- 25 Temmuz 2022
- 1.727
- 3.299
- 83
Hsjdjdjd cok güçlü çekiş değil kendimde denedm korkmaNeyyy elektrik süpürgesi ile mi çekiyoruz sümükleri
Onu hele hiç kullanamam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsjdjdjd cok güçlü çekiş değil kendimde denedm korkmaNeyyy elektrik süpürgesi ile mi çekiyoruz sümükleri
Onu hele hiç kullanamam.
Günaydınn gecem zor geçti benim ağrılardan uyuyamadım şimdi de sersem gibiyim valla sen nasılsınGünaydın kızlar herkes iyi mi?
Günaydın canım çok şükür bugün de iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızlar herkes iyi mi?
Gece bende uyuyamadım sabahta okula geç kaldıkGünaydınn gecem zor geçti benim ağrılardan uyuyamadım şimdi de sersem gibiyim valla sen nasılsın
Kız ben 2. De cortladm djdjdjd senin yine masallahın var aktifsinPekiii ben neden kendimi Hürrem yerine kul kedisi gibi hissediyorum bacım
Oyyy adiyla yaşasın prensesim çok güzel ismiGöktuğ olacak bizim de kısmetse canım
Çok şükür canım iyiyimGünaydın canım çok şükür bugün de iyiyiz sen nasılsın
Oooo puxhuu görüşemedk bayadıırrr kıazzGece bende uyuyamadım sabahta okula geç kaldık
Neren ağrıyor canım
Demeee demeee hic göründüğüm gibi değilim diyorum ki kendi kendime iki çocukla zorla çıkıyorum sabahları okula Allahım uc çocukla nasıl çıkarım acaba kesin kendimi evde unuturum falanKız ben 2. De cortladm djdjdjd senin yine masallahın var aktifsin![]()
Ahahshsj oo ececim yoksun uzun zamandırOooo puxhuu görüşemedk bayadıırrr kıazznasssınn iyisinn
Aman iyi olun bacım doğuma sayılı günlerÇok şükür canım iyiyim
Doğuruyoz maviiiiş öyle böyle derken çok şükür. Kucağımıza almak nasip olsunAman iyi olun bacım doğuma sayılı günler![]()
Hsjdkdkdkd töbe de kızAhahshsj oo ececim yoksun uzun zamandırdoğurdun sandık awnwks
Sıradaki benim zaten ajajsj ben yolu bi açıyım peşimden gelinHsjdkdkdkd töbe de kızdevamke
seni bi doğurtalm el bidliğiyle sağlıkla sonra beni düşünürüz
![]()
Amin amin kuzum sağlıkla insallah bizim kutsal ayimiz geldi hem doğum günlerimiz hem doğuracağımız günlerDoğuruyoz maviiiiş öyle böyle derken çok şükür. Kucağımıza almak nasip olsun
Kız ben kendi doğum günümü unuttum bu sene dün arkadaşlar diyo doğum günün de yaklaştı diye aa dedim evet ajajsjsAmin amin kuzum sağlıkla insallah bizim kutsal ayimiz geldi hem doğum günlerimiz hem doğuracağımız günler![]()
Hahahahha demek ki o kadar doğuma odaklandın ki kendininkini unuttun canım kaçındaydi seninKız ben kendi doğum günümü unuttum bu sene dün arkadaşlar diyo doğum günün de yaklaştı diye aa dedim evet ajajsjs
Hünkarına masaj yapıyodur ajajsjs
2 ekim balımHahahahha demek ki o kadar doğuma odaklandın ki kendininkini unuttun canım kaçındaydi senin![]()