- 1 Kasım 2015
- 336
- 227
- 103
Teşekkür ederim canım evet seninle konuşmuştuk benim aşağıya indiğini hemen anladım ama çok fazla ağrılarım olmaya başladi kasik ağrısı bel ağrısı bacaklarıma vuran bir ağrım vardi aşağı aşağı vuruyordu tekmeleri hatta doktorum anı biseyler mi yaptın dedi inşallah hepimizin bebekleri vaktinde gelir sende çok dikkat et az kaldı biraz daha dayansak tamamGeçmiş olsun canım ya benim de aşağıda ama ara ara giren kasık ağrım var ama çok hareket edemiyorum zaten her yerim ağrıyor.
Dikkatli ol sende zaten son haftalara yaklaştık. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzuyu
İnşallah vaktinde gelirlerTeşekkür ederim canım evet seninle konuşmuştuk benim aşağıya indiğini hemen anladım ama çok fazla ağrılarım olmaya başladi kasik ağrısı bel ağrısı bacaklarıma vuran bir ağrım vardi aşağı aşağı vuruyordu tekmeleri hatta doktorum anı biseyler mi yaptın dedi inşallah hepimizin bebekleri vaktinde gelir sende çok dikkat et az kaldı biraz daha dayansak tamam
Aynı ne şanslısın ya ben hiç bebegimi görmedim ya. Sadece suyun içinde kız çocuğu tokaları görmüştüm çok güzeldi.Rüyamda oğlumun üç yaşlarındaki halini gördüm çok tatlıydı ya
Canım son haftalardayız çok normal ben de yürüyemiyorum bu arada. Doktor bebek başı aşağıda olduğu için çok normal dedi bacaklarımın arasına bir şey koymadan yastık vs uyuyamıyorum. Yolda yürürken bacaklarimi aça aça yürüyorum. Hamilelere niye penguen gibi yürüyor dediklerini şimdi daha iyi anladım dhjdjjdk arabadan kaynaklı değildir bence ben 2- 3 saat yolculuk yaptığımı biliyorum. Ama tabi yine de dikkat edinAldım aldım dik oturuyorum ya yarım saat boyunca mesela ondan mı dedim acaba
Evet bizim de 2 hafta ileride boyu ve kilosu meyve karbonhidrat falan az ye dedi doktor benim karnım goguslerimle resmen bitisikti bı akşam duşta fark ettim aşağıya indiğini bariz belli oluyor ondan sonrasi zaten ağrılarım başladı çok dikkat etmek lazım artık son duzlukteyiz doktorumda söyledi kendinde hissettiğin en ufak bir farklilikta haber ver diyeİnşallah vaktinde gelirler
Banada aşağıda gibi geliyor
Dün kontrolüm vardı 31 haftalık ama ultrason 33 hafta yazıyor . Yapay zekaya ultrosun çıktısını attım daha fazla kilo söyledi doktor az söyledi garanti olsun diye az olani söylüyorlar mis kafam karıştı . Boyu uzun dedi haftası da kafa yapısı başka hafta karnı başka hafta karışık geldi
Hiç korkma açılma yoksa bişey olmuyor. Benimkinin de başı aşağıda baya bel ağrısı çekiyorum. İki hafta önce nst de sancılarım yüksek çıkmıştı dil altı ilaç ve serum aldım o süreçten beridir bende progestan kullanıyorum. Günde yarım saatten fazla yürüyüş ve hareket bana da yasak. Açılma olmadığı için rahatız en önemlisi o çünkü.Benimde sadece doğum çantam hazır daha pazartesi oda takımı gelecek eşyalarını yerleştireceğim evde de yapılacak işlerim var ama hepsini yavaş yavaş yapıcam. Sende yavaş yavaş dinlenerek yap zaten 37 ye de az kaldı inşallah birşey olmayacakKızlar selam geçenlerde yazmıştım karnım aşağı indi diye 2-3 gündür ağrı çektiğim için belimden dün doktoruma gittim ilk nst ye de girdim bu vesileyle ufak ufak kasılmalar çıktı doktor açılmama baktı çok şükür açılma yok ama evet bebek aşağı inmiş doğum kanalına doğru ilişki yasak ağır kaldırmak hızlı hareket etmek vs yasak yatacaksin dedi doktor ne olur ne olmaz diye progesteron ve ciğer geliştirici yapıldı bebeğin kilosu falan iyi çok şükür ama moralim baya bozuldu
Gerçekten belimden çok ağrım vardı ve bebeğin aşağıda olduğunu karnıma bakınca direkt anlamıştım iki adım yurusem aşırı kasilmalarim oluyodu gebeliğin başından beri bir sikintim olmadı çok şükür şimdi böyle olunca baya tedirgin oldum aşağı indi dediğimde de kimse inanmadi bana gerçekten anneler hissediyor
Haftaya tekrar kontrolüm var daha doğum çantam falan hazır değil umarım vaktinden önce gelmez
Siz siz olun bir aksilik hissettiğinizde mutlaka gidin
Şimdi çok hatırlayamadım ama iki çeşidi vardı baştan beri karşılarsa iki sene yaptırmak gerekiyordu ben de tek senelik olsun dedim bu takdirde sigortanın 6. ayından itibaren karşılıyordu falan. O zaman düşündüğüm hastane pahalıydı biraz da zamlanır dedik ama sonradan doktor değiştirdim hastane sigortadan biraz pahalı:)Neden 6. Ay itibariyle olduğunu anlamadım canım. Ben hamileliğin başındn beri ne doktora ne tahlilleri hiç para ödemedim hepsini sigortam karşıladı. Sadece 50 tl atkı payı verdim hepsinde o da her sigortada oluyor. 1 ay önce hakkım bitti işte o yüzden şu an doğuma kadar ödeme yapıcam ama yatış verildiği an herşey yine sigortam kapsamında olacak. Doğum ücretini kendi hastanemde öğrenmedim ama burada başka bir hastanede 62 demişlerdi. Bi de refakatçi ücreti alabiliyorlar. Çocuk küveze girerse günlük ödeme çıkıyor derken doğum çok daha fazlasına da gelebilir. Şu an 3500 vericem onun dışında her durumda sigortadan alacaklar.
link var mı canımKızlar oğluşuma kirli sepeti ve oyuncak sepetini temudan aldım çok güzel geldi almayanlara fikir olsunn
https://share.temu.com/X4yKyQ1JY7B Oldu mu acabaŞimdi çok hatırlayamadım ama iki çeşidi vardı baştan beri karşılarsa iki sene yaptırmak gerekiyordu ben de tek senelik olsun dedim bu takdirde sigortanın 6. ayından itibaren karşılıyordu falan. O zaman düşündüğüm hastane pahalıydı biraz da zamlanır dedik ama sonradan doktor değiştirdim hastane sigortadan biraz pahalı:)
link var mı canım
3 gündür benimde bel ağrım var ama karnım aşağı indi mi hiç anlamıyorum bu sorun muymuş ya geçen hafta pzt kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama 3 gündür bel ağrılarım oluyor ve yürüsem hareket etsem biraz kendini kasıyor.Hiç korkma açılma yoksa bişey olmuyor. Benimkinin de başı aşağıda baya bel ağrısı çekiyorum. İki hafta önce nst de sancılarım yüksek çıkmıştı dil altı ilaç ve serum aldım o süreçten beridir bende progestan kullanıyorum. Günde yarım saatten fazla yürüyüş ve hareket bana da yasak. Açılma olmadığı için rahatız en önemlisi o çünkü.Benimde sadece doğum çantam hazır daha pazartesi oda takımı gelecek eşyalarını yerleştireceğim evde de yapılacak işlerim var ama hepsini yavaş yavaş yapıcam. Sende yavaş yavaş dinlenerek yap zaten 37 ye de az kaldı inşallah birşey olmayacak
İyidir ya bence deAa benim de 2 ekim kızlar ilk defa aynı güne denk geldim başka birisiylr hatta başka 2 kişiyleteraziler iyidr yaa demi kızlar
İnşallah canım bende bugün kıyafetlerini yıkamaya falan başladım ufak ufak birkaç hafta daha dayanalim inşallah bir sıkıntı olmaz hepimiz için sende çok dikkat et kendineHiç korkma açılma yoksa bişey olmuyor. Benimkinin de başı aşağıda baya bel ağrısı çekiyorum. İki hafta önce nst de sancılarım yüksek çıkmıştı dil altı ilaç ve serum aldım o süreçten beridir bende progestan kullanıyorum. Günde yarım saatten fazla yürüyüş ve hareket bana da yasak. Açılma olmadığı için rahatız en önemlisi o çünkü.Benimde sadece doğum çantam hazır daha pazartesi oda takımı gelecek eşyalarını yerleştireceğim evde de yapılacak işlerim var ama hepsini yavaş yavaş yapıcam. Sende yavaş yavaş dinlenerek yap zaten 37 ye de az kaldı inşallah birşey olmayacak
Benim 30.haftadan beri bel ağrım var kuyruk sokumunun oralarda. Bu hafta bacaklarımda da ağrı olmaya başladı. Doktora belim ağrıyor dediğimde bak başı aşağıda o yüzden ağrıyor diyo ultrason sırasında gösteriyor. Bu normal ama zaten 30 lu haftalardan sonra çoğunlukla baş aşağıda duruyor bide ağırlaştığı için bizi zorluyor iyice.3 gündür benimde bel ağrım var ama karnım aşağı indi mi hiç anlamıyorum bu sorun muymuş ya geçen hafta pzt kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama 3 gündür bel ağrılarım oluyor ve yürüsem hareket etsem biraz kendini kasıyor.
2 Gün sonra 36 oluyorum
Bebiş makat gelişlimiydi canım? Benimde aşağı da sürekli tekmeleri hatta bazen vajinama iğne batar gibi oluyor dünden beri de biraz bacağımı esneteyim vajinama ağrı giriyor.Teşekkür ederim canım evet seninle konuşmuştuk benim aşağıya indiğini hemen anladım ama çok fazla ağrılarım olmaya başladi kasik ağrısı bel ağrısı bacaklarıma vuran bir ağrım vardi aşağı aşağı vuruyordu tekmeleri hatta doktorum anı biseyler mi yaptın dedi inşallah hepimizin bebekleri vaktinde gelir sende çok dikkat et az kaldı biraz daha dayansak tamam
Benim de sağ bacağım ağrıyor bel ağrımda başladı yürürken de çok zorlanıyorum ama karnımda çok büyüdü belki ondandırBenim 30.haftadan beri bel ağrım var kuyruk sokumunun oralarda. Bu hafta bacaklarımda da ağrı olmaya başladı. Doktora belim ağrıyor dediğimde bak başı aşağıda o yüzden ağrıyor diyo ultrason sırasında gösteriyor. Bu normal ama zaten 30 lu haftalardan sonra çoğunlukla baş aşağıda duruyor bide ağırlaştığı için bizi zorluyor iyice.
Başladı yeni yeni bi ara vardı geçti şimdi yine başladı özellikle bacağımı hafif açtığımda ağrı giriyorVulva ağrısı olan var mı? Yemin ederim hayat kalitemi mahvetti :)
Yok makat gelisli değil şuan için doktorda sordu ani bişey mi yaptın diye hayır dedim ki gerçekten yapmadım ilişki falan da olmadı pazartesi kontrolüm vardı herşey yolundaydı 2 gün sonra karnımın indiğini fark ettim sadece kilosu önde demişti herhangi birşey yoktu hatta burda da yazdım karnım aşağı inmiş diye belime bacaklarima vajinama doğru ağrılarım olmaya başladı karnım çok fazla kasılmaya başladı ve bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissetmeye başladım ki doktorumda doğru hissetmissin çok aşağı inmiş doğum kanalına giriyor müdahale etmemiz lazım dedi ben doğuma hazırlık için yoga falan yapiyodum o korkuyla söylemeyi unuttum doktora onun etkisi oldu mu bilmiyorum.Bebiş makat gelişlimiydi canım? Benimde aşağı da sürekli tekmeleri hatta bazen vajinama iğne batar gibi oluyor dünden beri de biraz bacağımı esneteyim vajinama ağrı giriyor.
Sen ani bişey yapmışmıydın peki şurup dururken mi oldu
Anladım canım yolunu bulmuş senin bebiş erkendenYok makat gelisli değil şuan için doktorda sordu ani bişey mi yaptın diye hayır dedim ki gerçekten yapmadım ilişki falan da olmadı pazartesi kontrolüm vardı herşey yolundaydı 2 gün sonra karnımın indiğini fark ettim sadece kilosu önde demişti herhangi birşey yoktu hatta burda da yazdım karnım aşağı inmiş diye belime bacaklarima vajinama doğru ağrılarım olmaya başladı karnım çok fazla kasılmaya başladı ve bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissetmeye başladım ki doktorumda doğru hissetmissin çok aşağı inmiş doğum kanalına giriyor müdahale etmemiz lazım dedi ben doğuma hazırlık için yoga falan yapiyodum o korkuyla söylemeyi unuttum doktora onun etkisi oldu mu bilmiyorum.
Ama 3 haftadır yapıyorum ağır şeylerde değil normal gebelerin yaptığı şeyler
Son haftalarimiz artık daha dikkatli olmamız gerekiyor hepimizin sağlıkla gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?