canım 31. haftada bizim de biraz alt sınırda çıkmıştı, multivitamin alıyo musun?Kızlar iyi akşamlar 1 haftadır canım sıkkın. 31 haftalık kontrolümde bebeğin karın çevresi 10 gün geri çıktı 1500 gr doktor az kilo almış dedi 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Giden kan akımında veya suyumda sorun yokmuş çok şükür ama neden böyle geriledi birden kilosu anlayamadım kilosu çok mu az sizce
Bende Almiladan aldım Dolap Şifonyer Montesorri baza yatak takım olarak. Çilekte beğenemedik bizde.Henüz gelmedi oda takımımız pazartesi gelecek ama mağazasında baya incelemiştim sağlam ve hoş duruyordu.Kızlar selam, ben şimdilik bebek odası almayacaktım ama canım eşim yiğidim hünkarım annesine “odayı sen alacaksın” demiş. O da tamam demek zorunda kalmış. Açıkcası şimdi çok karıştırmadan etmeden, yormadan yorulmadan bir oda almak istiyorum. Almila alanlar memnun mu acaba? Yani sponsor varken direkt bir mağazaya gidip almak istiyorumÇilek’in modeller çok hoşuma gitmedi
Doktorum benle olumsuz konuşmadı,şekere de baktır filan demedi.Sorun yok iki hafta önden gitmesi sorun doğuracak bir fazlalık değil dedi hatta.Biraz tatlıyı ben de fazla kaçırıyorum ama bana bilinçli bir kadınsın sen dikkat etmeyen kadınlar kendilerini belli ederler,yüzleri soluk olur kilo alırlar filan dedi.Su normal çıkınca böyle dedi herhalde bir de eşim iri bir adam acaba genetik mi bilemedimBenim de 31+0 da 1900 dü. Şeker yüklemesi yaptırmıştım o da normaldi ama yine de önden gidiyor 33+2 de 2600 dü. Senim gibi bende çok kilo almadım doktorum bu hafta bi açlık tokluk şekerine baktır dedi sağlık ocağında baktırdım yine normal çıktı. Yani şekerle de ilgili değil ama bana karbonhidrat ve tatlıyı kıs dedi. Dikkat ediyorum artık sende tatlıyı biraz kes yine de şekerin olmasa bile. Bu hafta yine gitcem kontrole inşallah çok almamıştır yine.
olacakk korkma 36 haftalıksın neredeyseeBugün karnım çok sık sertleşti ve kasık ağrım oldu
İyi geceler canım ben bunu çok uzun süredir yaşıyorum 10 hamlede falan dönüyorum bi süre sonra dönmekten vazgeçiyorumİyi geceler kızlar ben yatakta sağa sola çok zor dönüyorum artık Allah 40 hafta bekleyenlere sabır versin
Ah kuzucum sen niye silkeliyosun hamiş halinle zorluyosun kendini, bebiş iyidir merak etme de dikkat et son düzlükteyizzBugün paspas silkeledim ve silkelerken ellerimin arasındaki kısım göbüşüme çarptı biraz ağır paspastı. Çok acıdı ya bi süre de devam etti. Bebikime bi şey olmuş müdür diye araştırdım ama sonradan olmadığına kani olup huzura erdim. Bir daha da yapmam böle bi şeyAllah korusun yavrilerimizi
Ben şimdi acilden geldimm. Aynı şekilde tam kesildi 4 saat boyunca hiç gevşemedi ve o arada hiç hareket hissetmedim. Gittim cihaz bbağlanınca başladı benim oğlan tekmelemeye. Ben şimdiden baş edemiyorum bu çocuklar sonumuz hayrolaBugün karnım çok sık sertleşti ve kasık ağrım oldu
Ya balkondan değil evde hafifçe yaptığımı düşündüm sonra zemini süpürecektim. Normalde olsa yapmam eşime yaptırırım gebelik hormonları beni bugün anaç birine çevirdi bu da sonAh kuzucum sen niye silkeliyosun hamiş halinle zorluyosun kendini, bebiş iyidir merak etme de dikkat et son düzlükteyizz
Bilinç seviyesini yüz solukluğundan anlayan doktorDoktorum benle olumsuz konuşmadı,şekere de baktır filan demedi.Sorun yok iki hafta önden gitmesi sorun doğuracak bir fazlalık değil dedi hatta.Biraz tatlıyı ben de fazla kaçırıyorum ama bana bilinçli bir kadınsın sen dikkat etmeyen kadınlar kendilerini belli ederler,yüzleri soluk olur kilo alırlar filan dedi.Su normal çıkınca böyle dedi herhalde bir de eşim iri bir adam acaba genetik mi bilemedim
ya benim de olduuuBugün karnım çok sık sertleşti ve kasık ağrım oldu
Cihaza girince bi şoklanıyolar ya bebelerBen şimdi acilden geldimm. Aynı şekilde tam kesildi 4 saat boyunca hiç gevşemedi ve o arada hiç hareket hissetmedim. Gittim cihaz bbağlanınca başladı benim oğlan tekmelemeye. Ben şimdiden baş edemiyorum bu çocuklar sonumuz hayrola
Bebegin gelişimi için o kan ponpalanmalı diyor cünkü bu aylarda artırıyor vucut ihtiyactan dolayı biz de fazla doz alıp bunu 8in altına düşürmemeliyiz diyor eger düşüyorsa bir doz azaltacaktı. Ben de nerdeeee diyorum benim yüksek tansiyon malesef
Lütfen son olsun aman dikkat et edelim ağır işler yapmayalım kocişlere iteleyelimYa balkondan değil evde hafifçe yaptığımı düşündüm sonra zemini süpürecektim. Normalde olsa yapmam eşime yaptırırım gebelik hormonları beni bugün anaç birine çevirdi bu da son
Doktorum benle olumsuz konuşmadı,şekere de baktır filan demedi.Sorun yok iki hafta önden gitmesi sorun doğuracak bir fazlalık değil dedi hatta.Biraz tatlıyı ben de fazla kaçırıyorum ama bana bilinçli bir kadınsın sen dikkat etmeyen kadınlar kendilerini belli ederler,yüzleri soluk olur kilo alırlar filan dedi.Su normal çıkınca böyle dedi herhalde bir de eşim iri bir adam acaba genetik mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?