Yok sen ilk doğuranımızsınBen kaçıncı doğurmuş oldum şimdi 2 mi
Bana da oldu bugün bir tık da uzun sürdü ama benim son zamanlarda karnımda kasıklarımda ara ara sızı oluyor. Rahim bağları ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Ya kızlar az önce sadece sağ kasığıma 4-5 kere üst üste bıçak girer gibi oldu. Daha önce yumurtalık kisti olanlar daha iyi anlar kist ağrısı da gibiydi. Ama geçti. Bu sancı mı? Bebekle alakalı da değil çünkü hareket etmiyordu o an. Ayaklarıyla yaptığı gibi bir ağrı da değildi
Bana da bu gece oldu canım adet olacakmışım gibi kasiklarm ince ince ağrıdı böyle sonrasında uyuya kalmışım sabah biseyim yoktu bel sırt ağrısı çok yaşıyorumArkadaşlar bende de günlerdir regli olacakmışım hissi var ve geçmiyor. Hani sürekli tuvalete gidip kontrol etmek ihtiyacı duyarsın ya, ha oldu ha olacak diye. Öyle bir his. Belim ağrıyor. Bazen çok şiddetli oluyor ağrı. Özellikle oturduktan ya da yattıktan sonra kalkmak çok zor oluyor. Belim kitlenmiş gibi yavaş ve acıyla açılıyor. Evin içinde sakat gibi geziyorum. Karnımdaki sertleşmelere alıştım artık, paniklemiyorum. Ama yalancı sancı ya da doğum sancısı gibi olmuyor. Bir sertleşince 2-3 saat yumuşamıyor, nefesimi kesiyor. Geceleri mutlaka uyanıyorum. Birseyler yiyip geri yatıyorum. Uyuyamayınca KK'da gezinmeye başlıyorum. Bir uyu bir uyan geçiyor gecem. Hep yorgunum. Hep uykusuzum.
Canım panik olma öncelikle stres daha da artırıyor. Yüksek evet bu rakamları doktorlar çok istemiyorlar şuan nasılsın? Hala yüksekse bi acile git istersen inşallah düşmüştür yarın zaten kontrolün varmışKızlar tansiyonum 2 gündür iyi gibiydi. Bugün yine yükseldi. Stresli bir gece geçirdim ve şuan tansiyonum 150/100 . Ama bir belirti yok. Pazartesi randevum vardı o günü bekliyordum. Limonlu su da içtim 1 saat bekledim aynı. Napcam şimdi bu tansiyonum bebeğe zarar veriyor mu. Acile gidilir mi bu sebepten bir belirtim yok sonuçta kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum
Bende öyle daha 33. Haftalardayım . Nasıl geçicek zaman diyorum bazenİyi geceler kızlar ben yatakta sağa sola çok zor dönüyorum artık Allah 40 hafta bekleyenlere sabır versin
Biz hissettik Bilecik’te. Kütahya’da 5.4 olmuşOf yine deprem oldu kızlar hissettiniz mi
Bulut taburcu oldu canım o yanımda .rüzgar hala kuvezde ne zaman çıkacak belli değil .kaldığım yerde de artık ev sahibi sıkılıyor gibi hissediyorum.tum market alışverişi detarjanina kadar alıyorum ama yinede bende rahat değilim .dua ediyorum rüzgar hemen çıksın gidelim diyeCanım nasılsın? Bebişler nasıllar
Yok canim çıkmadı hala tam olarak beslenemiyor. Yoruluyor hortum ile midesinden besleniyor hemen iyilesse de hemen gitsekYok sen ilk doğuranımızsınbebişler nasıl diğer minik çıktı mı ?
Yaaaa merdivenden mi düştün kuzum allah korumuş vallahiC cilekcanavari bebisim geçmiş olsun hiç korkutma kendini kızların dediği gibi suyun içinde ve popo üstüne düşmüşsün hiç bisey olmaz Allahin izniyle bende geçen gün merdivenlerden düştüm üç dört basamak birden allahtan popo üstüne düştüm hava yastıkları sağlambi baktım mosmor olmuş bebek hareket ettiği müddetçe sıkıntı olmaz
Of off allah muhafaza yaa merdiven inip cıkarken korkuluğu mutlaka tutmak lazım. Ben de allahtan dün düşerken arabanın koluna tutunabildim yoksa sırtüstü eğim almıstım kafayı da çarpacaktım. İnsan korktukça sakındıkça yeni yeni şeyler cıkıyorGeçmiş olsun canım bende merdivenden düşmüştüm popo üstü pat diye. Bide üstüne bikaç basamak öyle kaydım bir elimle de merdivenin korkuluğuna asılmıştım karnımda kasılmıştı o sırada. Hemen kontrole gittik tabi o zaman doktor demişti ki karnını çarpmadığın düşmelerden korkma. Düşersen önce karnını korumaya çalış bide sonrasında kanama falan olursa mutlaka kontrole gel demişti. O ağrında düşmene bağlı canım bence korkulacak bişey yok.
İnşallah canım o da çıkar kardeşi gibiYok canim çıkmadı hala tam olarak beslenemiyor. Yoruluyor hortum ile midesinden besleniyor hemen iyilesse de hemen gitsek
Ay sen bilecikte misin ben de oralıyım ama eskişehirdeyimBiz hissettik Bilecik’te. Kütahya’da 5.4 olmuş
Aaa şansa bak. Benim eşim Bilecikli ben de buralı oldum günün sonundaAy sen bilecikte misin ben de oralıyım ama eskişehirdeyimbaya salladı çok geçmiş olsun herkese
Hamileyken göbekten merdiveni göremiyorsun tehlikeli oluyor. Anneliği tam düşerken bişey olmasın diye korkuluğa asılırken anladım. Saniyeler içinde kendimden önce kızımı düşündüm sert düşmiyim ona bişey olmasın diye korkuluğa yapıştımOf off allah muhafaza yaa merdiven inip cıkarken korkuluğu mutlaka tutmak lazım. Ben de allahtan dün düşerken arabanın koluna tutunabildim yoksa sırtüstü eğim almıstım kafayı da çarpacaktım. İnsan korktukça sakındıkça yeni yeni şeyler cıkıyor
Offf dün ben öyle oldum işteHamileyken göbekten merdiveni göremiyorsun tehlikeli oluyor. Anneliği tam düşerken bişey olmasın diye korkuluğa asılırken anladım. Saniyeler içinde kendimden önce kızımı düşündüm sert düşmiyim ona bişey olmasın diye korkuluğa yapıştım
Allah yardımcımız olsun sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallahMerhaba. Şu an ben de bu durumu yaşıyorum maalesef. 2 hafta önceye kadar bebeğimin gelişimiyle ilgili her şey yolundaydı. 1 haftalık bir fark gebeliğin başından beri vardı ama doktorlar geç döllenme olabilir demişlerdi. 2 hafta önce bebeğim haftasını yakaladı. Kilosu o hafta ile uyumluydu. Fakat şu an ölçümleri 28 hafta ile uyumlu çıkıyor. İki haftada sadece 60 gram almış ve 1260 gram olmuş. Bacak boyu, kol boyu, karın çevresi geride çıkıyor. Sık takip yapılacak. Bu durumun senin yemenle içmenle alakası yok dediler ama ben yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah büyük.
Sanki beni anlattın ya. Aynıyım son günlerde bel sırt ağrısı da eklendi. Hiç bişeye halim yok eşya kolililerken başladım ağlamaya. Eğil kalk yapamıyorum nefes nefese kaldım. Yardımcılar var allahtan ama böyle bişey yapamama hissi ayakkabı bile giyerken belim sırtım kopuyor. Geceleri zaten sağa sola dönmekten biraz sağda uyusam oram felç sanki.Arkadaşlar bende de günlerdir regli olacakmışım hissi var ve geçmiyor. Hani sürekli tuvalete gidip kontrol etmek ihtiyacı duyarsın ya, ha oldu ha olacak diye. Öyle bir his. Belim ağrıyor. Bazen çok şiddetli oluyor ağrı. Özellikle oturduktan ya da yattıktan sonra kalkmak çok zor oluyor. Belim kitlenmiş gibi yavaş ve acıyla açılıyor. Evin içinde sakat gibi geziyorum. Karnımdaki sertleşmelere alıştım artık, paniklemiyorum. Ama yalancı sancı ya da doğum sancısı gibi olmuyor. Bir sertleşince 2-3 saat yumuşamıyor, nefesimi kesiyor. Geceleri mutlaka uyanıyorum. Birseyler yiyip geri yatıyorum. Uyuyamayınca KK'da gezinmeye başlıyorum. Bir uyu bir uyan geçiyor gecem. Hep yorgunum. Hep uykusuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?