Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ya kızlar az önce sadece sağ kasığıma 4-5 kere üst üste bıçak girer gibi oldu. Daha önce yumurtalık kisti olanlar daha iyi anlar kist ağrısı da gibiydi. Ama geçti. Bu sancı mı? Bebekle alakalı da değil çünkü hareket etmiyordu o an. Ayaklarıyla yaptığı gibi bir ağrı da değildi

Bana da oldu bugün bir tık da uzun sürdü ama benim son zamanlarda karnımda kasıklarımda ara ara sızı oluyor. Rahim bağları ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

C cilekcanavari bebisim geçmiş olsun hiç korkutma kendini kızların dediği gibi suyun içinde ve popo üstüne düşmüşsün hiç bisey olmaz Allahin izniyle bende geçen gün merdivenlerden düştüm üç dört basamak birden allahtan popo üstüne düştüm hava yastıkları sağlam bi baktım mosmor olmuş bebek hareket ettiği müddetçe sıkıntı olmaz

Bana da bu gece oldu canım adet olacakmışım gibi kasiklarm ince ince ağrıdı böyle sonrasında uyuya kalmışım sabah biseyim yoktu bel sırt ağrısı çok yaşıyorum

Canım panik olma öncelikle stres daha da artırıyor. Yüksek evet bu rakamları doktorlar çok istemiyorlar şuan nasılsın? Hala yüksekse bi acile git istersen inşallah düşmüştür yarın zaten kontrolün varmış

Canım nasılsın? Bebişler nasıllar
Bulut taburcu oldu canım o yanımda .rüzgar hala kuvezde ne zaman çıkacak belli değil .kaldığım yerde de artık ev sahibi sıkılıyor gibi hissediyorum.tum market alışverişi detarjanina kadar alıyorum ama yinede bende rahat değilim .dua ediyorum rüzgar hemen çıksın gidelim diye

Yaaaa merdivenden mi düştün kuzum allah korumuş vallahi
Evet sabah bi korku aldı içimi ama kızlar da yazdıktan sonra psikolojik olarak rahatladım, ağrı da azaldı zaten. Dikkat etmemiz lazım ağırlık merkezimiz iyice eşitsizleşti yavaş hareket etsin herkes kızlar

Of off allah muhafaza yaa merdiven inip cıkarken korkuluğu mutlaka tutmak lazım. Ben de allahtan dün düşerken arabanın koluna tutunabildim yoksa sırtüstü eğim almıstım kafayı da çarpacaktım. İnsan korktukça sakındıkça yeni yeni şeyler cıkıyor

Ay sen bilecikte misin ben de oralıyım ama eskişehirdeyim baya salladı çok geçmiş olsun herkese
Aaa şansa bak. Benim eşim Bilecikli ben de buralı oldum günün sonunda Eskişehir’de hangi hastahaneye doktora gidiyorsun

Hamileyken göbekten merdiveni göremiyorsun tehlikeli oluyor. Anneliği tam düşerken bişey olmasın diye korkuluğa asılırken anladım. Saniyeler içinde kendimden önce kızımı düşündüm sert düşmiyim ona bişey olmasın diye korkuluğa yapıştım

Offf dün ben öyle oldum işte hemen elim karnıma gitti hareket hissetmeye çalıştım çok korktum

Allah yardımcımız olsun sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah

Sanki beni anlattın ya. Aynıyım son günlerde bel sırt ağrısı da eklendi. Hiç bişeye halim yok eşya kolililerken başladım ağlamaya. Eğil kalk yapamıyorum nefes nefese kaldım. Yardımcılar var allahtan ama böyle bişey yapamama hissi ayakkabı bile giyerken belim sırtım kopuyor. Geceleri zaten sağa sola dönmekten biraz sağda uyusam oram felç sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…