Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
canım 31. haftada bizim de biraz alt sınırda çıkmıştı, multivitamin alıyo musun?

bana da 2 hafta sonra anlarız geri olup olmadığını demişti, büyümeye devam etmesi önemliymiş. ben bu süreçte beslenmeme özen gösterdim, bide doktor sürekli oturma, genelde sol yana yat dedi kan akışı daha iyi oluyomuş

Bende Almiladan aldım Dolap Şifonyer Montesorri baza yatak takım olarak. Çilekte beğenemedik bizde.Henüz gelmedi oda takımımız pazartesi gelecek ama mağazasında baya incelemiştim sağlam ve hoş duruyordu.

Bugün karnım çok sık sertleşti ve kasık ağrım oldu

İyi geceler kızlar bbutik diye bir yerden perla meşe diye bir oda takımı aldım gardrop hariç onu ikeadan aldım bu mobilyacının şifonyerinin de montessorisşnin kalitesini çok beğendim tavsiye ederimm

Doktorum benle olumsuz konuşmadı,şekere de baktır filan demedi.Sorun yok iki hafta önden gitmesi sorun doğuracak bir fazlalık değil dedi hatta.Biraz tatlıyı ben de fazla kaçırıyorum ama bana bilinçli bir kadınsın sen dikkat etmeyen kadınlar kendilerini belli ederler,yüzleri soluk olur kilo alırlar filan dedi.Su normal çıkınca böyle dedi herhalde bir de eşim iri bir adam acaba genetik mi bilemedim

Bugün paspas silkeledim (balkondan değil evde sonra yeri süpürecektim) ve silkelerken ellerimin arasındaki kısım göbüşüme çarptı biraz ağır paspastı. Çok acıdı ya bi süre de devam etti. Bebikime bi şey olmuş mudur diye araştırdım ama sonradan olmadığına kani olup huzura erdim. Bir daha da yapmam böle bi şey Allah korusun yavrilerimizi

olacakk korkma 36 haftalıksın neredeysee benim de akşamdan beri taş gibi karnım öylece kaldı sürekli toplanıyor hiç yumuşamadı hala çok sert. Bi rahatlama geldi bana ama anlamadım hayırlar olsun

Ah kuzucum sen niye silkeliyosun hamiş halinle zorluyosun kendini, bebiş iyidir merak etme de dikkat et son düzlükteyizz

Ben şimdi acilden geldimm. Aynı şekilde tam kesildi 4 saat boyunca hiç gevşemedi ve o arada hiç hareket hissetmedim. Gittim cihaz bbağlanınca başladı benim oğlan tekmelemeye. Ben şimdiden baş edemiyorum bu çocuklar sonumuz hayrola

Ah kuzucum sen niye silkeliyosun hamiş halinle zorluyosun kendini, bebiş iyidir merak etme de dikkat et son düzlükteyizz
Ya balkondan değil evde hafifçe yaptığımı düşündüm sonra zemini süpürecektim. Normalde olsa yapmam eşime yaptırırım gebelik hormonları beni bugün anaç birine çevirdi bu da son

Bilinç seviyesini yüz solukluğundan anlayan doktor

Cihaza girince bi şoklanıyolar ya bebeler iyi misin ağrın varmıydı canım

anladım canım sen kaç haftadasın şuan. 3 ilaç iyiymiş . Ben başta 2 ile başlamıştım. Ama 31 hafta itibari ile 5 alfamet, 1 Adalat ile devam ediyorum . Şuan dinlenme halinde iyi çıkıyor çok şükür.

Doktorunuz normal dediyse önden de gidiyorsa nasıl bir sorun görüp sordunuz ki?? Maşallah nazar değmesin ne güzel gidiyor işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…