Bana da oluyor o ya böyle bıçak saplanıyor gibi. İngilizcesi lighting crotch müş çok güldüm öğrenince. Normalmiş ama, doktoruma da sordumBebiş makat gelişlimiydi canım? Benimde aşağı da sürekli tekmeleri hatta bazen vajinama iğne batar gibi oluyor dünden beri de biraz bacağımı esneteyim vajinama ağrı giriyor.
Ay okuyunca bile sinirleniyorum. Bu insanlar hiç hamile olmamış gibi nası böyle rahat rahat konuşuyorlar da strese sokuyorlar. Muhatap olma gül geç canım yaaaaKayınvalidem de beni doğum sancılarım başlamış diye görmüş rüyasında. Erken gelicek gibi sanki bebek diyo bana ya. Yeterince stresim yokmuş gibi bi de bunu söylüyor.
Dedim bi o eksikti o da olsun erken olsun napim dedim.
Boş boş konuşmalardan sıkıldım artık ya.
A çok garipmiş şehirden şehre mi fark ediyor acabaŞimdi çok hatırlayamadım ama iki çeşidi vardı baştan beri karşılarsa iki sene yaptırmak gerekiyordu ben de tek senelik olsun dedim bu takdirde sigortanın 6. ayından itibaren karşılıyordu falan. O zaman düşündüğüm hastane pahalıydı biraz da zamlanır dedik ama sonradan doktor değiştirdim hastane sigortadan biraz pahalı:)
link var mı canım
Sanmıyorum ben başka şehirde de doğum yapsam kapsayan hastanelerde yaparım. Bence arada bir fark var benim işime gelmeyen o yüzden bunu seçmiştim. Hastane ücreti fazlayken de çok mantıklı ama benim sonradan geçtiğim hastanenin uygun olması işi bozduA çok garipmiş şehirden şehre mi fark ediyor acababen ilk yaptırdığımda ilk 1 ay içinde hamile kalırsam karşılamıyordu onun dışında her koşulda karşılar dediler sonlarına doğru hamile kaldım tüm haklarımı kullandım hamileliğin 3. Ayında paketimi yeniledim. Buraya kadar hep karşıladı. Dediğin gibiyse doğru söylüyorsun hiç mantıklı değilmiş canım.
Ay benim de halam kayınvalide olsa kvalide der geçersin. Bi telaş yaptım her an doğurabilirim diyeKayınvalidem de beni doğum sancılarım başlamış diye görmüş rüyasında. Erken gelicek gibi sanki bebek diyo bana ya. Yeterince stresim yokmuş gibi bi de bunu söylüyor.
Benimkisi de karnın inmiş dedi ben de açıp gösterdim emin misin dedim çünkü cidden o sırada asla aşağıda değildiKayınvalidem de beni doğum sancılarım başlamış diye görmüş rüyasında. Erken gelicek gibi sanki bebek diyo bana ya. Yeterince stresim yokmuş gibi bi de bunu söylüyor.
Kayınvalidelerin söyleyecek bir şeyi mutlaka oluyor canım. Başından beri riskli bir gebeliğim olduğunu bile bile eltimi örnek göstererek inşallah sen de normal doğum yapabilirsin diyor benimki. Sanki tek derdim doğum şeklimmiş gibiKayınvalidem de beni doğum sancılarım başlamış diye görmüş rüyasında. Erken gelicek gibi sanki bebek diyo bana ya. Yeterince stresim yokmuş gibi bi de bunu söylüyor.
Ay valla dediğin bu durumda harbiden iyi cesaret çok şükür ki olmuşSanmıyorum ben başka şehirde de doğum yapsam kapsayan hastanelerde yaparım. Bence arada bir fark var benim işime gelmeyen o yüzden bunu seçmiştim. Hastane ücreti fazlayken de çok mantıklı ama benim sonradan geçtiğim hastanenin uygun olması işi bozduyine de daha az ödeme yapıyorum totalde daha bunun lohusa muayenesi falan da var çünkü ama üç ayda hamile kalma riskini nasıl aldım aferin bana
Gerçekten çok düşüncesizler ya. Zaten işim başımdan aşkın taşınıyorum bide böyle şeylerle insanı daha da strese sokuyorlar.Ay okuyunca bile sinirleniyorum. Bu insanlar hiç hamile olmamış gibi nası böyle rahat rahat konuşuyorlar da strese sokuyorlar. Muhatap olma gül geç canım yaaaa
Hamile insana en son söylenecek söz ama işte cahiller ne denir kiAy benim de halam kayınvalide olsa kvalide der geçersin. Bi telaş yaptım her an doğurabilirim diye
Ay açıp gösterdim dediğin yerde koptum hahshshshBenimkisi de karnın inmiş dedi ben de açıp gösterdim emin misin dedim çünkü cidden o sırada asla aşağıda değildine gerek var oysa böyle yorumlara zaten korkular yüksek seviyede
Bak şimdi yani denecek laf mı hele böyle kıyaslamalara aşırı tilt oluyorum. Normal doğum yapmak çok matah bişeymiş gibi konuşulması da sinirimi bozuyor kimse karışmasın yorum da yapmasın bi zahmet. Bak gene sinirlendim.Kayınvalidelerin söyleyecek bir şeyi mutlaka oluyor canım. Başından beri riskli bir gebeliğim olduğunu bile bile eltimi örnek göstererek inşallah sen de normal doğum yapabilirsin diyor benimki. Sanki tek derdim doğum şeklimmiş gibi
Yaa ben almila aldım şifonyer yatak dolap çok memnunum bugün de kıyafetlerini falan yerleştirdim çok kullanışlı geldi gözümeKızlar selam, ben şimdilik bebek odası almayacaktım ama canım eşim yiğidim hünkarım annesine “odayı sen alacaksın” demiş. O da tamam demek zorunda kalmış. Açıkcası şimdi çok karıştırmadan etmeden, yormadan yorulmadan bir oda almak istiyorum. Almila alanlar memnun mu acaba? Yani sponsor varken direkt bir mağazaya gidip almak istiyorumÇilek’in modeller çok hoşuma gitmedi
Güzel günlerde kullanYaa ben almila aldım şifonyer yatak dolap çok memnunum bugün de kıyafetlerini falan yerleştirdim çok kullanışlı geldi gözüme
Monte olmalı adıGüzel günlerde kullanHangi serisini aldın acaba
Merhaba tüm mesajları okuyamadım ama doktorunuz neden erkene tarih verdi acaba? Benim de benzer bir şey dedi deKızlar benim normalde 29 Kasım. Ama doktorum ilk 15 Kasım demişti. Şimdi max 37 hafta diyorlar. Eğer tansiyon izin verirse benimde doğum bu tarihler.
Otursam sırtım ağrıyor yatsam belim ağrıyor çok fenayım bir an önce doğurmak istiyorum3 gündür benimde bel ağrım var ama karnım aşağı indi mi hiç anlamıyorum bu sorun muymuş ya geçen hafta pzt kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama 3 gündür bel ağrılarım oluyor ve yürüsem hareket etsem biraz kendini kasıyor.
2 Gün sonra 36 oluyorum
Benim de aynı ama ara ara kesiliyorVulva ağrısı olan var mı? Yemin ederim hayat kalitemi mahvetti :)
Benim de 31+0 da 1900 dü. Şeker yüklemesi yaptırmıştım o da normaldi ama yine de önden gidiyor 33+2 de 2600 dü. Senim gibi bende çok kilo almadım doktorum bu hafta bi açlık tokluk şekerine baktır dedi sağlık ocağında baktırdım yine normal çıktı. Yani şekerle de ilgili değil ama bana karbonhidrat ve tatlıyı kıs dedi. Dikkat ediyorum artık sende tatlıyı biraz kes yine de şekerin olmasa bile. Bu hafta yine gitcem kontrole inşallah çok almamıştır yine.Kızlar benim bebek 30+5 de 1900 küsür gram çıktı,boyu da 45 cm çıktı.Suyum da normal gözüküyor kendim de çok kilo almadım, 61 filan kilodayım.Bebeğin kilosu biraz önde gidiyor sanki ama ben şeker yükleme testi filan yaptırmadım umarım şekerden filan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?