- 8 Ağustos 2024
- 255
- 128
- 23
- 37
Gözün aydın kuzum çok şükürCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hepinizden allah razı olsun okuycam tek tek tüm mesajlarınızı
Ay çilekkk gözünüz aydınnnn Allah analı babalı büyütsünCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Allah analı babalı büyütsün kavuştun minik kuşuna sonunda sağlıkla yavrum ayy çok mutlu oldumCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hayırlı olsun Allahım anneli babalı sağlıcakla büyütsün inşallah.Canlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
İnsallah canım sağlıkla kucaklayalım ama hep vaktinden önce gelecekmiş gibi hissediyorumYaaa canım hayırlı olsun e çok az vaktin kalmışyavaş yavaş geliyor bebişler çok güzel çok heyecanlı sağlıkla al inşallah kucağına
Sağol canım hayırlı sağlıkla gelsinler insallah bir yandan da sabiesizlaniyor insanGözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişinerken de gelebilir belli olmaz benim rahim ağzı bugün çok yokladı sancı yarın kontrol var 17 ekimden önce gelmez inşallah diyorum ben de
Evet canım su gibi geçsin hepimiz içinİki haftacık kalmış yani çok heyecanlı
Evet çabucak geçsin artık dayanamıyorum ağrılarMaşallah canım ay çok heyecanlı şafak bekliyorsun artık
Hahahahhaha buna sesli ve kahkaha ile güldümmm+ 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış
- tmm çalışırım
Gözün aydın canım çok şükür sağ salim kucağına aldın allahım analı babalı büyütsün inşallahCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Ayyy harika ne güzel kuşunla kavuştunuz birbirinize maşallahCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Ayyy maşallah nazar değmesinKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Doğar doğmaz çığlığı bastı bi görseniz. Süreci sonra detaylı yazıcam size ama şunu bilin sadece, sezaryen hiç korkutucu değil. 10 dk içinde bebeği elinize veriyorlar korku falan kalmıyor insanda. Herkes çevremizde pervane eş dost öyle tatlı bi süreç ki. Hele meme emerken ondan gelen mis koku, yeniden doğdum sanki. Rabbim hepinize benmki gibi keyifli doğum nasip etsin inşallah
Tam da 33 günüm var oh falan diye düşünürken beni yarın doğurmay heveslendirmeye ne hakkın varKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Doğar doğmaz çığlığı bastı bi görseniz. Süreci sonra detaylı yazıcam size ama şunu bilin sadece, sezaryen hiç korkutucu değil. 10 dk içinde bebeği elinize veriyorlar korku falan kalmıyor insanda. Herkes çevremizde pervane eş dost öyle tatlı bi süreç ki. Hele meme emerken ondan gelen mis koku, yeniden doğdum sanki. Rabbim hepinize benmki gibi keyifli doğum nasip etsin inşallah
Şmdi ki bebeler yerinde duramıyorİnsallah canım sağlıkla kucaklayalım ama hep vaktinden önce gelecekmiş gibi hissediyorum
Sağol canım hayırlı sağlıkla gelsinler insallah bir yandan da sabiesizlaniyor insan
Evet canım su gibi geçsin hepimiz için
Evet çabucak geçsin artık dayanamıyorum ağrılar
Hahahahhaha buna sesli ve kahkaha ile güldümmmbana değil bebeğe söyle diyesim geldi
Yaa maşallah size Rabbim nazarlardan korusunKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Benim ki çikolata kahve tatlı şeylere aşırı tepki veriyor ya hemen kuduruyorŞaşırdım ya ben neredeyse her gün içiyorum çünkü
Çok sevindim canım ya oyyyhh mis kokusu vardır şimdi onunKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Kızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Ayy okurken o kadar mutlu oldum ki daha sabah karnında buraya mesaj atarken şimdi bebeğini kucağına almış olman harika bir şeyCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
deryaderya2 canım sana yetiştim oldum. 4 doza çıkardılar tansiyon ilacını
O kadar güzel anlattın ki aşırı heveslendim hemen doğurmak istedim. Eşinde havalara uçmuştur bugün, geçen senin sancılar yükselince mutlu mutlu geziniyorduKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Şimdi idrar biriktiriyorum 24 saat sonuca göre ilerlicekler sanırımİnş bu doz yeterli gelir biraz canım. Ben en son 2 doz birdan artmıştı. 3 hafta idare ettim. Şimdi yine artıyor. Protein kaçağı falan olmazsa tansiyonu kontrol ederiz inş. Nasıl tedavi uyguluyorlar hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?