Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bebiş makat gelişlimiydi canım? Benimde aşağı da sürekli tekmeleri hatta bazen vajinama iğne batar gibi oluyor dünden beri de biraz bacağımı esneteyim vajinama ağrı giriyor.
Bana da oluyor o ya böyle bıçak saplanıyor gibi. İngilizcesi lighting crotch müş çok güldüm öğrenince. Normalmiş ama, doktoruma da sordum

Ay okuyunca bile sinirleniyorum. Bu insanlar hiç hamile olmamış gibi nası böyle rahat rahat konuşuyorlar da strese sokuyorlar. Muhatap olma gül geç canım yaaaa

A çok garipmiş şehirden şehre mi fark ediyor acaba ben ilk yaptırdığımda ilk 1 ay içinde hamile kalırsam karşılamıyordu onun dışında her koşulda karşılar dediler sonlarına doğru hamile kaldım tüm haklarımı kullandım hamileliğin 3. Ayında paketimi yeniledim. Buraya kadar hep karşıladı. Dediğin gibiyse doğru söylüyorsun hiç mantıklı değilmiş canım.

Sanmıyorum ben başka şehirde de doğum yapsam kapsayan hastanelerde yaparım. Bence arada bir fark var benim işime gelmeyen o yüzden bunu seçmiştim. Hastane ücreti fazlayken de çok mantıklı ama benim sonradan geçtiğim hastanenin uygun olması işi bozdu yine de daha az ödeme yapıyorum totalde daha bunun lohusa muayenesi falan da var çünkü ama üç ayda hamile kalma riskini nasıl aldım aferin bana

Ay benim de halam kayınvalide olsa kvalide der geçersin. Bi telaş yaptım her an doğurabilirim diye

Benimkisi de karnın inmiş dedi ben de açıp gösterdim emin misin dedim çünkü cidden o sırada asla aşağıda değildi ne gerek var oysa böyle yorumlara zaten korkular yüksek seviyede

Kayınvalidelerin söyleyecek bir şeyi mutlaka oluyor canım. Başından beri riskli bir gebeliğim olduğunu bile bile eltimi örnek göstererek inşallah sen de normal doğum yapabilirsin diyor benimki. Sanki tek derdim doğum şeklimmiş gibi

Ay valla dediğin bu durumda harbiden iyi cesaret çok şükür ki olmuş

Kızlar selamlar. Biz eşimle konuştuk ve doğumda bağış yapmaya karar verdik. Onu yaparken de çocuklarla ilgili bir soruna bağış yapmak istedik ve Cerebral Palsy Derneğinde karar kıldık. Hepimizin başına gelebilecek ve bebeklerimizi özel bakım ihtiyaçlı birey yapabilecek bir sağlık sorunu ve ne yazıkki tedavisi de yok. Üstelik biraz araştırınca tahmin ettiğimden de yaygın olduğunu gördüm. Sadece Ceyda Düvenci’nin kızında değil yani… üstelik prematüre doğumlarda bu sayı çok daha fazla artıyor. 25. Haftada korktuğumuz gibi doğum olsaydı belki bizim gerçekliğimiz de bu olacaktı; hala da olabilir. O noktada bağışla birlikte farkındalık yaratma isteğine de döndü ve şansımıza doğum hediyelikleri yaptıklarını da gördüm websitesinde.
Sonuç olarak biz böyle bir şeye karar verdik ve farkındalık yaratmak için burada da yazayım dedim umarım hepimiz sağlıkla çocuklarımıza kavuşur ve sağlıkla büyütürüz

Ay okuyunca bile sinirleniyorum. Bu insanlar hiç hamile olmamış gibi nası böyle rahat rahat konuşuyorlar da strese sokuyorlar. Muhatap olma gül geç canım yaaaa
Gerçekten çok düşüncesizler ya. Zaten işim başımdan aşkın taşınıyorum bide böyle şeylerle insanı daha da strese sokuyorlar.
Ay benim de halam kayınvalide olsa kvalide der geçersin. Bi telaş yaptım her an doğurabilirim diye
Hamile insana en son söylenecek söz ama işte cahiller ne denir ki
Benimkisi de karnın inmiş dedi ben de açıp gösterdim emin misin dedim çünkü cidden o sırada asla aşağıda değildi ne gerek var oysa böyle yorumlara zaten korkular yüksek seviyede
Ay açıp gösterdim dediğin yerde koptum hahshshsh
Bak şimdi yani denecek laf mı hele böyle kıyaslamalara aşırı tilt oluyorum. Normal doğum yapmak çok matah bişeymiş gibi konuşulması da sinirimi bozuyor kimse karışmasın yorum da yapmasın bi zahmet. Bak gene sinirlendim.
İlk 4 ay çok kustum hastanede falan yatmıştım. Bana diyor ki tam senin bu zamanlarında ev taşımıştım yerleri silmiştim eşyaları herşeyi kendim toplamıştım nasıl yapmışım şimdi bilmiyorum diyor.
Güya kıyaslıyor kendiyle. Dedim madalya taktılar mı bunları yaptığın için yok be kızımm nerdeee diyor çeviriyor lafı sonra. Ay çok garipler

Kızlar selam, ben şimdilik bebek odası almayacaktım ama canım eşim yiğidim hünkarım annesine “odayı sen alacaksın” demiş. O da tamam demek zorunda kalmış. Açıkcası şimdi çok karıştırmadan etmeden, yormadan yorulmadan bir oda almak istiyorum. Almila alanlar memnun mu acaba? Yani sponsor varken direkt bir mağazaya gidip almak istiyorum Çilek’in modeller çok hoşuma gitmedi

Yaa ben almila aldım şifonyer yatak dolap çok memnunum bugün de kıyafetlerini falan yerleştirdim çok kullanışlı geldi gözüme

Bebegin gelişimi için o kan ponpalanmalı diyor cünkü bu aylarda artırıyor vucut ihtiyactan dolayı biz de fazla doz alıp bunu 8in altına düşürmemeliyiz diyor eger düşüyorsa bir doz azaltacaktı. Ben de nerdeeee diyorum benim yüksek tansiyon malesef

Kızlar benim normalde 29 Kasım. Ama doktorum ilk 15 Kasım demişti. Şimdi max 37 hafta diyorlar. Eğer tansiyon izin verirse benimde doğum bu tarihler.
Merhaba tüm mesajları okuyamadım ama doktorunuz neden erkene tarih verdi acaba? Benim de benzer bir şey dedi de

Kızlar iyi akşamlar 1 haftadır canım sıkkın. 31 haftalık kontrolümde bebeğin karın çevresi 10 gün geri çıktı 1500 gr doktor az kilo almış dedi 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Giden kan akımında veya suyumda sorun yokmuş çok şükür ama neden böyle geriledi birden kilosu anlayamadım kilosu çok mu az sizce

Otursam sırtım ağrıyor yatsam belim ağrıyor çok fenayım bir an önce doğurmak istiyorum

Benim de 31+0 da 1900 dü. Şeker yüklemesi yaptırmıştım o da normaldi ama yine de önden gidiyor 33+2 de 2600 dü. Senim gibi bende çok kilo almadım doktorum bu hafta bi açlık tokluk şekerine baktır dedi sağlık ocağında baktırdım yine normal çıktı. Yani şekerle de ilgili değil ama bana karbonhidrat ve tatlıyı kıs dedi. Dikkat ediyorum artık sende tatlıyı biraz kes yine de şekerin olmasa bile. Bu hafta yine gitcem kontrole inşallah çok almamıştır yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…