Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar tansiyonum 2 gündür iyi gibiydi. Bugün yine yükseldi. Stresli bir gece geçirdim ve şuan tansiyonum 150/100 . Ama bir belirti yok. Pazartesi randevum vardı o günü bekliyordum. Limonlu su da içtim 1 saat bekledim aynı. Napcam şimdi bu tansiyonum bebeğe zarar veriyor mu. Acile gidilir mi bu sebepten bir belirtim yok sonuçta kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum

Evet evet benimde öyle özellikle uyurken böyle bir gerilme istegi geliyor gerildigim an karnım kaskatı kesiliyor sonra bacağıma kramp girecek gibi oluyor hemen düzelmeye calisiyorum çok kötü bir his
Yok demek istediğim şeydi yani psikolojik olarak gergin hissedince karnım da kaskatı kesiliyor.

Kuzum bana 14/9 olunca hemen gel diyorlar ama bende zaten tansiyon var. Bence düşmüyorsa git. Ben olsam giderdim mutlak.

Canım benim bir arkadaşımın da göbek çevresi geriden geliyordu sonradan düzelmiş. İnşallah seninki de düzelir moralini yüksek tut daha kolay olur sen rahat oldukça inşallah

Canım tansiyona önemli deniyor ya git istersen. En olmadı için rahat eder stresin ortadan kalkar

Kızlar benimde ulttrasonda iki kilo vs yazıyor ama doktor bir 800 dedi sanırım düşük de soyluyorlar kiloyu garanti olsun diye anlamadim

Kuzum bana 14/9 olunca hemen gel diyorlar ama bende zaten tansiyon var. Bence düşmüyorsa git. Ben olsam giderdim mutlak.
Bende tansiyon yoktu normalde. En fazla 120/80 çıakrdı. yeni yeni böyle yükselemeye başladı. Bir belirtim de yok ya ne yaparlar acilde bilemedim . Açıkcası çekindim de

çok fazla bu konuyu düşünmeden beslenmene dikkat etmeye çalış canım, aslında bizim beslenmemize çok bağlı değil sanıyorum ama yine de iyi geliyo, merak etme bi sonrakinde büyümüş olacak
elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum bende ama onunla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum yapısal genel olarak sanırım alacağı varsa alıyor bebiş, inşallah cuma kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum

Bende tansiyon yoktu normalde. En fazla 120/80 çıakrdı. yeni yeni böyle yükselemeye başladı. Bir belirtim de yok ya ne yaparlar acilde bilemedim . Açıkcası çekindim de
Canım bence sen bu tansiyon işini hafife alıyorsun buradaki arkadaşlar çok zorlanıyor tansiyondan bence bi git görün bir şey yapmazlarsa bile en azından göründüm dersin için rahat eder kendi doktorunu beklersin

Kızlar günaydın. Ben dün akşam arabaya binerken düştüm
Ayağım kaldırımdan kayıp arabanın altına girdi ve popo üstü laps diye oturuverdim yere. Bi süre kalkamadım hemen eşim koştu kaldırdı bekledik biraz, baktım karnımda herhangi bi ağrı sızı yok hastaneye gitmedik eve geldik. Şimdi uyandım özel bölgemde bi ağrı var düşmeyle bi alakası var mıdır acaba

Günaydın canım. Geçmiş olsun. Düşmeyle alakalı olabilir ağrın. Sıcaĝı sıcağına bazen acı ve ağrı hissedilemeyebiliyor. Bebeğin iyidir bence ama strese girmektense bir git muayene ol. İçin rahat olsun.

Biz de
günaydın geçmiş olsun canım. Hiç merak etme içini ferah tut dışarıdan o kadar güvenli sarılı ki bebiş bir sürü doku katman var. Ona zarar gelmemiştir. Klasik kasılmalardandır. Sıklığı var mı yok mu onu takip et bence sol yanına da yat dinlendir kendini

Ya akşam çok iyiydim bebek hareketlerinde falan da bi değişiklik yok diye panik olmadım açıkçası. Kendi doktorumla da yarın sabah erkenden randevum var ama hata mı ediyorum beklemekle bilmiyorum. Öyle aman aman bi ağrı şikayetim yok karnım yumusak sadece özel bölgemde bi ağrı hissediyorum suan

Merhaba. Şu an ben de bu durumu yaşıyorum maalesef. 2 hafta önceye kadar bebeğimin gelişimiyle ilgili her şey yolundaydı. 1 haftalık bir fark gebeliğin başından beri vardı ama doktorlar geç döllenme olabilir demişlerdi. 2 hafta önce bebeğim haftasını yakaladı. Kilosu o hafta ile uyumluydu. Fakat şu an ölçümleri 28 hafta ile uyumlu çıkıyor. İki haftada sadece 60 gram almış ve 1260 gram olmuş. Bacak boyu, kol boyu, karın çevresi geride çıkıyor. Sık takip yapılacak. Bu durumun senin yemenle içmenle alakası yok dediler ama ben yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah büyük.

Çok sağol canım yarın kendi doktoruma randevum var allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…